De beste gjennomgangsprogrammene for WordPress

De fleste bloggere elsker å se gjennom favorittproduktene sine. Hvis vi virkelig liker et produkt eller en tjeneste og tror at det er veldig nyttig, vil vi ikke anbefale det til våre venner og familie? Det ville vi selvfølgelig! Det er menneskets natur.


Vi er alle WordPress-fanatikere her, ikke sant? Jeg kommer til å ta det som et ja. Så det er trygt å si at vi må bruke et slags WordPress-produkt – det være seg en plugin eller et tema eller en tjeneste som vi virkelig liker. Så mye at vi ikke klarer å jobbe uten det. Naturligvis kan det være lurt å anbefale dette produktet til våre jevnaldrende. Eller i vårt tilfelle våre lesere og bloggfølgere.

Det er grunnen til at vi har kommet frem til denne WordPress-plugin-samlingen av de beste gjennomgang-programtilleggene for WordPress. Ved å bruke plugins som er nevnt i denne listen, vil du kunne lage iøynefallende anmeldelser på raskest mulig tid!

Hvorfor legge til anmeldelser

Ideen bak gjennomgangen av et produkt er enkel. Det informerer leseren om nytten av produktet. I utgangspunktet sier en produktanmeldelse følgende:

Hei se, jeg elsker dette produktet, og jeg tror du vil finne det veldig nyttig også!

Anmeldelser gir også en form for sosialt bevis. Faktisk over 90% av mennesker Å kjøpe på Amazon ville ikke kjøpe en vare med mindre enn tre stjerner.

Men det endelige formålet med en anmeldelse er å få noen til å kjøpe produktet du anbefaler. Det er strengt tatt fra et markedsføringsmessig synspunkt. En anmeldelse må være objektiv. Det bør veie fordeler og ulemper med produktet.

Ingen produkter er perfekte – hver nye er en forbedring i forhold til forgjengeren

Nå som vi har tatt et kort kurs om gjennomgang av produkter 101, la oss grave i plugin-listen.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. WP gjennomgang

WP Review Pro

Info & Last ned

WP Review er en tilpassbar, lett plugin for å legge til en anmeldelse på ditt WordPress-nettsted. Det kan legge til en anmeldelse på tre måter: stjerne, poeng og prosent.

Når som helst kan du skifte fra en til en annen ved å endre innstillingene på innstillingssiden for plugin-modulen. Rangeringene kan vises før eller etter innholdet, og ved hjelp av en kortkode, rett innenfor innholdet. Du kan endre farger på hele siden eller på en post etter post. Når og en bruker klikker for å rangere, beregnes gjennomsnittet automatisk og vises sammen med antall stemmer. Brukere har et alternativ til å legge igjen sine egne anmeldelser, og du kan velge om du vil vise disse vurderingene under din egen anmeldelse.

Endelig er plugin-en utviklervennlig med en rekke filtre som passer sammen med skjermen med temaet ditt. Når det gjelder support, er det gratis for registrerte brukere av plugin-modulen. Andre funksjoner:

 • Enkel tilpasning (endre farger, skrifter osv.) Via direkte CSS-modifisering
 • Responsiv utforming
 • Støtte for rike utdrag
 • Flere vurderingssystemer

2. Taqyeem WordPress ratings og anmeldelser

Taqyeem WordPress ratings og anmeldelser

Info & NedlastingVis The Demo

Taqyeem er utviklet av CodeCanyon Elite-forfatteren TieLabs, og er en av de beste anmeldelsespluginene til en pris under 20 USD. Denne pluginen legger til en anmeldelseboks til alle innlegg, sider og til og med tilpassede innleggstyper. Du kan style gjennomgangsboksen med ubegrensede farger og typografimuligheter (med Google Web Fonts) – for å gjenspeile WordPress-temas design. Andre interessante funksjoner inkluderer:

 • Støtte for rike utdrag
 • 3 widgets: Beste, nylige og tilfeldige anmeldelser
 • 3 Gjennomgangsstiler: Stjerner, poeng og prosentandel

3. WP-produktanmeldelse

WP-produktanmeldelse

WP Product Review er tilgjengelig som gratis plugin du kan hente fra WordPress-depotet. Du kan vise gjennomgangsboksen omtrent hvor som helst du vil bruke kortkoder. Ikke bare det, du kan legge til så mange anmeldelser du vil på samme side. Selve gjennomgangstabellen kan tilpasses for farge, bredde og kant, slik at den passer inn i temaet ditt. Over ti forskjellige ikoner som stjerner og hjerter er tilgjengelige for å spille inn en stemme. Hvis du ønsker å inkludere en sammenligningstabell for produktene, er det også mulig. Plugin-en genererer automatisk sammenligningstabeller fra eksisterende anmeldelser.

