Cele mai bune pluginuri pentru muzică și audio WordPress

WordPress și muzică merg mână în mână. Sau nu știți că fiecare versiune majoră a WordPress este numită după o legendă jazz? În momentul scrierii, cea mai recentă versiune majoră a CMS-ului nostru preferat se numește „Jaco”, dar știu că nu sunteți aici pentru o lecție de istorie WordPress.


Vă aflați aici în căutarea pluginului perfect pentru a adăuga muzică pe site-ul dvs. WordPress. Dacă ești tu, astăzi este ziua ta norocoasă, întrucât arătăm o lumină pe 10 dintre cele mai bune pluginuri de muzică WordPress.

Plugin-urile din această listă vă vor fi utile dacă sunteți muzician, DJ, trupă sau altcineva care dorește să adauge muzică pe un site WordPress. Toate sunt ușor de utilizat și prezintă un design modern care este perfect pentru nevoile tale.

Serviciul nostru de astăzi este amestecul perfect de plugin-uri de muzică WordPress gratuite și premium. Indiferent de ruta pe care o alegeți, alegeți și rulați cu un plugin de muzică care este perfect pentru nevoile dvs. Această listă nu respectă nicio ordine specială, deoarece credem că acestea sunt unele dintre cele mai bune pluginuri de muzică WordPress de pe piață.

Acestea fiind spuse, să descoperim ce are de oferit comunitatea WordPress în ceea ce privește pluginurile de muzică (și ceea ce noi, în opinia noastră umilă, credem că suntem cei mai buni). Bucurați-vă până la final și împărtășiți-vă pluginul preferat de muzică WordPress în comentarii!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Album audio

Album audio gratuit

Să începem cu un joc gratuit – incredibilul album audio Album creat inițial pentru site-ul web al lui Dave Draper. Este un software remarcabil care vă ajută să adăugați muzică pe site-ul dvs. WordPress în format album.

Albumul audio folosește implicit MediaElement.js aceasta face parte din nucleul WordPress, ceea ce îl face perfect pentru orice site web pe care îl aveți în minte.

Este unul dintre cele mai ușoare plugin-uri de muzică WordPress pe care le veți folosi vreodată și probabil ultimul de care veți avea nevoie vreodată. O astfel de îndrăzneală proclamație Freddy, dar înainte să mă lingiți, citiți mai departe pentru a afla de ce albumul Audio are doar evaluări de 5 stele și peste 4,00 instalații active în timp ce vorbim.

Pentru început, acest plugin de muzică WordPress vine cu opțiuni extraordinare de personalizare a WordPress, care vă permit să vă stilați albumele de muzică ca un șef.

În al doilea rând, puteți renunța la albumele audio pe orice pagină a site-ului dvs. web folosind 2 coduri scurte. Dacă acest lucru nu este suficient, puteți adăuga peste 20 de parametri la codurile rapide pentru a crea playerul muzical al viselor dvs..

Audio Album este un simplu plugin de muzică WordPress, dar merită greutatea sa în sare. Singura modalitate de a afla ce oferă această frumusețe este să te joci cu demo-ul. Oh, stai, este un plugin gratuit, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te limitezi la demo; puteți testa pluginul în plină glorie. Vă rugăm să reveniți și să ne împărtășiți constatările ��

2. Music Player pentru WooCommerce

Music Player pentru WooCommerce Free Plugin

Vindeți muzică pe magazinul dvs. WooCommerce? Dacă da, veți iubi cu siguranță pluginul Music Player pentru WooCommerce.

Acest plugin de muzică WordPress va face vânzarea de muzică pe site-ul dvs. o briză, cu un set frumos de funcții. Vă permite să adăugați playere HTML5 la paginile de produse și de stocare care conțin fișiere audio. Ca atare, utilizatorul poate previzualiza fișierul audio fără a încărca neapărat paginile produsului. Vorbește de comoditate prietenul meu.

Alte caracteristici notabile includ mai multe piei de player, suport pentru 4 formate de fișiere audio, adică, OGA, MP3, WAV și WMA, suport pentru browsere web majore și dispozitive mobile, un mod securizat pentru a preveni descărcarea neautorizată, compatibilitatea cu editorul Gutenberg, Elementor, Page Builder de SiteOrigin & Beaver Builder, opțiuni avansate de administrare, integrare Google Drive și un widget pentru a adăuga o listă de redare la bara laterală, printre altele.

Sunteți cel care face o crimă care vinde muzică, podcast-uri și alte tipuri de fișiere audio? Dacă da, pluginul Music Player for WooCommerce este adevărata afacere.

