Tilbake i mars publiserte jeg et innlegg her på WPExplorer som inneholdt mine syv favoritt-gratis WordPress-plugins. Det var ikke en daglig plugin-liste; Jeg forsøkte å nevne mindre kjente plugins i stedet for å gå den vanlige ruten for å navngi Akismets og W3 Total Caches of this world.


Innlegget viste seg å være ganske vellykket (tross alt, hvilken selvrespektende WordPress-bruker ikke vil du sjekke kule plugins?) så jeg regnet med at det kunne gjøre med en oppfølger. Og som Gudfaren del II og andre oppfølgere av sin art, dette forsøker å forbedre originalen.

Nedenfor har jeg listet opp ytterligere syv gratis fantastiske WordPress-plugins, som jeg alle bruker (eller har brukt) på min egen blogg. De er ikke alle superstar-plugins – noen av dem har bare blitt lastet ned en håndfull ganger – men det er uten tvil det som gjør dem mer interessante enn de samme gamle programtilleggene du har lest om gang på gang. Nyt!

NB Pluginsene er oppført i ingen spesiell rekkefølge.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

TablePress

Denne pluginen er lastet ned over 80 000 ganger og har mottatt 396 rangeringer i skrivende stund. Av disse vurderingene er alle unntatt åtte femstjernede og de andre alle fire. Det er knapt nødvendig å si noe mer. Men jeg vil.

TablePress har ingen jevnaldrende; det er det beste tabellen plugin for WordPress på avstand. Jeg har brukt den mye på Leaving Work Behind (se inntektsrapport-siden min) og mer tydelig på P90X Journal (se treningsloggene mine):

En tabell opprettet med TablePress.

En tabell opprettet med TablePress.

Den er upåklagelig kodet og godt støttet av en av de hyggeligste plugins-utviklerne der ute.

Få TablePress

Nok et beslektet innlegg-plugin

Å vise relaterte innlegg nederst i blogginnleggene dine er en enkel måte å øke engasjementet på bloggen din. Men mange mennesker tar det feil – de kategoriserer og tagger innleggene sine dårlig og bruker deretter en plugin av dårlig kvalitet for å vise “relaterte” (som les “ikke så beslektede”) plugins.

Derfor anbefaler jeg bare Ytterligere relaterte innlegg-plugin (YARPP) – etter min mening har den den beste matchende algoritmen rundt og er også veldig lett å tilpasse:

YARPP på bloggen min.

YARPP på bloggen min, ser sexy ut.

YARPP er i virkeligheten en veldig populær plugin, men jeg følte at det var berettiget å inkludere her for alle disse menneskene som bruker et alternativt plugin-program relatert. Jeg anser det virkelig for å være det beste.

Få YARPP

Evergreen Post Tweeter

Så vidt jeg er bekymret, er dette de plugin som kan brukes til å føre Twitter-trafikk til nettstedet ditt. Av hensyn til full eksponering er jeg definitivt partisk i å si at da jeg co-utviklet plugin, men det er likevel min ærlige mening!

Konseptet er enkelt: Evergreen Post Tweeter tweeter ut gamle blogginnlegg automatisk med jevne mellomrom (f.eks. En gang hver sjette time). Det lar deg filtrere de innleggene som blir tweetet ut ved å velge en tag eller etiketter. På denne måten kan du velge plugin-en for bare å tweete ut det “eviggrønne” innholdet (dvs. det som fremdeles er verdt å lese) i stedet for alt på bloggen din..

Bruk av denne plugin kan føre til mye trafikk til nettstedet ditt:

Økt Twitter-trafikk.

Hvis du er en Twitter-bruker, er det ingen hjerner!

Enkel digital nedlastning

I et nøtteskall lar Easy Digital Downloads (EDD) deg selge digitale nedlastinger via nettstedet ditt. Jeg bruker den til å selge frilansskriveguiden min og har ikke sett meg tilbake siden jeg byttet fra E-Junkie.

