Legg til avstemninger og undersøkelser i WordPress

De fleste virksomheter bruker data for å ta informerte beslutninger. Evnen til å samle inn data som kan utnyttes for å forbedre inntektsgenerering og salgskonvertering er en uvurderlig eiendel for enhver virksomhet. Bedriftsledere og gründere er avhengige av datainnsikt for å ta beslutninger. Naturen til denne informasjonen har bare blitt elektronisk det siste tiåret eller så. Og i motsetning til tidligere, Du kan samle informasjon til liten eller ingen kostnad.


Avstemninger og undersøkelser kan bidra til å øke samspillet med leserne og publikummet ditt. I denne artikkelen vil jeg diskutere noen av de beste WordPress-programtilleggene og -tjenestene du kan bruke for å fange meningene til leserne og kundene dine på WordPress-nettsteder..

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Modal undersøkelse

Modal Survey er en premium undersøkelsesbygger for WordPress som kan brukes til å lage nyttige undersøkelser, avstemninger, gi nedlastinger og til og med låse innhold. Velg mellom forskjellige stiler (popup, klikk, på side), integrer nyhetsbrevet ditt (støtte til 13 store postleverandører inkludert MailChimp, Constant Contact og Campaign Monitor), legg til ubegrensede spørsmål, inkluder sosiale koblinger, bygg tilpassede animasjoner med jQuery easing, begrense avstemning / undersøkelse til en gang per bruker og inkludere resultater som fargerike diagrammer, grafer eller tekst.

Men det som gjør Modal Survey så enkelt er den intuitive Visual Builder. Du kan bygge spørsmålene dine og se en direkte forhåndsvisning mens du jobber! Som dette eksemplet:

Modal undersøkelse WordPress Plugin

Modal Survey er også lokalisert og klar for oversettelse, inkluderer alternativer for å legge til betingede spørsmål, alternativer for å sette en avstemning til en side eller vises globalt, har et enkelt eksportalternativ og er GDPR klar (en ekstremt viktig funksjon som er nødvendig for EU-baserte nettsteder).

Du kan se liveundersøkelser og lære mer om Modal undersøkelse på deres demo nettsted. Der kan du sjekke ut 11 forskjellige meningsmålsformater, 4 stylingsvarianter, forskjellige resultatdiagramalternativer og en rask introduksjonsvideo. Eller ta en kopi av denne kraftige avstemningen og undersøkelsen plugin for deg selv fra CodeCanyon for bare $ 35.

Få modal undersøkelse

2. Polldaddy

Polldaddy, som er en kraftig undersøkelsesredaktør med 19 spørsmålstyper for å produsere hjertet i undersøkelsesinnholdet, er et utmerket valgmulighet for freemium. Du kan sende invitasjoner til undersøkelser via e-post, pluss at plugin fungerer på flere språk og samler svar på alle enheter. De har også utviklet en app bare for Apple-enheter.

I tillegg til å bare legge til spørsmål, kan du bruke hopp og forgreningslogikk for å lage detaljerte undersøkelser uten begrensninger. Gjør undersøkelsene dine fancy ved å redigere font, farge og størrelse. Du får 15 temaer til å begynne med, og du kan også gå litt lenger ved å endre CSS. Du har også muligheten til å legge til innhold fra YouTube, Flickr og Google Maps. Dette kan være nyttig å samle meninger om spesifikke emner som krever videoklipp om emnet, før du svarer på spørsmålene.

undersøkelser

Dataene fra resultatene fra en hvilken som helst undersøkelse kan vises med flere filtre, og rådataene kan også eksporteres til Excel, Pdf, Google Docs og XML formater. På denne måten kan resultater enkelt deles med kollegene, og du kan begynne å gjøre endringer på nettstedet ditt for å betjene ditt kundekrets bedre.

Plugin-en er også SSL-kompatibel for økt sikkerhet, og du kan også IP og passordbeskytte undersøkelsestilgang. Du kan også lukke undersøkelser basert på dato eller spesifikke kvoter for antall svar, og du kan gjenskape alle de nevnte funksjonene med ratingsystemer, spørrekonkurranser og avstemninger. Polldaddys freemium-struktur inkluderer en gratis plan som er begrenset til 200 undersøkelsessvar per måned, og deres proplan starter fra $ 200 per år for opptil 5000 svar i løpet av en måned.

Skaff deg Polldaddy

3. TotalPollPro

Søkemotoroptimaliserte, responsive og merkbare avstemninger kan opprettes med TotalPollPro. Tilgang til 30+ unike funksjoner for å lage riktig avstemning for ditt WordPress-nettsted.

TotalpollPro

Du bør sjekke ut de 25 demoversjonene av denne pluginen for å få en følelse av funksjonene. Det er mye vekt på beskyttelse mot fusk, plugin-spor økter, bruker informasjonskapsler og captcha, begrenser visse IP-er og IP-områder. Du kan også aktivere avstemninger for bare registrerte nettstedmedlemmer.

