De beste WordPress-plugins

Det er en hel rekke WordPress Real Estate-plugins der for når det gjelder å bygge et eiendomsnettsted med WordPress. Noen av disse programtilleggene er gode alternativer som ikke bare vil gjøre livet ditt mye enklere, men vil ha en merkbar innvirkning på virksomheten din.


I denne artikkelen finner du et utvalg av de mest imponerende og funksjonsrike plugins som vil hjelpe deg med å oppgradere eiendomsnettstedet ditt. Fra vakre skjermer med egenskaper til avanserte søkealternativer, pluginene nedenfor tilbyr noe for enhver smak.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

WordPress Property Real Estate Plugin

Beste WordPress Eiendoms-plugins

Hvis du ønsker å utvikle et elegant nettsted med luksuriøse eiendommer, kan WordPress Property Real Estate Plugin være det for deg. Denne plugin-en tilbyr omfattende funksjoner, og sørger for alt du trenger for eiendomsnettstedet, slik at du kan lage et visuelt imponerende nettsted.

Med WordPress Property Real Estate Plugin kan du liste opp eiendommene dine med en detaljert detalj og vise dem i en stil som passer for nettstedet ditt. Plugin-en integreres med Google Maps, slik at besøkende kan søke etter eiendommer i det området de velger. Denne WordPress-eiendoms-pluginen tilbyr også en rekke verktøy for å gjøre det enkelt for brukere å søke i detalj etter eiendommer og kontakte deg direkte. Funksjonene inkluderer:

 • Avanserte eiendomstyper slik at du kan legge til spesifikke og relevante detaljer til hver type eiendommer du lister opp.
 • Flere måter å bygge skjermer som hjelper deg med å lage ditt eget unike nettsted.
 • Integrasjon med Google Maps for enkel surfing i lister.
 • Avansert søk som hjelper besøkende med å finne akkurat det de leter etter
 • Kontaktskjema 7-integrasjon slik at dine potensielle kjøpere enkelt kommer i kontakt.
 • Flere brukere som agenter slik at hele teamet ditt kan opprette og administrere sine egne oppføringer og egenskaper.

Denne pluginen koster $ 26 (med en ekstra $ 7,80 hvis du ønsker ett års kundestøtte).

Optima Express og Market Boost IDX-plugin

OptimaExpress Eiendoms-plugin

De Optima Express og Market Boost IDX-plugin blir brakt til deg av iHomefinder og er en imponerende løsning for de seriøse eiendomsnettstedene der ute. Det tilbyr eiendomsoppføringer, markedsrapporter og MLS-data alt på WordPress-nettstedet ditt. Den er også stolt av sitt rykte for SEO og blyfangst. Andre plugin-funksjoner:

 • Fullt responsiv design.
 • Eye Catching Galleries – oppføringsgallerier kan legges til sider, innlegg og sidefelt. Animerte glidebrytere kan legges til for å skape et imponerende show av egenskaper.
 • Interaktivt kart.
 • Brukervennlig eiendomssøk.
 • Flere fangeoptaksfunksjoner – fra e-postvarsler til kontakt- og registreringsskjemaer.
 • Rapportering og styring.

Selvfølgelig koster en plugin som dette. Selv om core plugin er gratis å laste ned, etter en 30-dagers gratis prøveperiode du må betale et månedlig abonnement på iHomefinder for å bruke det.

Den mellomstore planen tilbyr den beste balansen mellom funksjoner og pris, og koster 49,95 dollar i måneden. Imidlertid, hvis du ønsker å bruke iHomefinders ‘markedsføringstype for drop-feed e-post, er det verdt å oppgradere til premium-planen deres, som de tilbyr til $ 74,95 i måneden.

Dette WordPress-eiendomsprogrammet kan være overkill for grunnleggende eiendomsnettsteder, men for seriøse prosjekter kan det være akkurat det du trenger.

AgentPress-oppføringer

Agent Press Listings Plugin

AgentPress Listings er en gratis WordPress-plugin utviklet av StudioPress. Det er en solid plugin for de som nettopp starter i eiendomsbransjen, eller som ikke har budsjett for en mer omfattende løsning ennå.

De AgentPress Listings-plugin integreres med AgentPress Pro Real Estate Theme for å lage et administrasjonssystem for oppføringer. Det fungerer også med andre Genesis-drevne WordPress-nettsteder ved å legge til en egendefinert posttype for oppføringer, slik at du kan publisere detaljerte eiendomsoppføringer på nettstedet. Denne pluginen inneholder også:

 • Raskt og enkelt å installere.
 • Rask og effektiv å bruke.
 • Imponerende grafikk for enten enkelt, søk eller alle lister.
 • Bruker tilpassede innleggstyper, taksonomier og widgets.
 • Verktøyet for oppretting av taksonomi kan brukes til å lage din egen unike måte å klassifisere egenskaper du oppfører.
 • Disse taksonomiene kan brukes til å tillate besøkende å søke etter oppføringer.

