De beste kartleggingsprogramtilleggene for WordPress 2020

De beste kartleggingsprogramtilleggene for WordPress

En kontaktside er mye mer nyttig med et kart. Et innlegg om favorittstedene dine for kinesisk mat er mye lettere å forstå med et kart fullt av pinpoints. En reiseblogg er så mye morsommere når du (og dere lesere) kan se på et øyeblikk alle stedene du har vært. Det er mange grunner til å inkludere kart på WordPress-nettstedet ditt, og uansett hva grunnen din er, bør du ha en enkel og effektiv måte å gjøre nettopp det.


Nedenfor er en sammenstilling av mer enn 30 av de beste tilgjengelige kartleggingsprogramtilleggene. Vi har tatt med en god blanding av gratis plugins og premium-plugins for å hjelpe deg med å kartlegge hva du måtte gjøre. Så ta en plugin og begynn å lage nydelige kart for WordPress-innlegg og sider. Det blir ikke enklere å legge til kart på nettstedet ditt!

Merk: Du må kanskje lag din egen Google API-nøkkel for å bruke noen av kartalternativene nedenfor.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Maps Marker Pro

Beste kartleggingsprogramtillegg: MapsMarker Pro

Info & NedlastingVis The Demo

Maps Marker Pro er en premium WordPress-plugin som fungerer med en rekke kartleggingssystemer – Google Maps, Google Earth, OpenStreetMap, MapQuest, OGD Wien Maps og Bing Maps er alle kompatible. I tillegg kan du laste opp egne tilpassede kart du kan bruke (et flott alternativ hvis du bruker plugin-modulen for å legge til et kjøpesenterkart, et kart over hotellet ditt, et setekart for bryllupet ditt eller et annet kart av spesialitetstypen).

Med Maps Marker Pro til disposisjon er det enkelt å forbedre nettstedet ditt ved å bruke det medfølgende funksjoner. For eksempel kan du legge til et kart med GPX Tracks for å vise ruten, avstanden og tempoet til et blogginnlegg – et flott supplement for å kjøre bloggere eller terrengsykkelentusiaster. Eller bruk den integrerte polyline-støtten til å tegne geometriske former på kartene dine – som kan brukes til å fremheve trafikksoner, eller for å kartlegge et hagelandskap. Det er enkelt å designe og tilpasse kartene dine ved å bruke de over 600+ innebygde frond- og bakenden. Mulighetene er endeløse!

Andre flotte funksjoner inkluderer tilpassede kartnåler, markørlag, integrert adressesøk, QR-kode, markør popup-beskrivelser, en brukervennlig kartkode og mer. Maps Marker Pro leveres også med imponerende 46 oversettelser inkludert, samt kompatibilitet for populære oversettelsesplugins som WPML og Polylang. Og for utviklere vil du være glad for å vite at plugin-modulen tilbyr fullt utstyrte API-er hvis du vil lage en tilpasset app eller integrere dine tredjeparts tjenester.

2. MapSVG interaktiv vektor, Google og bildekart

Beste kartleggingsprogramtillegg: MapSVG

Info & NedlastingVis The Demo

MapSVG er en av de beste kartlegging av WordPress-plugins du kan velge. Denne interaktive kartleggingsløsningen gjør det enkelt for deg å lage vektor-, Google- eller bildekart. Plugin inneholder kraftige funksjoner for markører, verktøytips, breddegrad og lengdegradskoordinater, tilpassede hendelsesbehandlere (med klikk, mus over, etter last osv.), Skjemabygging, tilpasset CSS og mer. Du kan til og med legge til din egen statistikk ved hjelp av Choropleth-kart – som er perfekt for demografi, værkartlegging osv.

MapSVG inkluderer også en innebygd live forhåndsvisning i kontrollpanelet, slik at du enkelt kan lage og vise justeringer til kartet mens du bygger. Andre bemerkelsesverdige plugin-funksjoner inkluderer 100+ land / verdenskart, tilpassede farger, regionlenker, kartmarkedskatalogliste, egendefinerte felt for kartobjekter (tekst, dato, radio, avkrysningsrute, WordPress-innlegg, bilde, status, regioner, markør) og mer. Sjekk live-demoen for å se hva annet MapSVG har å tilby.

