Det beste jobbrettet WordPress-plugins og temaer

I en ideell verden ville arbeidssøkere og ansettelsesbedrifter magisk finne hverandre på nettet. Jobbtavler (nisje eller bedriftsspesifikk) kan gjøre det enklere, men det kan være komplisert å sette opp en på nettstedet ditt.


Det er mange WordPress-plugins der du kan bruke et programtillegg for å opprette jobbtavlen sammen med det eksisterende temaet, men det er også mange temaer spesialbygget spesielt med tanke på denne nisjen. Hvis du ikke har mye kompetanse eller tid til å tilpasse en plugin som samsvarer med det nåværende temaet, kan det være en bedre ide å få et tema bygget for dette formålet, med et allerede fantastisk design for å lage og administrere et jobbrett. Pluss at alle jobbfunksjonene blir fullstendig integrert, noe som betyr at du ikke trenger å installere ekstra plugins eller foreta modifikasjoner av temaer, dette betyr at mindre testing og konfigurering vil være nødvendig fra din side. La oss nå se på noen av våre favorittjobbbrett WordPress-temaer!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. JobRoller

JobRoller WordPress Theme

Info & Last ned

JobRoller Theme er et førsteklasses WordPress-tema som gjør det mulig for deg å raskt gjøre WordPress-installasjonen din til en fullstendig liste over stillingsannonser – Jobbrettets nettsted. Dette funksjonsrike temaet ble bygget for å være brukervennlig og for å integrere så godt med WordPress at du kan være på nettet og selge stillingsannonser på få minutter etter installasjonen.

Job Roller er ikke ditt vanlige WordPress-tema. Denne malen er utviklet nedenfra og opp for å gi deg alt du trenger for å lage et vellykket nettsted for stillingsoppføringer. Temaet bruker tilpassede innleggstyper og taksonomier for å holde alle stillingsoppslagene dine atskilt fra bloggen din for å gi deg en dedikert seksjon for stillingsadministrasjon – dette gjør det lettere for deg å spore alle nettstedets oppføringer.

Dette jobbrett-temaet har en tretrinns veiviseren for innsending av jobber som lar besøkende / kunder enkelt legge til og betale for nye stillingsannonser på nettstedet ditt. Kundene dine vil få sitt eget personaliserte dashbord der de enkelt kan se og liste opp jobbene sine igjen når de er utløpt. Gi kundene dine muligheten til å få stillingslistene sine lagt ut som “omtalt”, slik at de vises tydelig på toppen av hjemmesiden med en markert bakgrunn. Og du kan stille inn de spesifikke kostnadene for dette alternativet, som er en fin måte å tjene noen ekstra kroner på.

Med arbeidsrullen trenger du ikke noen eksterne plugins siden alt kjører rett utenfor boksen med alle innebygde funksjoner. Inkludert er en innebygd betalingsgateway slik at du kan begynne å samle inn betalinger for nye stillingsannonser nesten umiddelbart!

2. JobEngine

JobEngine WordPress Theme

Info & Last ned

JobEngine er et jobbrett og katalog premium WordPress-tema utviklet av EngineThemes. Dette kraftige temaet er perfekt for å lage din egen jobbtavle-webside eller for å lage en side som er spesifikk for din virksomhets rekruttering. Temaet er fullt av funksjoner du (eller HR-avdelingen din) vil elske.

Dette temaet gjør det mulig for deg å opprette og være vert for ditt eget jobbrettnettsted. JobEngine inneholder nyttige funksjoner som gjør det enkelt å komme i gang. Følg bare sammen med installasjonsveiviseren og bruk rett frem redigeringsverktøyene for å legge til innholdet ditt. I tillegg er det mange flotte egendefinerte widgeter og stillingsalternativer (som lokasjoner, kategori, heltid / deltid osv.), Slik at du kan legge til innhold av høy kvalitet som vil være nyttig for leserne dine.

