Det er morsom søndag (i tillegg til den første natten av Hanukkah for noen av dere), og vi har noen fantastiske godbiter for deg! For å feire helligdag i WordPress ønsket vi å dele noen av våre GRATIS ferieressurser som du kan bruke til å gjøre nettstedet ditt mer festlig. Sjekk ut freebies nedenfor og få tak i noen få for å få leserne og følgere til ferieånden!


Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow!

Ingenting sier “høytid” som fallende snø på WordPress-bloggen din! Det er mange måter å legge til snø på nettstedet ditt, men jeg liker å gjøre ting enkelt, så her er de enkleste måtene å legge til snø på nettstedet ditt med plugins (selvfølgelig)!

Jetpack Holiday Snow

holiday-hurrarop-freebies

Ja, den mega-plugin Jetpack har faktisk allerede innebygd snø. Hvis du allerede har Jetpack installert, logger du bare på WordPress-installasjonen din, klikker du på Innstillinger> Generelt og merker av for “Vis fallende snø på bloggen min til 4. januar.” Det er det! Og det har den ekstra bonusen å fjerne seg selv etter rimelig tid.

jetpack-ferie-snø

Du kan også stable Jetpack Holiday Snow med gratis Snow Opt-in plugin. Denne lille pluginen legger til et lite snøfnuggikon som brukerne må klikke på for å “melde deg på” for høytidsnø (for la oss være ærlige, noen mennesker gliser og vil ikke se snø på hver side av bloggen din).

Få JetPack

WP Super Snow

WP Super Snow Gratis WordPress-plugin

Vil du at skreddersydd snø skal skyve innleggene dine? Prøv gratis WP Super Snow WordPress-plugin. Hva er det som gjør at denne pluginen er bedre enn resten? Alle de flotte alternativene! Du kan bruke den medfølgende virtuelle snøfreseren til å angi tilpassede variabler for snøbeholderen din (du kan målrette mot hele kroppen, eller bare overskriften, eller et hvilket som helst annet sideelement), z-indeks (z-indeksen kan brukes til å ha snøfnugg faller foran eller bak ethvert sideelement – den høyeste z-indeksen vises på toppen) og til og med bilder (yup – du kan legge til et hvilket som helst bilde for snøfnuggene). Og med delen Prognoser / tilstand kan du spesifisere hvilke sider som viser snøen din, og om du vil at den skal vises på mobile enheter.

Få WP Super Snow

3… 2… 1… Ferie!

En måte å holde spenningen i sjakk er å følge med på dagene som er igjen til den store dagen! Og disse håndfrie pluginsene er enkle måter å legge til nedtelling av nedtelling for ferier, feiringer eller noe annet. Ta en titt!

POWr Holiday Countdown

Holiday Countdown Gratis WordPress-plugin

Bruk POWr Holiday Countdown for å lage tilpasset nedtellingstimer på nettstedet ditt. Den beste delen om denne pluginen? Den kommer med innebygd støtte for oversettelser! I tillegg har nedtellingen flere alternativer for bakgrunner, farger og skrifter.

Få POWr-ferie nedtelling

Jule nedtelling widget

Nisse nedtelling Gratis WordPress-plugin

Christmas Countdown Widget er en søt liten plugin som legger til en julenisse nedtelling-widget på nettstedet ditt. Alt du trenger å gjøre er å legge det til i et widget-område. Telleren tilbakestilles automatisk etter jul og begynner å telle ned igjen hvert år.

Få nedtelling widget til jul

Dele kjærligheten

La leserne dine vite hvor mye du setter pris på dem med et kort! Følgende gratis plugins gjør det enkelt å legge til popup-meldinger for leserne dine. Legg til farger, tekst og til og med bilder!

DW PopUp-kort

dw-popup-kortet

DW PopUp-plugin gjør det enkelt å legge til et tilpasset kort for leserne. Bare aktiver plugin-modulen, legg til kortteksten og velg innstillingene. Denne pluginen inneholder alternativer for en snøeffekt, skriftstørrelse, farger og mer. Det er en morsom og enkel måte å si takk eller dele en ferierabatt på.

Få DW PopUp-kort

Feriemelding

Holiday Message Gratis WordPress-plugin

For å legge til en popup-melding på nettstedet ditt for høytiden, kan du også prøve den gratis plugin-en til Holiday Message. Dette kule plugin-alternativet for å legge til en grafikk, teller, tilpasset melding og farger. Dette er en morsom måte å dele nyheter og heie på hele vinteren!

Få høytidsmelding

Andre morsomme juleplugins for ditt nettsted

Vil du virkelig gå den ekstra milen? Sjekk ut disse morsomme julepluginene som vil bringe ferien til munterhet til neste nivå.

Julemusikk

julemusikk

Del din muntre stemning ved å legge til festlige melodier på nettstedet ditt. Den gratis julemusikk-pluginen vil spille Jingle Bells på nettstedet ditt. Du har muligheten til å spille av musikken på hele siden eller bare på en bestemt side, innlegg eller tilpasset innleggstype.

Få julemusikk

Tilfeldig julefakta-widget

Tilfeldig julefakta-widget

Las-pluginen vi ønsket å dele er Random Christmas Fact Widget. Det tjener virkelig ingen andre formål enn å dele glede med leserne dine. Widgeten viser tilfeldig en av 40 julefakta til leserne dine (visste du for eksempel at “Rudolf” ble opprettet av varehuset Montgomery Ward for en kampanje fra 1930-tallet – vel, nå gjør du det).

Få en tilfeldig julegakta-widget

Pakk inn

Det er det for i dag! Forhåpentligvis vil du prøve en av våre favorittfavoritter for å legge til noe ekstra til nettstedet ditt denne høytiden. Og hvis du har andre gratis ferieverktøy eller ressurser for WordPress, del dem med oss ​​i kommentarene nedenfor! Vi vil gjerne høre om dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me