De beste WordPress Team Showcase Plugins i 2020

De beste WordPress Team Showcase Plugins i 2018

Ingen kunder liker å håndtere et automatisert system. Chatbokser, automatiserte svar, ikke-svar-e-poster – de tar bort det personlige preget helt. Selv om det ikke er lett å unngå dette i et automatisert miljø, kan vi prøve å gjøre det hele alt mindre upersonlig. En måte å gjøre det på er å profilere teammedlemmene dine på nettstedet ditt ved å bruke WordPress team showcase-plugins. På denne måten får brukerne et ansikt mot den andre enden av telefonen eller e-posten.


Dine ansatte er kjernestyrken i organisasjonen din. Å gi brukere beskjed om dine ansatte vil gi dem selvtilliten til å takle deg og øke tillitnivået.

Visst er About-siden din et fint sted å forklare kundene hva bedriften din kan gjøre. Men du kan ta det et hakk videre og legge til profilsider som viser frem teammedlemmene dine. Dette lar kundene vite at du har menneskene som skal gjøre jobben. Disse dedikerte medlemssidene er også med på å kanalisere kommunikasjon til riktig person for en bedre brukeropplevelse.

Selv om det kan være ganske enkelt å lage en biograf, krever det mer innsats å sette den helt og vise den attraktivt. Dette gjelder spesielt for store og mangfoldige team. Plugins kan få gjort mye når det gjelder profilsider – opprette og oppdatere bios, opprette team-sider og legge til medlemmer på team-sider. De er bra for både små grupper så vel som store organisasjoner med flere lag. Dessuten reagerer disse programtilleggene, og brukerne kan se dem fra alle enheter.

La oss sjekke ut noen av favorittprogrammene for WordPress-teamet for utstillingsvinduer for de ansatte.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Creative Team Showcase for WordPress Premium Plugin

Creative Team Showcase er et flott alternativ for å designe en profesjonell og (du gjettet det) kreativ visning av dine teammedlemmer. Plugin-enheten har 6 tilpassbare og responsive oppsett inkludert mosaikk, firkantet og sirkelnett, glidebryter, bølgeanimasjon, sekskant og inline-forhåndsvisning (du kan sjekke dem ut på demoside).

Creative Team Showcase for WordPress Premium Plugin

Det beste av alt er at tilpasninger gjøres enkle takket være det medfølgende kontrollpanelet. Velg farger for rader, overskrifter, navn, titler og mer ved å bruke de intuitive fargevelgerne. Dra og slipp teammedlemmer for å ordne dem på nytt. Legg til et ubegrenset antall ferdigheter for hvert teammedlem, inkludert sosiale koblinger.

Creative Team Showcase er også fullt kompatibel med den populære WP Bakery Page Builder, slik at du enkelt kan sette inn et team-showcase på hvilken som helst side når du oppretter nettstedet ditt. Andre funksjoner som Font Awesome-integrasjon, RTL-støtte og premium-støtte gjør denne utstillingsvindu-plugin til et utmerket alternativ for ethvert profesjonelt nettsted.

2. AWSM Team Showcase Free & Premium WordPress Plugin

AWSM Team gjør det enkelt å opprette og skaffe et team og vise det på WordPress. Når du har installert plugin-modulen, vises AWSM Team-elementet på Admin-sidefeltet.

AWSM Team Showcase Gratis WordPress-plugin

Først må du opprette individuelle medlemsprofilsider med detaljer som navn, beskrivelse og kontaktinformasjon. Disse sidene fungerer også som en grunnleggende mal som kan brukes av hvert medlem til å lage biografer. Når medlemssidene er klare, kan du begynne å opprette et lag eller lag ved å legge til medlemsprofiler. Du kan også konfigurere utseendet og følelsen på hver teamside.

Tre forhåndsinnstillinger er tilgjengelige (kort, tabell, liste), og du kan velge hvilken som helst for å vise teammedlemmer. Hver forhåndsinnstilling har noen få stylingsalternativer i tillegg til å tilpasse bruk av CSS. Plugin-enheten er responsiv og berøringsaktivert.

