Vi vet alle at bilder snakker volum (omtrent tusen ord per bilde, ikke sant?), Så det er forståelig at du kanskje vil bruke bilder til å dele livet ditt på nettet, i stedet for å skrive tradisjonelle blogginnlegg. Selvfølgelig betyr dette at du trenger et tema som gjør at bildene dine (og livet du fører) ser fantastiske ut, men hvor du skal begynne?


Det er mange tilgjengelige WordPress-temaer som gjør det enkelt å opprette, oppdatere og vedlikeholde en fotoblogg, som hver er designet med en ting i tankene – å plassere fokuset på nettstedet ditt på bildene du bruker.

I denne artikkelen tar vi en titt på ti av de beste WordPress-temaene for fotoblogging som er tilgjengelige for å gjøre fotobloggen din skiller seg ut, i ingen spesiell rekkefølge. Vi har delt listen vår i gratis og premium temaer, så la oss starte med gratis temaene (vi elsker alle gratis ting, ikke sant?).

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Ananas (gratis)

Ananas gratis WordPress Theme

Ser du etter et rent og enkelt tema? Ananas er akkurat den rette for deg da. Dette gratis fotograferingstemaet ble opprettet her på WPExplorer for å gjøre det enkelt for fotografer og reklamer å få en webside igang raskt.

Det rene, sentriske oppsettet med én kolonne gjør det enkelt for leserne å fokusere på innholdet ditt. I tillegg til ekstra støtte for bilder, sitat, lyd og video er det enkelt å legge til det kreative arbeidet ditt, uansett hvilket medieformat du bruker. Andre flotte funksjoner inkluderer innebygde sosiale lenker til header, opplasting av tilpasset logo, innstillinger for tematilpasning og mer.

2. Luke (gratis)

Luke-tema

For tiden installert på over 9000 nettsteder Luke tema av AlienWP er et veldig populært gratis tema for fotosentriske nettsteder. Selv om den har få rangeringer, er det et godt tema som brukes av mange – så inkludering her er garantert.

Hatch er enkel og minimal, er bygget på Hybrid Core-rammeverket, og bruker innebygde WordPress-funksjoner for bilde- og galleriledelse. Alt i alt viser Hatch bilder vakkert.

3. Pictorico (gratis)

Pictorico-tema

Pictorico kommer til oss fra Automattic, og ble opprinnelig utgitt for deres WordPress.com brukere – men nå er den blitt gjort tilgjengelig for oss som selv er vert for WordPress. Pictorico er for tiden aktivt installert på over 5000 nettsteder og har en 4,5-stjerners tilfredshetsvurdering, og flertallet av anmelderne gir temaet toppkarakter.

Det vakre nettbaserte temaet viser frem innleggene dine i en vegg av bilder, noe som gjør det perfekt for et fotobloggingnettsted. Eventuelt kan du bruke en glidebryter øverst på siden for å inneholde noen av favorittinnleggene dine.

4. Magnus (gratis)

Magnus tema

Magnus blir brakt til deg av The Five Themes, og er installert på over 3000 nettsteder. Bare en håndfull brukere har vurdert det, så ta 4,5-stjerners rangering med et saltkorn – men det er mye brukt og verdt å se.

Dette temaet viser bildene dine fremtredende ved hjelp av et stort rutenettoppsett og sterk typografi for å gjøre inntrykk. Hvis du bruker bilder av høy kvalitet, vil dette temaet hjelpe deg med å få mest mulig ut av dem på nettstedet ditt for fotoblogging.

5. Pronto (gratis)

Pronto Gratis murgalleri WordPress Theme

Pronto er et gratis galleri-tema for murrister som er opprettet her på WPExplorer. Med tusenvis av nedlastinger har dette temaet en solid track record og er en kontinuerlig favoritt blant leserne våre.

Pronto bruker et rent rutenettoppsett for hjemmesiden, og du kan bruke den innebygde støtten for WordPress-gallerier og tilpassede kortkoder for å lage vakre (og responsive) sider. Hvis du bruker din fotoblogg for å vise frem essays eller bildesamlinger, kan dette temaet være ideelt for deg.

6. Optikk (gratis)

Optikk-tema

Fra folk på Graph Paper Press, bringer vi deg vårt siste gratis tema på denne listen – optikk. Graph Paper Press spesialiserer seg på temaer for fotografer, slik at de vet en ting eller to om hvordan de kan lage en fantastisk fotoblogg.

Optikk er et vakkert tema for muroppsett med god bruk av negativ plass. Hvis du har som mål å til slutt selge bildene dine, integreres premiumversjonen av optikk sømløst med WooCommerce, Easy Digital Downloads og Graph Paper Press ‘egen Sell Media-plugin.