3. Interaktive geokart

Interaktive Geo Maps WordPress Plugin

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Vil du lage fantastiske kart for nettstedet ditt – komplett med interaktive funksjoner som zoom, markedsklynger, fargede legender, varmekart, verktøytips, levende filtre og mer? Med Interaktive geokart du kan! Denne funksjonen rik kart plugin inneholder mer enn 250 kart med avanserte funksjoner for å lage tilpassede kart for nettstedet ditt.

Enten du er en reiseblogger som besøker steder rundt om i verden, en bedrift med flere lokasjoner eller en eiendomsmegler som viser frem viktige funksjoner i et nabolag – kart er en flott måte å forbedre nettstedet ditt. Og interaktive geokart er bare plugin-modulen du kan hjelpe. Pro-versjonen av denne plugin-en inneholder tilpassede fargeregioner, markeder, verktøytips, 10+ kartprojeksjoner, avansert zoom, markørforbindelseslinjer, overlegg, tekstetiketter, kartutgaver og mer. Pluss å komme i gang er enkelt. Bare installer plugin-modulen, bruk de innebygde alternativene til å designe kartet ditt, og sett det deretter inn ved hjelp av kortkode eller tilpasset Gutenberg-blokk.

Interaktiv Geo Maps-kupong

Ikke gå glipp av sjansen din til å få så bra tilbud på interaktive geokart. Bare bruk vår eksklusive kode WPEIGM20 for å spare 20% på ditt nye lisenskjøp (eller fornyelse!).

Spar 20%

4. Verktøysettkart

Verktøysettkart

Neste på vår liste er Toolset Maps – en enkel måte å lage tilpassede kart for ditt WordPress-nettsted. Hvis navnet høres kjent ut, har du kanskje brukt Toolset før, en av de mest populære måtene å legge til tilpassede innleggstyper og felt til WordPress. Og du vil gjerne vite at Toolset Maps er like kraftige. Plugin-enheten lar deg lage ditt eget kart kart som er spesifikt for nettstedet ditt, uten PHP eller kodingskunnskap. Enten du vil vise et kart basert på en spesifikk innholdstype (som eiendomsoppføringer), legge til filtre eller geolokalisering for å vise resultater i nærheten, eller vise kartet på flere språk (Toolset Maps er kompatibelt med WPML), alt du trenger er på ditt tuppene.

Verktøysettkart inneholder mange kraftige funksjoner innebygd for å gjøre kartopprettingen enkel. Bruk alternativer for tilpassede felt, kartmarkørdesign, zoomnivå, karttype, gatevisning, betingede filtre (inkludert avstand) og mer for å designe kartet ditt. Toolset Maps fungerer utmerket med Google og Azure – så velg ditt valg! Det er mange flere som Verktøysettkart kan gjøre (inkludert å jobbe bra med de fleste topp WordPress-temaer), så hvorfor ikke prøve det?

5. Interaktivt verdenskart gratis WordPress-plugin

Interaktivt verdenskart Gratis WordPress-plugin

De Interaktivt verdenskart er et gratis kartleggingsplugin du kan bruke til å legge til et morsomt og klikkbart verdenskart på nettstedet ditt. Legg til lenker, bilder og tekst på svevet, samt endre kartfarger ved å bruke den visuelle redigereren. Når du er ferdig, kan du bare bruke kortkoden til å sette inn kartet ditt på ethvert innlegg eller side. Alle kartene er responsive og raskt lastet inn, så SEO-en din bør ikke utføres på noen måte. Og hvis du vil lage et lokalt kart, sjekk ut utviklerens premium tilpassede interaktive kart for USA, Europa, Asia og mer.

6. Hero Maps Premium

Beste kartleggingsprogramtillegg: Hero Maps Premium Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Vil du lage imponerende kart på fullskjerm? Ikke se lenger enn Hero Maps! Denne premium WordPress-plugin-en støtter fullskjerm, heltekart sammen med mange alternativer for enkel dra & slipp-kartbygging, opplasting av CSV-kartlegging av lokasjoner, tilpassbare kartmarkører, kartfilter, fast eller full layout, tilpassede formlag, fargeskinn og mer. Dette avanserte kartleggingsprogrammet er fullt av alternativer!