Dette er en av disse programtilleggene der du ikke helt kan tro at den er gratis. Faktisk har utvikleren (Pippin Williamson) laget EDD som en del av en freemium-modell som lar deg kjøpe bare de ekstra modulene du trenger (til en veldig rimelig pris). Her er en rask video som viser deg hva som er hva:

Det er like lett å se på å få EDD i gang. Hvis du selger digitale produkter på nettstedet ditt, anbefaler jeg deg å sjekke det ut.

Få enkle digitale nedlastinger

Uendelig rulling

Infinite Scroll er den perfekte kombinasjonen av awesomeness og brukervennlighet.

Kort sagt, det endrer temaet ditt, slik at når besøkende kommer til bunnen av en paginert skjerm, blir de ekstra innleggene lastet inn i sanntid. Det betyr ikke mer å klikke på neste side (for ikke å snakke om en veldig fin effekt som jeg aldri blir lei av).

Den eneste ulempen med å bruke Infinite Scroll er at det kan ha en negativ innvirkning på avvisningsfrekvensen og antall sider du har sett (fordi besøkende nå vil rulle nedover på den samme siden i stedet for å klikke seg gjennom til en ny). Men det betyr ikke at engasjementet er redusert – snarere tvert imot. Mindre problemer krever og mindre tid på å vente på at en side skal lastes, vil sannsynligvis føre til at besøkende holder seg lenger.

Plugin Performance Profiler

Selv om jeg elsker plugins, kan de være et avløp for de gamle ressursene. For mange oppblåste plugins kan føre til et nettsted som går tregt og ulykkelige besøkende.

Det er her Plugin Performance Profiler (P3) kan utgjøre en forskjell. Den skanner nettstedet ditt og gir deg en rapport som beskriver hvilke plugins som plasserer den høyeste belastningen på nettstedet:

Plugin Performance Profiler

Som du kan se fra skjermbildet over, gir P3 deg en oversikt over den relative kjøretiden for hver av de mest ressurskrevende plugins som er installert på nettstedet ditt. Du kan også se hvilken innvirkning plugins kollektivt har på lastetiden til nettstedet, så vel som andre datapunkter.

P3 er et fantastisk verktøy for å sjekke at nettstedet ditt er godt optimalisert for hastighet. Selv om metoden for å skanne kjøretid for plugins ikke er feilfri, er den nøyaktig nok til å gi deg informasjonen du kan ta informerte beslutninger med.

Kommentarer ikke svart på

Bloggkommentarer representerer det bankende hjertet til de fleste blogger. De er delvis det som definerer en blogg som en blogg – den besøkende muligheten til å legge til samtalen på et nettsted som ellers vil være en enveis avtale.

Og det er grunnen til (etter min mening) bestandig sørg for at du svarer på kommentarer på bloggen din (hvis en respons er berettiget). Å invitere folk til å stille spørsmål og så ikke følge opp med svar, er etter min mening ganske kriminelt.

Men når bloggen din kommer til en viss størrelse, kan det være ganske vanskelig å følge med på kommentarene du mottar. Det er her Kommentarer som ikke er svart på: den legger til en ekstra kolonne i moderasjonsskjermen for kommentarer som viser om du har svart på kommentaren eller ikke..

Kommentarer blir ikke svart på skjermdump.

Det er en enkel, men effektiv måte å sikre at de menneskene som fortjener et svar fra deg, får en.

Hva er Din Favoritt ukjente plugins?

Jeg er villig til å satse på at det er minst en plugin på denne listen som du ikke har hørt om. De fleste av dem har mindre enn 100 000 nedlastinger (sammenlignet med de mest populære hos ~ 15 million) og noen har bare en håndfull.

Når det er sagt, er jeg sikker på at det er mange andre diamanter i det grove som mange av oss ennå ikke har oppdaget. Hvis du elsker en relativt ukjent plugin som ikke ble nevnt i dette innlegget eller i min forrige liste, fortell oss om det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me