De beste WordPress geotargeting-plugins for stedsbasert innhold

De beste WordPress geotargeting-plugins for stedsbasert innhold

Du er sikker på at Google gir søkeresultater som passer for ditt sted. Men det er ikke Google alene som tilpasser webinnhold avhengig av besøkende ‘beliggenhet. Du vil se andre nettsteder som Amazon, eBay og mange e-handelsnettsteder som serverer sider som er mer relevante for din del av verden. Og hvis du liker det, er det ingen grunn til at nettstedet ditt heller ikke skal tjene opp innhold basert på hvor de besøkende befinner seg. WordPress geotargeting-plugins kan hjelpe med dette.


Geotargeting identifiserer den besøkende plasseringen din og serverer deretter innhold som er relevant for det stedet. Hvis du for eksempel kjører et værrelatert nettsted, viser widgeten det lokale været for besøkende. Store locator-plugins er også avhengige av geotargeting.

Hvordan kjenner nettstedet til en besøkende? Det er enkelt å oppdage plassering ved å bruke IP-adressen til besøkende og geolokasjonsdatabasen.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Hva er en IP-adresse og geotargeting?

en IP adresse er et nummer som indikerer den fysiske adressen til den besøkende datamaskinen. Geotargeting er når du bruker denne adressen til å identifisere et besøkende sted og deretter tjene opp innhold som er mest relevant for dem. Som et resultat føler besøkende seg mer engasjert med nettstedet ditt.

Forstå trafikken din

Før du skynder deg å lage stedsspesifikt innhold, er det viktig å forstå webtrafikkmønsteret til nettstedet ditt. Bare se i serverloggene. Dette hjelper deg ikke bare med å finne IP-adressene som prøver å få tilgang til dashbordet ditt, det hjelper deg også med å blokkere uønskede IP-adresser fra å få tilgang til wp-admin-sider og kan beskytte adminområdet ditt på mange andre måter.

Et annet verktøy du kan stole på for å forstå hvor trafikken din kommer, er demografifunksjonen i Google Analytics.

Hvorfor bør du bruke WordPress Geotargeting-plugins?

Det er mange grunner til at du bør vurdere å tilby varierende innhold til forskjellige målgrupper:

 • Lokal språkvisning inspirerer besøkende til å samhandle med nettstedet ditt.
 • Du vil kunne koble deg direkte til lokale målgrupper ved å referere til lokale begivenheter og bruke lokal humor og attester om lokale personligheter..
 • Dessuten vil det være mulig å tilpasse tilbud, arrangementer og kuponger, og kjøre svært målrettede lokale reklame- og markedsføringskampanjer.
 • Du kan forbedre kundeservicen ved å gi besøkende beskjed om leveringsområder, driftstider, parkeringsopplegg osv.
 • Bedrifter med lokale filialer kan lede kunder til en nærliggende butikk eller et lokalt underområde.
 • Du kan vise landsspesifikk skatte- og fraktinformasjon.
 • Bare landsspesifikke juridiske merknader trenger å vises.
 • Du vil kunne gi informasjon og innhold på stedet.
 • Å målrette mot spesifikke geografiske områder der det er stor etterspørsel etter dine tjenester eller produkter.
 • Nettsted for e-handel kan begrense visning av produkter som ikke er tilgjengelige i et bestemt område.
 • Du vil ikke at den lokale virksomheten din skal kaste bort båndbredde på trafikk fra andre land.
 • For å begrense høy spam-trafikk som ikke resulterer i samsvar med konverteringsfrekvenser.
 • For å styrke sikkerheten til et nettsted, spesielt hvis nettstedet ditt er sårbart for utenlandske hackere.

De beste WordPress-plugins for geotargeting

Har du lagt merke til at de oppdaterte WordPress-versjonene bruker geotargeting-funksjonen? Dashbordet viser kommende hendelser som er relevante for ditt sted. CMS selv har imidlertid ikke innebygd funksjonalitet for å optimalisere innhold basert på beliggenhet.

