Maps Marker Pro

Med ikke mindre enn 72 kraftige funksjoner er Maps Marker Pro (med utviklerens ord) “den mest omfattende og brukervennlige kartleggingsløsningen for WordPress”. Enten du organiserer en fellessykkeltur, ønsker å øke fottrafikken til den thailandske restauranten din, eller planlegger lanseringen av en butikk i boutique-bakeri, er Maps Marker Pro WordPress-kartleggingsløsningen du velger.


I denne artikkelen skal vi se nærmere på Maps Marker Pro og avsløre hvor mange av de kraftigste funksjonene som kan utnyttes for WordPress-nettstedet ditt.

Primære funksjoner i Maps Marker Pro-plugin

mapsmarkerpro-wordpress-plugin
Maps Marker Pro mest grunnleggende funksjonalitet lar deg lage en markør for den geografiske beliggenheten du har i tankene, bruke et av over tusen ikoner for å representere dette stedet og lage en kobling for veibeskrivelse. Ytterligere tekst kan legges til i et popup-vindu.

Du kan også lage klynger av markører. Si for eksempel at du er en økologisk produsent og distribusjon av hundemat. Kundene dine vil kanskje vite hvor de skal kjøpe produktet lokalt. Du kan bruke klynger for å identifisere hver region i byen der hundemat ditt kan bli funnet, og forbrukere kan finne individuelle butikkplasser i hver region.

Bemerkelsesverdige tilleggsfunksjoner i Maps Marker Pro

  • Bruk kortkoder for å legge inn kart på sidene, innlegg, maler og widgets.
  • Skjermikoner kan tilpasses.
  • Velg dine egne basiskart, inkludert Google Maps, Open Street Map, Bing, Mapbox og tilpassede WMTS-kart.
  • Helt lydhør.
  • Legg til QR-koder på kartene dine i emballasje osv.
  • Lag en kartlegende.

Alle disse funksjonene og mer er tilgjengelige mot en engangslisensavgift.

Standard støtte for ett domene er tilgjengelig på Personlig plan for $ 31. Fem domener støttes på I tillegg til plan for $ 87, og Profesjonell plan tilbyr støtte for 25 domener til en pris av $ 164. Selv om hver lisens er en engangsavgift, påløper oppdateringer og fortsatt støtte en årlig avgift.

Du kan teste ut disse funksjonene før du forplikter deg til det aktivere en 30-dagers prøveperiode. Rettsaken overføres sømløst til den betalte versjonen hvis eller når du er klar til å oppgradere til Pro-versjonen.

Avgjøre hvilke funksjoner som er best for deg

Med så mange funksjoner å velge mellom, lurer du kanskje på hvilke som virkelig kan komme deg og dine forretningsmål til gode. La oss utforske noen virkelige casestudier.

Ewetopia bruker Maps Marker Pro for å indikere hvor kunder kan finne produktene sine. På bildet nedenfor bruker de klynger, lag og ikoner for å peke på markeder og restauranter som har produktene sine.

Maps Marker Pro Eksempel Bedriftskart

Eksempler på gruppering og forskjellige markørikoner

Niagra Cycling Tourism Center opprettet flere kart også. Noen indikerer syklistenes ruter, og andre indikerer hvor syklister kan stoppe for reparasjoner og tilleggstjenester langs sykkelrutene. Det tredje bildet er av en Maps Marker Pro-legende.

Maps Maker Pro Eksempel på ruter

Skjermbilde av GPX-sporene for Niagara vinrute

Maps Marker Pro Eksempel på servicestopp

Skjermbilde av sykkelutleie og reparasjonsmarkører

Maps Marker Pro Kartlegendeeksempel

Skjermbilde av en kartlegende

Kartografi-trening er ikke nødvendig for å lage dine egne kart som ser like presise og profesjonelle ut som disse.

Å bringe verden til din (virtuelle eller fysiske) dør

Hvordan blir alt dette gjort? La oss si at du er eier av Mindi’s Moochi Delights & Cafe – der du selger moochi-desserter, drikkevarer og menyelementer med kort matlaging. Du har både en webside og en murstein-og-mørtel-butikk, men det primære markedsføringsmålet ditt er å få fottrafikk inn i butikken din. Hva ville være ditt neste trinn?

