Îmbunătățirea implicării și prevenirea oportunităților pierdute cu ajutorul pluginurilor pop-up din WordPress

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a îmbunătăți implicarea pe site-ul dvs. web și de a reduce oportunitățile pierdute, nu căutați mai departe. Astăzi vom analiza ferestrele de ieșire și cum vă pot ajuta în acest departament.


Pop-up-urile de ieșire sunt un mod ușor de implementat și eficient de a genera oportunități, de a conduce vânzările și de a ajuta site-ul dvs. să se convertească în alte obiective.

S-a raportat că peste 70% dintre vizitatorii care părăsesc site-ul dvs. nu se vor mai întoarce. În acest articol vom analiza cum pop-urile de ieșire pot combate această statistică. Vom discuta exact despre ce este un pop-up de ieșire, de ce trebuie să le utilizați și despre diferitele tipuri de pop-up-uri de ieșire și pluginuri pop-up de ieșire WordPress disponibile.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Ce este un pop-up de ieșire?

LeadMagnet

O fereastră pop-up este exact asta. Este un pop-up care este afișat pe o pagină web, la fel cum un vizitator este pe cale să părăsească site-ul. Mișcările mouse-ului utilizatorului sunt urmărite, de îndată ce arată intenția de a ieși dintr-un site, apare un pop-up. Conținutul pop-up-ului de ieșire va încuraja apoi privitorul să finalizeze o acțiune la alegere.

Pop-up-urile de ieșire pot fi afișate într-o varietate de moduri. Cel mai obișnuit este un pop-up lightbox care apare în mijlocul ecranului. Cu toate acestea, pop-up-urile de ieșire pot apărea, de asemenea, ca diapozitive sau în colțul din dreapta jos al ecranului spectatorului. Unele dintre cele mai bune plugin-uri de ieșire WordPress chiar vă oferă opțiunea de a prelua întreaga fereastră a browserului. Stilul pe care îl alegeți trebuie să reflecte obiectivul pop-up-ului de ieșire și stilul site-ului dvs..

Modul în care pop-urile de ieșire pot ajuta la creșterea ratelor de conversie a obiectivelor

Există multe avantaje pentru afișarea pop-up-urilor de ieșire, dar în cele din urmă motivul pentru utilizarea lor pe un site web este creșterea ratelor de conversie a obiectivelor.

Creșteți lista de e-mailuri

În primul rând, și foarte frecvent, un pop-up de ieșire este utilizat ca generator de plumb. Pop-up-urile din ieșire pot ajuta la colectarea de e-mailuri pentru buletine și liste de corespondență sau adepți pentru social media. După ce ați colectat adresa de e-mail a unui vizitator sau le-ați încuraja să vă urmeze pe rețelele de socializare, atunci puteți păstra legătura cu ei, construi un raport, a-i atrage înapoi pe site-ul dvs. sau a le oferi o altă oportunitate..

Creșterea vânzărilor

În al doilea rând, pop-up-urile de ieșire sunt utilizate ca o metodă populară pentru a conduce vânzările. Oferirea de transport gratuit, cupoane de reducere, bani dezactivați sau afișarea promoțiilor într-un pop-up de ieșire sunt modalități eficiente de a transforma un vizitator care pleacă într-un client plătitor..

Adunați feedback-ul utilizatorului

Pop-up-urile de ieșire pot fi, de asemenea, utilizate pentru a obține feedback pe site-ul dvs. web sau procesele sale, cum ar fi ușurința de check out. Înțelegând ce le place vizitatorilor sau au găsit dificultăți, puteți regla site-ul pentru a-l face mai ușor de utilizat. Cu cât publicul găsește mai ușor site-ul dvs. pentru a naviga, cu atât este mai probabil să rămână, crescând astfel ratele de conversie.