Oppgrader til Pro

AWSM Team Showcase Pro WordPress Plugin

Med WordPress team showcase-plugins (som de fleste plugins), betyr oppgradering til en premium-versjon av en plugin flere funksjoner og prioritert støtte fra utvikleren. Pro-versjonen av plugin-en inneholder flere funksjoner som hjelper deg med å vise frem det fantastiske teamet ditt. 5 ekstra forhåndsinnstillinger og flere stylingsalternativer gjør det lettere å designe utstillingsvinduet. Den støtter også WPBakery Visual Page Builder, slik at du enkelt kan legge til eller sette inn team i et hvilket som helst tema.

3. Team Builder – Møt Team Premium WordPress-plugin

Team Builder kommer med en kraftig adminbuilder, WPBakery Visual Page Builder-støtte og en rekke kortkoder som lar deg bygge et attraktivt display for teamet ditt på veldig kort tid. Plugin-enheten kan vise teamet ditt i et rutenett, bord, glidebryter eller widget.

Team Builder - Møt Team Premium WordPress-plugin

Skyvepaneler i 5 temaer gir en behagelig bakgrunn for teamets skjerm. Den visuelle byggherren, dra og slipp-funksjonen og de mange tilpasningsalternativene gjør det å bygge team-sidene dine til en morsom øvelse. Ferdiglagde oppsett med forskjellige stilinnstillinger er inkludert, sammen med sosiale ikonelinjer med stylingsalternativer. Du kan tilpasse skrifter, farger, avstand og arrangement av forskjellige elementer. Du kan også legge til fancy sveveeffekter i tillegg til en tilpasset URL for hvert medlem.

Medlemmer kan merkes, slik at seerne kan filtrere ansatte etter avdelinger eller lag. Dyktighetsbarer eller -stjerner hjelper til med å rangere ansatte og bygge kort med detaljer som e-post, telefon, Skype, nettsted, bio, tagline eller beliggenhet. Ansattdetaljer kan også lagres som kontakter, noe som er en fantastisk funksjon å finne i WordPress team showcase plugins.

4. Teammedlemmer Gratis & Pro WordPress-plugin

En annen av våre topp-team showcase-plugins kalt Team Members kommer i to versjoner gratis og premium.

Teammedlemmer Gratis WordPress-plugin

Fra og med Team-elementet på WordPress-oversikten, kan du legge til medlemmer til teamet deres med foto-, posisjon-, bio- og sosiale profiler. Hvert medlem kan ha tre sosiale lenker, og du kan vise opptil fire medlemmer på en enkelt linje. Hvilket som helst antall teammedlemmer kan vises.

Plugin-enheten er også fullstendig responsiv, og takket være de enkle å bruke snarvekoder som du bare kan kopiere og side, er det enkelt å vise teammedlemmer hvor som helst på nettstedet ditt.

Oppgrader til Pro

Darko Team Members Pro WordPress-plugin

Team Members PRO-versjonen legger til flere funksjoner og alternativer. Hvert medlem kan ha en egen farge, og opptil fem medlemmer kan finne et sted i en rad. På svevet kan et andre bilde vises eller en mer infolink kan vises. Du kan legge til filtre til bildene dine og velge designalternativer som firkantede eller runde bilder, legge til eller utelate grenser. Du kan også velge farger som passer med merkevaren din.

5. Team Showcase Premium WordPress-plugin

Team Showcase WordPress-plugin er et premium-plugin som kan brukes til å vise alle slags innhold som inkluderer bilde og tekst. Med tanke på rekke funksjoner som den tilbyr, passer det også å vise frem teamet ditt.

Team Showcase Premium WordPress-plugin

Forhåndsbygde layoutalternativer er tilgjengelige, og du kan tilpasse layoutene ved å velge alternativer. Flere titalls layout- og layoutkombinasjoner er mulig ved bruk av rutenett- eller tabellformater. Rutenettene er responsive og kan inneholde informasjon om hvert medlem, eller informasjonen kan vises på svevet.

