De beste tilknyttede WordPress-plugins

Før du løper av og installerer et dusin tilknyttet WordPress-plugins, hva med å bruke et minutt på å fokusere skarpt på det du ønsker å oppnå med henvisningsprogrammet. Hvorfor? Det er den eneste måten å velge den perfekte tilknyttede plugin for dine behov.


Her er et hypotetisk scenario. Du har et tema, plugin, hosting eller noe annet å tilby verden, men ser bare ikke ut til å finne den perfekte markedsføringsstrategien. Nå har du øynene dine trent på tilknyttet markedsføring, og tarmen sier at det er akkurat det du trenger for å skyve produktene dine fremover.

Kanskje det ikke er tilfelle. Kanskje er du designeren som har til oppgave å bygge et tilknyttet styringssystem. Du er i markedet etter en tilknyttet WordPress-plugin du kan tilpasse etter dine behov. Årsaken til at du er her betyr mindre; det er et akseptert faktum at et tilknyttet program hjelper deg å øke trafikken og salget.

Hyggelig til side, her er 10+ vakre tilknyttede WordPress-plugins og henvisningsansvarlige for å lage et tilknyttet program og utvide virksomheten din.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. AffiliateWP

Beste tilknyttede WordPress-plugins: AffiliateWP

AffiliateWP er et fullverdig agentstyringssystem som er utrolig enkelt å installere, men likevel overraskende smidig. Det gjør hele prosessen med å administrere henvisningsprogrammet enkelt som det skal være. Både tilknyttede og administrasjonsområder er en glede å jobbe med. Bruk oversikt over rapportering, grafikk i sanntid og avansert tilknytningspanel for å holde programmet organisert og lønnsomt.

AffiliateWP integreres sømløst med mange populære e-handelsløsninger inkludert Easy Digital Downloads, WooCommerce og iThemes Exchange bare for å nevne noen. Dette betyr at det er enkelt for deg å spore hva tilknyttede selskaper selger uten å måtte endre butikken du har akkurat nå. Og du kan enkelt spore hvem dine toppselskaper er, hva bestselgerne dine er, og du kan se henvisningene dine over tid som en lettfattelig graf.

Denne fantastiske plugin gjør mye mer enn det. AffiliateWP inkluderer også alternativer for manuelt å legge til tilknyttede selskaper og oversettelser. Hvis du leter etter premium-tillegg, kan du til og med legge til lagrede tilknyttede henvisninger. Du kan enkelt konfigurere provisjonsprosenter, informasjonskapasvarighet, tilknyttede sider og forskjellige andre ting. Du kan integrere AffiliateWP ytterligere med en rekke fantastiske plugins som kontaktskjema 7, WooCommerce, enkle digitale nedlastinger, MemberPress, PayPal-knapper, og så mye mer for å presse ditt tilknytningsprogram til større høyder.

King of Affiliate WordPress-plugins

I tillegg kan du enkelt konfigurere tilknytningsregistreringsskjemaer så vel som e-postmeldinger som passer dine behov. Andre diverse innstillinger inkluderer reCAPTCHA for å holde bots ute og en rekke automatiske innstillinger bare for godt mål. Dine tilknyttede selskaper vil ha det veldig fint med et tilknyttet program som kjører på AffiliateWP.

Folk, inkludert Chris Lema i industrien, sier gode ting om AffiliateWP:

Virkelig, av alle tilknyttede WordPress-plugins jeg kom over, er dette full av funksjoner, godt kodet og ganske enkelt å installere for en lett plugin som leveres med alle de gode tingene du får. AffiliateWP er av den anerkjente WordPress-plugin-utvikleren Pippin Williamson, som brakte oss andre flotte plugins som nevnte Easy Digital Downloads og Restrict Content Pro blant andre.

Få AffiliateWP

2. Legg ut Affiliate Pro

Legg ut Affiliate Pro

Når du vurderer tilknytningssystemet du vil bruke for nettstedet ditt, bør du se etter noe enkelt å implementere med funksjoner for sporing av kommisjoner, administrering av kampanjer, opplasting av bannere og selvfølgelig generering av rapporter. Post Affiliate Pro bare tilfeldigvis leverer på alle disse viktige punktene, og tilbyr mange tonn mer for ditt WordPress-drevne tilknytningsprogram.