Hvis du vil, kan du også tjene penger på nettstedet ditt ved å tilby oppføringspriser eller pakker til selskaper. På denne måten betaler de deg for å liste over stillinger, pluss at de legger til innholdet for listene, slik at du kan utvide nettstedet og sparekontoen din samtidig. JobEngine støtter flere sikre betalingsportaler, slik at selskaper vil føle seg komfortable med å behandle betalinger.

3. Jobb

Jobify WordPress Theme

Med Jobify kan du opprette mer enn bare et jobbnettsted – du kan opprette et fellesskap av arbeidsgivere og arbeidssøkere. En helt tilpassbar layout kombinert med kraftig søke- og filtreringsfunksjonalitet gjør dette temaet til et flott alternativ. Og med det kan du lage et moderne og dristig jobbrett og oppføringsnettsted på kort tid.

Vikarbyråer og stillingsselskaper er blomstrende, så det er fornuftig å lage en WordPress-mal som er spesifikk for denne nisjen. Jobify gjør nettopp det. Med dette temaet og en håndfull plugins kan du ekspert administrere et jobbtavle og lister basert nettsted. Med “Enkel betalte oppføringer” kan du begynne å generere inntekter med en gang ved å belaste selskaper for å legge ut åpningene sine, som du administrerer og godkjenner / avviser.

For brukere er det enkelt å finne den perfekte jobben. De kan bruke direktesøket hvis de allerede har noe i tankene. Eller besøkende på nettstedet ditt kan bla gjennom listekategorier ved å besøke selve kategorisidene, eller ved å bruke filteralternativene på hovedsiden til jobbrettet.

4. WorkScout

WorkScout - Jobbrett WordPress Theme

WorkScout er et vakkert premiumtema designet for WP Job Manager-plugin dekket tidligere. Det gir avanserte filtre for å søke jobber, inkludert lønn- eller satsfilter. Du kan utvide WorkScouts funksjonalitet ytterligere gjennom betalte WP Job Manager-tillegg for applikasjonsstyring, gjenoppta ledelse og jobbvarsler, blant andre.

5. JobSek

Jobseek - Jobbrett WordPress Theme

JobSeek er et annet premiumtema bygget for den gratis WP Job Manager-plugin. Rekrutterere og bedrifter kan legge ut, redigere og administrere stillingsannonser via frontend, og jobbsøkere kan administrere deres CV og profil. Jobber på nettstedet kan søkes og filtreres etter kategori, jobbtype, nøkkelord og beliggenhet, der jobber vises på et kart.

6. Jobmonster

Jobmonster WordPress Theme

Jobmonster er et premium jobbrett-tema designet for å være en komplett jobbportal. Ingen plugins er nødvendige for å gi jobbfunksjonalitet, siden det inkluderer frontend-dashbord for arbeidsgivere, kandidater og administratorer. Arbeidsgivere kan registrere seg på stillingspakker og administrere jobber og søknader, inkludert å akseptere og avvise kandidater. Kandidater kan søke på jobber ved å bruke sin online CV, ved å laste opp en CV eller ved å koble sin LinkedIn-konto.

7. FreelanceEngine

freelance-motor-wp-tema

Info & NedlastingVis The Demo

FreelanceEngine er et WordPress-tema for frilanser på markedsplassen. Dette temaet gjør det enkelt for deg og dine kolleger å bygge profiler, legge ut prosjekter, by på dem og mer.

I dag jobber flere og flere for seg selv. Faktisk – du er sannsynligvis en av disse menneskene. Så hvorfor ikke lage et sted hvor likesinnede kan koble seg sammen, og andre kan legge ut prosjekter som de trenger hjelp med. FreelanceEngine er det perfekte temaet for nettopp det – å skape en markedsplass for å koble jobber med frilansere.

