Online shopping lojale kunde

Som dere alle vet, er WordPress den foretrukne plattformen for webdesign og blogging på grunn av hvor fleksibel den er. Med WordPress kan du enkelt gjøre søkemotoren din på nettet, få den til å se fin ut og appellere direkte til kundene.


Mye av dette er muliggjort takket være plugins. WordPress gjør plugins tilgjengelige, slik at designere har et uendelig antall muligheter til å tilpasse, finpusse og fikle etter sitt hjerte.

Imidlertid er det viktigste målet for enhver person som designer et nettsted eller en blogg å gjøre det så innbydende og engasjerende som mulig, slik at besøkende blir værende på nettstedet så lenge som mulig. Hvor lenge de blir, indikerer hvor engasjerte de er. Jo lenger de er engasjert, jo mer sannsynlig er det å bli kunde.

Plugins kan bidra til å gjøre nettstedet funksjonelt og innbydende, slik at bare besøkende blir konvertert til kunder. Her tar jeg en titt på noen få plugins som jobber hardest for å maksimere opplevelsen på stedet for kundene dine.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Å bygge et forbrukervennlig nettsted

For å avgjøre hvilken type nettsted eller blogg som skal bygges og hvilke plugins som skal brukes i designprosessen, er det viktig å vurdere hvem kunden er. Se på hva du tilbyr.

Hvis nettstedet for eksempel er for en forhandler av bildeler, må nettstedet være en enkel å navigere i nettbutikk som inneholder mange detaljer om delene som selges. Designet må bestå av primærfarger siden de som jobber med biler hovedsakelig er menn. Hvis nettstedet imidlertid er for en brudebutikk, må designen være elegant og mer raffinert.

Begge disse nettstedstypene må være enkle å forstå, attraktive og funksjonelle. Plugins kan forbedre enkelheten for kunden. Noen WordPress-plugins som kan forbedre brukervennligheten til nettsteder som selger produkter på nettet, inkluderer:

Cart66 Lite

cart66-lite-plugin

Cart66 Lite WordPress Plugin er lett, men kraftfull, og gjør det enkelt å selge både fysiske og digitale produkter. Selgerne av e-bøker kan dra stor nytte av dette. Det gir også mulighet for salg av tjenester, skatt av staten og kampanjer.

eShop

eSHOP-plugin

EShop WordPress Plugin er lett tilgjengelig og er ideell for en kunde som trenger flere kjøpmannsbetalingsportaler, flere shoppingalternativer og statistikk for kjøpene som gjøres på nettstedet. Det er en annen flott måte å gi kundene dine bekvemmeligheter.

PayPal betalingsterminal

betaling betaling-terminal-plugin

For bedrifter som gjør mye av sine økonomiske økonomiske nettsteder via dette betalingsstedet, er PayPal Payment Terminal WordPress Plugin nyttig. Det kommer med et gebyr på $ 15, men det er pålitelig med mange rapporteringsalternativer, noe som gjør det til en verdig investering for store og små bedrifter.

Legg til grafisk appell

Et annet viktig element i kvalitet WordPress-webdesign som kan forbedre kundeopplevelsen er å sikre at nettstedet er attraktivt grafisk – uten å forårsake sensorisk overbelastning. Når en besøkende lander på et nettsted som har mange videoer og bilder med knapt noen tekst som forklarer hva de handler om, forlater den besøkende før de kan klikke på noe. Balanse er veldig viktig.

WP-Smush-It-plugin

Lastetid for nettstedet er også viktig, og bilder som ikke er optimalisert, kan redusere nettstedet betraktelig. Ved hjelp av en plugin som Smush kan bidra til å redusere tiden det tar for bilder å laste på nettstedet ditt, og dermed forbedre kundens opplevelse.

Legg til sosial integrasjon

digg digg plugin

Å øke sosialt engasjement er en god måte å øke tiden en besøkende bruker på nettstedet ditt også. Dette betyr at du installerer alle relevante sosiale medie-plugins for å gjøre det enkelt å dele innhold på nettstedet. Noen få must-haves inkluderer Digg Digg eller Floating Social Bar, Facebook Like Box Widget, og publisere og Deling moduler i Jetpack. Du kan også vekke diskusjon i kommentarfeltet i hvert innlegg for å øke engasjementet på nettstedet. Når en leser kommer til slutten av et innlegg eller side (på noen typer nettsteder), skal han eller hun føle seg tvunget til å uttrykke sin mening om emnet. Å stille et spørsmål gjør ofte susen.