Så hvorfor legge inn Affiliate Pro? Det støttes mer enn 170 CMS og betalingsportaler – inkludert WordPress (selvfølgelig) som har det veldig nyttig Legg ut Affiliate Pro-plugin som du kan bruke til å koble tilknyttet system til nettstedet ditt. Og den integreres med de mest populære plugins for e-handel og medlemskap. Dette inkluderer (men er ikke begrenset til) WooCommerce, Easy Digital Downloads, MemberPress, S2Member, WP Simple Pay Pro og mer. Så men du velger å tjene penger på nettstedet ditt, kan du enkelt sette opp et tilknyttet program for å markedsføre det!

Og med Post Affiliate Pro har du et stort utvalg tilgjengelige alternativer for å skreddersy ditt tilknytningsprogram etter dine behov. Du kan opprette dine egne koblingsstiler (velge mellom anker, url-parametere, mod omskrive, dirigere eller omdirigere), legge til tilpassede sporingskoder for tilknyttede selskaper, aktiver kraftstyrke (slik at tilknyttede selskaper utgjør en prosentandel av underfilter), opprette private kampanjer, definere kommisjonsstrukturen din (inkludert handlinger, levetid eller tilbakevendende kommisjoner, ytelsesbelønning og mer), opprette kuponger, legg til alle slags bannere (bilde, flash, roterende, HTML, lightbox og mer), angi språk / valuta og mer. Dette er bare en del av det Post Affiliate Pro har å tilby!

Få Post Affiliate Pro

3. Tilknyttet leder

Beste tilknyttede WordPress-plugins: Affiliate Manager

For et gratis administrasjonssystem for tilknyttet selskap, pakker denne pluginen ganske mye. Jeg mener, det konkurrerer med premium-tilknyttede WordPress-plugins, hva med en serie funksjoner som vil gjøre deg gal. Det er enkelt å installere og bruke denne babyen, fordi alt er klart.

Å administrere tilknyttede selskaper og henvisninger er like enkelt som A, B, C siden du har full kontroll over alt fra tilknyttet registrering til betalinger og individuelle provisjoner for bare å nevne noen få. Du kan enkelt spore klikk og foreta massebetalinger via PayPal, som er en livredder.

Innstillingsskjermen i WordPress admin er lastet med alle funksjonene du trenger for å kjøre et vellykket tilknyttet system. Det, pluss at plugin spiller bra med WordPress-plugins som WooCommerce, iThemes Exchange, S2Member og JigoShop blant andre. Videre kan du spore et ubegrenset antall tilknyttede selskaper i sanntid!

På toppen av det kan du lage bannerannonser og reklamer for dine tilknyttede selskaper, integrere plugin-modulen til MailChimp, spore annonseinntrykk og tilpasse tilknyttede meldinger blant annet. Affiliates Manager er oversettelsesklar, noe som betyr at ditt tilknyttede program er åpent for hele verden.

Få tilknyttet manager

4. Tilknyttede selskaper

Beste tilknyttede WordPress-plugins: Tilknyttede selskaper

Affiliates er brakt til deg av itthinx og Kento, og er et fullstendig tilknyttet WordPress-plugin som er ideelt hvis du leter etter et tilknyttet styringssystem som fungerer rett utenfor boksen. Det gir mange andre tilknyttede WordPress-plugins et løp for pengene sine, hva med verktøy som er bra for selgere, nettbutikker og medlemssider.

La oss finne ut hva den tilknyttede WordPress-pluginen har å tilby. Til å begynne med er det så enkelt å legge til nye tilknyttede selskaper, ditt tilknyttede program bør tjene penger på kort tid. Og takket være en million og en integrasjon, kan du koble denne pluginen til hvilken som helst e-handel eller medlemsplattform du har.

Du er fri til å spore et ubegrenset antall tilknyttede selskaper, og trafikkstatistikk lar deg sette en finger på hva som fungerer og hva som ikke. Akkurat som tilknyttede WordPress-plugins i denne listen, er tilknyttede selskaper enkle å installere og bruke. Tross alt kan over 7 000 aktive brukere ikke ta feil.

Å se som tilknyttede selskaper er enkelt å tilpasse og leveres med et API, og utviklere kan banke på denne plugin-en for å bygge tilpassede tilknyttede styringsprogrammer, uten alt det tunge løftet. Jeg mener, alt du trenger for å kjøre et tilknyttet program er allerede tilgjengelig i pluginen. Og du får alt dette gratis.

