Beste Premium WordPress-videotemaer

Video er uten tvil den mest engasjerende innholdstypen på nettet i dag, men hvis du vil lage et vellykket videosentrisk nettsted, må det være både intuitivt og engasjerende for de besøkende.


Heldigvis er du en WordPress-bruker, og det er et utall av WordPress-temaer som er tilgjengelige som gjør det enkelt å lage og administrere en video av høy kvalitet. Enten du viser frem den nyeste spillefilmen din, lager en videoblogg eller lanserer din egen mini-YouTube, har WordPress et tema tilgjengelig som vil levere.

Med det ovenstående i bakhodet avslører denne artikkelen ti av de beste premium WordPress-videotemaene som er tilgjengelige i dag, i ingen spesiell rekkefølge. La oss bli sprekker!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Ekte mag

Ekte Mag-tema
True Mag er et veldig fleksibelt video-nettstedtema som kan brukes til en videoblogg, videoportefølje eller et videomagasin. Den leveres med flere hjemmesideanlegg og forskjellige videobrytere, slik at du kan vise frem videoene dine på flere måter.

True Mag har kraftig videofunksjonalitet – inkludert videoannonser, automatisk avspilling av video og videoinnsendinger i front-end – som lar deg lage ditt eget nettsted i YouTube-stil. Du kan integrere videofeed fra YouTube, og vise videoer som er selv vert, enkelt.

True Mag er klar for deg å lage et fullstendig videosamfunn, og integreres med populære plugins inkludert BuddyPress, bbPress, WooCommerce og Membership fra WPMU DEV.

2. VideoTube

VideoTube-tema
VideoTube er et annet fleksibelt og kraftig tema designet for å hjelpe deg med å lage din egen video-webside. Enten du vil legge inn videoer fra YouTube, Vimeo, Dailymotion eller Hulu, eller være vert for dine egne videoer, kan VideoTube være din plattform.

Dette rene, moderne temaet kan tilpasses fullstendig, med forskjellige hjemmesides widgets som lar deg vise videoene dine som du vil. Andre kraftige funksjoner inkluderer et innebygd ‘lignende’ system for tilbakemelding og videoinnleveringer i front-end. Automatiske videominiaturer hjelper deg med å gjøre VideoTube enkelt for deg å komme i gang med å dele videosamlingen.

3. VideoTouch

VideoTouch-tema
Fortsatt innenfor rammen av fleksible temaer på video, er VideoTouch et vakkert tema designet for å vise frem videosamlingen din. Store videominiaturgallerier gjør dette temaet til en glede å bla gjennom.

VideoTouch leveres med en kraftig layoutbygger som lar deg fullstendig tilpasse visningen av videoene dine. Du kan legge inn videoer fra enhver større leverandør, samt laste opp MP4-videofiler. Brukerne dine kan også sende inn videolinkene eller filene sine via frontend, noe som gjør det enkelt for deg å utvide depotet ditt.

4. Totalt

Gamer Vlog av Total WordPress

Gamer Vlog er et vakkert videotema opprettet med Total WordPress-temaet. Dette temaet er designet med store funksjoner, og er perfekt hvis du vil vise frem en videoportefølje, eller hvis du driver med en videoblogg.

Et utvalg av temalternativer, tilpassbare widgeter, topptekst- og bunntekstbyggere, flere menyalternativer og selvfølgelig den kraftige Visual Composer gjør det mulig for deg å lage et nettsted som passer perfekt til dine behov. Temaet er SEO-vennlig og responsivt, slik at du kan lage et nettsted som er enkelt for besøkende å finne og bruke.

5. eVid

eVid-tema
eVid, utviklet av vennene våre på Elegant Themes, er designet for videobloggere. Den integreres med store videoverter (inkludert YouTube, Vimeo, Veoh og MetaCafe), og har et tilpasset video-grensesnitt for visning av videoene dine.