7. Interaktive verdenskart

Beste karttillegg: Interaktive verdenskart

Info & NedlastingVis The Demo

Interactive World Maps er en premium WordPress-plugin som du kan bruke til å legge til kart i stor skala til nettstedet ditt. Denne plugin-en er perfekt for å vise frem hvor du har vært i verden, dokumentere din forskjellige kontorplassering over hele verden, eller for å liste over globale historiske interessepunkter (7 undrer noen?). Lag egne tilpassbare kart som viser hele verden, eller bare et bestemt kontinent, land, stat eller (hvis det er i USA) storbyområdet. I tillegg kan du legge til interaktive verktøytips for hvert sted for å inkludere tilleggsinformasjon eller til og med bilder.

8. MapPress Easy Google Maps

Beste kartleggingsprogramtillegg: MapPress

Map Press er et gratis WordPress-plugin som bruker det nyeste og beste Google API slik at du kan legge til kart i innleggene og sidene dine. Plugin fungerer bra med tilpassede innleggstyper og flersidede installasjoner, pluss at den inneholder nyttige funksjoner som kortkoder, støtte for gatevisning, tilpasset tekst, trafikk i sanntid og mer. I tillegg hvis du noen gang bestemmer deg for at du vil ha mer, er det en proversjon du kan oppgradere til.

9. Fremdriftskart

Beste kartlegge plugins: ProgressMap

Info & NedlastingVis The Demo

Progress Map er et premium WordPress-plugin designet for oppføringer. Tanken er at du kan legge til en rekke steder basert på nettstedet ditt. Dette kan være din favorittburgerfelleskap, eiendomsoppføringer, hotellplasser – alt går. I tillegg vises all plasseringen du legger til på det fantastiske Google-kartet og på en tilpasset karusell rett under kartet. Plugin-en er enkel å installere, har flere kartoppsett, støtter tilpassede markører, fungerer med mobil berøringssveipnavigering og mye mer.

10. WP Google Maps

Beste karttillegg: WP Google Maps

Den gratis WP Google Maps-pluginen er en rask og enkel måte å legge til Google Maps til ditt WordPress-nettsted. Bare skriv inn adresser for å legge til markører (du kan til og med klikke og dra markører på plass), velg en karttype (f.eks. Veikart, satellitt osv.), Og bruk deretter den medfølgende kortkoden eller widgeten til å legge kartet til nettstedet ditt.

11. 5sek Google Maps PRO

Beste kartleggingsprogramtillegg: 5sec Google Maps PRO

Info & NedlastingVis The Demo

5sec Google Maps PRO er en premium WordPress-plugin med flotte kartleggingsfunksjoner. For det første inkluderer plugin-en en visuell kartbygger slik at du kan se pinnene dine når du legger til dem og gjøre endringer etter behov. For å gjøre ting lettere for deg inkluderte utviklerne 10 unike skins, støtte for ubegrensede fargeoverlegg, 15-pin-ikoner (pluss muligheten til å legge til egendefinerte ikoner), valg av autospråk og brukervennlige kortkoder. I tillegg kan du legge til per-pin-innstillinger som animasjoner, verktøytips, veibeskrivelse og mer.

12. Enkle kortkoder: Google Maps

Beste kartleggingsprogramtillegg: Enkle kortkoder

Info & NedlastingVis The Demo

Og hvis du bare vil ha et enkelt Google Map – sjekk ut gratis Symple Shortcodes WordPress-plugin. Plugin-en gjør det enkelt å sette inn kart ved å bruke kortnummerkoden Symple (alt du trenger å gjøre er å legge til stedstittel, adresse, høyde og zoom), og den er kompatibel med de fleste WordPress-temaer (vi anbefaler det for bruk med alle av våre gratis WordPress-temaer). Det er et flott alternativ å legge til grunnleggende enkelt sted Google Maps, i tillegg til mange andre nyttige elementer (knapper, trekkspill, sosiale ikoner og mer), til ditt WordPress-drevne nettsted.

13. Mapify.it

Beste kartleggingsprogramtillegg: Mapifyit

Info & NedlastingVis The Demo

Mapify.it er en premium WordPress-plugin som virkelig er en av de beste måtene å legge til et tilpasset kart på nettstedet ditt. Denne fleksible kartleggingsplugin gjør det enkelt å legge til Google maps på nettstedet ditt, men du kan bli virkelig kreativ med tilpassede kart også. Legg pinner med verktøytips til et gruppebilde, inkluder hotspots på et kunstverk – tenk utenfor boksen! Pluss pluginen inkluderer masse animasjoner, tilpassede markører, videostøtte, gallerialternativer, lysbokser, multisitert integrasjon og mer. Den inkluderer til og med en PSD-fil hvis du vil opprette en kartmodus for en klient før du kommer i gang.