Heldigvis er det mange gratis plugins og premium plugins som kan hjelpe deg. Disse geotargeting-pluginene til WordPress kan forbedre nettsteder for et globalt publikum. De fleste plugins trenger deg for å få et gratis / betalt API for å be om IP-geolokaliseringsinformasjon fra plugin-serveren eller tredjepartsserveren.

La oss se på noen plugins som kan hjelpe deg med å optimalisere trafikken så vel som å gjøre andre ting basert på besøkendes IP-adresser.

Merk: I henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) må selskaper innhente brukerens samtykke til å samle stedsinformasjon. Vi anbefaler å konsultere en GDPR-spesialist eller advokat for å være sikker på at nettstedet ditt er i full overensstemmelse.

1. GeoTargeting WP

GeoTargeting WP

Info & Last ned

GeoTargeting Pro er en premium-plugin som hjelper å målrette brukere på tre måter, alt basert på brukernes plassering:

 • Vis ulikt innhold
 • Viderekoble brukere
 • Blokker brukere

Nettsteder med høy trafikk kan stole på denne plugin-en for å kontrollere hvilke typer innhold som vises til forskjellige besøkende. Ikke bare fullstendige blogginnlegg, men selv sider, menyelementer, widgeter, popups og tilpassede innleggstyper (inkludert WooCommerce-produkter) er alle del av målrettede innholdstyper. Dessuten, hvis du trenger mer fleksibilitet og kontroll, er det PHP-funksjoner som du kan plassere hvor som helst i nettstedets kode.

Målrettede regioner kan enten inkluderes eller ekskluderes. Ikke bare det, du kan begrense alle deler av innholdet mens du redigerer innlegget eller siden. Den beste bruken av denne funksjonen er å skjule spesifikke produkter som ikke er tilgjengelige i et område. Det er også mulig å vise forskjellige CTA-er eller annonser avhengig av hvor den besøkende befinner seg. En søkbar dropdown country widget lar brukere endre sin plassering.

Plugin-en gjør det enkelt å enkelt målrette forskjellige land ved å gruppere dem i forskjellige kategorier. I tillegg kombinerer plugin-modulen godt med Geo-viderekoblinger (for å omdirigere brukere til forskjellige sider basert på deres beliggenhet), Geo Blocker (for å blokkere brukere fra forskjellige steder) og Geo Flags (for å vise brukerens landsflagg). Gebyrene for bruk avhenger av antall forespørsler som er gjort til geolokasjonsdatabasen.

GeoTargeting WP Lite

GeotargetingWP Lite vil forbruke API når de trenger å finne brukerens plassering. Så for eksempel hvis en bruker bare trenger å geografisk målrette innhold eller omdirigere brukere på en side, vil bare besøkene på den siden forbruke studiepoeng. Ikke bare det, hvis en bot eller crawler er den som besøker siden, vil ikke API i det hele tatt bli kalt. Det er den viktigste forskjellen med konkurrenter.

GeotargetingWP Lite har også en hurtigbuffermodus for brukere som geotargerer hele nettstedet, slik at brukere bare bruker kreditter på den første siden besøket mens konsekvente visninger lastes fra cachen. Og når vi snakker om cache, er sidecache den verste fienden til geotargeting-plugins på markedet. Denne pluginen er fullt kompatibel med WP Rocket og tilbyr også AJAX-modus. Så det fungerer med resten av cache-plugins i markedet.

Gratisversjonen av dette pluginet GeoTargetingWP Lite er grunnleggende sammenlignet med pro-versjonen. Den lar deg bare spesifisere hvilke land, stater eller byer som kan se innholdet. Arbeidet med populære brannmur-tjenester som Sucuri og CloudFlare, kan det oppdage brukere ekte IP-er. Og når du er kompatibel med WordPress Popups Plugin, kan du også geotarget popup-vinduer.

2. Geolokalisering

Geolocation Gratis WordPress-plugin

Med Geolocation-plugin kan WordPress-brukere sømløst legge til geodata i innleggene sine. I tillegg til å legge til verdi til innlegget ditt, er dette veldig nyttig når du vil gi litt lokal innsikt til leserne.

