De beste pluginene for migrering av WordPress

Flytte nettstedet ditt fra en vert til en annen? Eller er du klar til å ta din localhost-side live? Høres ut som et stort trekk. Men det burde virkelig ikke være en oppoverbakke oppgave hvis du kan følge noen få, veldokumenterte trinn. Du kan gjøre dette ved hjelp av mange populære plugins, noen gratis og noen premium plugins, som alle krever at du bare følger noen på skjerminstruksjonene mens all handlingen foregår bak kulissene. Hvis det blir utført på riktig måte, bør nettstedet ditt fungere fra den nye serveren og motta den normale mengden trafikk i løpet av timer, uten at det er merkbar driftsstans.


Overføring kan være nødvendig av mange grunner – å skifte vert, klone et nettsted til din lokale datamaskin for å utføre tester eller modifikasjoner, eller for å flytte et lokalt utviklet nettsted til en live-server.

Selvfølgelig kan du velge å overlate migreringsprosessen til en profesjonell, eller den nye leverandøren av hostingtjenester kan tilby migrering som tillegg. Selv om dette er alternativer som er tilgjengelige for deg, kan du også velge å gjøre oppgaven selv ved hjelp av plugins som gjør arbeidet enklere.

Grunnleggende migreringstrinn

Mens prosedyren for å skifte base kan variere fra plugin til plugin, vil de fleste WordPress-migrasjoner følge de 8 trinnene som er beskrevet her:

  1. Sikkerhetskopier alle nettstedets filer helt fra starten. Det er mange plugins som også kan gjøre dette. Lag en kopi av alle filene i nettstedskatalogen din til din lokale datamaskin.
  2. Eksporter databasen din ved å gå inn i databasen som inneholder WordPress-installasjonen din via cPanel og phpMyAdmin og klikke på Eksporter. Databasen blir deretter kopiert til din lokale datamaskin.
  3. Lag databasen på serveren til den nye verten.
  4. Blant filene du har opprettet under sikkerhetskopieringsprosessen i starten, finn wp.config.php, åpne den, endre databasenavnet, databasens brukernavn og databasepassordet. Lagre og lukk filen.
  5. Importer databasen til den nye serveren ved å få tilgang til den via adminpanelet til den nye serveren og klikke på Importer under phpMyAdmin. Du blir informert når importen er fullført.
  6. Nå kan du importere alle filene dine til den nye databasen.
  7. Endre nettadressen, slik at du ikke blir ledet til det gamle nettstedet igjen.
  8. Konfigurer domenets DNS-innstillinger på nytt for å peke på den nye vertsserveren.

La oss se nærmere på noen plugins som vil hjelpe oss med å migrere til nye servere!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Duplikator

Duplicator 2 - Innstillinger
duplikator er en gratis plugin som er tilgjengelig for nedlasting fra WordPress plugin repository. Det er blant toppvalgene med brukere, utviklere og administratorer av nettstedet. Denne pluginen hjelper deg med å trekke ned et nettsted til din lokale datamaskin, teste det, endre det og deretter skyve det tilbake til serveren. Du kan flytte nettstedet til et helt nytt sted.

Det har fordelen av å klone nettstedet ditt i tillegg til å tjene som en enkel sikkerhetskopi.

En installasjonsveiviser vil hjelpe deg med migreringsprosessen. En zip-arkivfil og et installasjonsprogram er satt opp, og serveren skannes for ukompatibilitet. Deretter bygges en pakke av plugin-modulen, under hvilken prosess du kan ekskludere filer, database og kataloger som du ikke lenger vil beholde.

En annen veiviser hjelper til med å installere nettstedet ved å pakke ut fra pakken. Du kan autorisere innstillinger og aktivere plugins. En installasjonsrapport blir generert når den er fullført.

Selv om plugin-verdien rangerer hele 4,9 stjerner på WordPress.org, innrømmer forfatterne at det kreves et visst nivå av teknisk kunnskap på brukerens slutt, så det kan være en god idé å ha profesjonell hjelp til rådighet.