14. WP Google Maps (Lite)

Beste karttillegg: WP Google Maps (Lite)

WP Google Map-gratis WordPress-plugin er en flott måte å lage ubegrensede kart med ubegrensede steder å legge til i WordPress-innlegg eller sider. Bruk de forskjellige funksjonene i pluginen for å lage responsive kart med tilpassede markører. Tillegget inneholder til og med støtte for trafikk, løype og terrenglag for enda flere kartleggingsmuligheter. I tillegg er det en proff-versjon hvis du noen gang ønsker funksjoner (som tilpassede skins, tabeller, kontaktskjemaer osv.).

15. Responsive Google Maps

Beste kartlegge plugins: Responsive Google Maps

Info & NedlastingVis The Demo

Responsive Google Maps er en premium WordPress-plugin som er testet og stylet for å lage perfekte pixelkart for ditt WordPress-nettsted. Lag kart basert på koordinater eller adresser, og bruk deretter den nyttige kortkoden til å legge til kartet ditt i ethvert innlegg, side eller annet tekstområde. Det er hele 40 forhåndsdefinerte fargeskinn, 10 markørfarger og en forhåndsvisning av live kart (slik at du kan se hva du har laget).

16. CP Google Maps

Beste kartleggingsprogramtillegg: CP Google Maps

CP Google maps er en gratis WordPress-plugin du kan bruke til å lage tilpassede Google Maps relatert til innholdet ditt. Du kan legge til annonser mange steder etter behov, og pluginen vil til og med vise flere relaterte oppføringer til innlegget ditt. Og det er ikke alt, du kan legge til dine egne markører, legge inn kartet på flere språk og tilpasse alternativer som zoom, karttype, marginer, størrelse og mer.

17. Interactive Map Builder-plugin

Beste kartleggingsprogramtillegg: Interactive Map Builder Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Interactive Map Builder-plugin er en kartbyggingsløsning som lar deg lage vakre og interaktive kart for nettstedet ditt. Det er ikke din gjennomsnittlige plugin, Interactive Map Builder tar det for et helt nytt nivå slik at du kan lage tilpassede kart som passer dine spesifikke behov.

18. Maps Builder Google Maps-plugin

Beste kartleggingsprogramtillegg: Maps Builder Google Maps Plugin

Maps Builder av WordImpress er en rask og intuitiv måte å lage dine egne Google maps for ditt nettsted. Bruk de innebygde funksjonene som live kartbygger, Google Places-integrasjon, unike kartmarkedsikoner og selvfølgelig superintuitivt grensesnitt for å lage kartene dine på kort tid..

19. Mapplic Egendefinert interaktiv kart WordPress-plugin

Beste kartlegge plugins: Mapplic tilpassede interaktive kart

Info & NedlastingVis The Demo

Mapplic er et interaktivt kart-plugin med et avansert alternativ for å lage et kart for bedriftsnettstedet. Lag vektor- og bildekart, legg til ubegrensede landemerker eller gulv, bruk de innebygde land- eller verdenskartene, legg til dyp kobling og bygg fullt responsive berøringsfarlige kart for hva som helst!

20. Intergeo Google Maps Plugin av Themeisle

Best Mapping Plugins: Intergeo Google Maps Plugin av Themeisle

Intergeo Google Maps-plugin er en flott måte å bygge kart på ditt WordPress-nettsted. Plugin holder det enkelt med alternativ for posisjon, zoom, kontroller, flere steder, fargestiler og markører. Trenger mer? De tilbyr også en full premium versjon over på Themeisle.

21. Avansert Google Maps-plugin for WordPress

Beste karttillegg: Avanserte Google Maps

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du har en fysisk, offline tilstedeværelse, er mengden virksomhet du driver avhengig av antall personer som kan finne deg. Og hvordan vil dine potensielle kunder finne deg? Å bruke et kart, selvfølgelig – det er ikke rakettvitenskap!

Den avanserte Google Maps-pluginen er uten tvil en av de mest sofistikerte Google Maps-programtilleggene som finnes i dag. Plugin-en er funksjonsrik og støtter omtrent alle typer kart tenkelige. Du kan legge over fargede former og linjer på kartene dine for å formidle spesifikke meldinger til de besøkende, og pluginen støtter alle “skins” som er tilgjengelige med Google Maps – inkludert gatevisning, kartvisning, jordsikt, panoramautsikt og 45° Bildevisning.

