De beste WordPress-plugins for flere forfatterblogger

Det er tøft å drive et nettsted. Det er bare 24 timer i døgnet, og oppgavene kan raskt pakkes opp; skrive innholdet ditt, markedsføre det, markedsføre det via sosiale medier, og å svare på spørsmål er utmattende, for ikke å snakke om tidkrevende.


De mest vellykkede mennesker innser raskt at de bare kan gjøre så mye selv, og en enmannsbedrift kan bare gå så langt. På et tidspunkt er det fornuftig for en bedriftseier å delegere noe ansvar: det gjør at arbeidstakere kan spesialisere seg og sikre at alle oppgaver blir gjort i tide. Et stort, dyktig team er bedre i stand til å utvide et nettsted enn en blogger som jobber solo.

For bloggere, innhold er din bedrift. Jo mer innhold av høy kvalitet du publiserer, jo mer populært blir du, jo mer trafikk vil du tiltrekke deg, og desto raskere vil virksomheten vokse. Når nettstedet ditt begynner å generere inntekter, er det fornuftig av deg å begynne å ansette forfattere til å produsere innhold på dine vegne – det er ingen overraskelse at flertallet av større nettsteder har flere forfattere som bidrar, inkludert her på WP Explorer.

Selv om fordelene ved å jobbe med forfattere er klare, er det imidlertid ikke uten problemer. Du vil ha flere kommunikasjons- og samarbeidsproblemer, du trenger en løsning for å gjennomgå og redigere forfatterens arbeid for å sikre at kvaliteten er jevn og høy, og du må sørge for at forfatterne dine får æren de fortjener for hver brikke.

For å løse disse problemene er det utviklet en rekke WordPress-plugins for å hjelpe deg effektivt å administrere bloggen din med flere forfattere. I dag vil jeg introdusere deg for seks av de beste.

God forfatter Kontroller gratis WordPress-plugin

Hvis du er vant til å gjøre alt på nettstedet ditt for deg selv, kan det være nervepirrende å overlate innholdsproduksjonsansvaret – hvordan vil tross alt noen andre kunne samsvare med dine uklanderlige høye standarder?

De Bra Writer Kontroller plugin er en flott løsning på dette problemet. Du kan legge til opptil ti ‘tips’ for forfattere å følge, som vises i en metaboks under hvert innlegg. Forfattere kan deretter bruke dette som en sjekkliste for å sikre at de implementerer forslagene dine. Plugin-enheten kan også fungere som en stilguide: sjekklisten din kan inneholde tips for SEO-optimalisering eller formatering av beste praksis.

Brukerrolleditor Gratis WordPress-plugin

Brukerrolleditor

WordPress lar deg tilordne fem forskjellige ‘roller’ til brukere, inkludert administrator, redaktør og forfatter. Hver rolle har sitt eget sett med handlinger som brukere i den gruppen kan utføre – ellers kjent som tillatelser. En administrator kan gjøre hva de vil, men forfattere har flere begrensninger – for eksempel vil du ikke at en useriøs forfatter som publiserer innhold en administrator ikke har godkjent, eller har tilgang til temainnstillingene dine. De fleste brukerbegrensninger er logiske, men noen ganger vil du gi tillatelse til at en brukergruppe kan utføre en spesifikk handling som WordPress som standard ikke tillater.

De Brukerrolleditor-plugin gir deg full kontroll over hvilke handlinger hver brukergruppe kan utføre. Det er en liste over kjernefunksjoner du kan velge mellom – for eksempel å laste opp medier, legge til plugins og publisere innlegg – og du kan også angi dine egne tilpassede handlinger. Plugin-enheten lar deg også legge til egendefinerte brukerroller, da standard fem brukerroller kan være utilstrekkelige til å fullstendig adskille brukerne dine.

Rediger Flow Free WordPress Plugin

Rediger flyt

Rediger flyt er en fantastisk plugin for å administrere den redaksjonelle arbeidsflyten. Det er spesielt nyttig hvis du har en arbeidsstokk som består av mer enn bare forfattere – for eksempel hvis du også jobber med en redaktør. Plugin-en inneholder en visuell kalender for å planlegge innleggene dine, men lar deg også legge ved et antall tilpassede statuser til en artikkel. Dette gjør det enkelt for arbeidsstokken din å samarbeide: For eksempel, etter et første utkast, kan en forfatter bytte artikler om statusen til ‘Behovsredigering’ slik at en redaktør raskt kan hente jobben.

