Det beste innholdsskapet WordPress-plugins

Hvorfor du bør bruke et WordPress Content Locker-plugin

Innholdsskap kan være en effektiv måte å utvide e-postlisten din, få flere følgere på sosiale medier og få innholdet ditt delt med et bredere publikum. Men hva er egentlig et innholdsskap, og hvordan kan du bruke dem på WordPress-nettstedet ditt?


I denne artikkelen diskuterer vi hva et innholdsskap er, og hvordan de kan hjelpe nettstedet ditt til å konvertere mot dets mål. Vi ser deretter på noen forskjellige WordPress-innholdsskapeplugins, funksjonene de tilbyr og deres egnethet for nettstedet ditt.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Hva er et innholdsskap?

optinmonster

Et innholdsskap er et veldig rett frem konsept. Den låser ganske enkelt innhold bak en pop-up. Seere kan deretter låse opp innholdet ved å utføre en forhåndsdefinert handling. Avhengig av målene dine, kan denne handlingen omfatte å oppgi e-postadressen deres eller følge deg på sosiale medier. Målet med et innholdsskap er å øke konverteringer, så handlingen skal gjenspeile nettstedets mål.

Innholdet du låser bort kan være av ditt valg. Husk imidlertid at det skal ha høy verdi, så besøkende er opptatt av å låse det opp (og ikke føler seg lurt etter å ha gjort det). Vurder å bruke de nyeste innleggene, spesielt de mest informative eller underholdende artiklene, fantastiske bilder eller videoer av førsteklasses kvalitet. Å tilby en låst kupong, rabattkode eller en URL til en hemmelig side kan også appellere til publikum.

Husk at du ber seerne om å oppgi e-posten deres, delta i sosiale medier eller eventuelt betale. Det låste innholdet må gjenspeile dette og være verdt deres investering.

Hvorfor bruke innholdsskap?

Det er mange fordeler med å bruke innholdsskap. På nettstedet ditt kan det hende at du allerede har sosiale delingsknapper og hovedgenerasjons popup-vinduer på hver side og under hvert innlegg. Disse blir imidlertid ofte ignorert av besøkende, da det ikke er noe reelt incentiv til å samhandle med dem. Innholdsskap fungerer som en blymagnet og gir den nødvendige dunken for å oppmuntre publikum til å iverksette tiltak.

Utvid e-postlisten din

I bytte mot å vise innholdet med låst verdi med høy verdi, kan du be publikum om å oppgi e-postadressen deres og bli med på listen eller nyhetsbrevet. Dette er en vanlig transaksjon for låst innhold og har vist seg å være en effektiv måte å utvide en e-post abonnentliste på.

Få innholdet ditt delt og øke følget ditt på sosiale medier

Et annet alternativ er å spesifisere at seerne dine følger deg, som deg, eller dele innlegget ditt på sosiale medier. Når denne oppgaven er fullført, belønnes de med tilgang til premiumlåst innhold. Ikke bare vil dette bidra til å øke dine følgere på sosiale medier, det vil også få innholdet ditt delt med et bredere publikum og bidra til å øke merkevarekjennskapen.

Gjør seere til betalende kunder

Hvis du driver e-handel eller medlemskapsside, kan det være en vellykket strategi å låse en kupong. Dette er en god måte å gjøre seere om til betalende kunder, samtidig som du samler en e-post eller følger.

Prøv å tilby rabatt på et bestemt produktsortiment eller medlemsplan, eller en gratis fraktkode hvis de kjøper innen en bestemt tidsramme. Dette kan være den siste pressen de besøkende trenger for å bli en betalende kunde.

Tjen penger på det låste innholdet

Et annet alternativ er å belaste publikum for å se det låste innholdet ditt. Dette kan være som en engangsbetaling, eller som et tilbakevendende abonnement. Husk at hvis du går ned på betalingsveien, må du tilby ekstremt høy kvalitet og verdifullt innhold.

Nå har vi sett på hvorfor innholdsskap er så verdifulle, la oss neste finne ut hvordan de kan settes opp. Det er mange verktøy og løsninger som du kan bruke for å lage effektive innholdsskap. Her er noen av de beste.

1. Trives leder

ThriveLeads innholdslås

Innholdsperringsskjemaer er en funksjon i Thrive Leads plug-in-plugin. Thrive Leads er stolte av å tilby et bredt utvalg av visuelt imponerende og svært optimaliserte opt-in-former, designet for å maksimere konverteringene dine. Formene for innholdsskap er ikke noe unntak.

Thrive Leads lar deg opprette et popup-skjema for innholdsskap som lar publikum se innhold i bytte mot en e-postadresse. Du kan bruke innholdslåsen til å skjule tekst, bilder eller multimedia. Du kan dekke deler av en artikkel, en lenke til en hemmelig side, en kupong, infographic, video eller mye mer. Husk at jo mer spennende den skjulte informasjonen er, jo mer vil publikum ønske å se den. Dermed kan du utvide e-postlisten din.