Hvis du selger på Amazon, vil du være glad for plugin-integrasjonen med plattformen. Den overfører automatisk produktnavn, bilde, tilknyttet kobling og pris fra Amazon. Hvis du har bygd opp anmeldelser andre steder tidligere, kan du dessuten importere anmeldelsene til nettstedet ditt. Plugin-en har også et imponerende utvalg av funksjoner, inkludert:

 • Global visningstilpasning og tilpassede ikoner
 • Forlaster funksjonalitet for forbedret brukeropplevelse
 • Fordeler og ulemper sammenligningsliste
 • Kortkodestøtte
 • En “Last ned nå” eller en direkte CTA-knapp

4. La oss se gjennom

La oss gå gjennom WordPress-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Let’s Review er en responsiv premium WordPress-gjennomgangsplugin som er opprettet for å legge til rangerte anmeldelser til innleggene dine. Håndlaget av den etablerte Envato Elite-forfatteren Cubell, denne pluginen er full av gode funksjoner for enhver blogg. Med Let’s Review kan du legge til unike og fagmessig utformede gjennomgangsbokser i innleggene og tilpassede innleggene dine.

Noen av de unike funksjonene i Let’s Review-plugin-en er muligheten til å velge mellom flere moderne design, legge til ubegrensede kriterier, fordeler, ulemper og tilknyttede knapper i hver gjennomgangsrute. Med disse funksjonene og mer kan du lage tilpassede utseende gjennomgangsbokser som samsvarer med utformingen av nettstedet ditt.

Tilknytningsalternativet er spesielt interessant, ettersom du endelig kan tjene penger på anmeldelsene dine uten å se spammy ut, takket være gjennomtenkte og vakkert designet knapper med unike animasjonseffekter. På denne måten når du deler et produkt eller en tjeneste du elsker med leserne dine, kan du bruke din tilknyttede lenke rett i vurderingsboksen.

Du kan også angi globale standardalternativer for å spare deg for tid, og den rene html-utgangen inneholder også markering av Rich Snippets for å forbedre klikkfrekvensen fra søkemotorresultater..

5. Rike anmeldelser

Rike anmeldelser

Rich Reviews er en helt gratis WordPress-gjennomgangsplugin, med en interessant liste over funksjoner. Plugin-en er bygget med støtte for kortkoder – noe som betyr at du praktisk talt kan vise anmeldelsen på en hvilken som helst del av nettstedet ditt, som støtter kortkoder som innlegg, sider, bunntekst eller hvilket som helst widget-område. Plugin-modulen lar deg moderere innsendinger og velge hvilke anmeldelser som skal publiseres / vises på vurderingssiden for hvert produkt.

6. WP ULike

WP ULike Plugin

Hvis du leter etter en av de beste og raskeste måtene å legge til like og mislike funksjonalitet på WordPress-nettstedet ditt, er WP ULike-plugin noe for deg! WP ULike er en GRATIS WordPress-plugin som gjør at besøkende på nettstedet ditt kan engasjere seg i ditt store utvalg av innholdstyper, inkludert innlegg, forumemner og svar, kommentarer og aktivitetsoppdateringer.

Også WP ULikes fantastiske statistikkverktøy hjelper deg å spore innholdets effektivitet med et sanntidsrapportsystem og detaljert statistikk. Dessuten har WP ULike et bredt utvalg av alternativer som er tilgjengelige for å tilpasse plugin-modulen din. Det lar deg tilpasse likeknappen din i favorittstilen din.

Denne plugin-en passer for de som har utstillingsvinduer, så vel som for forretnings- og personlige porteføljer hvor du kan gi brukerne dine muligheten til å stemme på arbeidet ditt og produktene..

