Cum să vă traduceți site-ul dvs. WordPress în mai multe limbi

Nu știi niciodată pentru cine s-ar putea proiecta și, la un moment dat, tu sau un client veți avea nevoie de un site WordPress tradus. Dar cum traduceți WordPress? Nu trebuie să fie complicat. Există o mulțime de plugin-uri WordPress bune pe care le puteți utiliza pentru a facilita procesul de traducere. Dar indiferent de ce alegeți, fiecare dintre următoarele plugin-uri vă va ajuta să vă finalizați traducerile în mod clar. Nu este necesară codificarea. Acum să mergem să traducem WordPress!


Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Weglot Translate Plugin WordPress gratuit

Traduceți WordPress cu Weglot

Info și descărcareVizualizați Demo

Următorul plugin la care ar trebui să arunci o privire este Weglot Translate – un plugin gratuit pentru a traduce WordPress pe orice site web. Pluginul este complet gratuit pentru site-urile mici cu o singură traducere, dar poate fi ușor modernizat pentru a debloca funcțiile de traducere complete.

Dacă faceți upgrade la Weglot premium este compatibil cu cele mai populare teme și plugin-uri, include peste 60 de limbi de traducere încorporate, dispune de un buton de comutare a limbii personalizabile și multe altele. Pluginul vă oferă chiar și acces facil la traducătorii profesioniști recomandați, care sunt disponibili pentru închiriere (o investiție foarte valoroasă dacă ne întrebați).

Cea mai bună parte a Weglot este ușurința de utilizare. Instalați literalmente pluginul, configurați o mână de setări (limba originală și cele de destinație fiind cele mai importante), iar pluginul traduce pentru dvs. Dacă întâlniți traduceri care nu funcționează destul de bine pentru site-ul dvs. web, utilizați legătura rapidă din tabloul de bord pentru modificări. Acest lucru vă duce la contul dvs. Weglot, unde puteți introduce „editorul de context” pentru a efectua modificări live pe site-ul dvs. web. Este foarte ușor de utilizat pentru a traduce WordPress – doar încercați!

TranslatePress Multilingual WordPress Plugin

TranslatePress Multilingual WordPress Plugin

Plugin-ul de traducere multilingv gratuit TranslatePress este o opțiune excelentă pentru a face site-ul dvs. WordPress multilingv. După instalarea pluginului, ar trebui să vedeți o nouă filă Setări pentru TranslatePress. De aici puteți seta o limbă implicită, precum și formatarea traducerilor suplimentare. De asemenea, aici puteți accesa funcția opțională Google Translate, care va crea o traducere automată pentru site-ul dvs. într-o anumită limbă.

Pentru traduceri manuale, acest plugin gratuit WordPress include o interfață de traducere ușoară și intuitivă. Pur și simplu faceți clic pe opțiunea „Traduceți pagina” din bara de administrare când v-ați conectat și navigați pe site-ul dvs. Dacă sunteți familiarizat cu personalizatorul WordPress, ar trebui să vă fie ușor să începeți cu editorul TranslatePress. Pur și simplu punctați și faceți clic pentru a începe să traduceți diverse secțiuni pe pagina dvs. Apoi folosiți casetele de text furnizate pentru a crea traducerile dvs. multilingve (notă: casetele de limbă disponibile sunt determinate de limbile pe care le definiți în setările TranslatePress).

Pentru mai multe funcții, treceți la un TranslatePress Plan personal, de afaceri sau dezvoltator. Acest lucru adaugă funcții puternice pentru limbi suplimentare, traduceri SEO (tabla de pagini, meta descriere, URL, imagine de imagine, etc.), autorizație personală pentru rolul utilizatorului, abilitatea de a previzualiza paginile traduse ca orice rol de utilizator, navigare pe site bazată pe limbă și limbaj automatizat de utilizator detectare. Dacă executați un blog simplu, versiunea gratuită ar trebui să fie bine. Cu toate acestea, pentru întreprinderile și bloggerii cu accent pe actualizarea SEO la premium este cel mai bun pariu.