Duplicator Pro er premiumversjonen. Dette kommer med ekstra funksjoner som planlegging av sikkerhetskopier, e-postvarsler, flersidefunksjonalitet, skylagring til Dropbox, Google Drive og Amazon S3. Innkjøpsprisen starter på $ 39 for den personlige pakken som kan brukes med 3 nettsteder og klatrer til $ 119 for forretningspakker for ubegrensede nettsteder.

2. Alt-i-ett WP-migrasjon

Alt-i-ett-wp-migrasjon -import
Alt-i-ett WP Migration-plugin er også en gratis og høyt vurdert migreringsplugin. Den er selvforsynt, ikke avhengig av utvidelse, og derfor er den kompatibel med alle PHP-hostingleverandører.

Denne plugin vil hjelpe deg med å overføre databasen og mediefiler, plugins og temaer. Den støtter MySQL-driveren og nye utvidelser er introdusert for å migrere til populære skytjenester som Dropbox, Google Drive og Amazon S3.

Eksporten av data gjøres i grupper for å overvinne eventuelle begrensninger for opplastningsstørrelse. For større opplastningsstørrelser opptil 5 GB, må du legge til premiumutvidelser. Toveis dataoverføring gjøres i biter på 3 sekunder for å unngå at plugin-en blir tidsavbrudd.

Denne pluginen kan fikse serialiseringsproblemer og kan skaleres til mobile enheter. Med premium-utvidelser kan du legge til funksjoner som flersidefunksjoner, ekstra lagringsalternativ og backup-planlegging. Alle utvidelser kan brukes på et hvilket som helst antall nettsteder og leveres med levetidsoppdateringer.

3. Sikkerhetskopi kompis

Sikkerhetskopi kompis 1
Backup Buddy er et premium-plugin som for det meste er kjøpt og installert for sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsverktøyet. Men det er ekstremt nyttig for migrasjon også. ImportBuddy-skriptet hjelper til med å migrere URL-er og filstier i alle innlegg og konfigurasjonsfiler.

Ved å opprette en ny database og validere den med databaseopplysningene under importprosessen, kan du migrere WordPress-nettstedet ditt direkte fra dashbordet. Backup Buddy kan også håndtere URL-adresser i delt størrelse / hjemme og er veldig effektiv når det gjelder overføring av serialiserte data. Det støtter ikke multisittoppsett.

Den typiske bloggeren må skylle ut $ 80 årlig for 2 nettsteder, en frilanser som bruker kan utvide seg til 10 nettsteder vil bli satt tilbake $ 100 årlig, utviklerpakken koster $ 150 årlig for ubegrensede nettsteder og Gold-pakken kommer på en gangs betaling på $ 297 for ubegrensede nettsteder. Oppdateringer og support er gratis for det første året. For fortsatt oppdateringer og support, må medlemskapsabonnementet fornyes.

4. WP Migrate DB

WP Migrate DB 2 Migrate
WP Migrate DB er et annet gratis og populært plugin som migrerer WordPress-nettstedet ditt. Det fungerer litt annerledes enn andre plugins ved at den finner og erstatter nettadresser og filstier for å utføre migrering. Plugin-programmet kjører et funn og erstatt på serielldataene for å finne strenger. Deretter serialiserer jeg dataene og legger dem tilbake i databasen. Denne funksjonen gjør det godt å velge utviklere som trenger å flytte data ofte mellom sine lokale installasjons- og live-nettsteder.

Den håndterer serialiserte data effektivt og lagrer dem på din lokale datamaskin som en SQL-fil. Etter opprettelsen av SQL-filen, må du bruke phpMyAdmin for å importere filen til databasen din i stedet for den eksisterende databasen.

Under migreringsprosessen kan du utelate unødvendige filer, og du kan også lagre migreringsinnstillingene slik at du i fremtiden kan gjenta migreringen med et enkelt klikk.

En pro-versjon er også tilgjengelig som kan gjøre flere oppgaver som push and pull-database i tillegg til e-poststøtte, lage versjoner av sikkerhetskopier du vil gå tilbake til i fremtiden, ta en pause og fortsette en migrering som pågår, og noen flere funksjoner. Pakker starter på $ 90 for 12 installasjoner (Personal Package) til $ 1000 for ubegrensede installasjoner (Agency). Pakken med høyere premie kommer med et antall tilleggsprogrammer som kan håndtere mediefiler i tillegg til å migrere et underside av en flerside til et enkelt nettstedinstallasjon.