En stor del av dette temaet er det fleksibilitet. Bygget med Visual Composer, kan du dra og slippe sideelementer for å lage en sideoppsett du trenger. I tillegg inkluderer temaet alternativer for brukerprofiler, prosjektbetalinger og til og med brukeranmeldelser.

Andre temafunksjoner inkluderer ubegrensede fargevalg via den fantastiske tematilpasseren, mange widgets, et nyttig adminpanel, premium Revolution Slider-plugin og mer. Og med 12 måneder med god støtte inkludert, er FreelanceEngine et flott tema for markedsplassen din!

8. Responsivt jobbstyre

Responsivt Job Board Board Theme

Info & Last ned

Job Board er en premium responsiv katalog for WordPress-temaer utviklet av PremiumPress. Dette detaljerte temaet var designet for å lage stillingsannonser som Monster, CareerBuilder eller Freelancer.

Markedet spretter tilbake, noe som betyr at arbeidsgivere ønsker å ansette nye ansatte. Når nye stillinger opprettes, trenger de å spre ordet om jobben og finne kvalitetsansatte. Så hvorfor ikke lage et nettsted der arbeidsgivere kan legge ut stillingsannonser? Med Job Board kan du opprette et helt eget arbeidssted der selskaper og små bedrifter kan liste over sine åpne stillinger og brukere kan sende inn CVene for å søke.

Dette temaet inkluderer støtte for medlemspakker, slik at du kan belaste arbeidsgivere for å legge til lister. Du kan også opprette tilbakevendende betalinger for å registrere abonnement slik at arbeidsgivere kan opprettholde sine nåværende oppføringer og legge til nye hver måned. Jobbrettet inkluderer også fulle brukerprofiler. På denne måten kan søkere opprette kontoer med kontaktinformasjonen sin, et profilbilde og all relevant applikasjonsinformasjon (CV, CV osv.). Når de har fullført profilen sin, kan brukerne bla gjennom jobbsiden din ved å bruke det avanserte søket for å finne jobber etter kategori, beliggenhet eller nøkkelord. Da er det like enkelt å søke å klikke på en knapp.

Andre flotte funksjoner i Job Board inkluderer sosial integrasjon, privat melding, oppføringer etter medlem, support for pakkeutvidelser, en full blogg og mer. Listen nedenfor dekker flere funksjoner i dette omfattende stillingsoppgavetemaet.

9. HireBee Crowdsource Job Board

HireBee Crowdsource Job Board Theme

Info & Last ned

HireBee er et unikt publikum som skaffer seg arbeidsplassen WordPress-tema fra AppThemes. Dette nydelige nisjetemaet er en flott måte å lage et eget nettsted som tilbyr budgivningstil, der brukere kan legge ut prosjekter for å få bedrifter og frilansere til å by på dem.

Flere og flere forlater den tradisjonelle bedriftsverdenen for å jobbe for seg selv eller for små byråer. Dette er kjempebra siden de kan spesialisere seg på forskjellige felt (webdesign, grafisk design, Ruby On Rails, WordPress, etc) og få jobben gjort bedre enn noen av deres store navnekonkurrenter. Så hvorfor ikke hjelpe småbedrifter og starte ditt eget nettsted for å parre frilansere med bedrifter som har prosjekter å outsource (akkurat som Elance og Freelacer), mens du tar et nominelt kutt av hvert prosjekt selvfølgelig.

Det fine med HireBee er at det tar den harde delen av å lage ditt eget publikumsbrett. Alle funksjonene du trenger er allerede innebygd. Temaet inneholder allerede alternativer for deg å belaste arbeidsgivere for å legge ut oppføringer, eller for å få oppføringen sin omtalt. I tillegg gjør den kraftige formbyggeren det enkelt for deg å lage tilpassede prosjektformer med alle tilpassede felt du måtte trenge, slik at frilansere forstår prosjektarvingen som byr på. Og når et prosjekt har blitt tildelt en frilanser, inkluderer HireBee et tilpasset arbeidsområde som både frilanser og ht-arbeidsgiver kan få tilgang til, slik at de kan holde seg i rute med prosjektet.

