În martie, am publicat o postare aici pe WPExplorer care conținea cele șapte pluginuri mele gratuite preferate de WordPress. Nu a fost o listă de pluginuri de zi cu zi; Am făcut un efort pentru a menționa pluginuri mai puțin cunoscute, mai degrabă decât a merge pe traseul obișnuit de a numi Akismets și W3 Total Caches din această lume.


Postarea s-a dovedit a fi destul de reușită (la urma urmei, ce utilizator respectă WordPress nu vreți să consultați plugin-uri cool?) așa că m-am gândit că ar putea face cu o continuare. Si ca. Nașul partea a II-a și alte secvențe ale simțului său, acest lucru urmează să se îmbunătățească pe original.

Mai jos am enumerat alte șapte plugin-uri WordPress minunate gratuite, toate pe care le folosesc (sau le-am folosit) pe propriile bloguri. Nu sunt toate plugin-urile superstar – unele dintre ele au fost descărcate doar de câteva ori – dar asta este probabil ceea ce le face mai interesante decât aceleași pluginuri vechi pe care le-ați citit din când în când. se bucura!

N.B. Plugin-urile nu sunt listate într-o ordine specială.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

TablePress

Acest plugin a fost descărcat de peste 80.000 de ori și a primit 396 de evaluări la momentul scrierii. Dintre aceste calificative, toate cu excepția a opt sunt cinci stele, iar celelalte sunt toate patru. Abia este necesar să mai spunem nimic. Dar voi.

TablePress nu are colegi; este cel mai bun plugin de tabele pentru WordPress la distanță. L-am folosit pe scară largă pe Lăsarea lucrului în spatele (vezi pagina rapoartelor mele de venit) și mai proeminent în Jurnalul P90X (vezi jurnalele de exerciții):

Un tabel creat cu TablePress.

Un tabel creat cu TablePress.

Este codat impecabil și este bine susținut de unul dintre cei mai buni dezvoltatori de pluginuri de acolo.

Obțineți TablePress

Încă un alt plugin de mesaje conexe

Afișarea postărilor conexe în partea de jos a postărilor de pe blog este o modalitate ușoară de a crește implicarea pe blogul tău. Dar o mulțime de oameni înșală – greșesc categoriile și le etichetează postările, apoi folosesc un plugin de calitate slabă pentru a afișa pluginurile „înrudite” (pentru care se citesc „nu sunt atât de înrudite”).

Acesta este motivul pentru care recomand doar vreodată încă un alt plugin de mesaje conexe (YARPP) – în opinia mea, are cel mai bun algoritm de potrivire și este foarte ușor de personalizat:

YARPP pe blogul meu.

YARPP pe blogul meu, arătând sexy.

YARPP este, în realitate, un plugin extrem de popular, dar am considerat că este justificată includerea aici pentru toate acele persoane care utilizează un plugin de posturi alternative conexe. Chiar consider că este cel mai bun.

Obțineți YARPP

Tweeter Post Evergreen Post

În ceea ce mă privește, acesta este  plugin pentru a fi utilizat pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. În interesul unei expuneri depline, cu siguranță sunt părtinitor în a spune că, în timp ce am co-dezvoltat pluginul, dar este părerea mea sinceră!

Conceptul este simplu: Evergreen Post Tweeter va reda automat mesajele de blog vechi pe o bază periodică (de exemplu, o dată la șase ore). Vă permite să filtrați acele postări care vor fi redactate prin selectarea unei etichete sau a unei etichete. În acest fel, puteți selecta pluginul pentru a vă extinde doar conținutul „mereu verde” (adică ceea ce mai merită citit), mai degrabă decât tot pe blogul dvs..

Utilizarea acestui plugin poate duce la trafic mult pe site-ul dvs.:

Creșterea traficului pe Twitter.

Dacă sunteți un utilizator Twitter, atunci este un brainer!

Descărcări digitale ușoare

Pe scurt, Easy Digital Downloads (EDD) vă permite să vindeți descărcări digitale pe site-ul dvs. web. Îl folosesc pentru a vinde ghidul meu de scris independent și nu am mai privit înapoi de când am trecut de la E-Junkie.