5. Updraft Plus

Migrator UpdraftPlus
Updraft Plus er en gratis og fullstendig plugin-for-sikkerhetskopi og -gjenoppretting, mens premium-tillegg vil legge til klonings- og migreringsfunksjoner. Det er en høyt rangert og mye nedlastet plugin.

Denne pluginen kan kopiere hele nettsteder. Manuell og automatisk sikkerhetskopieringsplanlegging gjøres enkelt med denne pluginen. Du kan ha forskjellige tidsplaner for sikkerhetskopiering av filer og database.

Nettstedet kan lagres i Dropbox, Google Drive, Rackspace Cloud, Google Cloud Storage, FTP og e-post. Hvis du ikke ønsker å flytte hele nettstedet, kan du dele store nettsteder i mange mindre arkiver, og du kan selektivt ta sikkerhetskopi og gjenopprette alle komponenter på nettstedet ditt, for eksempel filer, database eller temaer..

Premiumversjonen lar deg ta sikkerhetskopi til Microsoft OneDrive, Microsoft Azure, Copy.com og mange flere steder. Det kan migrere sikkerhetskopier fra noen andre plugins også BackWPup. Av sikkerhetsmessige årsaker er databasekopiering kryptert. En avbrutt migreringsprosess fortsetter automatisk.

Premium-versjonen gjør også kloning av nettsteder mulig og gir garantert støtte, 1 GB lagring i Updraft Plus Vault og multisitekompatibilitet. For bruk med ett eller to nettsteder vil du betale $ 70 og for flere nettsteder $ 95, mens en utvikler vil bli belastet $ 145 for ubegrensede nettsteder.

6. WP Clone av WP Academy

WP Clone-finale
WP-klon er et flott plugin for å migrere nettstedet ditt til et annet sted eller for å endre domenenavnet. Det er også effektivt å sikkerhetskopiere og kopiere WordPress-nettstedet ditt. Og hvis du vil lage kopier og flytte nettstedet ditt mellom din lokale datamaskin og vert ofte (for testing eller for utvikling av nettstedet), er det plugin du velger.

Det har en fordel i forhold til andre plugins, ettersom den ikke bruker FTP for å få tilgang til nettstedene på det nye eller gamle stedet. Du må ganske enkelt installere et nytt WordPress på det nye stedet, laste opp WP Clone-plugin til det stedet og aktivere det. Etter det må du bare følge instruksjonene på skjermen.

Bare databasen og innholdsfilene er sikkerhetskopiert under migreringen, ikke WordPress-systemfilene. Dette betyr raskere opplastingstider og bedre sikkerhet. Ikke bare det, den får tilgang til sikkerhetskopien av nettstedet ved å bruke den direkte http-tilkoblingen til verten din, og dette betyr at du ikke bruker tid på å laste opp store filer over internett.

Forfatterne anbefaler at alle unødvendige plugins og data blir slettet fra nettstedet før de oppretter sikkerhetskopier. Plugin-en kan også kollidere med et vertssystem som fungerer med et proprietært operativsystem.

Dette er en gratis plugin som er blitt grundig gjennomtenkt av forfatterne. De gjør alt for å forbedre brukervennligheten og løse problemet med migrering av større nettsteder, spesielt problemer med å gjenopprette fra en sikkerhetskopi. En oppdatering er utført i desember 2015 som lover å forbedre ytelsen. Støtte for plugin-en er via WordPress-brukerfellesskapet.

7. Cloner

wpmudev Cloner Migration WordPress Plugin

Cloner by wpmudev er en nisjeflytting-plugin som er perfekt for å kopiere eller migrere nettstedet ditt i et WordPress flersidet nettverk. HVORFOR vil du kanskje gjøre dette? Multiste er flott for vertskap for en rekke lignende nettsteder (for eksempel en gruppe landingssider, eller et nettverk av blogger), samt for iscenesettelsesformål. Og med kloner er det enkelt å spørre bokstavelig talt om å “klone” et av nettstedene dine.