Trinn 1

Etter installasjonen, klikk Maps Marker Pro i administrasjonspanelet ditt innen WordPress, etterfulgt av Legg til en ny markør. Du bør bli ført til en side som ligner på dette:

Maps Marker Pro Legg til ny markør

“Legg til ny markør” Skjermbilde

Steg 2

Fyll ut alle nødvendige felt. Du vil navngi markøren, angi dens beliggenhet, velge kartstørrelse og zoomnivå, tilordne et lag (om ønskelig), bestemme typen kontrollboks og displaypanel, velg et ikon, bestemme om du vil pop-up tekst, og skriv i så fall den teksten, og klikk deretter publisere.

Du kan bli bedt om å oppgi lengdegrad- og breddegradskoordinater for ønsket sted. Dette er den enkleste måten jeg har funnet på å gjøre. Når alle feltene er fylt ut, skal de se slik ut:

Maps Marker Pro Opprette markører

Fyll ut “legg til nye markører” -felt

Trinn 3

Kopier kortkoden til den nye markøren fra toppen av siden:

Maps Marker Pro_Grab Shortcode

Det er her du henter kortets kortkode

Alternativt kan du klikke på Legg til kart -knappen øverst på tekstredigeringsmenyen på den nye siden eller innlegget ditt.

Maps Marker Pro-eksempel Sett inn fra side

Alternativt kan du sette inn kortkode på en ny side eller et innlegg ved å klikke på “Legg til kart” -koblingen

Hvis du ikke har et eksisterende innlegg eller side for å vise det nye kartet ditt, oppretter du et, og legg deretter kortkoden til det aktuelle området. Formater siden eller innlegget etter ønske, og test deretter ut det nye kartet. Her er sluttresultatet:

Fullført Map_Map Marker Pro-plugin

Slik vil det ferdige kartet ditt se ut

Dette grunnleggende kartet har et klart bilde med presise koordinater. Det er sikkert å hjelpe kundene med å få en visuell forståelse av virksomhetsstedet. Informasjon lagt til popup-boksen forbedrer kundeopplevelsen ytterligere, ettersom de ikke trenger å søke etter grunnleggende informasjon, for eksempel åpningstider eller parkeringstilgjengelighet.

Bruke Maps Marker Pro med en voksende virksomhet

Maps Marker Pro Eksempel på lag

Når du lager lag,
tilstøtende steder blir klynger

Når virksomheten eller den organiserte hendelsen din vokser, kan også dybden av informasjonen du gir til besøkende ved å bruke WordPress Maps Marker Pro-pluginen.

I gjennomsnitt krever besøkende som foretar en kartforespørsel – som i å be om å se en geografisk beliggenhet på nettstedet ditt – hundrevis av kartressurser bak kulissene. Når en webserver er nødt til å huske så mye informasjon, kan sider potensielt lastes saktere, noe som gir en dårlig brukeropplevelse.

Besøkende på nettstedet vil vanligvis søke etter et annet nettsted i stedet for å vente på at en side skal lastes inn. Men flink nyheter er at klyngealternativ som tilbys av Maps Marker Pro-plugin, reduserer lastetiden for siden.

På bildet over er den grønne sirkelen et eksempel på gruppering. Det er to kaféplasser i umiddelbar nærhet, så de er gruppert sammen. Når du har klikket på det, kan seerne se de forskjellige stedene for hver.

For å lage klynger, vil du lage lag som ligner på markørene vi gikk over ovenfor. I stedet for “Legg til ny markør”, velger du “Legg til nytt lag”. Etter å ha fylt ut alle feltene og lagret det nye laget, kan du deretter tilordne markørene dine til å vises på laget du opprettet. Dette resulterer i bildet rett over – ett kart med flere grupperte steder.

Har du prøvd Maps Marker Pro?

Maps Marker Pro-pluginen er et kjekt verktøy som posisjonerer deg til å tilby et ekstra lag med informasjon til besøkende og potensielle kunder. Den kan skryte av dusinvis av funksjoner og oversettelsesalternativer, og har en grunne læringskurve, slik at du ikke trenger å hente mye tid fra din travle timeplan for å aktivere og vise kartene dine.

Få kart Marker Pro

Tror du at Maps Marker-pluginen vil være en levedyktig løsning for bedriften din? Del tankene dine i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me