Du kan legge til et ubegrenset antall lokasjoner på et kart, og kart kan settes inn på et hvilket som helst innlegg / side ved hjelp av en kortkode, eller i et hvilket som helst widget-område ved hjelp av en dedikert widget. Den mest imponerende funksjonen som avansert Google Maps-plugin støtter, er muligheten til å legge til “lag” på kartene dine. Dette betyr at du kan legge til veibeskrivelse, sykkelruter, trafikknivåer og værlag på kartet. Du kan legge til flere lag på et kart, som gir besøkende på nettstedet ditt alt de muligens trenger å vite når du prøver å finne deg.

Kartene er fullt responsive og kan tilpasses ved hjelp av en av 500 + ferdige markører, eller du kan designe din egen tilpassede markør. Eller legg til egendefinerte former som høydepunkter på kartet, lag egendefinerte kartskind, vis flere ruter, legg til tilpassede lag (trafikk, transport, sykkel osv.), Lag klynger, legg til dine egne tilpassede veibeskrivelser og så mye mer.

22. Grunnleggende Google Maps-stedsmerker

Beste karttillegg: Grunnleggende Google Maps-stedsmerker

Selv trodde denne gratis plugin-en heter den grunnleggende Google Maps Placemarks-plugin, den er egentlig ikke så enkel – den er bare superenkelig å bruke. Plugin-en oppretter en tilpasset innleggstype for kartene dine som du kan tilpasse med ikoner, karttype, zoom, stedsmerker, filtre osv. Og deretter enkelt sette inn hvor som helst med en kortkode.

23. Google Maps-widget

Beste karttillegg: Google Maps Widget

Google Maps Widget-gratis WordPress-plugin gjør det enkelt å legge til noe tullete kart raskt på nettstedet ditt. Plugin støtter Google maps miniatyrbilder, lightbox, generelle kartalternativer (størrelse, type, fargevalg, zoom, osv.) Og selvfølgelig widgetalternativer for tittel og adresse. Det er et raskt og enkelt alternativ å legge til kart i sidefeltene, bunntekstene og andre widget-klare områder.

24. Google Maps Builder for WordPress

Beste kartleggingsprogramtillegg: Google Maps Builder gratis plugin

Den gratis Huge-It Google Maps Builder for WordPress er bygget på freemium-modellen, som betyr at det både er en gratis og premium versjon av plugin-modulen. Imidlertid er det så mange fantastiske funksjoner i gratisversjonen at det passer perfekt for de fleste nettsteder som ønsker å legge til Google maps. Bygg ubegrensede kart, sett inn ubegrensede markører, legg til figurer eller sirkel lokaliseringer, aktiver trafikk / transittlag osv. Pluss-kort er alle automatisk responsive!

25. Image Map Pro for WordPress

Beste kartleggingsprogramtillegg: Image Map Pro Premium-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Image Map Pro er en interaktiv premiumkartebygger. Hvorfor begrense kreasjonene dine til Google maps? Med Image Map Pro kan du lage egendefinerte kart ved å bruke bildet (eller kartet) du velger. Legg deretter til egendefinerte former, skriftikoner, verktøytips, musoverføring eller klikk-handlinger, tilpasset zoom, fullskjermoppsett og mer. Pluss pluginen støtter enkel kartimport, angre / gjøre om mens du bygger, lag duplisering, tilpassede stiler og automatiske oppdateringer.

26. Google Maps WD

Beste kartleggingsprogramtillegg: Google Maps WD Free Plugin

Google Maps WD Free WordPress-plugin er en rett frem og intuitiv plugin for å legge til Google maps til ethvert WordPress-nettsted. Bare installer plugin-modulen og begynn å bygge kartene dine. Plugin støtter flere lokasjoner, relaterte / kategoriserte steder, kartlag, markør, kartnålkoblinger, veibeskrivelse og mer. Når du er ferdig, bruk bare kortkoden for å legge til kartet ditt i ethvert innlegg eller side.

27. WP Store Locator

Beste kartleggingsprogramtillegg: WP Store Locator Free Plugin

Kart er en flott måte å vise frem destinasjoner for reise og fritid, men de er også veldig nyttige for bedriftene. Med WP Store Locator gratis plugin kan du legge til butikkstedene dine sammen med viktig info som timer, telefonnummer, url og beskrivelse. Legg deretter til ekstra funksjoner som egendefinerte stiler, kartmarkørikoner, tilpassede metadata, kjøreavstander og til og med veibeskrivelser. WP Store Locator-pluginen er også fullt kompatibel med flerspråklige plugins, slik at du kan lage kart som er brukbare for alle dine største målmarkeder.