Når du legger til geodata til et innlegg på siden Rediger innlegg, vil brukerne se en lenke på det publiserte innlegget. På svevet åpner det et interaktivt kart.

Det blir enklere å jobbe med pluginen hvis du bruker WordPress for iPhone, WordPress for Android eller WordPress for BlackBerry. Det er fordi disse appene har innebygde geotaggingsfunksjoner som umiddelbart geotagger innleggene dine.

3. CF Geo-plugin

CF Geo-plugin for WordPress

Hvis du leter etter ett plugin som kan hjelpe deg med geo-markedsføring for nettstedet ditt, kan CF Geo Plugin være en perfekt passform. Denne pluginen bruker geografiske data om de besøkende for å hjelpe deg med å opprette målmarkedsføringskampanjer, vise lokale valutaer i din e-handelsbutikk, omdirigere brukere til riktig lokalisert / oversatt side på nettstedet ditt og til og med filtrere bort juridiske merknader som kanskje ikke er nødvendige for spesifikke steder.

Andre bemerkelsesverdige plugin-funksjoner inkluderer Cloudflare CDN-støtte, en nyttig Geo Banner-kortkode for dynamiske merknader, GEO Defender for å blokkere tilgang til nettsteder for bestemte steder, Country SEO-omdirigering, inkludere eller ekskludere innhold etter plassering, og SSL-støtte.

4. IP Geo Block

IP Geo Block Free WordPress Plugin

IP Geo Block-plugin blokkerer utpekte besøkende, IP-adresser og til og med hele land eller regioner fra å få tilgang til nettstedet ditt. Denne funksjonen kan være nyttig når du trenger å stoppe folk eller roboter fra å hacke seg inn på nettstedet ditt.

Plugin-en gir beskyttelse mot ondsinnet pålogging, kommentarsøppel, trackback og pingback-spam fra uønskede land eller regioner. Tilgang til nettstedets backend vil bli validert ved hjelp av en landskode basert på IP-adresse. Du kan hvitliste eller svarteliste spesifikke tellinger i tillegg til en rekke IP-adresser. Men den stopper ikke der, den oppdager ondsinnede angrep fra til og med tillatte land basert på angrepsmønstre.

Plugin-en kan konfigureres til å laste inn prioritet til andre plugins. Som et resultat reduseres belastningen på serveren din ved å beskytte mot brute force-angrep. Den skjuler også http-henviseren når du klikker på en ekstern lenke fra nettstedet ditt.

5. iQ Block Country

iQ Block Country Gratis WordPress-plugin

iQ Block Country er ganske lik funksjon i forhold til forrige plugin, slik at du kan tillate eller begrense besøkende fra bestemte land til å se deler av innholdet ditt. Det er effektivt å blokkere useriøse hackere fra hele land og spam-kommentarer også. Og hvis du vil gi noen besøkende tilgang fra blokkerte land, er det også mulig. Du trenger bare å hvitliste IP-ene.

Plugin-en gir nesten jernkledd sikkerhet til Admin-siden din ved å tillate oppføring bare til spesifiserte IP-adresser eller adresser i hjemlandet. Besøkende som blir nektet innreise kan omdirigeres til en annen side eller nettsted. Du kan også vise dem en melding som kan styles ved hjelp av CSS.

For å bruke plugin-modulen, må du laste ned geoIP-databasen fra en tredjepart eller skaffe et API fra dem for å få tilgang til geodata. Plugin fungerer bra med mange (men ikke alle) hurtigbufring-plugins.

6. WP GeoIP Country Redirect

WP GeoIP Country Redirect WordPress Plugin

Info & Last ned

WP GeoIP er en landsspesifikk omdirigering WordPress-plugin. Har du noen gang behov for et pålitelig verktøy for ditt WordPress-baserte nettsted for å hjelpe deg med å omdirigere besøkende etter land? Ikke se lenger! Med WP GeoIP Country Redirect kan du automatisk oppdage brukerlandene dine basert på IP-adressen og iverksette tiltak basert på dine innspill.

