De beste Fitness & Gym WordPress-temaene

Hvis du trenger å bygge et nettsted for et treningssenter, treningsstudio eller personlig trener, vil dette innlegget gi deg all informasjonen du trenger for å fullføre prosjektet med letthet. Når det gjelder valg av et kondisjonstema for WordPress for å forbedre nettstedet og tjenestetilbudet ditt, er det bare å lese dette innlegget. Da bør du være klar til å dra.


WordPress beviser nok en gang hvor allsidig det er, takket være antall temaer som er bygget spesielt for promotering av treningssentre, yogastudioer, CrossFit-bokser og mer. Pluss de frittstående temaene legger til nyttige funksjoner for å gjøre det lettere å administrere treningsnettstedet. Eller til og med gi ekstra verdi for medlemmene dine!

Med disse kondisjonstemaene, er det eneste du trenger å gjøre å legge til det flotte innholdet som vil få nye medlemmer og kunder til å strømme på dørene dine. WordPress har absolutt mange treningsrelaterte temaer å velge mellom. Selv om dette er en god ting, kan for mange alternativer å velge mellom bremse deg. Så for å hjelpe deg her er toppvalg for det beste av de beste kondisjonstemaene for WordPress for å forenkle beslutningsprosessen.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Totalt treningsstudio

Total Gym WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Gym er et nytt tema for fitness eller gymnasium stil bygd med Total WordPress-temaet. Total Gym-demoen er bygget med en tilpasset utvidet versjon av Visual Composer, og er perfekt for å lage en fantastisk destinasjonsside for studioet ditt, personlig treningstjeneste, gruppeklasse eller noe annet. I tillegg til funksjoner som tilpassede glidebrytere fra Slider Revolution, oversettelsesstøtte, WooCommerce-kompatibilitet, hundrevis av live Customizer-stylingsalternativer og mer Total er et godt valg for alle nettstedene.

2. Energi

Energy Gym WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Energi er et WordPress-tema for helse og fitness opprettet av WPZoom. Dette dristige, lyse og responsive temaet vil være flott for treningsstudioet ditt, rekreasjonssenteret, yoga- og Pilatesstudioet eller et annet helserelatert nettsted.

Temaet er fullt responsivt, så det passer til nettleserens størrelse eller mobile enhet. Dette betyr at nettstedet ditt ser perfekt og profesjonelt ut uansett hvordan klienter eller besøkende ser på nettstedet ditt. Plus Energy inkluderer mange tematilpasningsalternativer for å lage et nettsted som virkelig dekker dine behov. Velg en standard- eller fullbreddeoverskrift, bruk tilpassede sidemaler for raskt å legge til innhold på nettstedet ditt, og bruk alle funksjonene i det kraftige ZOOM-rammeverket for å finpusse farger og andre elementer gjennom hele temaet.

Energi inkluderer gode alternativer og funksjoner du trenger for ditt treningsstudio eller treningsstudio. Lag en fantastisk glider for hjemmesiden for å vise frem anlegget ditt, nye klasser, utstyr og mer. Legg deretter til forskjellige sider med store bilder i full bredde for å legge ut detaljer om medlemskap, klassetilbud, trenerprofiler eller til og med arrangementer. Dette fleksible og brukervennlige temaet er en flott måte å markedsføre helse- og treningsvirksomheten på.

3. Power Gym

Power Gym

Power Gym inkluderer et sett med kontroller for å tilpasse mange av sidene på nettstedet ditt uten å redigere noen kode direkte. Du kan også bruke de tilpassede innleggstypene til å lagre informasjon separat fra det vanlige blogginnholdet. Dette kan inkludere trenerprofiler og klassedetaljer.

4. I form

I form

Info & NedlastingVis The Demo

In Shape er et moderne og fleksibelt premium-WordPress-tema fra fitness- og treningsstudiostil fra Themefuse. Dette temaet er flott for å markedsføre din helse- og treningsbaserte virksomhet på nettet. Enten du tilbyr en-til-en personlig trening, gruppestart camp-klasser i parken, eller om du starter ditt eget gymnastiksal, er In Shape det perfekte temaet for nettstedet ditt. Temaet inkluderer flotte treningsrelaterte funksjoner. Legg til en BMI-kalkulator, kundenes suksesshistorier, hele listen over tjenester og mer.

I tillegg, siden dette er et kondisjonstema, er det en fin treningsmodul der du kan legge til rutinene dine. I tillegg kan du legge til et treningsbilde av kroppsdelene som er arbeidet, og treningsmålene denne rutinen vil hjelpe med. Når du legger til treningsgrupper, er gruppetema planlagt som klienter og lesere kan bruke for å komme i form raskt. En annen flott funksjon er treningskalenderen. Blyant i klassen am og pm, eller blokkering av ganger for spesielle passformer og morsomme begivenheter, og del deretter kalenderen med alle leserne dine.