Denne pluginen er et spesielt flott alternativ hvis du ikke bruker en IDX-tjeneste.

Lett eiendommer

EasyPropertyListings

Easy Property Lists er sannsynligvis den mest kompetente gratis lister WordPress-plugin tilgjengelig. Det gjør at du kan vise eiendomsoppføringer på WordPress-nettstedet ditt og bør fungere med alle temaer. Viktige funksjoner inkluderer:

 • Flere oppføringstyper slik at du enkelt kan liste opp boligeiendommer, utleie, kommersielle, bedrifter, land og andre.
 • Integrert med Google Maps.
 • Kontakt CRM System for å administrere potensielle kunder og kontakter effektivt.
 • Rapporter for sporing av lister.
 • Valutasupport for ikke-dollar-valutaer, slik at du kan liste eiendommer fra hele verden.

Easy Property Listings kan også utvides med biblioteket til add-ons. Disse kommer imidlertid ikke billig, så hvis du ønsker en mer omfattende løsning, kan det være verdt å lete etter et premiumprodukt fra get-go.

Contempo Real Estate Custom Posts Typer

contempo-real-estate-plugin

Hvis du er en utvikler som ønsker å bygge ditt første eiendomstema, så Contempo Real Estate Custom Post typer plugin er et flott alternativ. Denne plugin-en er en flott base for å bygge eiendomstemaet ditt på med enkle alternativer for oppføringer og uttalelser om tilpassede innleggstyper, sammen med tilhørende tilpassede felt og taksonomier (kategorier og koder). Vi anbefaler denne plugin for temautviklere siden det ikke er noen side- / innleggsmaler inkludert, så du må selv lage tema (eller sjekke Contempos bibliotek med WordPress-temaer for eiendommer).

Andre viktige plugins for et eiendomsnettsted

Bortsett fra WordPress-plugins som er opprettet spesielt for eiendomssider, er det noen andre viktige plugins du bør vurdere.

Bygg en e-postliste med en opt-in popup-plugin

For å hjelpe deg med å lage din adresseliste og følge, må du virkelig installere en god plug-in-plugin. Dette vil gjøre det mulig for deg å ikke bare samle e-postadresser, men å begynne å bygge et forhold og et forhold til potensielle kunder. For å finne ut hvordan du enkelt kan legge til et opt-in-skjema til eiendomsnettstedet, kan du lese gjennomgangen vår av Bloom WordPress-plugin.

Få mer eksponering med sosiale delingsknapper

Som eiendomsmegler vil du at innholdet ditt skal deles, deles, deles. For å gjøre dette trenger du delingsknapper på hver side, innlegg og liste for å oppmuntre publikum til å dele dette innholdet på sosiale mediesider. Easy Social Share Buttons er en funksjonspakke-plugin som skal dekke alle dine behov..

Utnytt SEO for mer trafikk

Yoast SEO

Eiendom er en ekstremt konkurransedyktig virksomhet og å ha optimalisert nettstedsmotoren din (SEO) kan virkelig hjelpe deg med å komme foran konkurransen. Yoast SEO er en gratis funksjonsrik WordPress-plugin som kan ta seg av en rekke SEO-relaterte oppgaver. For mer informasjon om viktige funksjoner som Yoast SEO tilbyr, les vår SEO Plugin guide.

Installer en sikkerhetskopi-plugin for å sikre nettstedet ditt

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Som en moderne eiendomsmegler vil du vite viktigheten av nettstedet ditt. Tenk deg at nettstedet forsvinner over natten! For å sikre at det aldri er et alternativ, må du installere en sikkerhetskopi-plugin slik at hvis det verste skjer og nettstedet ditt krasjer, kan du gjenopprette en kopi. UpdraftPlus er en komplett løsning for sikkerhetskopiering, slik at du kan gjenopprette nettstedet ditt med bare noen få klikk.

Forstå Analytics for å kjenne målgruppen din

GoogleAnalyticsDashboardWP

En oversikt over hvordan nettstedet ditt presterer og hvilken trafikk som kommer derfra, er avgjørende for en eiendomsvirksomhet. Først, last ned Google Analytics Dashboard for WP slik at du kan analysere dataene dine uten å måtte forlate nettstedet ditt. For det andre, begynn å lære å tolke og bruke dataene dine.

Dette vil hjelpe deg å forstå publikum og sikre at nettstedet ditt og bedriften din oppfyller deres behov. Sørg for å lese vår nylige guide til publikumsberegninger for en bedre forståelse av dette nøkkelområdet.

Endelige tanker om WordPress Real Estate Plugins

Pluginsene du velger for eiendomsnettstedet ditt, kommer veldig an på virksomheten din. Hva mangler nettstedet ditt? Hvilke verktøy bruker besøkende? Hvor mye er budsjettet ditt?

Alle pluginene som er nevnt er gode alternativer, så det er ganske enkelt å tilpasse en plugin til dine behov. Har du et eiendomsnettsted? Hvilke plugins bruker du? Del gjerne tankene dine i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me