Plugin-en gjør det enkelt å migrere, iscenesette og ta sikkerhetskopi av WordPress-nettstedene dine i en flersidig installasjon og inneholder til og med enkle alternativer for deg å bestemme hvilket innhold du vil flytte. Hvis og når du vil overføre endringene dine tilbake til det opprinnelige nettstedet du klonet, bruker du overskrivingsfunksjonen for å distribuere endringene dine med et klikk på en knapp

8. WPBackItUp

Wp Backitup dashbord
Som navnet antyder, WPBackItUp er først og fremst en backup-plugin. For å kunne migrere nettstedet ditt ved hjelp av denne pluginen, må du kjøpe den profesjonelle versjonen.

Plugin-en er ganske enkel å bruke, og den lager et zip-arkiv over hele nettstedet og gjør det tilgjengelig for nedlasting.

Med premium versjon, kan du gjenopprette og migrere nettstedet til et nytt sted. Dette kan gjøres rett fra WordPress-oversikten med et enkelt klikk. Prioritetsstøtte er også tilgjengelig med den betalte versjonen av plugin-modulen. Premium-versjonen kommer i 3 pakker – priset til $ 79, $ 99 og $ 199 med en 30 dagers pengene tilbake-garanti.

9. WordPress Move

WP Move-innstillinger
WordPress Move er en gratis plugin som hjelper deg med å flytte nettstedet ditt til en annen server. Det fungerer som en sikkerhetskopi og gjenoppretting plugin. Med WordPress Move kan du endre domenenavnet uten å flytte noen fil.

10. VaultPress

Vaultpress
Strengt tatt er dette mer en backup-plugin som nøye sikkerhetskopierer alt nettstedet ditt og holder det oppdatert. Men det er veldig effektivt å migrere et nettsted også.

Denne pluginen kommer fra Automattic, som er teamet som også i stor grad er ansvarlig for utviklingen av WordPress som en CMS-plattform. Plugin-en kobler WordPress-siden din til Vaultpress servere og bruker WordPress-kroker, skannes nettstedet for sikkerhetsproblemer og sikkerhetskopieres automatisk. Når FTP- eller SSH-informasjon blir gitt, blir nettstedet også gjenopprettet automatisk.

Du kan bla gjennom versjonene og velge hvilke du vil gjenopprette eller migrere. Det er en betalt abonnementstjeneste, med planer som starter fra $ 5 per måned for enkel sikkerhet og sikkerhetskopiering. Men de er et av de beste alternativene rundt!

11. BlogVault

BlaogVault
BlogVault er også et betalt plugin, hovedsakelig beregnet på sikkerhetskopiering av nettsteder. Sikkerhetskopien gjøres i sanntid og utløses av all ny aktivitet på WordPress-nettstedet. Sikkerhetskopiering er også trinnvis, noe som reduserer belastningen på serveren.

BlogVault har en overføringsfunksjon som du kan flytte nettstedet ditt med bare noen få klikk. Ettersom sikkerhetskopier er lagret i BlogVault-servere, skjer overføringen fra disse serverne. Svært store nettsteder kan migreres når dataene blir chunket under migreringsprosessen. Plugin-enheten kan også håndtere multisitter, noe som gjør den til en topplasse av plugin-klassen.

Den virkelige hullingen til denne plugin-en ligger i backup-funksjonen, og prisen kan være ganske bratt for ren overføringsfunksjon.

12. DesktopServer

Hvorfor bruke DesktopServer

Hvis du leter etter en plugin som gjør det enkelt å jobbe lokalt og enda enklere å skyve designet til ditt live-nettsted, ble DesktopServer skreddersydd for deg. Du kan se vår DesktopServer-anmeldelse på bloggen vår, men bare for å oppsummere DesktopServer er et program som konfigurerer din lokale WordPress-installasjon for deg (slik at du kan hoppe over alle de kompliserte trinnene som er involvert med MAMP, XAMPP, osv.) Og til og med kan klone levende nettsteder du bruker aktivt.