7. Totalt

Total Multiuse Portfolio WordPress Theme

Det første premiumtemaet på listen vår er Total. Dette uber fleksible temaet har en utvidet versjon av Visual Composer dra & slipp sidebygger slik at du kan opprette et hvilket som helst nettsted du ønsker. Enda bedre er det allerede mange flotte demonstrasjoner du kan importere for å få et forsprang på designet ditt.

Over har vi Lefty-porteføljen, Masonry grid og TinyFolio enkle galleri for å vise hva du kan lage med Total. På alle disse demobildene er plassert foran og midt, og lagt til alternativer for overskriftsdesignen, bla til toppknapp, parallax-bildestøtte, responsiv layout og mer skape en vakker brukeropplevelse.

8. Yin & Yang

Yin & Yang porteføljetema

Yin & Yang er et annet premiumtema perfekt designet for å gi deg en solid fotobloggingopplevelse, med noen veldig fine funksjoner. Dette temaet er presentert som et kreativt fotobloggtema for både fotografer og bloggere. Det er absolutt verdt å kjøre regelen over.

Den rene hjemmesideoppsettet, den unike menyoverføringseffekten, musevirkninger for bilder og filtrerbar ajaxed portefølje er alle fremtredende funksjoner i dette nydelige temaet. Totalt sett vil dette temaet gjøre at fotobloggen din virkelig skiller seg ut, alt til en overkommelig pris.

9. Utsett Pro

Utsett Pro-tema

Fra StudioPress (produsentene av Genesis-rammeverket) kommer dette førsteklasses Genesis-barnetemaet perfekt for å vise frem dine vakre bilder. Expose Pro er et Genesis-barnetema tilgjengelig for $ 99,95.

Dette temaet har flere fargeskjemaer, i tillegg til et utall av tilpassbare alternativer, og oppsettet med enkel kolonne på hjemmesiden presenterer bildene dine på en ren og enkel måte. Hvis du vil ha en fantastisk fotoblog bygd på Genesis rammeverk, kan dette være temaet for deg.

10. Kandidat

Candid WordPress Theme

Candid er et vakkert, vakkert designet fotograferingstema fra Array Themes for å lage og dele arbeidet ditt. Temaet ble designet som et “blankt lerret” for kreative mennesker til å dele innholdet sitt på nettet.

Temaet kommer med enkle å bruke innebygde tilpasningsalternativer via live-temaet Customizer. Dette gjør det enkelt å bytte farger, skrifter, rammer, knapper, logoen din og mer. Du kan også endre murfargenettkolonneoppsettet (1-3 kolonner), legge til uendelig rulle og legge til egendefinerte widgeter til ethvert innlegg eller side. I tillegg, hvis du elsker dette temaet og vil ha mer, kan du også bli med i Array temaklubb for $ 89 for å få tilgang til alt de har å tilby.

11. Om

OM-tema

Om er et fotoblogging og visuelt historiefortelling designet for å gjøre innholdet ditt fantastisk. Dette premiumtemaet er tilgjengelig for $ 44 og har en rating på 4,89 stjerner og over 900 salg på ThemeForest. I tillegg tilbyr de en live-testversjon av temaet slik at du virkelig kan prøve før du kjøper.

Om benytter seg av typografi, fargevalg og stilige detaljer for å fremheve bildene dine, og de tre hjemmesidene har mange måter å vise innholdet på. Hvis du leter etter et rent magasinfølelse, kan dette temaet være det du leter etter.

12. Designer

Designer Professional WordPress Portfolio Theme

Det endelige temaet i listen vår er Designer – et profesjonelt porteføljetema fra ThemeBeans. Dette førsteklasses temaet er et utmerket eksempel på å gjøre et minimalt design moderne og spennende.

Designer bruker et flytende parallaksoppsett for å gli gjennom hjemmesidebildene, med god bruk av negativ plass, stilige skrifter og mange ekstra tilpasningsalternativer via Customizer. Designer integreres også med WooCommerce via det inkluderte barnetemaet. Andre flotte funksjoner inkluderer flislagte gallerier, lat lasting, tilpassbar portefølje og mye mer.


Hvis du har bestemt deg for at bilder kan fortelle historien din bedre enn ord, er fotoblogging en fantastisk måte å dokumentere livet ditt på. Å finne riktig tema kan imidlertid vise seg å være vanskelig hvis du ikke vet hvor du skal begynne.

På grunn av hvor raskt det er å komme i gang, er WordPress perfekt for å arrangere en fotoblog. Videre er det mange tilgjengelige temaer som kan hjelpe deg med å vise frem bildene dine – og fra listen over ti vi har presentert ovenfor, bør du kunne finne det perfekte temaet for å lage din fotoblogg.

Har du ditt eget favoritt gratis eller premium Wordblogs-tema for WordPress-tema? Del det med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me