Acesta este unul dintre acele pluginuri în care nu puteți crede foarte bine că este gratuit. De fapt, dezvoltatorul său (Pippin Williamson) a creat EDD ca parte a unui model freemium care vă permite să achiziționați doar acele module suplimentare pe care le solicitați (cu un cost foarte rezonabil). Iată un videoclip rapid care vă arată ce anume:

Este într-adevăr la fel de ușor la aspecte pentru a pune în funcțiune EDD. Dacă vinzi produse digitale pe site-ul tău, atunci îți recomand să-l verifici.

Obțineți descărcări digitale ușoare

Derulare infinită

Defilarea Infinită este acea combinație perfectă de incomoditate și capacitate de utilizare.

Pe scurt, modifică tema dvs., astfel încât atunci când vizitatorii ajung în partea de jos a unui ecran paginat, postările suplimentare sunt încărcate în timp real. Asta înseamnă că nu mai faceți clic pe pagina următoare (ca să nu mai vorbim de un efect foarte obraznic de care nu mă plictisesc niciodată).

Singurul dezavantaj al utilizării defilării infinite este că aceasta poate afecta negativ rata de respingere și numărul de pagini vizualizate (deoarece vizitatorii vor derula acum în aceeași pagină, mai degrabă decât să facă clic pe una nouă). Dar asta nu înseamnă că angajamentul a fost redus – dimpotrivă. Este necesară mai puțină dificultate și mai puțin timp de așteptare pentru încărcarea unei pagini, astfel încât vizitatorii vor rămâne mai mult timp.

Profilul de performanță a pluginurilor

Deși îmi plac pluginurile, ele pot fi o scurgere a resurselor vechi. Prea multe plugin-uri umflate pot duce la un site de încărcare lentă și la vizitatori nefericiți.

Acolo poate fi diferența de performanță a pluginului (P3). Acesta scanează site-ul dvs. și vă oferă un raport care detaliază care plugin-urile pun cea mai mare încărcare pe site-ul dvs.:

Profilul de performanță a pluginurilor

După cum puteți vedea din ecranul de mai sus, P3 vă oferă o defalcare a timpului de funcționare relativ pentru fiecare dintre cele mai multe plugin-uri intensiv instalate pe site-ul dvs. Puteți vedea, de asemenea, ce impact au colectoarele asupra timpului de încărcare a site-ului, precum și alte puncte de date.

P3 este un instrument fantastic pentru a verifica dacă site-ul dvs. este bine optimizat pentru viteză. Deși metoda sa de scanare a duratei de rulare a pluginurilor nu este perfectă, este suficient de precisă pentru a vă oferi informațiile cu care să luați decizii în cunoștință de cauză.

Comentarii la care nu a fost răspuns

Comentariile blogului reprezintă inima care bate majoritatea blogurilor. Acestea sunt în parte ceea ce definește un blog ca un blog – posibilitatea vizitatorului de a adăuga la conversația de pe un site web, care altfel ar fi o afacere unidirecțională..

Și de aceea (în opinia mea) ar trebui mereu asigurați-vă că răspundeți la comentarii pe blogul dvs. (dacă un răspuns este justificat). A invita oamenii să pună întrebări și apoi să nu urmeze un răspuns este destul de criminal în opinia mea.

Dar când blogul dvs. ajunge la o anumită dimensiune, poate fi destul de dificil să urmăriți comentariile pe care le primiți. Acolo intră Comentarii la care nu a fost răspuns: adaugă o coloană suplimentară la ecranul de moderare a comentariilor care arată dacă ați răspuns sau nu la comentariu.

Comentarii nereplicate la captură de ecran.

Este un mod simplu, dar eficient, de a vă asigura că acei oameni care merită un răspuns din partea dvs. primesc unul.

Ce sunt Ta Pluginele necunoscute preferate?

Sunt dispus să pariez că există pe această listă cel puțin un plugin despre care nu ați auzit. Cele mai multe dintre ele au mai puțin de 100.000 de descărcări (comparativ cu cele mai populare cu ~ 15 milion) și unii au doar o mână.

Acestea fiind spuse, sunt sigur că există o mulțime de alte diamante în grosul pe care mulți dintre noi nu l-am descoperit încă. Dacă vă place un plugin relativ necunoscut, care nu a fost menționat în această postare sau în lista mea anterioară, spuneți-ne despre acesta în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me