I tillegg letter Edit Flow-plugin også forbedret kommunikasjon mellom teamet ditt. Under tekstredaktøren kan redaktører og forfattere legge igjen private kommentarer for hverandre. Relevante brukere vil også bli varslet om statusendring eller kommentar til en av artiklene deres.

Forfatter Avatar List Gratis WordPress Plugin

Forfatter Avatars List

Hvis du vil tiltrekke deg de aller beste forfatterne til å jobbe på nettstedet ditt, må du gi dem den rette æren for deres innsats. En måte å gjøre dette på er å inkludere en forfatter-avatar-liste i sidefeltet – dette er også nyttig for besøkende, som raskt kan finne innlegg av favorittforfatterne.

De Forfatter Avatar List er en flott plugin for nettopp dette formålet. Du kan legge til en avatarliste til en sidefelt ved hjelp av en dedikert widget, eller du kan bruke en enkel kortkode for å legge den til hvor som helst i et spesifikt innlegg eller side. Det gir deg full kontroll over hvordan forfatterens avatarer vises, ved å la deg velge fra en rekke tilpasningsalternativer. Til å begynne med kan du velge tittelen på området (bare når du bruker widgeten), velge antall forfatteravatarer som skal vises, og størrelsen på miniatyrbildet. Du har også muligheten til å vise en kort forfatter-bio langs avataren, i tillegg til å velge måten avatarene er bestilt på – du kan også gå med en tilfeldig rekkefølge. Når en besøkende klikker på et av forfatterens bilder, vil de bli tatt direkte til artiklene skrevet av den personen.

Fancier Author Box av Themato Soup Gratis WordPress Plugin

Fancier Author Box

På en blogg med flere forfattere vil innleggene som er skrevet av noen forfattere, resonere med spesifikke publikummedlemmer mer enn andre. Hvis du vil at disse besøkende skal være på nettstedet ditt lenger, bør du gjøre det superenkelt for dem å finne artikler av favorittforfatterne deres. Fancier Author Box av Themato Soup lar deg lage en fane forfatterens biodel, med en fane dedikert til forfatterens siste innlegg.

Forfatterne dine vil også elske plugin-modulen, ettersom den lar deg lage en flott forfatterbio-boks, garantert å få mer oppmerksomhet. Du kan tilpasse fargen på grensen, bakgrunnen og kategoriene, for å sikre at den passer inn på nettstedets stil. Du kan også koble forfatterens bioboks til de sosiale kanalene de er aktive på ved å vise et farget ikon for et av de ti sosiale nettverk plugin-støtter.

Medforfatter Plus Gratis WordPress-plugin

Medforfattere Plus

Som standard lar WordPress deg kreditere bare en forfatter for hvert innlegg – og det betyr bare en forfatter-bioboks. Med dagens publikums preferanse for innhold i lang form, er det ikke uvanlig at to, eller til og med tre, forfattere jobber med en artikkel i samarbeid. De Medforfatter Plus-plugin lar deg gi den rette kreditten til alle dine hardtarbeidende forfattere ved å la deg sette inn flere bylinjer under en spesifikk artikkel. Medforfattere kan deretter redigere hvilken som helst av artiklene sine.

Co-Author Plus er et nyttig plugin for alle som ønsker å godta engangsgjestinnlegg fra bidragsytere. WordPress krever at en bruker skal ha sin egen brukerkonto for å bli kreditert for å skrive en artikkel – for mye krefter for at en forfatter kan bidra med bare ett innlegg. Medforfatter Plus lar deg imidlertid legge til bylinjer til forfattere uten en WordPress-konto på nettstedet ditt – alt du trenger å gjøre er å opprette en gjesteprofil, og du er god til å gå.

Siste tanker

Selvfølgelig er det mange flere plugins der ute å velge mellom, men programtilleggene som er omtalt i dag, er løsninger for seks forskjellige og unike problemer du kan møte.

Ved å installere disse programtilleggene, kan du løse de fleste problemene forbundet med å drive en blogg med flere forfattere. Ved å effektivt styre arbeidsstyrken din, kan du benytte deg av den ekstra arbeidskraften du har til rådighet – som igjen vil gjøre det mulig for bloggen din å vokse mye raskere.

Kan du anbefale flere plugins for eiere av flere forfattere? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map