Reduceți ratele de respingere și creșteți vizualizările paginii

În cele din urmă, pop-up-urile de ieșire reprezintă o modalitate excelentă de a reangaja părăsirea vizitatorilor și de a reduce rata de respingere. Pop-up-urile de ieșire pot opri publicul dvs. să plece afișând link-uri către o altă pagină sau articol de pe site-ul dvs. Dacă un vizitator părăsește site-ul dvs. fără să vă vadă conținutul uimitor și ce aveți de oferit, atunci le puteți pierde pentru totdeauna. Redirecționând traficul cu un pop-up de ieșire, reduceți acest risc.

Ce tip de ieșire conținut pop-up ar trebui să utilizeze site-ul dvs.?

Tipul de site web pe care îl gestionați și care sunt obiectivele acestuia va dicta ce tip de pop-up de ieșire ar trebui să utilizați și ce tip de conținut vor afișa ferestrele pop-up. Cheia este să afișați conținut pop-up de ieșire care este relevant pentru ceea ce doriți să obțină site-ul dvs..

Afișați un formular de înscriere prin e-mail

Plug-uri pop-up LeitMagnet WordPress Exit

Dacă doriți să vă creșteți lista de e-mailuri sau să generați oportunități, atunci doriți să afișați o fereastră pop-up de ieșire a înregistrării prin e-mail. Acest lucru ar putea fi, pur și simplu, să solicitați oamenilor să se aboneze la lista dvs. de corespondență sau la buletinul informativ lunar. Cu toate acestea, este, de asemenea, un loc cheie pentru a afișa un magnet de plumb, parcurgând acea milă suplimentară pentru a încuraja oamenii să participe la adresa de e-mail.

Invitați oamenii să vă urmărească pe rețelele de socializare

Pop-up Ieșire de pe Social Media WordPress

Pentru a nu pierde șansa de a reveni vizitatori, pop-up-ul dvs. de ieșire ar putea cere oamenilor să vă urmărească pe rețelele de socializare. Utilizatorii sunt deseori precauți să predea o adresă de e-mail, dar sunt mai deschiși la o urmărire sau altele similare. Dacă puteți transforma un spectator care pleacă într-un fan de social media, atunci mai aveți o conexiune cu ei și un mod de a vă promova direct site-ul și ofertele în viitor..

Ofera transport gratuit sau un cupon de reducere

Pop-up cu ieșire cu reducere

Dacă executați un magazin de comerț electronic unul dintre cele mai bune tipuri de conținut pop-up de ieșire pe care îl puteți afișa este fie un cupon de reducere, fie o ofertă de transport gratuit. Faptul că vizitatorii dvs. îți răsfoiesc magazinul înseamnă că sunt mai mult decât probabil interesați de produsele pe care le vindeți.

Transport gratuit

Dacă părăsesc site-ul dvs., probabil că vor merge direct la concurenții dvs. Așa că faceți-le o ofertă pe care nu o pot refuza, cu o reducere la un produs sau o promoție de transport gratuit.

Promovați oferte de top sau oferte speciale

Nu toată lumea este fericită să vândă articole din magazinul lor de comerț electronic la un preț redus sau să ofere transport gratuit. Dacă acesta este cazul, puteți utiliza în continuare un pop-up de ieșire pentru a atrage potențialii dvs. clienți să se despartă de banii lor.

Promovează-ți ofertele de top în pop-up-ul de ieșire sau prezintă-ți ofertele speciale. Acest lucru nu numai că ar putea încuraja oamenii să stea mai mult timp pe site-ul dvs., dar are posibilitatea de a duce la vânzări.

Evitați abandonarea coșului de cumpărături

Coșul de cumpărături abandonat

Rata de abandonare a coșurilor de cumpărături pentru magazinele de comerț electronic este mare, iar utilizarea unui pop-up de ieșire este o modalitate excelentă de a ajuta la soluționarea acestei probleme. Pe măsură ce un telespectator pleacă, un pop-up de ieșire poate aprinde o notificare despre produsele din coș. Acest lucru vă va ajuta să le reamintească ce au vrut să cumpere și, sperăm, să vă ajute să închideți vânzarea.