WPML.org Plugin de traducere premium pentru WordPress

Traduceți WordPress cu WPML

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

WPML.org este unul dintre principalele plugin-uri de traducere WordPress. Aruncați o privire la cele mai vândute teme WordPress și dezvoltatori de pe web. Veți observa că cei mai mulți dintre ei au un punct de a crea teme compatibile cu WPML.org în mod special. De ce? Deoarece WPML.org este un plugin WordPress de traducere puternic, cu 40 de limbi încorporate, opțiuni pentru variante de limbaj personalizate, compatibilitate cu instalații unice sau cu mai multe site-uri și suport excelent. Cu ajutorul asistentului de configurare rapidă, puteți începe să traduceți site-uri WordPress în doar câteva minute. Folosiți una dintre limbile incluse, fără a fi necesară codificare din partea dvs. Și după ce ați finalizat o traducere, adăugați pur și simplu un meniu vertical pentru selecțiile dvs. de limbă în meniul de navigare a site-ului.

Prețurile încep de la 29 USD și urcă de acolo în funcție de nevoile dvs. de traducere. În timp ce există plugin-uri de traducere gratuite disponibile, WPML.org este un produs de calitate, cu suport decent. În plus, nu va trebui să vă faceți griji dacă pluginul funcționează cu cea mai recentă versiune a temei sau WordPress. Se actualizează constant pentru a se asigura că pluginul funcționează pentru dvs. și pentru cititorii dvs..

Plugin WordPress gratuit Polylang

Traduceți WordPress cu Polylang

Polylang este o opțiune excelentă atunci când traduceți manual site-ul dvs. WordPress în mai multe limbi. Acest plugin gratuit WordPress include suport pentru peste 50 de limbi. Este foarte probabil să fie inclusă în mod implicit limba de care aveți nevoie. Cu toate acestea, există asistență pentru limbile personalizate, dacă nu o găsiți pe a ta. Polylang funcționează permițându-vă să setați o limbă pentru fiecare postare sau pagină pe măsură ce le adăugați. Acest lucru scoate greu partea încercării de a menține separat postările traduse.

O caracteristică excelentă a acestui plugin gratuit este că la instalare vă oferă opțiunea de a seta automat întregul conținut pe o limbă implicită. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă întoarceți prin postări vechi pentru a seta limba de la pagină la pagină. De asemenea, acceptă o opțiune de a detecta limba browserului unui utilizator și de a utiliza automat această limbă pentru a traduce paginile WordPress pe site-ul dvs. (dacă este o traducere pe care o aveți disponibilă).

Plugin WordPress gratuit de presă multilingvă

Traduceți WordPress cu presă multilingvă

Presa multilingvă funcționează cu instalarea dvs. multisite WordPress pentru a conecta traducerile site-ului dvs. (o limbă pe site). Pluginul este livrat cu 174 de limbi încorporate în managerul de limbi, și acceptă și un număr nelimitat de site-uri web, astfel încât să puteți crea și conecta atâtea traduceri cât aveți nevoie. Acest lucru este excelent pentru SEO, deoarece vă păstrează limbile pe postări și pagini separate și, dacă vreodată decideți să utilizați un alt plugin de traducere, conținutul dvs. rămâne în tact (chiar și după dezactivarea sau ștergerea presei multilingve). În plus, puteți adăuga widgetul de traduceri în orice zone pregătiți pentru widget, astfel încât cititorii dvs. să poată naviga rapid între traduceri.

Presa multilingvă este o opțiune gratuită excelentă pentru adăugarea de traduceri pe site-ul dvs. WordPress prin intermediul multisitei. În plus, dacă descoperiți vreodată că aveți nevoie de mai multe opțiuni, puteți face mereu upgrade la versiunea Pro pentru 75 USD. Aceasta include suport pentru tipuri de postări personalizate, redirecționări automate de limbă, legături rapide și mai mult, facilitând traducerea postărilor WordPress, a paginilor și chiar a produselor WooCommerce.