Andre flotte temafunksjoner inkluderer brukerprofiler, tilpassede dashboards for arbeidsgivere og frilansere, prosjektfilter, prosjektmatching, sikteforhandlinger, enkel filopplasting, prisplaner og mer. HireBee er klar til å rocke og rulle, alt du trenger er et domene og en WordPress-hostingplan, og du kan ha ditt helt eget jobbrett i gang på kort tid. Du kan se flere temafunksjoner oppført nedenfor.

10. Cariera

Cariera Job Board Board Theme

Cariera er et profesjonelt orientert WordPress-tema nøye laget for arbeidsgivere og jobbsøkere. Det er eksperten på jobbtavler, statistikk og lister. Prøv det med forskjellige hjemmesider og superenkelig demoimportør med ett klikk som setter nettstedet ditt i gang i løpet av få minutter.

Cariera er bygget med mange integrerte plugins av førsteklasses kvalitet. Temaet kommer med Visual Composer – en av de mest populære sidebyggerne med mange spesialtilpassede elementer. Og det er ikke alt … Å kunne tilpasse hvert enkelt layoutaspekt er Carieras unike styrke. Ubegrensede farger, google-skrifter, bevegelige sidefelt, flere topptekster og bunntekst og kombinere den med en av de mest populære plugins-skyveren Revidering for å lage fantastiske gallerier og glidebrytere og gi nettstedet ditt en fantastisk effekt.

Et lett vektet tema med høyhastighets ytelsesforbedring, tilpasningsdyktig for alle skjermer og nettlesere med netthinneklar kvalitet, vil definitivt være det perfekte stedet for bedrifter og jobbsøkere å koble seg til. Alle besøkende vil elske hvor enkelt temaet vårt er med de moderne jobbsøkefiltrene, CV-prosessene og kontakten med kandidater / arbeidsgivere via kontaktskjema 7 og alltid være den første til å vite de siste nyhetene ved å være en abonnent ved å bruke Mailchimp abonnementsplugin.

Å selge egne varer vil definitivt være et pluss og med Cariera, og det er bare noen få klikk unna med den unike WooCommerce-integrerte designen. Og det beste er at temaet støtter WPML som gjør det flerspråklig og klart for ethvert språk du kanskje vil oversette.

11. Ni til fem

Ni til fem WordPress-tema

Nine to Five er et rent og kraftig premiumjobb-tema med et komplett spekter av funksjonalitet. Du kan legge til tilpasset informasjon til jobber som lønn og fordeler, eller lage dine egne stillingsfilter (f.eks. Heltid, praksisplass) for å gjøre det mulig for arbeidssøkere å finne det perfekte stillingen.

12. Jobera

Jobera WordPress Theme

Jobera er et vakkert tema for premium jobbrett drevet av en innebygd dra-og-slipp-sidebygger. Arbeidsgivere, rekrutterere og arbeidssøkere kan utstyres med portaler for å samhandle med jobber og gjenoppta. Den er kompatibel med WP Job Manager-plugin, så vel som mange av tilleggene, slik at du kan lage en tilpasset jobbportal med den spesifikke funksjonaliteten du ønsker.

Konklusjon

Selv om det kan være en utfordring å få stillinger lagt ut på nettstedet ditt og tiltrekke trafikk for arbeidssøkere, trenger det ikke å være en utfordring å få en jobb å gå opp og kjøre på WordPress.

Fra listen vår, skal du være i stand til å finne den perfekte plugin eller tema for å lage et jobbtavle som tilfredsstiller dine behov. Hvis du har tenkt på å sette opp et arbeidsstyre, er det ingenting som står i veien for deg – bare velg en og kom i gang!

Har du satt opp et jobbrett før? Brukte du noen av disse programtilleggene eller temaene? Vi vil gjerne høre om opplevelsene dine i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me