Plugin Maps Marker Pro pentru revizuire WordPress

Maps Marker Pro

Cu nu mai puțin de 72 de funcții puternice, Maps Marker Pro este (în cuvintele dezvoltatorului său) „cea mai cuprinzătoare și ușor de utilizat soluție de mapare pentru WordPress”. Indiferent dacă organizați o plimbare cu bicicleta comunitară, căutați să creșteți traficul cu piciorul către restaurantul thailandez sau intenționați să lansați un magazin de brutărie boutique, Maps Marker Pro este soluția de mapare WordPress la alegere.


În acest articol, vom arunca o privire mai atentă la Maps Marker Pro și vom dezvălui cât de multe dintre cele mai puternice funcții ale sale pot fi valorificate pentru site-ul dvs. WordPress.

Caracteristici principale ale pluginului Maps Marker Pro

mapsmarkerpro-wordpress-plugin
Funcția de bază a funcției Maps Marker Pro vă permite să creați un marker pentru locația geografică pe care o aveți în minte, să folosiți una dintre cele peste o mie de pictograme pentru a reprezenta acel loc și să creați un link pentru indicații. Text suplimentar poate fi adăugat într-o fereastră pop-up.

Puteți crea, de asemenea, grupuri de markeri. Spuneți, de exemplu, că sunteți un producător și distribuitor de produse ecologice pentru câini. Clienții dvs. ar putea dori să știe unde să cumpere produsul dvs. local. Puteți utiliza clustere pentru a identifica fiecare regiune a orașului unde se poate găsi hrana pentru câini, iar consumatorii pot găsi locații individuale ale magazinelor din fiecare regiune.

Caracteristici suplimentare de remarcat pentru Maps Marker Pro

 • Utilizați shortcodes pentru a încorpora hărți în paginile, postările, șabloanele și widget-urile.
 • Pictogramele afișajului sunt personalizabile.
 • Alegeți propriile hărți de bază, inclusiv Google Maps, Open Street Map, Bing, Mapbox și hărți WMTS personalizate.
 • Complet sensibil.
 • Adăugați coduri QR ale hărților dvs. la ambalaje, etc.
 • Creați o legendă de hartă.

Toate aceste funcții și multe altele sunt disponibile pentru o taxă de licență unică.

Suportul standard pentru un domeniu este disponibil pe site-ul web Personal planifică 31 USD. Cinci domenii sunt acceptate pe La care se adauga planificați-vă pentru 87 USD și Profesionist planul oferă suport pentru 25 de domenii la costul de 164 USD. Deși fiecare licență este o taxă unică, actualizările și asistența continuă suportă o taxă anuală.

Puteți testa aceste funcții înainte de a vă angaja complet activarea unui proces de 30 de zile. Procesul se tranziționează perfect în versiunea plătită dacă sau când sunteți gata să faceți upgrade la versiunea Pro.

Deciderea care caracteristici sunt cele mai bune pentru tine

Cu atât de multe funcții din care să alegeți, s-ar putea să vă întrebați care dintre ele ar putea beneficia cu adevărat de dvs. și de obiectivele dvs. de afaceri. Să explorăm câteva studii de caz reale.

Ewetopia folosește Maps Marker Pro pentru a indica unde își pot găsi produsele clienții. În imaginea de mai jos, utilizează clustering, straturi și icoane pentru a indica piețele și restaurantele care își transportă produsele.

Exemplu de hartă de afaceri Maps Marker Pro

Exemple de clustering și diverse pictograme de marker

Niagra Ciclism Centru de Turism a creat, de asemenea, mai multe hărți. Unii indică rutele bicicliștilor, iar alții indică locul în care bicicliștii s-ar putea opri pentru reparații și servicii suplimentare de-a lungul acestor rute. A treia imagine este a unei legende Map Marker Pro.

Maps Maker Pro Exemplu de rute

Captura de ecran a pieselor GPX pentru ruta vinului Niagara

Maps Marker Pro Exemplu de service-uri

Screenshot de markere de închiriere și reparație de biciclete

Maps Marker Pro Map Legend Exemplu

Captura de ecran a unei legende a hărții

Pregătirea în cartografie nu este necesară pentru a vă crea hărți care să arate la fel de precise și profesionale ca acestea.

Aducerea lumii la ușa ta (virtuală sau fizică)

Cum se face exact toate acestea? Să spunem că sunteți proprietarul Mindi’s Moochi Delights & Cafe – unde vindeți deserturi moochi, băuturi și articole scurte din meniul bucătăriei. Aveți atât un site web, cât și un magazin de cărămidă și mortar, dar obiectivul dvs. principal de marketing este de a obține traficul de picioare în magazinul dvs. Care ar fi următorul tău pas?