Legg til relevans

For å forbedre kundens nettstedopplevelse, må du gjøre ditt beste for å levere relevant innhold. Det kan for eksempel være lurt å tilby besøkende en sjanse til å se innhold på nettstedet ditt som er relatert til et bestemt innlegg. Når det er tilfelle, kan du legge til en relatert innlegg-plugin. Et populært alternativ er Nok et beslektet innlegg-plugin. Denne pluginen viser relatert innhold for hvert innlegg og til og med for sider. Det er en gratis versjon og en proversjon tilgjengelig. Pro-versjonen har flere tilpasningsalternativer.

Et par plugins-nødvendigheter

Antall plugins som er der ute for å gjøre en webside eller blogg spennende, er utrolig. Disse små bekvemmelighetene gir økt funksjonalitet og brukervennlighet på nettstedet. Imidlertid kan det være fristende å bruke dem alle. Det er veldig enkelt å få enhver relevant plugin til å virke som en nødvendighet. Fakta er at bruk av mange plugins ikke er ideelt. Her er grunnen til:

  • For mange plugins bremser bloggen eller nettstedet. Hver og en må lage en egen HTML-forespørsel, så det er viktig å være selektiv.
  • Når plugins ikke regelmessig vedlikeholdes av produsentene, kan det oppstå sikkerhetsproblemer. Det er best å gjøre litt research for å finne hvilke plugins som er pålitelige og sikre.
  • Et økt antall konflikter kan oppstå når en ny WordPress- eller plugin-versjon kommer ut.

Når det er sagt, vil innsnevring av valgene dine til de viktigste pluginene sikre den høyeste funksjonaliteten på nettstedet ditt. Utover de som allerede er nevnt ovenfor, kan det være lurt å vurdere følgende tre. Disse pluginene strømlinjeformer driftsoperasjoner eller legger til verdifull funksjonell for å forbedre sluttbrukerens (kundens) opplevelse:

W3 Total Cache

w3-total-cache

Innlastingstiden for fart blir spredt med W3 Total Cache. Dette er viktig siden raskere lasting betyr bedre brukeropplevelse, bedre rangering og høyere konverteringer. Den har også enkel Content Delivery Network-integrasjon som gjør det mulig å lagre bilder i et annet nettverk, og dermed redusere serverbelastningen.

W3 Total Cache er kompatibel med dedikerte servere, virtuelle servere og delt hosting. Den bruker også HTTP-komprimering for å krympe sidene, mens den minifiserer CSS-kode og Javascript. Med andre ord, mange av de unødvendige tingene som murer et nettsted ned, blir fjernet fra ligningen.

Gi støtte til live chat

gi support live chat plugin

Chat på stedet gir besøkende øyeblikkelig tilgang til kundeservice. Når du trenger hjelp eller svar på et enkelt spørsmål, Live Chat WordPress-plugin er en måte å gi en unik kundeserviceopplevelse. Det er ekte kundestøtte på sitt beste. Plugin-en overvåker også hele nettstedet, noe som betyr at den til og med holder øye med de sidene som ikke har live chat-knappen integrert i dem..

WPtouch mobilplugin

WPtouch Mobile plugin

Et stort antall individer får tilgang til Internett på sine mobile enheter, og det er derfor det er viktig å ha en mobilversjon av nettstedet ditt. Folk søker etter virksomheter mens de er på vei, så en mobilversjon kan være forskjellen mellom å sikre en ny kunde og vel, ikke. WPtouch Mobile gjør det enkelt å lage en elegant mobilversjon av ditt WordPress-nettsted. Det er gratis og Pro versjoner tilgjengelig.


Alt i alt er det å ha et nettsted som skaper en vellykket kundeopplevelse viktig for en virksomhets hovedlinje. Med omtrent 80% av forbrukerne som vender seg til Internett for å finne forretningsløsninger, leter de etter informasjon og brukervennlige nettsteder. Disse to elementene produserer en aura av troverdighet rundt et nettsted, som er det som driver konverteringer. Ved å vurdere hvilken type kunde du ønsker å appellere til, integrere sosiale elementer og sikre at bare de nødvendige relevante pluginsene brukes, kan du opprette et kraftig nettsted som får de resultatene du trenger.

Hvilke plugins har forbedret kundeopplevelsen på WordPress-nettstedet ditt?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me