TotalPollPro lar brukeren definere avstemningen nær, betinget av å møte spesifikke kvoter og etter dato. Hvis du stiller sensitive spørsmål, kan du holde resultatene fra avstemningen privat. Andre kule funksjoner inkluderer muligheten til å blande svarordrene, ansette RTL og kjøre meningsmålingene på syv språk, alt for bare $ 26.

Få TotalPollPro

4. Responsiv avstemning

Jeg elsker de 7 animerte diagrammer som er tilgjengelige med Responsive Poll-plugin – kakediagram, bilkart, donutdiagram, linjediagram, radarkart, polarkart og bootstrap fremdriftslinjer. Bare sjekk dem nedenfor!

responsiv meningsmåling wordpress plugin

Kanskje litt av en skjevhet, men hvem liker ikke data i grafisk format? Det gjør det mye lettere for tolkning. Du kan også legge til forskjellige tillatelser for resultattilgang. Enten må du alltid vise resultater før en avstemning, eller kanskje la brukeren ringe det. Eller du kan aktivere resultattilgang bare for brukere som har stemt, eller velge å ikke avsløre dem i det hele tatt (hvis du velger dette kan du lagre resultatene for en stor avsløring senere).

Jeg er en stor fotballfan og elsker å se spillerstatistikker med radarkart. På denne måten får du et fullstendig bilde av hans eller hennes bidrag. Hvis du driver et nettsted som publiserer mye statistikk og ønsker å kjøre en avstemning, vil dette være et flott tillegg for ditt WordPress-nettsted. Og til bare $ 16 det som stopper deg?

Få responsiv avstemning

5. Yop avstemninger

Yop er en gratis polling-plugin som kan lage avstemninger og undersøkelser. Legg dem enkelt til i blogginnlegg og sider på nettstedet ditt. Du kan klone og redigere tidligere avstemninger for å spare deg litt tid.

Meningsmålingene tilbyr et stort utvalg av valg når det gjelder planlegging, visning av avstemninger med ID-er og flere typer meningsmålsvar som kan vises i alfabetisk rekkefølge eller etter antall stemmer. Med avstemningsresultater kan du vise dem etter antall stemmer eller prosentandel. Resultatene kan avsløres etter / før avstemning eller for bestemte brukere eller på en bestemt dato. Du kan tilpasse avstemningsmaler og klone dem for flere separate avstemninger.

Yoptemplate

Så langt sikkerheten går, kan Yop Poll forby brukere via e-post-ID, IP eller brukernavn. Det er en ganske flott undersøkelse og meningsmåling-plugin, spesielt når du vurderer den er helt gratis og har ingen begrensning på antall meningsmålinger som kan kjøres samtidig.

Få Yop-avstemning

6. Avstemninger etter meningsfase

Jeg valgte denne pluginen fordi den ser ut til å ha et veldig sterkt sosialt aspekt. Polls av Opinion er et flott plugin hvis du vil at meningsmålingene dine skal deles på tvers av sosiale nettverk. Du kan undersøke personer med deres sosiale identitet eller anonymt.

Med sosiale profiler får du også tilgang til mye mer data i form av beliggenhet, kjønn og andre demografiske filtre. Dette sparer også undersøkelsestiden, gitt at du ikke trenger å stille et sett med rutinemessige spørsmål i begynnelsen av hver undersøkelse eller undersøkelse.

OpiStage

Denne plugin ser ut til å være et flott verktøy for å forbedre den sosiale synligheten til nettstedet ditt. Du kan kjøre konkurranser og andre konkurranser som vil føre til mer trafikk fra sosiale nettverk. Polls By Opinion Stage-plugin støtter 30 språk, og vil fungere utmerket for en rekke nettsteder rundt om i verden. Et alternativ som ikke har hatt for mange nedlastinger ennå, er Sosiale avstemninger av Wedgies.com – en like gratis og funksjonsrik plugin fra WordPress-depot.

Få meningsmålinger etter meningsfasen

7. Poller Master

Poller Master er et annet omfattende polling-system for WordPress-nettsteder. Lag avstemninger og bruk et hvilket som helst antall av dem på hvilken som helst del av nettstedet ditt.

PollerMaster

Du kan legge til video, bilder, glidebrytere, diagrammer og Google Maps som en del av avstemningen din. Bortsett fra den vanlige muligheten til å planlegge en avstemning etter start- og sluttdatoer, kan du også ansette tidtallere for avstemning for å illegale flere stemmer i en fart.

Alternativene som er tilgjengelige med denne plugin-en, er ganske omfattende. Dette inkluderer 40+ spesialdesignede stiler med avmerkingsbokser og radioinnganger, 85+ effekter for visning av resultat-, feil- og suksessmeldinger. Og en spesiell IP-basert cookie tracker vil holde avstemningsresultatene ærlige. For bare 19 dollar får du en hel del pollingfunksjoner!

Få Poller Master

Pakk inn

Avstemninger og undersøkelser er en merkelig ting, men de vil absolutt tilføre verdi til nettstedet ditt hvis de brukes riktig. Hvis du har prøvd ut en polling-plugin, vil jeg gjerne høre tankene dine om det i kommentarene nedenfor! Håper artikkelen var nyttig �� For mer av det samme, kan du abonnere på WpExplorer-bloggen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me