Redaktørene for WordPress og sider kan ofte føles som en del av programvaren som henger etter resten av plattformen. Å skifte kontinuerlig mellom redaktøren og frontbildet til et innlegg er en mindre enn ideell måte å jobbe på, spesielt når du prøver å få presentasjonen av innholdet ditt helt riktig.


Med det i tankene er det spennende å vite at WordPress-utviklingsteamet jobber med å legge til redigering online – der du jobber med innleggene dine slik de ser ut for leserne, gjennom fronten av nettstedet ditt – til programvaren.

I et nylig innlegg dekket Tom implikasjonene av den forestående ankomst av in-line, front-end redigering til WordPress; men hvis du ikke kan vente til det blir en del av kjernefunksjonaliteten, her er noen online redigeringsalternativer for innhold som du kan prøve i dag.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

WordPress Front-end Editor

WordPress Front-end Editor

Denne pluginen er blir jobbet med av noen av medlemmene i WordPress kjerneutviklingsteam, og forventes å bli inkludert i kjernen funksjonelt til WordPress i fremtiden. Dette betyr at endelig innholdsredigering endelig kommer til WordPress!

Funksjonene så langt lar deg redigere tittelen og innholdet til et blogginnlegg direkte fra fronten av nettstedet ditt, forutsatt at du er logget inn på nettstedet. For å legge til og redigere innhold, er det bare å klikke på teksten og skrive – det er overraskende enkelt å bruke.

For å tillate deg å redigere innholdet slik du ville gjort via standardinnleggsredigeringsprogram, legger denne pluginen til en fast horisontal menylinje øverst på skjermen, som inneholder alle redigeringsverktøyene for innlegg. Dette inkluderer formateringsalternativer, knapper for å sette inn lenker og bilder, og muligheten til å administrere kategorier og koder, pluss mer. Du kan også lagre eller publisere innlegget ditt fra front-end, og hvis du på et tidspunkt vil bytte til den tradisjonelle WordPress-postredigereren, er det en hendig knapp for det også.

Hvis du ikke kan vente og ønsker å begynne å redigere innhold på nettet ditt nå, står du fritt til å installere WordPress Front-end Editor-plugin. Vær imidlertid advart, dette er et arbeid som pågår og er ennå ikke ferdigproduktet.

Pros: gratis, enkelt å bruke, fint grensesnitt, og ser ut til å fungere bra.

Ulemper: fremdeles et arbeid som pågår, inkluderer ikke sidelayout-alternativer, bare redigering og formatering av innhold.

Brukere som ønsker noe mer polert, kan finne de andre programtilleggene på denne listen mer tiltalende, men hvis du vil ha en forhåndsvisning av fremtiden, kan du installere denne plugin direkte fra ditt WordPress admin dashbord.

Få WordPress Front-end Editor

Visuell komponist

Visual Composer Front-end Builder

Visual Composer av WP Bakery er en premium plugin du kanskje har hørt om; hovedsakelig på grunn av det faktum at det er den av de 3 mest solgte programtilleggene på CodeCanyon-markedet. Selv om denne plugin-en har vært en veldig populær WordPress-back-sidebygger i en tid nå, la en nylig oppdatering frontinnholdsredigering til Visual Composer, noe som gjorde det til et mer enn verdig tillegg til denne listen..

I tillegg til de 40+ innholdselementene som enkelt kan legges til sidene dine, og deretter flyttes på plass ved hjelp av dra og slipp-redigeringsprogrammet, kan du nå redigere innholdet slik leserne vil se, takket være den sanne “What You See Is What You Get ”-redaktør, alt fra fronten av nettstedet ditt. Front-end editoren av Visual Composer blir nå integrert i de mest populære temaene av WPExplorer, noe som skal gi deg en god ide om hvor god denne plugin-en er.

Pros: prøvd og testet av 1000 brukere, mange innholdselementer, redigeringsfunksjoner i front-end, masse plugins for å utvide funksjonene.

Ulemper: ikke gratis, mange funksjoner å bli kjent med.

Få Visual Composer

Bygg – Inline Editing Plugin for WordPress

Bygg Front-end Inline Editor

Barley er en front-end in-line innholdsredigerer som nå er tilgjengelig for WordPress. Dette alternativet fungerer på lignende måte som WordPress Front-end Editor-plugin, og når det er installert, kan påloggede brukere klikke på innholdet for å begynne å redigere det gjennom front-end av nettstedet.

