De 6 beste gratis plugins for å legge til et forum til din WordPress-blogg

Beste gratis plugins for å legge til et forum til din WordPress-blogg

Hvis du prøver å bygge et fellesskap av brukere, er regelmessig samhandling en nødvendig komponent i det forholdet. Ikke bare samhandling med deg, oh klok leder, men samhandling mellom medlemmene i samfunnet. Forum er en bevist måte å få folk til å snakke om emner av interesse, som traileren for den siste filmen i en klassisk romssaga, for eksempel.


Det er mange forskjellige forumplattformer du kan bruke, men vi vet at du elsker WordPress og vil at alle tingene skal integreres med det. Heldigvis for deg finnes det også WordPress-plugins som gjør det enkelt å lage og administrere diskusjonsfora.

Denne artikkelen vil se på de beste gratis plugins som er tilgjengelige for å lage fora på WordPress-nettstedet ditt, slik at du kan komme i gang med å bygge ditt fantastiske fellesskap av boccia-elskere, eller hva du enn er i.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

De beste gratis forum-plugins

Vi har valgt de seks øverste valgene av forum-plugins nedenfor. De er en blandet gruppe, med noen få av dem som er vurdert til litt lavere enn vi ønsker (ja, vi er kresen). For å gjøre opp for det har vi gjort vårt beste for å løfte frem problemene med plugins med lavere karakter og hvorfor vi fremdeles mener at du bør vurdere dem. La oss bli sprekker!

1. DW Spørsmål og svar

DW Spørsmål og svar plugin
På forumet har vi sett veksten av spørsmål og svarplattformer som Stackoverflow og Quora. Med over 10.000 aktive installasjoner, DW Spørsmål og svar er et veldig populært programtillegg for å legge til den funksjonaliteten til WordPress nettsteder. Den topper listen vår med en 4,3-stjerners tilfredshetsvurdering.

Som et komplett spørsmål og svar-system, gjør DW Spørsmål og svar spørsmål som kan sendes inn, filtreres, ordnes, redigeres og slettes. Brukere kan svare på spørsmål eller kommentere andre svar, samt stemme og velge det beste svaret fra de allerede oppgitte. Spørsmål og svar kan settes til private eller offentlige, og brukere kan følge et spørsmål eller svar for å bli varslet om svar.

Anmeldere har løftet noen kompatibilitetsproblemer mellom denne plugin og andre plugins og temaer, men for deres ære er utviklerne ganske lydhøre og åpne for tilbakemelding. Hvis du liker spørsmålet og svarformatet, og er villig til å jobbe med standardsidene som er opprettet av pluginen, kan DW Spørsmål og svar være riktig for deg.

2. BuddyPress

BuddyPress-plugin

Denne pluginen er ikke et forum-plugin per se – Buddypress er den sosiale nettverksgiganten i WordPress-verdenen, men den kan brukes som et samfunnsforum. Det drar fordel av et verdensomspennende samfunn på tusenvis som bruker og jobber med BuddyPress, så vi bestemte oss for å ta det med.

BuddyPress er en ekstremt kraftig og fleksibel plugin for fellesskapet for WordPress. Det inkluderer funksjoner som brukerprofiler, grupper, aktivitetsstrømmer og varsler. Så standardfunksjonaliteten kan faktisk brukes til å gi et samfunnsforum for diskusjon. Det integreres med andre plugins (som bbPress, nedenfor) hvis du vil opprette et fullstendig forumsamfunn.

3. Muut

Muut Kommentering og fora-forestillinger på nytt
Diskusjon er navnet på spillet, men plugins som Muut gjenspeiler hvilken form det skal ta. Med bare rundt 1 000 aktive installasjoner er Muut helt klart fortsatt nytt i diskusjonsforumområdet, men en 4-stjerners tilfredshetsvurdering fikk oss til å tro at det var verdt å sjekke ut.

Muut beskriver seg selv som en bedre samfunnsplattform, og de har tatt en ny titt på hvordan samtaler skjer på WordPress nettsteder. Ved å kombinere kraften i diskusjonsfora med umiddelbarhet av å kommentere, gir Muut fullverdige sanntidsfora med flate eller gjengede kommentarer, spamfiltrering og e-postvarsler. Det kan også tilpasses helt ved bruk av CSS for å matche nettstedet ditt.