Fullt temaalternativer lar deg fullstendig tilpasse nettstedet ditt uten å berøre en kodelinje. Den fleksible layoutbyggeren fungerer med kortkoder, slik at du kan lage hvilken som helst layout du forestiller deg.

Dette temaet er ikke så vakkert som noen andre vi har sett på, men det er et solid tema som kan fungere godt for en enkel videoblogg.

6. VideoZoom

VideoZoom-tema
VideoZoom er et kraftig videotema designet for å hjelpe deg med å vise frem videoer fra hele nettet. En fleksibel glidebryter for hjemmesiden fullpakket med konfigurasjonsalternativer lar deg enkelt inneholde det beste innholdet på nettstedet ditt.

Du kan legge inn videoer fra alle større videoleverandører, eller laste opp dine egne videoer som er vert. Avanserte temalternativer lar deg tilpasse utseendet og følelsen på nettstedet ditt til dine behov. VideoZoom er også mobil responsiv, og sikrer at videoene dine vil se fantastiske ut på alle enheter.

7. serie

Serietema
Serien er et annet tema fra de fine menneskene på Press75. Denne er litt annerledes enn sin bror, da den er designet for å vise webserier.

Oppsettet lar dine seere enkelt se episoder av en webserie og bla gjennom tilgjengelige show. Videre gjør responsiv design og integrerte alternativer for sosiale medier det enkelt for seerne å se og dele videoene dine på hvilken som helst enhet.

8. Video

Videotema
Video er et alt-i-ett-apptema fra Templatic, designet for å hjelpe deg med å lage din egen YouTube. Du kan legge ut og dele videoer fra alle større videoleverandører, eller laste opp dine egne videoer som er vert. Temaet gjør det også mulig for brukerne dine å sende inn videolinkene og filene sine gjennom frontend.

Videotemaet kan tilpasses fullt og har et bredt utvalg av konfigurerbare widgeter, slik at du kan lage hvilken som helst layout du vil vise videoene dine. Tilpassede kategorisider og relaterte videoer lar deg lage en komplett videoopplevelse for brukerne dine, slik at de kan surfe.

9. Video Hub

Video Hub-tema
Fra RichWP kommer Video Hub, et responsivt videotema designet for å vise frem et videobibliotek rett på forsiden. Du kan vise det beste innholdet ditt ved hjelp av tilpassede widgeter, og tjene penger på annonseadgets.

Video Hub er designet for å vise frem video, og fungerer med alle WordPress-postformater, slik at du kan bruke dette temaet til en innholdsrik blogg. Det er ikke så tilpasselig som noen av de andre temaene vi har sett på, men er et solid valg for et greit videospill.

10. Paperback

paperback-video-tema

Sist på listen vår, fra Array kommer Paperback, et kraftig tema som lar deg sette opp et fullt funksjonelt nettsted for nyhetsstil komplett med videoer. Du og brukerne dine kan legge inn videoer fra store leverandører, eller laste opp videoer direkte til nettstedet.

Du kan tilpasse farger, typografi, legge til en omtalt karusell med innlegg og mer. Du kan også enkelt kategorisere videoer (langs alle andre gallerier, lyd eller tradisjonelle artikler du publiserer) for å lage dine egne nisjelister.


Et videonettsted må skille seg ut for å tiltrekke og holde oppmerksomheten til besøkende. Som sådan trenger du et WordPress-tema som vil presentere videoene dine på en attraktiv og intuitiv måte, og oppfordrer brukerne dine til ikke bare å se innholdet ditt, men å holde seg på nettstedet ditt og kom tilbake for mer i fremtiden.

Vi har gjort leggene for deg ved å søke gjennom de mange temaene som er tilgjengelige for å identifisere kremen fra videotemaavlingen. Fra listen over skal du være i stand til å finne det perfekte temaet for å lage en vellykket video-webside, så velg en og kom i gang i dag!

Nå er det over til deg – vi vil gjerne vite mer om ambisjonene for video nettstedet ditt, så del dine erfaringer med å lage et video nettsted i WordPress i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me