Enhver del av innlegget kan redigeres inkludert tittelen, ganske enkelt ved å klikke og deretter skrive. I stedet for å vise en fast verktøylinje som inneholder formateringsalternativene, viser Barley en kontekstsensitiv meny, avhengig av hva du gjør. I likhet med frontend-redigeringsprogrammet under utvikling, kan du redigere kategoriene og kodene til et innlegg gjennom frontvisningen. Det er også enkelt å legge til bilder og stille inn et omtalt bilde gjennom frontend.

Selv om Barely fungerer veldig bra, er det ikke mye som skiller det fra det pågående arbeidet WP Front-end Editor, og hvis plugin-en blir rullet opp i WordPress-kjernen, er det vanskelig å se hvor Barely for WordPress vil finne sitt publikum.

Pros: fungerer veldig bra, fint grensesnitt, støttefora, hjelpevideoer og billetter.

Ulemper: ikke gratis, ikke i stand til å lage avanserte oppsett.

Få bygg-redigeringsprogram for bygg

Live Komponist

Live Composer Page Builder

Live Composer er et rimelig premium-plugin som lar deg bygge tilpassede oppsett for sidene dine gjennom frontend av ditt WordPress-nettsted. Vi publiserte en full oversikt over Live Composer nylig, hvor du kan finne ut om alle funksjonene, så i dag vil vi bare se på dens frontend-redigeringsfunksjoner.

Selv om denne plugin-en inneholder mange flere funksjoner enn de to alternativene dekket så langt, kommer dette til bekostning av brukervennlighet og enkelhet. Live Composer kan egentlig ikke betraktes som en redigeringslinje, som selv om du kan redigere skriftene og andre presentasjonsaspekter gjennom fronten av nettstedet, kan du ikke redigere tekst direkte på siden. For å gjøre det må du aktivere et modalt overleggsvindu og deretter begynne å skrive.

Hvis du vil ha et verktøy for frontsidebygger som gir deg en live forhåndsvisning av layoutene og designene når de tar form, gjennom et dra og slipp-grensesnitt, kan Live Composer være et godt valg. Men for de som bare vil ha en enkel måte å redigere innholdet direkte på nettet, er dette ikke det beste alternativet.

Pros: opprette sideoppsett, endre skrifter og styling av tekst, legge til flere moduler på siden, relativt rimelig for en premium plugin.

Ulemper: ingen ekte in-line tekstredigering, opptatt grensesnitt, mangel på enkelhet, ikke gratis.

Få Live Composer

VelocityPage

VelocityPage

VelocityPage har mer til felles med Live Composer enn WordPress Front-end Editor-plugin, hovedsakelig takket være sidebygningsverktøyene. Men ettersom denne plugin sikter mot å fjerne WordPress-admingrensesnittet, er redigering på nettet absolutt ett område utviklerne har hatt i sin natur.

Når de er installert på et nettsted, kan påloggede brukere som ser på en side, klikke på ‘Rediger’ -knappen for å begynne å gjøre endringer i innholdet på nettet fra front-end. Grensesnittet for redigering av sideinnhold ligner på Bygg, ved at en kontekstsensitiv meny vises når du interagerer med innholdet. Imidlertid går denne plugin ut over bare det å la deg redigere innhold på nettet.

VelocityPage kan brukes til å lage oppsett, sette inn mange forskjellige elementer på sider og kommer med et utvalg av sidemaler av høy kvalitet. Men ignorerer de andre funksjonene, som bare en in-line editor, gjør denne plugin en god jobb. En stor unnlatelse er imidlertid at den bare fungerer på sider, og ikke innlegg. Hvis du ganske enkelt leter etter en måte å redigere innholdet ditt i fra front-end, kan VelocityPage være overdreven for dine behov og budsjett. Hvis du imidlertid vil lage oppsett og legge til en rekke sideelementer på sidene dine, er det imidlertid et kvalitetsprodukt.

Pros: gjør redigering av innhold godt, lett å bruke, føles som en del av WordPress, mange sidebyggerfunksjoner.

Ulemper: fungerer ikke på innlegg, relativt dyre, kanskje overkill for de som bare søker en in-line editor.

Få VelocityPage

Konklusjon

Som du ser er det et antall utviklere som jobber med å legge til innholdsredigering på nettet til WordPress. Enten du liker denne måten å bruke WordPress på eller ikke, med programvaren som forventes å inneholde frontend-redigering, ser det ut som om denne funksjonen er her for å bli.

Hva synes du om front-end redaktører for WordPress? Vil du bruke denne funksjonen på nettstedet ditt?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me