Få tilknyttede selskaper

5. Ultimate Affiliate Pro

Beste tilknyttede WordPress-plugins: Ultimate Affiliate Pro

Av premium-tilknyttede WordPress-plugins jeg kom over, vinner Ultimate Affiliate Pro stort med en fantastisk liste over funksjoner som peker på en komplett løsning for tilknyttet administrasjon som er både billig og fleksibel. Phew, det er en lang ��

Ultimate Affiliate Pro-plugin-en ble brakt til oss av elite-forfatteren, azzaroco, og kan skilte med de beste tilknyttede funksjoner som tilknyttet rangering, ubegrenset antall tilknyttede selskaper, tilpassede provisjoner, spesielle ytelsesbonuser og tilbud, stripe- og PayPal-utbetalinger og levetidsprovisjoner.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer bannere, lagde kommisjoner, påmeldingshenvisninger, sosial deling, flere integrasjoner, kortkoder, felt for egendefinerte skjemaer, rapporter, varsler, kuponger, destinasjonssideprovisjoner, en lommebok, flerspråklig støtte, QR-koder og vennlige tilknytningslinker blant andre..

Ideelt sett er dette et ledende valg blant de tilknyttede WordPress-pluginsene i markedet (pluss at pluginen har en ganske imponerende kjøperrangering).

Få Ultimate Affiliate Pro

6. WordPress-tilknyttet og henvisning

Beste tilknyttede WordPress-plugins: WordPress tilknyttet og henvisning

Mens vi var ute etter å søke etter de største tilknyttede WordPress-plugins gjennom tidene, sjanset vi WordPress Affiliate & Henvisning-plugin og ble vi imponert eller hva? Jeg er spesielt solgt bare enkelt det er å administrere ditt tilknytningsprogram ved hjelp av denne pluginen.

Det er vakkert og rent, noe som betyr at alt du trenger for å gjøre ditt tilknyttede program til en suksess, der i det fri. Å legge til og spore tilknyttede selskaper er like enkelt som kake, og takket være PayPal-massebetalinger kan du betale alle tilknyttede selskaper uten å bryte svette.

Denne pluginen er billig og koster bare $ 20 dollar, men ikke la prislappen villede deg. Denne tilknyttede WordPress-pluginen leverer ganske god trening. Du liker funksjoner som sanntidsrapportering, ubegrensede henvisninger, kjempefine kortkoder, en Android-app for å spore programmet ditt mens du er på farten, sosiale delingsknapper, varsling og informasjonskapsler blant andre..

Få WordPress-tilknyttet og henvisning

7. YITH WooCommerce tilknyttede selskaper

Beste tilknyttede WordPress-plugins: YITH WooCommerce-tilknyttede selskaper

Hvis du jobber utelukkende med WooCommerce, er her en 100% gratis tilknyttet plugin akkurat for deg. YITH WooCommerce Affiliates gjør en jobb og gjør det utrolig bra. Plugin-en utvider WooCommerce slik at du kan opprette tilknyttede profiler og konfigurasjonsoppdrag.

YITH WooCommerce Affiliates handler om brukervennlighet helt fra installasjon til bagging av din første henvisning. Den er full av alle funksjonene du trenger for å kjøre et vellykket tilknyttet program for din WooCommerce-baserte butikk.

For det første kan du stille inn informasjonskapsler som skal utløpe når som helst, noe som betyr at du kan spore henvisning i mange dager fremover. For det andre kan du aktivere tilknyttet registrering enkelt ved å bruke kortkoder, opprette tilknyttede selskaper fra dine eksisterende brukere og godkjenne / forby ethvert tilknyttet selskap når du vil..

På toppen av det kan du sette forskjellige provisjonsbeløp og automatisk beregne refusjon. Tilknyttede selskaper har et intuitivt instrumentbord der de kan spore fremgangen. Alt i alt forsterker YITH WooCommerce Affiliates din WooCommerce-butikk så langt som å generere trafikk og salg.

Få YITH WooCommerce-tilknyttede selskaper

8. Tilknyttet Royale

Beste tilknyttede WordPress-plugins: Affiliate Royale

Sist, men definitivt ikke minst, er Affiliate Royale, en ekte utfordrer når det gjelder tilknyttede WordPress-plugins. Det integreres med WordPress og tilbyr deg tilknyttede styringssystemer som bidrar direkte til din bunnlinje.

Med Affiliate Royale kan du starte et fullt funksjonelt tilknyttet program i løpet av få minutter. Programmet ditt inneholder de vanlige tingene og deretter noen. Uten å miste merkenavnet kan tilknyttede selskaper enkelt overvåke klikk, salg og betalinger fra et sentralt personalisert dashbord.