Ajax Translator Revolution DropDown WP Plugin

Ajax Translator Revolution DropDown WP Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ajax Translator Revolution Dropdown WP Plugin este o modalitate excelentă de a adăuga opțiuni de limbă pe site-ul dvs. WordPress. Acest plugin adaugă o listă curată și simplă de selectare a limbii pe site-ul dvs..

Când aveți un site web popular, trebuie să vă ocupați de vizitatori din întreaga lume. Cu Ajax Translator Revolution Dropdown WP Plugin, puteți oferi vizitatorilor opțiunea de a alege din mai mult de 100 de limbi. Meniul derulant este ușor de utilizat și poate reține preferințele de limbă. Puteți seta, de asemenea, pluginul pentru a traduce tot sau o parte din conținutul dvs. Traduceți totul sau selectați / excludeți pagini, postări sau categorii. Depinde de tine. Cu 90 de setări personalizabile, acest plugin satisface cu siguranță nevoile dvs..

Utilizați 90 de setări personalizabile, steaguri și / sau nume de limbă, instrumente de poziționare avansate, preferințe de limbă ale utilizatorului și multe altele pentru a crea meniurile. Ajax Translator Revolution Dropdown se integrează chiar în principalul administrator WordPress și adaugă panouri cu file pentru a ușura gestionarea.

Traduceți WordPress cu GTranslate

Traduceți WordPress cu GTranslate

GTranslate este un plugin multilingv WordPress care face site-ul dvs. multilingv folosind traduceri automate și umane instantaneu la instalare. Configurarea pluginului este la fel de ușoară ca apa potabilă. După ce configurați GTranslate, site-ul dvs. va fi automat tradus în limbile pe care le alegeți.

Traducerile automate nu sunt cele mai bune, de aceea versiunea plătită a GTranslate vă permite să editați aceste traduceri și să adăugați traduceri umane.

GTranslate nu va încetini site-ul dvs., deoarece versiunea tradusă a site-ului dvs. nu este extrasă de pe serverul dvs. Web. În schimb, GTranslate găzduiește conținutul tradus în rețeaua can (de asemenea, cunoscut sub numele de rețea de livrare a traducerilor). Drept urmare, GTranslate nu va afecta în niciun fel performanța site-ului.

qTranslateți pluginul gratuit WordPress (depreciat)

Traduceți WordPress cu qTranslate

qTranslate este un plugin de traducere gratuit din depozitul pluginului WordPress. Cu aproape 1,2 milioane de descărcări, este o opțiune populară și gratuită pentru traducerea site-ului. Instalați-l și începeți să lucrați creând traducerile dvs. Pluginul va adăuga mai multe file la fiecare postare sau pagină creată pe baza limbilor selectate. Acest lucru face ca traducerile manuale să fie mult mai rapide, deoarece puteți naviga rapid între file pe măsură ce adăugați traduceri diferite de conținut.

qTranslate include mai multe limbi pentru traduceri automate. Cu toate acestea, acest serviciu va oferi cititorilor o idee generală a conținutului dvs., deoarece va fi un pic ciudat (traduce ceea ce scrieți literal, deci nu va citi în mod natural vorbitorilor autohtoni din limba dată pe care o traduceți). Dar dacă doriți să traduceți WordPress cu un plugin gratuit qTranslate, cu siguranță, treaba este bine făcută. Pluginul include, de asemenea, un widget qTranslate personalizat pe care îl puteți adăuga pe site-ul dvs. pentru ca utilizatorii să poată trece cu ușurință între limbi. Puteți afla mai multe și descărcați pluginul din depozitul WordPress.

Cum traduceți WordPress?

Traducerile sunt adesea un proces care consumă timp. Sperăm că, cu aceste pluginuri utile, veți putea traduce WordPress fără prea multă durere de cap. Spuneți-ne dacă ați folosit vreodată unul dintre pluginurile de traducere de mai sus și ce credeți despre ele. Sau dacă ați încercat un alt plugin pentru a traduce WordPress, care a fost doar minunat, spuneți-ne. Lasă un comentariu cu numele pluginului în secțiunea de mai jos. Mi-ar plăcea să aud de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me