Obțineți feedback despre site-ul web

Feedback Ieșiți din pop-up

Pop-up-urile de ieșire a feedback-ului se găsesc adesea în colțul din dreapta jos al paginii. Acestea variază în stil de la o întrebare despre motivul pentru care clientul nu cumpără astăzi sau ce anume ar putea îmbunătăți site-ul web, pentru a cere privitorului să evalueze site-ul sau serviciul pentru clienți.

Acest lucru vă poate ajuta să vă faceți cunoștință despre cum este experiența utilizatorului de pe site-ul dvs. și de ce potențialii dvs. clienți nu pot finaliza tranzacțiile.

Reclamă o competiție

Dacă derulați o competiție pe site-ul dvs., care ar trebui să fiți pe măsură ce beneficiile sunt interminabile, atunci un pop-up de ieșire este un loc minunat pentru a-l face publicitate. În funcție de locul în care privitorul dvs. a căutat pe site-ul dvs., este posibil să fi ratat competiția împreună. Înscrierea noutăților într-o fereastră pop-up ar trebui să atragă atenția oamenilor și poate fi suficient pentru a-i încuraja să participe.

Care sunt cele mai bune plugin-uri de ieșire din WordPress?

Există multe pluginuri pop-up de ieșire WordPress care vă pot ajuta să creați și să configurați ferestrele de ieșire pe site-ul dvs..

Optimonk

Ieșiți din popup-uri și retargeting la fața locului de OptiMonk

Optimonk este un plugin pop-out și retargeting de ieșire pentru WordPress. În timp ce pluginul este gratuit, veți avea nevoie de un abonament premium la Optimonk (deși oferă o probă gratuită de 1 zi – deci puteți fi sigur că vă place serviciul înainte de a vă înscrie pentru un plan).

Optimonk include 5 tipuri diferite de mesaje pe care le puteți utiliza pentru a capta atenția vizitatorilor site-ului dvs. înainte de a pleca. Adăugați o fereastră pop-up tradițională, o notă interstițială, o bară laterală, un nanobar discret sau chiar o roată norocoasă cu o afacere (în plus, sunt disponibile peste 50 de șabloane în stil). Trebuie doar să setați declanșatorul – cum ar fi intenția de ieșire sau inactivitatea – și să începeți să capturați oportunități. Cel mai bine este că Optimonk este integrat chiar și cu Facebook Messenger recart – care convertește mult mai bine decât e-mailul.

Alte caracteristici de plugin includ Testare A / B pentru pop-up-uri, vizarea vizitatorilor și un personalizator pop-up drag and drop. Puteți afla mai multe despre Popup-uri Optimonk pe site-ul lor și înscrieți-vă pentru o probă gratuită pentru a încerca pe site-ul dvs..

OptinMonster

Formulare OptinMonster WordPress Optin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

OptinMonster vine cu o tehnologie puternică de intenție de ieșire, care vă permite să afișați un pop-up de ieșire exact în momentul în care un vizitator alege să părăsească site-ul. Detectând comportamentul utilizatorului ca acesta și expunându-i la o campanie vizată, la fel cum urmează să plece, este mai probabil să păstrați vizitatorii pe site-ul dvs., să colectați e-mailuri și să faceți vânzări..

OptinMonster este un produs premium, iar numeroasele sale caracteristici reflectă acest lucru. Printre altele, vă permite să afișați ferestre pop-up personale pe baza locației utilizatorului și a interacțiunii cu site-ul dvs..

Acest plugin pop-up de ieșire WordPress vă permite să vă împărțiți ferestrele pop-up pentru a afla ce vă atrage publicul. De asemenea, oferă analize, astfel încât să vă puteți măsura rezultatele. O soluție cu adevărat versatilă, OptinMonster este un plugin impresionant pentru cei serioși cu privire la atingerea obiectivelor lor.