Men en av de virkelige edelstenene til denne appen er Direct Deploy-funksjonen (inkludert i premiumversjonen av appen). Med dette kan du enkelt migrere ditt localhost-nettsted til din live-url. Alt de tilbyr til og med en Assisted Deploy Live Service, så hvis du blir sittende fast, er de fantastiske teknologiene på ServerPress der for å hjelpe.

13. WP GoLive Migration

WP GoLive Migration

WP GoLive er en premium WordPress-plugin som gjør det enkelt å migrere demosiden på din localhost til et live produksjonssted. På denne måten kan du perfeksjonere nettstedet ditt på et lukket testnettsted og deretter gå live med bare ett klikk når du er klar.

Enten du lager et nytt tema fra grunnen av, tilpasser et tema for en klient, eller om du har bestemt deg for å legge til innholdet ditt lokalt av en eller annen grunn, kan GoLive hjelpe deg med å overføre nettstedet ditt på et blunk. Plugin hjelper deg med å flytte alle filene dine til ditt live nettsted – alt du trenger å gjøre er å skrive inn FTP- og databasedetaljer og klikke på Start. Da kan du bare lene deg tilbake og se på fremdriftslinjen mens ditt live-nettsted importeres. Så enkelt er det.

WP Go Live fungerer ved å eksportere din nåværende database, opprette en ny database på den nye serveren og deretter importere filene dine for deg. Plugin oppdaterer også alle URL-ene i databasen slik at de samsvarer med den nye, og oppdaterer også wp-config-filen. WP Go Live er sikker på at du sparer litt tid, og frigjør deg til flere designprosjekter!

14. MigrateGuru

Migrer Guru WordPress Site Migration Plugin

Migrate Guru en spesialisert WordPress Migration Plugin som er den enkleste (bare 1-trinns), raskeste og mest pålitelige måten å migrere WordPress-nettsteder fra en hvilken som helst vert til en hvilken som helst vert i verden.

Det er en helt gratis å bruke plugin (for alltid gratis). Enten du ønsker å migrere et WordPress-nettsted eller flytte WordPress Multisite Network til en ny server, Migrate Guru er den enkleste og raskeste måten å utføre en WordPress-migrering.

Migrate Guru ble opprettet etter å ha utført 500 000+ vellykkede migrasjoner. Den drives av teknologien bak BlogVault (den pålitelige samarbeidspartneren til noen av de beste WordPress-vertene som WP Engine, Svinghjul og Pantheon for å nevne noen). Migrate Guru er en ren, enkel, rask og pålitelig måte å flytte ditt WordPress-nettsted på.

Migrate Guru løser alle WordPress-migreringsspørsmål eller problemer du måtte ha. Den håndterer store nettsteder godt og omskriver automatisk nettadresser (dvs. farvel til å lære å flytte WordPress og fikse databaselinker!) Det er en mester når det gjelder å håndtere seriedata. Du kan også flytte nettsteder med flere nettsteder nøyaktig uten NO-tillegg, ekstra verktøy eller kjøp for å flytte ditt WordPress-nettsted.

Å konkludere

På dette tidspunktet har du kanskje en god ide om hva migrering av et nettsted innebærer og i hvilken grad migreringspluginene kan hjelpe deg i migreringsprosessen. De fleste plugins kommer i nærheten av å krysse av for alle boksene. Til slutt det du bør se etter i en migreringsplugin er at overføringen skal være fullført uten betydelig nedetid, alle koblinger må fungere helt fint og ingen data skal mangler. Valg av plugin kan variere avhengig av størrelsen på nettstedet ditt, enten det er enkelt nettsted eller multisite, migrasjonsfrekvensen og de tekniske mulighetene til brukeren..

For en fullstendig håndfri migrasjonsfri migrasjon, er premium-plugins BlogVault eller VaultPress gode valg. WP BackItUp kan være et godt alternativ for tilbakevending her. Hvis du har et visst nivå av tekniske ferdigheter, kan du prøve Duplicator eller WP Clone. Hvis du vil flytte data alene, vil WP Migrate DB være et godt valg.

Med så mange plugins rundt er det ingen grunn for deg å bruke tid og krefter på å prøve å migrere nettstedet manuelt. Jeg vil gjerne høre om opplevelsen din med migrering av nettsteder i kommentarene nedenfor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me