Tabellene er også lydhøre, men det er miniatyrbildesiders oppsett som er en fremtredende. I dette formatet er bildene ganske små, men når du klikker, vil de vises forstørret i et angitt område. Denne ordningen er perfekt for å vise et stort antall teammedlemmer på et mindre skjermområde. Samtidig kan brukere klikke på hvilket som helst medlem for å se flere detaljer.

Plugin-enheten lar deg kategorisere medlemmene og bruke filtre for å gjøre det mulig for brukere å se medlemmer i et hvilket som helst spesifikt team eller stilling. Det er kompatibelt med WPBakery Visual Page Builder, og hjelper deg å lage lagsidene dine visuelt ved å dra og slippe for å plassere medlemmer i hvilken som helst rekkefølge på visningen. Hvert medlem kan ha sin egen side, og standard bildestørrelse kan endres. Den er også widget-klar, enkel å bruke og tilpasse.

6. Moderne Team Showcase Premium WordPress-plugin

Moderne team Showcase gir deg et utvalg av ti responsive forhåndsinnstillinger som du kan bruke til å plassere medlemsprofilene dine. Dessuten kan du redigere disse forhåndsinnstillingene enkelt ved hjelp av redigeringen for visuell mal. Det enkle du kan redigere hjelper deg med å opprette og opprette medlems- og teamprofiler på nytt og få dem opp på nettstedet ditt på veldig kort tid.

Moderne Team Showcase Premium WordPress-plugin

Plugin-en har et grunnleggende skjema for å samle informasjon om teammedlemmer. Det hjelper deg også å lage ditt eget skjema for å samle informasjon. Du finner også noen dummy-data for å komme i gang med profileringsøvelsen.

Den enestående egenskapen til dette plugin-metoden er det metastastbaserte logikksystemet det bruker for å la celle kunne differensiere basert på tilpassede felt tilknyttet hvert medlem. Hvis du for eksempel klikker på en knapp, kan du markere medlemmer som er en del av et program eller som er kvalifiserte til å undervise.

7. uSquare Universal Grid

uSquare er et nettbasert WordPress-plugin for premium-galleri. Denne pluginen gjør det å lage unike gallerier og porteføljer i rutenettstil. En av de beste funksjonene i denne plugin-en er fleksibiliteten. uSquare er perfekt for å lage personalnett, produktgallerier, blogginnlegg, bildeporteføljer og mer. Du er bare begrenset av fantasien. I tillegg kan uSquare til og med lage rutenett ved å bruke eksisterende innhold – alt du trenger å gjøre er å konfigurere det for å trekke fra et bestemt innlegg eller kategori.

uSquare Universal Grid

Info & NedlastingVis The Demo

Tilpasning er en annen bemerkelsesverdig funksjon i denne fantastiske plugin. Det er innebygde alternativer for over 600 Google-skrifter, tilpassede varestørrelser (slik at du kan lage et rutenett som passer til nettstedets proporsjoner og bildesnitt), tilpassede fargevalg og mer. Og siden du kan legge til så mange eller så få elementer til hvert rutenett du vil, kan du opprette en uendelig kombinasjon av unike galleristilgallerier du kan legge til på nettstedet ditt.

uSquare inkluderer også alternativer for å lette effekter, rullbart innhold, dra og slipp ombestilling av innlegg, tilpassede sosiale ikoner og mer.

Tankene dine med vårt beste WordPress Team Showcase Plugins

WordPress-teamet viser ut plugins på denne listen er gode alternativer for å introdusere teammedlemmene dine på nettstedet ditt. De kan gi et menneskelig ansikt til organisasjonen din og oppmuntre besøkende til å samhandle med deg på nettet. I tillegg er det en fin måte å holde virksomheten organisert og teamet ditt koblet sammen med prosjektledelse-plugins.

Hva med deg? Har du en favoritt WordPress-plugin som hjelper deg med å profilere teamet ditt? Eller kanskje du har prøvd et av disse programvareprogrammene for WordPress-teamet Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map