Å bruke Muut er helt gratis, selv om du kan oppgradere til en premiumkonto for mer funksjonalitet. Dette har forårsaket en viss forvirring i det siste, men utviklerne har oppdatert sin dokumentasjon og varslinger gjør det tydeligere. Plugin-programmet er fremdeles i sine tidlige dager, men representerer en interessant retning hvis du ikke liker standard diskusjonsforumkonsept.

4. AnsPress

AnsPress-spørsmål og svar-plugin
Den neste pluginen på listen vår bruker også spørsmålet og svarformatet, lik DW Spørsmål og svar. Med over 3000 aktive installasjoner og en 4,2-stjerners tilfredshetsvurdering, AnsPress er helt klart et godt alternativ for mange WordPress-nettsteder.

I likhet med DW Spørsmål og svar, gir AnsPress et komplett spørsmål og svar-system for WordPress. Grunnleggende funksjonalitet som å legge til, redigere, sortere, svare på og stemme på spørsmål blir supplert med fine funksjoner som etiketter (f.eks. Åpent, lukket, duplisert), favorisering av spørsmål og et brukerpoengsystem.

Tidligere utgivelser av AnsPress så ut til å slite med feil og dårlig støtte, men utviklerne lyttet til tilbakemeldinger og forbedret utviklingsprosessene sine, så du skulle ikke ha store problemer med å bruke denne pluginen. Hvis du er ute etter et fleksibelt og tilpassbart spørsmål og svar-system, kan AnsPress være verdt å vurdere.

5. bbPress

bbPress-plugin

Det er ingen måte vi kunne snakke om diskusjonsfora i WordPress og ikke se på bbPress. Med over 300 000 aktive installasjoner er det den tydelige lederen på dette rommet og støttes av de mest populære WordPress-temaene (inkludert Total). Med en 3,9-stjerners tilfredshetsvurdering holder den sin mot nye deltakere, men har noen bekymringsområder.

bbPress beskrives av utviklerne som fokusert på enkel integrasjon, brukervennlighet, webstandarder og hastighet. For å oppnå dette har de holdt kjernepluggen liten og lett, mens den gjør det fullstendig utvidbart gjennom plugins. Denne tilnærmingen har selvfølgelig avveininger, og hvis du ønsker å gjenskape funksjonaliteten til et annet forumsystem med full funksjonalitet, kan det hende du må implementere mange forskjellige plugins med bbPress.

Mange av klagene om bbPress kommer fra brukere som kanskje ikke helt har forstått at bbPress ikke var designet for å gi et komplett forumsystem. Kjernefunksjonaliteten er kraftig på egen hånd, men du vil nesten helt sikkert ønske å legge til andre funksjoner.

6. CM-svar

CM Answers-plugin

Neste på listen vår er et annet spørsmål og svar stil plugin. CM-svar har over 2000 aktive installasjoner og en tilfredshetsvurdering på 3,8 stjerner.

Vi har dekket grunnleggende spørsmål og svarfunksjonalitet før, men CM Answers legger til noen interessante funksjoner som hjelper brukerengasjement, for eksempel å vise visningstall for hvert spørsmål, brukervarsler og registrering av sosiale medier ved hjelp av Facebook, Twitter, LinkedIn og Google+.

Det har vært noen støtteproblemer, og mange brukere har hatt bekymringer for dybden i funksjonalitet som bare er tilgjengelig ved kjøp av Pro-versjonen eller ekstra plugins. Siden gratisversjonen er tilgjengelig, foreslår vi at du først installerer den på et teststed for å se om den tilfredsstiller dine behov.


Det er ingen reelle spørsmål om at et godt planlagt og administrert forum kan hjelpe deg med å bygge et engasjert fellesskap av brukere. Å bruke en plugin vil gjøre det enkelt å sette opp en slik at du kan gå direkte i samspill med brukerne dine.

Fra listen over skal du kunne velge riktig forumtillegg for dine behov. Så hvis du har tenkt på å sette opp et forum, kan du velge et og komme i gang!

Har du et forum nå, og i så fall, hvilken plugin bruker du til det? Hvis du ikke har en, hva er det som stopper deg? Del i kommentarene dine erfaringer med forum-plugins og hva du tror vi har gått glipp av.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map