28. Super Store Finder for WordPress

Beste kartleggingsprogramtillegg: Super Store Finder Premium plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Design avanserte kart for kunder som skal finne stedene dine med Super Store Finder for WordPress. Bygg responsive, mobile klare kart med gatevisning og veibeskrivelse for ditt WordPress-nettsted. Legg til ubegrensede steder, velg en bokset eller full layout, aktiver geografisk beliggenhet, tilpasse stiler / farger, dra & slipp produsenter, legg til tilpassede etiketter og mer.

29. Google Maps Enkelt

Beste kartleggingsprogramtillegg: Google Maps Enkel gratis WordPress-plugin

Google Maps Easy er bare det – enkelt. Denne gratis plugin inneholder en brukervennlig live kartbygger med støtte for mediebeskrivelser, ubegrensede markører, tilpassbare alternativer og en brukervennlig kortkode for å sette inn kartene dine. Pluss pluginen er kompatibel med de fleste temaer og mobile enheter.

30. Enkel Google Maps Shortcode

Beste karttillegg: Enkel Google Maps-kortkode

Den enkle Google Maps Shortcode er akkurat slik det høres ut – en rett frem og brukervennlig kortkode. Bruk pw_map-kortkodeparametrene for adresse, kartbredde og høyde, hjulrulling og deaktiver kontroller for raskt å finjustere innstillingene for kartet. Kart er bufret med WordPress transients API, og pluginen er allerede konfigurert for å fungere med Google API.

31. iMapper – WordPress Image Mapper / Pinner

Beste kartleggingsprogramtillegg: iMapper Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

IMapper premium WordPress image mapper / pinner er et avansert tilpasset kartleggingsplugin for å legge til interaktive og animerte pinner til dine egne bilder (uansett om du laster opp et kjøpesenterkart, en plattform eller noe annet). Legg til tilpassede pinner med verktøytips, lysbilder, faner, lenker, bobler, filtre og mer. Plugin støtter også Google-skrifter, tilpassede stiler, lightbox (bilde / galleri) og handlinger.

32. 360 ° Panoramic Image Viewer

Beste kartleggingsprogramtillegg: 360 Panoramic Premium WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Selv om det ikke er et tradisjonelt stilkart, er 360 Panoramic Image Viewer et premium-plugin for å legge til tilpassede hotspots og bla til panoramabildene. Plugin-enheten lar deg laste opp 360 bilder, manipulere og optimalisere dem for en forbedret brukeropplevelse, og deretter legge til hotspots (ved hjelp av et kartelement). Dette er en morsom, kreativ måte å legge til interaktive turer i byen, restauranten eller kontorer.

33. Kartliste Pro

Beste karttillegg: Kartliste Pro

Info & NedlastingVis The Demo

Map List Pro er en premium WordPress-plugin som vil være et flott tillegg til ethvert WordPress-nettsted. Med denne plugin-en kan du legge til detaljerte kart og lister som er søkbare og sorterbare – slik at leserne dine kan se hele kartet, eller bare bitene og brikkene de er interessert i. Plus Map List Pro kommer forhåndsinnlastet med 25 forskjellige kartstiler, støtte for bilder, automatisk zoom, tilpassede markører, kategorimarkører og filtre (som nevnt før).

34. Jetpack Kontaktinfo & Kart Widget

Jetpack kontaktinfo og kart widget

Bruker du allerede Jetpack-pluginen? Vel, det skal ikke være noen overraskelse at denne alt-i-ett-WordPress-løsningen inkluderer en enkel måte å legge til Google maps på nettstedet ditt. Bare bruk Kontaktinfo widget – som inneholder enkle felt for adressen din, valgfritt Google-kart, telefon og åpningstider. Hvis du allerede bruker Jetpack for nettstedet ditt, er dette et raskt og enkelt alternativ.

Wrap-up

Der drar du – 30+ fantastiske WordPress-kartleggingsprogramtillegg som du kan bruke til å dele kontorlokaler, favorittsteder, lokale attraksjoner og mer. Har du brukt noen av ovennevnte plugins? Gi oss beskjed om hvordan det fungerte for deg, eller om du har noen anbefalinger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map