WP ULike tilbyr en rekke fantastiske funksjoner for BuddyPress, bbPress og en rekke andre plugins-brukere. Så du kan bruke denne plugin overalt uten å bekymre deg for funksjonskompatibilitet..

WP ULike er nå tilgjengelig på mer enn 35 språk å laste ned, og det er GRATIS!

7. Rating Widget Star Review System

Rating-Widget: Star Review System

Rating-Widget legger til et femstjerners vurderingssystem på stedet. Brukere må bare klikke på stjernene for å la andre få vite hva de synes om et innlegg, side, tilpasset innleggstype, kommentar eller anmeldelse. Du kan legge inn tommel- og stjernevurderinger i innleggene, sidene eller kommentarene dine, og tilpasse og administrere rangeringer fra WordPress-oversikten.

Stjerneklassifiseringen kan tilpasses, støtter store nettlesere og mange språk. Du kan lage ubegrensede tommel- og stjernevurderinger og samle ubegrensede stemmer. Plugin-en inneholder en widget som du kan plassere i sidefeltet for å vise topprangerte innlegg, sider og kommentarer. Tilleggsprogrammer er tilgjengelige for å vise tweets og delinger

8. YASR Nok en stjernerangering

YASR Yet Another Stars Rating

Yet Another Stars Rating (YASR) er en ny systemanmeldelse basert på jquery plugin RateIT. Plugin-enheten hjelper deg å legge til rangeringer på to forskjellige måter – du kan legge til din egen vurdering, samt gjøre det mulig for besøkende å stemme.

Du kan til og med lage flere sett hvis du vil at besøkende skal stemme på forskjellige aspekter av et produkt hver for seg. Gjennomgangsscore eller besøkende rangeringer vil bli indeksert av søkemotorer gjennom utdrag.

9. WP-PostRatings

WP-PostRatings

Med WP-PostRatings er det mange måter å vise stemmer som stjerner, tommelen, flått, hjerter, tall og mer. Det kan bli litt teknisk å sette opp plugin-en.

Med litt kode kan du vise rangeringer på alle innlegg eller på utvalgte innlegg. Alternativet Administrer rangeringer lar deg se rangeringene. Plugin-enheten kan vise høyest rangerte innlegg, mest rangerte innlegg, laveste rangering og høyeste karakter.

10. Omtaler av nettstedet

Nettstedsanmeldelser

Nettstedsanmeldelser gir lesere muligheten til å rangere innleggene dine ved hjelp av et standard 5-stjerners system. Plugin-en er rask og enkel å komme i gang med – du bokstavelig talt bare installerer den, og du er klar til å gå. Det er alternativer for å aktivere gjennomgang av godkjenning, blockchain-validering, krever innlogging eller legge til varsler. I tillegg til tilpasninger for visning av anmeldelser (utdrag, avatarer osv.), Innsendingsskjema, skjemaoppmerking (for SEO) og oversettelser.

Andre bemerkelsesverdige plugin-funksjoner inkluderer spamfiltre, flerstedsstøtte (noe som er flott hvis du er vertskap for nettstedanmeldelsene dine i et eget underdomen), gjennomgå svar, innebygde maler, enkle å bruke widgeter og snarvekoder og muligheten til å ta sikkerhetskopi og gjenopprette.

Bonus: Vis anmeldelser fra tredjeparts nettsteder

Visste du at du også kan integrere anmeldelser fra tredjepartsgjennomgangssider? Plugins som Googles omtaler-widget, Google Places anmeldelser eller Yelp Widget Pro lar deg trekke ekte kundevurderinger og anmeldelser og vise dem på nettstedet ditt. Hjelp fra disse programtilleggene og tjenestene kan bli en viktig del av markedsføringstiltakene dine.


For å lage en ren og organisert anmeldelse av et produkt, er det nødvendig at vi følger en fast ordre. Måten du går gjennom produktet på – for eksempel bilder og sammenligningslister som du bruker, kan være unik for nettstedet ditt. Legg til et personlig preg, hvis du vil. Men du må ha et jevnlig format i alle anmeldelsene dine. Dette holder ikke bare nettstedet ditt organisert, det snakker også om din oppmerksomhet på detaljer. Som et resultat vil lesertallet øke.

Som alltid vil vi elske dine innspill. Hva er din favoritt-plugin for WordPress-anmeldelse? Savnet vi det? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me