Îmbrățișați viitorul cu aceste plugin-uri WordPress Front-End Editor

Editorii de postări și pagini WordPress se pot simți adesea ca o parte a software-ului care rămâne în urmă cu restul platformei. Comutarea constantă între editor și vizualizarea frontală a unei postări este o modalitate mai puțin ideală de a lucra, mai ales atunci când încercați să prezentați conținutul dvs. corect.


Având în vedere acest lucru, este interesant să știm că echipa de dezvoltare WordPress lucrează la adăugarea editării în linie – unde lucrați pe postările dvs. în timp ce apar cititorilor, prin partea frontală a site-ului dvs., la software.

Într-o postare recentă, Tom a abordat implicațiile iminentei sosiri a editării in-line, front-end la WordPress; dar dacă nu puteți aștepta până devine o parte a funcționalității de bază, iată câteva opțiuni de editare a conținutului front-end pe care le puteți încerca astăzi.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Editor front-end WordPress

Editor front-end WordPress

Acest plugin este fiind lucrat pe de către unii dintre membrii echipei de dezvoltare principală a WordPress și este de așteptat să fie incluși în viitor în centrul funcțional al WordPress. Aceasta înseamnă că editarea frontală a conținutului în linie vine în sfârșit pe WordPress!

Funcțiile de până acum îți permit să editezi titlul și conținutul unei postări pe blog direct din partea frontală a site-ului tău, cu condiția să fii autentificat pe site. Pentru a adăuga și a edita conținut, este doar un caz de a da clic pe text și de a tasta – este surprinzător de ușor de utilizat.

Pentru a vă permite să editați conținutul așa cum ați face prin intermediul editorului de postări standard, acest plugin adaugă o bară de meniu orizontală fixă ​​în partea de sus a ecranului, care conține toate instrumentele de editare a postării. Aceasta include opțiuni de formatare, butoane pentru inserarea de link-uri și imagini și posibilitatea de a gestiona categorii și etichete, plus. Puteți, de asemenea, să salvați sau să publicați postarea dvs. din partea frontală, iar dacă doriți, în orice moment, să treceți la editorul tradițional de posturi WordPress, există și un buton util pentru asta.

Dacă nu puteți aștepta și doriți să începeți editarea conținutului în linie pe site-ul dvs. acum, puteți instala gratuit pluginul Editor front-end WordPress. Fiți avertizat, însă, este vorba despre o lucrare în desfășurare și nu este încă produsul final.

Pro: gratuit, ușor de utilizat, interfață drăguță și pare să funcționeze bine.

Contra: încă o lucrare în desfășurare, nu include opțiuni de dispunere a paginii, doar editarea și formatarea conținutului.

Utilizatorii care doresc ceva mai lustruit pot găsi celelalte pluginuri din această listă mai atrăgătoare, însă dacă doriți o previzualizare a viitorului, atunci puteți instala acest plugin direct din tabloul de bord WordPress.

Obțineți WordPress Front-End Editor

Visual Composer

Visual Composer Constructor front-end

Visual Composer de WP Bakery este un plugin premium despre care s-ar putea să fi auzit; în principal datorită faptului că este unul dintre primele 3 plugin-uri de vânzare de pe piața CodeCanyon. Deși acest plugin este un constructor de pagini de back-end WordPress foarte popular de ceva timp, o actualizare recentă a adăugat editare de conținut front-end la Visual Composer, ceea ce îl face un plus mai demn de adăugat acestei liste.

Pe lângă cele 40+ elemente de conținut care pot fi adăugate cu ușurință în paginile dvs. și apoi mutate în poziție folosind editorul drag and drop, puteți acum să editați conținutul așa cum ar vedea cititorii dvs., datorită adevăratului „Ce vedeți este Ce primești ”, totul din partea frontală a site-ului tău. Editorul front-end al Visual Composer este acum integrat în cele mai populare teme de către WPExplorer, ceea ce ar trebui să vă ofere o idee bună despre cât de bun este acest plugin.

Pro: încercat și testat de 1.000 de utilizatori, multe elemente de conținut, editare front-end și drop-out, o mulțime de pluginuri pentru extinderea funcțiilor.

Contra: nu este gratuit, o mulțime de caracteristici pentru a vă familiariza.

Obțineți Visual Composer

Orz – plugin de editare in linie pentru WordPress

Redactorul frontal în orz

Orzul este un editor de conținut front-in-line care este acum disponibil pentru WordPress. Această opțiune funcționează într-un mod similar cu pluginul Editor front-end WordPress și, odată ce este instalat, utilizatorii autentificați pot face clic pe conținutul postării lor pentru a începe editarea acestuia prin partea frontală a site-ului lor..