5. GetFit

Komme i form

Bygget på Bootstrap-rammeverket, er GetFit svært lydhøre for mobile enheter og lar besøkende til og med bruke berøringsskjermgrensesnittene sine for å sveipe gjennom innholdet. Du får også mange kontroller for å tilpasse alle elementene på nettstedet ditt når du bruker dette temaet. De inkluderte Photoshop PSD-bildene lar deg redigere temabildene for å få et stadig mer personlig utseende for ditt treningsnettsted.

6. Trening

Trene

Selv om Workout er designet med tanke på CrossFit-treningssentre, kan det fungere godt å bygge alle typer treningsrelaterte nettsteder. Den innebygde funksjonaliteten lar deg raskt publisere klasseskjemaer, programlister, trenersider, attester og fotogallerier over dine fasiliteter, ansatte og medlemmer. Du kan også enkelt legge til en nettbutikk på nettstedet ditt takket være WooCommerce-støtte for Workout-temaet.

7. GamePlan

Spill plan

GamePlan er ideell for å promotere fitness og sportsbegivenheter, samt treningssentre, og er utviklet for å integreres med Event Calendar Pro-plugin slik at det er enkelt å publisere detaljer og selge billetter til ditt arrangement. Dette kondisjonstemaet inkluderer også premium Visual Composer og Slider Revolution plugins for ekstra verdi og enda flere designalternativer.

8. Fitness Sport Gym

Fitness Sport Gym WordPress Theme

Fitness Sport Gym er et premium WordPress-tema laget spesielt for helse- og treningsbransjen. Lag et perfekt pikselnettsted for treningsstudioet ditt, yogastudio, crossfit-boks, boksesport eller annet helserelatert anlegg. Innebygde funksjoner for timeplaner, trenere og mer gjør dette temaet perfekt!

Fitness Sport Gym har gode førsteklasses funksjoner for å lage en fantastisk hjemmeside med dra- og slipp-sidebyggeren, en unik prisside for medlemskap eller spesialiteter, fantastiske gallerier og en flott stabsside for å vise frem de fantastiske trenerne og innbyggernes treningsguruer. En av de mest nyttige funksjonene er den innebygde plugin-støtten for Events Calendar. Med dette kan du lage avanserte rutetabeller for din daglige timeplan for å holde kundene informert. Du kan også designe en superhendelseskalender for kommende salgsfremmende begivenheter, kondisjonsmesser, sportspersonligheter, treningstog, høytid med mer.

Det er ikke alt. Fitness Sport Gym kommer også med en portefølje av tilpasset innleggstype, en full blogg, attesteringer om tilpasset innleggstype, den kraftige Revolution Slider, et premium ikonsett og WooCommerce-støtte, slik at du kan selge egne treningsklær og utstyr.

9. WP Beauty

WP Beauty WordPress Theme

WP Beauty er et kraftig tilpasset flerbruks WordPress-tema laget av Contempo Inc. Dette temaet ble designet for å være den perfekte løsningen for treningssentre, salonger, spa og mer. Temaet kommer med flere premium-plugins for å gjøre det perfekte nettstedet ditt enkelt. Med den medfølgende Visual Composer-plugin kan du bygge hvilken som helst sideoppsett hjertet ditt ønsker ved bare å dra og slippe sideelementer på plass og deretter tilpasse. Det medfølgende Slider Revolution-pluginet gjør det enkelt å legge til en av en slags animerte skyvekontroller for å gi store utslag. Og premium Booked Appointments-plugin betyr at du kan begynne å ta reservasjoner på nettstedet ditt asp.

Temaet kommer også med flotte forhåndsbygde demoer du kan importere for å komme raskt i gang. Bare velg fra de forhåndsstilte demonstrasjonene for et dags spa, salong, frisørsalong, moteblogg, treningsstudio eller yogastudio. Importer deretter eksempeldataene og tilpasser ved hjelp av de innebygde adminalternativene for farger og skrifter, topptekst- og bunntekstbygger og forskjellige Visual Composer-elementalternativer. Det beste av alt dette temaet er oversettelsesklar (inkludert støtte fra høyre til venstre), inkluderer innebygde alternativer for sosiale medier og kommer med mange enkle å følge video og skrevne guider.


Som du kan se er det noen utmerkede WordPress-temaer for å bygge et treningssenter eller treningsstudio nettsted med WordPress. Og uansett hva din fitnessvirksomhet er – det er definitivt et tema for deg. Hvis du har noen råd til leserne våre om å lage et nettsted for et treningssenter eller et treningssenter med WordPress, legg igjen en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me