Thrives Leads tilbyr også delt testing, presis målretting og analyse, slik at du kan vise de riktige opt-in-skjemaene til rett tid. Denne pluginen er et flott alternativ hvis du ønsker å generere potensielle kunder, og er vel verdt en prislapp på $ 19 i måneden.

2. OnePress Social Locker (gratis)

OnePress Social Locker

OnePress Social Locker er en gratis WordPress-plugin som hjelper deg å utvide de sosiale mediene dine etter og dele innholdet ditt. Denne pluginen låser innholdet du velger bak et sett med sosiale medieknapper. Innholdet kan bare sees av besøkende hvis de vil, twitre, +1 eller dele siden din på sosiale medier.

Enkelt å sette opp, bare legg til en kortkode til innholdet du vil låse. Deretter festes nettadressene på sosiale medier, og pluginen vil ta seg av resten. OnePress Social Locker tilbyr også analyser, slik at du kan overvåke hvilket innhold som er spesielt etterspurt, og produsere stort antall likes og share.

3. Social Locker Premium

Sosialt skap for WordPress

En av de beste måtene å tiltrekke seg stor tall er å bruke et sosialt skap for å beskytte premiuminnholdet. Brukere kan bare se innholdet ditt etter en enkel sosial andel. Det er en liten pris å betale for innhold av ypperste kvalitet, og de fleste brukere støtter mer enn gjerne nettstedet ditt på denne måten.

Den beste plugin for jobben er, etter min mening, Social Locker for WordPress Premium. Med potensialet til å øke antallet sosiale aksjer innholdet ditt tiltrekker betydelig, er det vel verdt investeringen.

Sosialt skap for WordPress

Plugin støtter åtte sosiale medienettverk inkludert de store 4 (Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn). Den skjuler også skap for registrerte brukere, og hjelper deg med å skape en besøksvennlig opplevelse for dine vanlige seere. Skapet i seg selv ser bra ut, har noen fantastiske 3D-effekter, og inkluderer også en høy grad av tilpasningsalternativer. For å starte, kan du velge den foretrukne kantstilen, sosiale ikoner og tekst. Dette hjelper deg med å passe skapet inn med nettstedets design, samt leke med forskjellige sider av skapet, til du oppnår de beste resultatene. Plugin lar deg også velge den låste innholdseffekten, velge mellom skjult, gjennomsiktig og uskarpt. Spesielt den uskarpe effekten ser bra ut, og du kan lett se hvorfor en besøkende ønsker å dele for å få tilgang til det utilgjengelige innholdet.

Sosialt skap for WordPress

For å legge til et sosialt skap på siden din, er alt du trenger å gjøre å inkludere en kortkode. Alt over kortkoden er fullt lesbar – introduksjonen til innlegget – med alt under kortkoden låst til brukeren deler innholdet. Denne tilnærmingen betyr at det låste innholdet fremdeles er synlig for søkemotoroboter, og ikke vil ha negativ innvirkning på SEO-ytelsen din.

4. Blomst

blomst

Info & NedlastingVis The Demo

Bloom fra elegante temaer, er et annet flott alternativ hvis sluttmålet ditt er å samle e-post. Bloom tilbyr seks forskjellige typer opt-in-former for blygenerering, hvorav den ene er en låst innhold-opt-in.

Blooms låste innholdswidget kan brukes til å skjule premiuminnholdet ditt og vise det bare for de som skriver inn en e-postadresse. Enkelt å sette opp, pakk bare inn alt innhold du velger, med en låst innholdskode. Bloom’s popup-vinduer er også alle visuelt vakre, fullstendig tilpassbare og SEO-vennlige.

For å begynne å bruke Bloom-plugin-en, må du bli med på Elegante temaer i utviklerplanen, og koster $ 89 per år. For dette vil du kunne få tilgang til alle temaene og pluginene deres, inkludert det populære Divi-temaet.

5. OptinMonster

optinmonster

Info & NedlastingVis The Demo

OptinMonster lanserte nylig et innholdsskaperskap for opt-in form. Med innholdsskapet OptinMonster kan du sperre bestemte innlegg i bytte mot en e-postadresse. Brukere som allerede er på e-postlisten din, vil kunne se innhold som vanlig.

Hvis du vil dra nytte av OptionMonsters innholdsskapingsformer for tilvalg, må du registrere deg på Plus eller høyere nivå planer. Dette vil koste deg 19 dollar i måneden (eller mer for Pro- eller vekstplanene). Disse lisensene inkluderer tilgang til ubegrensede opt-in-skjemaer, delt testing, målretting på sidenivå og mye mer. Alt du trenger for å generere potensielle kunder og konvertere seere til abonnenter og kunder.

Siste tanker

Innholdsskap kan være alle effektive verktøy for å hjelpe nettstedet ditt til å konvertere mot sine mål. Velg en løsning som passer for nettstedets behov, og begynn å låse innhold som publikum vil svare på og vil åpne. Det viktigste er at du sporer analysene dine for å se om innholdsskapet ditt påvirker.

Hvilket WordPress-innholdsskapsel plugin vil du bruke? Del gjerne tankene dine i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map