Du kan enkelt integrere Affiliate Royale med slike som MemberPress, WooCommerce, PayPal, Authorize.net, Shopp og så mye mer. For å oppsummere det, er Affiliate Royale en tilknyttet styringsløsning som fungerer som annonsert. Ikke ta ordene mine for det, du må virkelig sjekke det for å tro.

Få tilknyttet Royale

9. Refer-A-Friend for WooCommerce av WPGens

Beste tilknyttede WordPress-plugins: Refer-A-Friend for WooCommerce av WPGens

Noen tilknyttede programmer tilbyr insentiver som ikke strengt tatt er kontanter. Et eksempel er å tilby nåværende kunder belønning for å henvise sine venner og familie til nettstedet ditt. Med Refer-A-Friend av WPGens kan du belønne dine aktive kunder med eksklusive kuponger.

Bare installer og aktiver den gratis Refer-A-Friend-plugin og konfigurer belønningen. Plugin-en genererer automatisk tilpassede lenker for registrerte kunder. Kundene dine kan deretter dele den lenken med venner, sende den til e-post til familien, legge den ut på sosiale medier eller noe annet. Når noen deretter kjøper, vil de få en kupong.

Det er enkle å administrere alternativer for å angi en kupongverdi, type og minimumsbestilling. Og hvis du oppgraderer til premium, vil du også kunne legge til en utløpsdato, dele med en venn (kunden og vennen deres får begge en kupong) og mer.

Få Verv-en-venn

10. ReferralCandy for WooCommerce

Beste tilknyttede WordPress-plugins: ReferralCandy for WooCommerce

ReferralCandy for WooCommerce er en annen tilknytningstillegg for belønningstype. Du retter deg mot interesserte kunder (eller til og med potensielle kunder) for å dele WooCommerce-butikken din med folk i nettverket. Det eneste forbeholdet er at denne gratis plugin-en fungerer sammen med en ReferralCandy-plan, så du må registrere deg på nettstedet deres (det er en gratis prøveperiode, men månedlige medlemskap starter på omtrent $ 4 / mo).

ReferralCandy er imidlertid en fantastisk og kraftig tjeneste. Først oppretter du en kampanje, så kan du legge den til på nettstedet ditt med nyhetsbrevregistrering. Når en ny person melder seg på, mottar de en e-post med kampanjen din (eks: 10 $ avslag på kjøpet), i tillegg til insentivet til å dele kampanjen med vennene sine. For hver venn som bruker lenken sin, får de en ny kampanje lagt til kontoen sin (eks: bli belønnet med et tillegg på $ 10 for hver venn).

Få HenvisningCandy for WooCommerce

11. Virale påmeldinger av iRefer

Beste tilknyttede WordPress-plugins: Virale påmeldinger av iRefer

Viral Sign Ups-plugin er en engangs henvisningsprogramleder for WordPress. Følg med installasjonsveiviseren for å opprette henvisningskampanjen når du installerer plugin-modulen. Du oppretter også et registreringsskjema for nettstedet ditt som kan settes inn hvor som helst med den enkle å bruke kortkoden.

Med skjemaet Viral Sign Ups på nettstedet ditt må du bare vente på at nye brukere kan abonnere. Når en person sender skjemaet vil de motta en e-post med beskjed om at de kan motta en spesiell belønning, rabatt, gratis produkt, eller hva det er du vil tilby hvis de henviser så mange venner (eks: henvis 5 venner for å låse opp en 25% rabatt).

Du må registrere deg for en iRefer-konto, som starter på $ 19 / mo. Men de har en 14 dagers gratis prøveperiode, så du kan prøve den og se om det er en god gran for bedriften din.

Få virale påmeldinger

Avsluttende ord

Enten du velger et tilknyttet WordPress-plugin eller for å starte et program via et nettverk som ShareASale, er tilknytningen stor som en trafikk- og leadgenerasjonsstrategi. Bare fokuser på produktet ditt når brukerne markedsfører helvete ut av det. På slutten av dagen tjener brukeren din en provisjon, og du selger. Alle vinner.

Driver du eller planlegger å kjøre et tilknyttet program på WordPress-nettstedet ditt? Hvilke er dine favoritt-tilknyttede WordPress-plugins? Har du et spørsmål eller forslag angående dette innlegget? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. På forhånd takk og jubel for suksessen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me