3. MP3-jPlayer

MP3-jPlayer Free Plugin

Simon Ward ia în scenă cu MP3-jPlayer, un fabulos și simplu plugin de muzică WordPress care va schimba modul în care servești fișierele audio pe site-ul tău..

MP3-jPlayer este o soluție eficientă pentru oricine dorește să creeze playere și playlisturi audio frumoase pe un site WordPress.

Pluginul ar putea părea de bază la început, dar este încărcat cu câteva opțiuni interesante, cum ar fi o bară de control a volumului, o listă de redare pliabilă, un buton de descărcare, fundaluri frumoase, redare aproape continuă între pagini și playere popout, printre altele..

Puteți adăuga mai multe playere audio pe orice pagină și puteți chiar să afișați jucători sau să oferiți descărcări selectiv în funcție de starea autentificată a utilizatorului.

În plus, puteți personaliza extensiv culorile, fonturile, titlurile și mai ușor. În plus, aveți parametri shortcode care vă oferă un control absolut asupra jucătorilor.

MP3-jPlayer acceptă MP3, M4A, MP4, WEBM, OGA, OGG, WAV, Icecast și Shoutcast. În afară de aceasta, pluginul este compatibil cu browserele majore, precum și dispozitivele mobile și are o opțiune de retragere pentru browserele mai vechi.

Acest plugin de muzică WordPress poate fi modificat și acceptă CSS personalizate în cazul în care aveți nevoie pentru a personaliza desenele playerului. Este compatibilă cu mai multe site-uri și oferă suplimente și o mulțime de funcții prietenoase pentru dezvoltatori.

4. Modern Audio Player (Premium)

Plugin modern pentru muzică wordpress player audio

A trecut o dată când un plugin de muzică WordPress premium a apărut. Doamnelor și domnilor corecți, spun un salut bun lui Modern Audio Player de Tean, un autor de elită la CodeCanyon.

Cu o mulțime de caracteristici reglabile, Modern Audio Player este un puternic player audio care funcționează ca reclamă. Pluginul vă permite să creați un număr nelimitat de playere audio și liste de redare. Acesta din urmă poate fi un mix de diferite formate, care variază de la MP3 la SoundCloud și podcast și așa mai departe.

Modern Audio Player pentru WordPress oferă piei frumoase pe care le puteți stila cu ușurință cu trucuri CSS de bază. În plus, pluginul răspunde complet, ceea ce înseamnă că jucătorii dvs. vor arăta uimitor pe mai multe dispozitive.

Alte funcții interesante includ poziții ale playerului flexibil, pictograme fantastice, statistici detaliate, stocare în cloud, redare continuă, opțiuni de redare multiple, descărcări și comenzi rapide de la tastatură, printre altele.

5. Playerul muzical HTML5 adeziv (Premium)

sticker html5 player muzical

Mă știi, nu pot rezista să iau un plugin superb pentru un test drive, iar acest copil a trecut cu culori zburătoare. La fel ca al tău cu adevărat, s-ar putea să te joci cu demo-urile – dacă nu chiar lucrul real – pentru o perioadă.

Playerul de muzică HTML lipicios este atât de bun. Este o soluție fantastică pentru toți audiofilii, datorită unei suită de caracteristici uimitoare care vor arunca concurența complet în afara apei.

Acest plugin de muzică WordPress este soluția perfectă pentru a adăuga muzică de fundal pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul este dotat cu o caracteristică de redare continuă care vă asigură continuarea redării muzicii din minutul precedent când schimbați paginile.

În afară de asta, Sticky HTML5 Music Player este extrem de ușor de personalizat și de stil, ceea ce înseamnă că este perfect pentru orice design web.

Dacă este nevoie, puteți încărca automat listele de redare ale jucătorilor dintr-un folder care conține fișierele dvs. MP3. Și având în vedere că acest băiat rău este intuitiv și inteligent conceput, este compatibil cu dispozitivele desktop și mobile.

Datorită celor peste 30 de parametri (puteți apela „opțiuni”), puteți să vă transformați playerul audio în orice mod doriți. Pluginul este actualizat regulat și bine susținut, ceea ce înseamnă că sunteți pe mâini bune.

6. AudioIgniter

Plugin AudioIgniter gratuit

Dacă ați fost în jurul cercurilor WordPress de ceva timp, trebuie să fi auzit ceva sau două despre echipa CSSIgniter. Dacă sunteți începătorul perfect, nu vă faceți griji, veți întâlni brandul în cel mai scurt timp, așa că simțiți-vă drept acasă. CSSIgniter sunt cunoscuți pentru temele și pluginurile proprii ale WordPress – iar unul dintre pluginurile lor mai cunoscute este nimeni altul decât AudiIgniter.