Med GeoIP er det mulig å administrere nettstedstrafikken din ved å omdirigere besøkende fra forskjellige land til bestemte innlegg eller sider. Du kan bruke den til en rekke fordeler som:

 • Land brukeren til en landsspesifikk side / nettsted
 • Direkte besøkende til de riktige sidene på et flerspråklig oversatt nettsted
 • Kjør bort ikke-forretningsrelaterte land
 • Vis en side med et tilbud bare tilgjengelig for bestemte steder
 • Viderekobl kundene til riktig butikkside for skatter
 • Den eneste grensen er din egen fantasi!

Du har noen få komplekse funksjoner i tillegg til unntak av IP-adresse, Alle land med unntak av regler, Ingen omdirigering-parameter i URL, En gang viderekobling av informasjonskapselfunksjon, etc. Og du kan se flere plugin-funksjoner nedenfor!

Flere WordPress geotargeting-plugins som er verdt å sjekke ut:

 • Geo min WordPress: hjelper deg med å forenkle opprettelsen av et stedsbasert nettsted som eiendom, begivenheter og katalog. Det hjelper deg med å opprette nærhetssøkskjemaer for å finne noen av de geotaggede komponentene på nettstedet ditt.
 • Geo IPDetection: er nyttig for å gi IP-basert geografisk informasjon. Dette kan brukes i temaer eller andre plugins, både som en kortkode, eller via CSS-kroppsklasser. Denne informasjonen kan hjelpe deg med å velge valuta, tidssoner, nærmeste butikk osv.
 • WP Engine Geotarget: Hvis nettstedet ditt fungerer i et WP Engine-miljø, kan denne pluginen hjelpe deg med å vise innhold relatert til besøkende ‘plassering ved å integrere med forskjellige variabler på WP Engine-nettstedet ditt.
 • WooCommerce geolocation-baserte produkter: en utvidelse for den populære WooCommerce-plugin som viser / skjuler produkter for besøkende basert på deres beliggenhet. Filtrering av produkter etter land, region eller by er mulig.
 • CloudGuard: lar deg velge land som har tilgang til påloggingssidene dine. Dette betyr at tilgangen til alle andre land er blokkert. Mens plugin-en er gratis, trenger du en konto med Cloudflare med geolocation-funksjonen aktivert.
 • WP Pro Geo Targeting: en brukervennlig premium-plugin som kan brukes på alle innlegg og innholdstyper for å regulere tilgangen til besøkende avhengig av deres land. Du kan bruke kortkoder for å kontrollere tilgangen til bestemte deler av innholdet. Det kombineres godt med WP PRO Advertising System.
 • Country and Mobile Redirect for WordPress: er egentlig en plugin for å omdirigere besøkende basert på forskjellige kriterier, inkludert land, by, kontinent, stat eller region. I tillegg til å blokkere brukere, kan du velge å legge til popup for omdirigeringer. Ikke bare er den kompatibel med populære cache-plugins, den er også kompatibel med WMPL, Caldera Forms og multisites.
 • AdRotate: er verdt et forsøk hvis du ønsker å optimalisere annonseringsinnsatsen. Det hjelper til med å vise forskjellige annonser til forskjellige land, stater eller byer. Geotargeting-funksjonen er bare tilgjengelig med premiumversjonen av plugin-modulen.
 • Avanserte annonser: er enda en plugin som hjelper med svært målrettet annonsering basert på en pro geolocation add-on funksjon. Det lar deg tilpasse annonseringsreglene mye.

Siste tanker

WordPress geotargeting-plugins gir en relativt enkel måte å personalisere innhold for brukere basert på deres beliggenhet. Det hjelper deg med å holde besøkende bedre engasjert i nettstedet ditt med innhold som er mest relevant for dem. Dessuten kan du bruke funksjonen for å forbedre sikkerheten og forbedre effektiviteten til ditt WordPress-nettsted. Over tid kan det til og med bidra til å bygge opp et lojal publikum.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map