MailOptin

MailOptin - Popups, Formulare de e-mail și buletine informative pentru e-mail

Info și descărcareVizualizați Demo

Plugin pentru generarea de plumb MailOptin este o opțiune excelentă pentru crearea de pop-up-uri și formulare optin pe site-ul dvs. Pluginul oferă opțiuni ușoare prin intermediul unui constructor de formulare și a unui constructor de șabloane (alegeți din caseta lightbox, bara de anunțuri, diapozitive, încorporate, înainte / după postare sau widget), astfel încât stilul să fie ușor. Cu aceasta, puteți crea rapid apeluri personalizate la acțiune pentru a fi utilizate pe anumite pagini, în bara laterală sau în subsolul dvs. sau chiar atunci când utilizatorii merg să părăsească site-ul dvs..

MailOptin Pro include o puternică tehnologie de intenție de ieșire pentru a detecta când un utilizator urmează să plece. Împiedicați abandonarea site-ului, permițând această funcție pe un optin personalizat pentru a capta atenția utilizatorului, pentru a afișa o ofertă și / sau pentru a-i abona înainte de a pleca.

Versiunea Pro a pluginului include, de asemenea, caracteristici utile pentru generarea de plumb, cum ar fi testarea A / B, declanșarea timpului pe site, direcționarea avansată, șabloane de optin suplimentare, auto-responderul integrat și chiar integrarea Elementor. MailOptin este, de asemenea, compatibil cu aproape toate platformele majore de e-mail de acolo – cum ar fi MailChimp, Constant Contact, ConvertKit, Drip, AWeber și multe altele.

Prospera Leads

Prospera Leads

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul WordPress Thrive Leads oferă o selecție completă de formulare pop-up. Pentru a prinde vizitatori înainte de a părăsi site-ul dvs. acest popular pop-up plugin de ieșire WordPress folosește tehnologia SmartExit și SmartExit +.

Această tehnologie extinsă permite afișarea ferestrelor pop-up în funcție de comportamentul utilizatorului. Acest lucru înseamnă că vizitatorii nu vor lipsi din ferestrele de tip pop-up, nu le sunt întrerupte și nu vor vedea aceleași mesaje pop-up repetate dacă aleg să rămână pe site.

Pop-up-urile Thrive Lead sunt ușor de creat și foarte personalizabile. Oferit la un preț mult mai accesibil în comparație cu OptinMonster, Thrive Leads este un excelent plugin pop-up de ieșire WordPress pentru întreprinderile mai mici sau pentru umilul blogger.

Pop-up-uri Yeloni Exit

Pop-up-uri Yeloni Exit

Pop-up-urile Yeloni Exit este un plugin gratuit WordPress specializat în pop-up-uri de ieșire. Acest plugin ușor poate afișa oferte, butoane sociale, redirecționare și formulare de înscriere prin e-mail, printre alte opțiuni.

Acest plugin pop-up gratuit de ieșire WordPress este rapid de configurat și simplu de personalizat. Comportamentul pluginului poate fi, de asemenea, configurat pentru a se potrivi mai bine cu nevoile site-ului dvs. Aceasta face o opțiune gratuită foarte populară și un plugin deosebit de valoros pentru cei care încep doar în lumea pop-up-urilor de ieșire.

Gânduri finale

Este important să alegeți tipul potrivit de ieșire pop-up pentru site-ul dvs. Gândiți-vă cu atenție la obiectivele site-ului dvs. și la ce doriți să obțineți un pop-up de ieșire, apoi mergeți de acolo.

Puteți, de asemenea, să încercați să rulați diferite ferestre de ieșire, monitorizând cu atenție analizele pentru a vedea ce opțiuni oferă cele mai bune rezultate. Ce tip de pop-up de ieșire va funcționa cel mai bine pe site-ul dvs.? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me