AudioIgniter este un plugin gratuit de muzică WordPress care face incredibil de ușor să adăugați un player muzical pe site-ul dvs. WordPress. Se livrează cu o gamă largă de opțiuni care vă permit să construiți playerul audio al viselor voastre. Echipa din spatele acestui plugin muzical stelar a testat AudioIgniter împotriva a 150 de teme gratuite cele mai populare, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la probleme de incompatibilitate..

În plus, AudiIgniter vă economisește mult timp, deoarece pluginul încearcă să recupereze metadatele ID3 ale track-urilor și să populeze automat câmpurile respective. Spune adio populării acestor câmpuri cu condiția ca fișierele MP3 să aibă metadate.

În plus, puteți crea liste de redare nelimitate cu piese nelimitate. Toți jucătorii și playlist-urile dvs. vor arăta uimitor de frumos pe mai multe dispozitive, deoarece pluginul este complet receptiv și gata de retină. Și dacă intrați în radio, puteți chiar să difuzați stația dvs.! Cât de suavă?

7. ZoomSounds (Premium)

plugin pentru muzică wordpress

Și tocmai când îți dai demisia și crezi că ai văzut tot ce are de oferit WordPress în ceea ce privește playerele audio, apare un alt best seller.

Cel mai vândut player audio cu valuri, pluginul de muzică WordPress ZoomSounds este o forță de luat în seamă. Este o opțiune premium cu vânzare cu amănuntul la doar 20 de dolari la momentul scrierii, dar între dvs. și mine, prețul merită.

Hyperbole deoparte, ce oferă ZoomSounds în afară de un nume care sună fantezist? Pentru început, ZoomSounds este complet receptiv și gata de retină, ceea ce înseamnă că playerul audio funcționează și arată excelent pe mai multe dispozitive de la desktop la mobil. Însă toate pluginurile de muzică WordPress din această listă răspund, deci ce altceva face ca această frumusețe să iasă în evidență?

Exemple de date

ZoomSounds vine cu date de eșantion, ceea ce înseamnă că puteți atinge terenul, editând exemple demo. În plus, pluginul acceptă stații de radio SoundCloud, Icecast, Shoutcast și fișiere audio MP4, M4A și WAV care sunt găzduite de sine stătător..

O altă caracteristică unică care v-ar putea dori este asistența socială care permite utilizatorilor dvs. să interacționeze cu dvs. și cu alții, mulțumind și comentând. Woah – aceasta este cu siguranță o funcție care nu este disponibilă în multe alte pluginuri de muzică WordPress.

În plus, ZoomSounds se integrează perfect cu WooCommerce oferindu-vă exact ceea ce aveți nevoie pentru a vinde conținut audio fără a sparge transpirația.

Cu opt piei de val, ai un punct de plecare destul de solid pentru a crea un player audio care să se potrivească cu brandul tău. Dacă acest lucru nu este suficient, pielea poate fi modificată 100%; trebuie doar să renunțați la stilurile CSS și sunteți bine să petreceți petrecerea.

Și sunt mai multe …

În plus, ZoomSounds vine cu un backend ușor de utilizat, care este plin de toate opțiunile de care aveți nevoie pentru a personaliza playerele audio pentru conținutul inimii dvs. Nu mai vorbim de faptul că componentele CSS3 ale acestui plugin sunt construite pe SASS.

Alte caracteristici de care trebuie să țineți cont includ o opțiune de descărcare selectivă, cod SEO-friendly, coduri embed, lightbox ZoomBox, interfață de utilizare tactilă, actualizări de viață, tehnici HTML5, generator de coduri scurte, opțiune buclă, playlisturi, integrare WPBakery Page Builder, redare automată, continuă redare (cu condiția ca tema dvs. să fie compatibilă cu AJAX), un câmp pentru adăugarea de link-uri personalizate la iTunes și Amazon, tutoriale video, bază de cunoștințe detaliate, actualizări de viață și asistență de clasă mondială, printre altele.

În mod clar, ZoomSounds este un plugin muzical WordPress monstru care va schimba modul în care adăugați muzică pe site-ul dvs. WordPress.

8. MP3 Player Sticky (Premium)

mp3 sticky player

Totuși, lucrurile continuă să se îmbunătățească, mai ales cu MP3 Sticky Player din imagine. Adus de tine de autorul de elită FWDesign, acest plugin de muzică WordPress va schimba modul în care gândești despre playerele audio WordPress.

Sunteți obișnuit cu playerele audio de bază care nu îndeplinesc toate nevoile. Dacă nu este cazul, sunteți familiarizat cu soluții avansate care vă confundă și vă copleșesc cu un design dificil și un aspect caracteristic care nu îl reduce..