Pasul 1

După instalare, faceți clic pe Maps Marker Pro în panoul de administrare din WordPress, urmat de Adăugare marker nou. Ar trebui să fiți condus la o pagină care arată similar cu aceasta:

Maps Marker Pro Adaugă un marker nou

Captura de ecran „Adăugați marker nou”

Pasul 2

Completați toate câmpurile necesare. Doriți să denumiți marcatorul, să introduceți locația sa, să alegeți dimensiunea hărții și nivelul de zoom, să atribuiți un strat (dacă doriți), să determinați tipul casetei de control și panoul afișat, să selectați o pictogramă, să decideți dacă doriți pop-up text și, dacă da, introduceți textul, apoi faceți clic pe Publica.

Vi se poate solicita să furnizați coordonatele de longitudine și latitudine pentru locația dorită. Iată cel mai simplu mod în care am găsit acest lucru. Odată completate toate câmpurile, acestea ar trebui să arate așa:

Maps Marker Pro Crearea markerilor

Completarea câmpurilor „adăugați marker nou”

Pasul 3

Copiază codul scurt al markerului tău din partea de sus a paginii:

Maps Marker Pro_Grab Shortcode

Acesta este locul în care apucați codul scurt al hărții

Alternativ, puteți face clic pe butonul Adăugați hartă buton situat în partea de sus a meniului editor de text din noua dvs. pagină sau postare.

Exemplu de Maps Marker Pro Introduceți din pagină

În mod alternativ, puteți introduce codul scurt într-o nouă pagină sau postare făcând clic pe linkul „Adăugare hartă”

Dacă nu aveți o postare sau o pagină existentă în care să vă afișați noua hartă, creați una, apoi adăugați codul scurt în zona corespunzătoare. Formatați pagina sau postarea după dorință, apoi testați-vă noua hartă. Iată rezultatul final:

Completa Map_Map Marker Pro completată

Așa va arăta harta finalizată

Această hartă de bază are o imagine clară, cu coordonate precise. Este sigur că îi va ajuta pe clienți să înțeleagă vizual locația afacerii. Informațiile adăugate la caseta pop-up îmbunătățesc în continuare experiența clienților, deoarece nu trebuie să caute informații de bază, cum ar fi orele de afaceri sau disponibilitatea parcării.

Utilizarea Maps Marker Pro cu o afacere în creștere

Exemple de straturi Maps Marker Pro

Când creați straturi,
locațiile adiacente devin clustere

Pe măsură ce afacerea dvs. sau evenimentul organizat crește, la fel și profunzimea informațiilor pe care le oferiți vizitatorilor site-ului utilizând pluginul dvs. WordPress Maps Marker Pro.

În medie, vizitatorii site-ului care fac o singură solicitare de hartă – ca în cazul în care solicită să vizualizeze o locație geografică pe site-ul dvs. web – necesită sute de resurse de hartă în culise. Când un server web trebuie să reamintească faptul că multe informații, paginile pot fi încărcate mai lent, ceea ce face posibilă o experiență slabă a utilizatorului.

Vizitatorii site-ului vor căuta de obicei un alt site web în loc să aștepte în jurul valorii de încărcare a unei pagini. Cu exceptia bun noutățile sunt că opțiune de clustering oferit de pluginul Mark Marker Pro reduce timpul de încărcare a paginii.

În imaginea de mai sus, cercul verde este un exemplu de clustering. Există două locații de cafenele în imediata apropiere, așa că sunt grupate împreună. Odată făcut clic, spectatorii pot vedea locațiile separate pentru fiecare.

Pentru a crea grupuri, ați face straturi similare cu markerele pe care le-am trecut mai sus. În loc de „Adăugați marker nou”, ați selecta „Adăugați un nou strat”. După completarea tuturor câmpurilor și salvarea noului strat, puteți apoi să atribuiți markerele să apară pe stratul creat. Rezultă imaginea direct deasupra – o hartă cu mai multe locații grupate.

Ați încercat Marker Pro Pro?

Plugin-ul Maps Marker Pro este un instrument extraordinar care vă poziționează pentru a oferi un nivel suplimentar de informații vizitatorilor site-ului și potențialilor clienți. Are câteva zeci de funcții și opțiuni de traducere și are o curbă de învățare superficială, așa că nu va trebui să vă alocați mult timp din programul dvs. ocupat pentru a vă activa și afișa hărțile.

Obțineți Maps Marker Pro

Credeți că pluginul Marker Maps va fi o soluție viabilă pentru afacerea dvs.? Împărtășește-ți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map