Orice parte a postării poate fi editată inclusiv titlul, pur și simplu făcând clic și apoi tastând. În loc să afișeze o bară de instrumente fixă ​​care conține opțiunile de formatare, Orley afișează un meniu sensibil la context, în funcție de ceea ce faci. Ca și Editorul front-end în dezvoltare, puteți edita categoriile și etichetele unei postări, prin vizualizarea front-end. Adăugarea de imagini și setarea unei imagini prezentate este, de asemenea, ușor de făcut prin front-end.

Deși Barely funcționează cu adevărat bine, nu este prea mult să îl despart de lucrările în curs WP Front-end Editor, iar dacă acest plugin se va face în nucleul WordPress, este greu de văzut unde își găsește Barely pentru WordPress publicul..

Pro: funcționează foarte bine, interfață plăcută, forumuri de asistență, videoclipuri de ajutor și bilete.

Contra: nu este gratuit, nu este capabil să creeze machete avansate.

Obțineți Barley In-Editor

Compozitor în direct

Constructor de pagini Live Composer

Live Composer este un plugin premium accesibil care vă permite să creați machete personalizate pentru paginile dvs. prin intermediul front-end-ului site-ului dvs. WordPress. Am publicat recent o imagine de ansamblu completă a Live Composer, unde puteți afla toate caracteristicile sale, așa că astăzi ne vom uita doar la capabilități de editare front-end.

Deși acest plugin include mult mai multe caracteristici decât cele două opțiuni acoperite până acum, acest lucru este costat de ușurința de utilizare și simplitate. Live Composer nu poate fi considerat într-adevăr un editor în linie, deoarece, deși puteți edita fonturile și alte aspecte de prezentare prin partea frontală a site-ului dvs., nu puteți modifica text direct pe pagină. Pentru a face acest lucru, trebuie să activați o fereastră de suprapunere modală și apoi să începeți să tastați.

Dacă doriți un instrument de construire a paginilor frontale care vă oferă o previzualizare în direct a layout-urilor și a modelelor pe măsură ce acestea au formă, totul printr-o interfață drag and drop, atunci Live Composer ar putea fi o alegere bună. Dar pentru cei care doresc doar un mod simplu de a edita conținutul direct în linie, atunci aceasta nu este cea mai bună opțiune.

Pro: creați machete de pagini, modificați fonturile și stilul textului, adăugați mai multe module la pagină, relativ accesibile pentru un plugin premium.

Contra: nici o editare de text reală în linie, interfață ocupată, lipsa de simplitate, nu este gratuită.

Obțineți compozitor live

VelocityPage

VelocityPage

VelocityPage are mai multe în comun cu Live Composer decât plugin-ul WordPress Front-end Editor, datorită în principal instrumentelor sale de construire a paginilor. Cu toate acestea, întrucât acest plugin are drept scop eliminarea interfeței de administrare WordPress, editarea în linie este cu siguranță o zonă pe care dezvoltatorii au primit-o în vizor.

După ce a fost instalat pe un site, utilizatorii autentificați care vizionează o pagină pot face clic pe butonul „Editare” pentru a începe să facă modificări ale conținutului din linie frontală. Interfața pentru editarea conținutului paginii este similară cu cea a orzului, prin faptul că este afișat un meniu sensibil la context atunci când interacționează cu conținutul. Cu toate acestea, acest plugin depășește doar permițându-vă să editați conținutul în linie.

VelocityPage poate fi utilizat pentru a crea machete, pentru a insera multe elemente diferite în pagini și vine cu o selecție de șabloane de pagină de înaltă calitate. Dar ignorând celelalte funcții, ca doar un editor in-line, acest plugin face o treabă excelentă. Cu toate acestea, o mare omisiune este că funcționează doar pe pagini și nu pe postări. Dacă pur și simplu căutați o modalitate de a edita conținutul în linie din partea frontală, atunci VelocityPage s-ar putea să fie excesiv pentru nevoile și bugetul dvs. Cu toate acestea, dacă doriți să creați machete și să adăugați o serie de elemente de pagină în paginile dvs., atunci este un produs de calitate.

Pro: editează conținut bine în linie, ușor de utilizat, se simte ca o parte din WordPress, o mulțime de funcții de construire de pagini.

Contra: nu funcționează pe postări, relativ costisitoare, poate excesiv pentru cei care caută doar un editor în linie.

Obțineți VelocityPage

Concluzie

După cum puteți vedea, există o serie de dezvoltatori care lucrează la adăugarea de editare a conținutului în linie la WordPress. Indiferent dacă îți place acest mod de utilizare a WordPress sau nu, cu software-ul care se așteaptă să includă curând editarea front-end, se pare că această caracteristică este aici pentru a rămâne.

Ce părere aveți despre editorii front-end pentru WordPress? Ați utiliza această funcție pe site-ul dvs.?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map