MP3 Sticky Player nu va avea niciuna din ambele lumi; este amestecul perfect de funcționalitate avansată și simplitate. Cu alte cuvinte, pluginul se livrează cu o listă lungă și incredibilă de funcții, rămânând curate și ușor de utilizat.

Acest plugin de muzică WordPress este puternic, receptiv și extrem de personalizabil, oferindu-vă doar instrumentul de care aveți nevoie pentru a adăuga fișiere audio și videoclipuri (inclusiv YouTube) pe site-ul dvs. WordPress.

Fără întreruperi

Pluginul este livrat cu un player pop-up care vă permite să navigați pe web în timp ce ascultați muzică, deci spuneți-vă la revedere de la întreruperi. În plus, MP3 Sticky Player vine cu butoane de descărcare și cumpărare, astfel încât să vă puteți vinde muzica fără să vă spargeți spatele.

Datorită Google Analytics, puteți vizualiza performanțele jucătorilor audio. Știm cu toții că datele sunt noua monedă a lumii digitale în care trăim, ceea ce înseamnă că puteți crea o strategie promoțională câștigătoare cu datele corecte.

MP3 Sticky Player acceptă tipuri de postare personalizate și mai multe tipuri de playlist adică, folder XML, MP3 / MP4, HTML, SoundCloud PLS, podcast-uri, YouTube și Official.fm.

Redarea continuă nu dezamăgește MP3 Player Sticky, iar un generator de coduri scurte face ca adăugarea playerului dvs. oriunde pe site-ul dvs. să devină realitate.

În plus, puteți partaja cu ușurință o singură piesă audio sau întreaga listă de redare datorită legăturilor profunde.

Și pentru a ține hoții în paragină, MP3 Sticky Player criptează căile de urmărire. De exemplu, conținut / video / audio-unele-fle.mp3 devine 7ode890g83C42a95877Ob738fd3b66f2, ceea ce face imposibil să furi fișierul chiar dacă utilizatorul neautorizat vizualizează sursa paginii.

MP3 Sticky Player se livrează cu și mai multe funcții, dar am avea nevoie de un post întreg pentru a acoperi totul, așa că vă îndemn să testați apele cu demo.

9. Player muzical Karma

Karma Music Player Plugin gratuit

Găsirea unui plugin excelent de muzică WordPress este o muncă grea. Cele mai multe plugin-uri – indiferent dacă sunt gratuite sau premium – am găsit că sunt incompatibile cu cea mai recentă versiune de WordPress. Unele au fost actualizate în cele din urmă în 2015, ceea ce este doar trist, pentru că creează pluginuri audio excelente WordPress.

Dar nu voi avea nimic din asta; Nu voi recomanda niciodată un plugin învechit, chiar dacă Envato marketplace arată că are o mulțime de vânzări.

De ce?

Deoarece pluginurile WordPress învechite vă expun problemelor de funcționalitate și vulnerabilităților de securitate. Este unul dintre motivele pentru care sunt extrem de pasionat de produsele pe care le folosesc și le susțin.

Karma Music Player este un excelent plugin WordPress pentru a adăuga fișiere de muzică și audio pe site-ul dvs. WordPress. Acesta primește actualizări periodice, ceea ce înseamnă o securitate mai bună și funcții în orice moment.

Karma Music Player este cât se poate de simplu, dar vă oferă suficientă putere pentru a server fișiere audio de pe site-ul dvs. web ca un profesionist. 10 palete de culori fac crearea playerului audio ideal pentru site-ul dvs. web incredibil de simplu.

Alte caracteristici includ widget-uri, compatibilitate Elementor și WPBakery Page Builder, butonul de descărcare, suport RTL, design receptiv și multe altele.

10. Player audio WP compact

Compact WP Audio Player Free Plugin

Nu în ultimul rând, nu în ultimul rând, avem pluginul Compact WP Audio Player WordPress care aduce spate. Lucrat manual la HQ Tips and Tricks, Compact WP Audio Player este un excelent plugin de muzică WordPress care pune „A” în playerele dvs. audio.

Compact WP Audio Player este un simplu player audio care acceptă doar două formate; Formate de fișiere MP3 și OGG. Pluginul este compatibil cu toate browserele principale. Pe lângă asta, Compact WP Audio Player este receptiv, ceea ce înseamnă că arată și funcționează excelent pe toate tipurile de dispozitive.

Este o soluție bogată în caracteristici pentru artiști solo, DJ, trupe, producători și oricine din industria muzicală. Dacă sunteți pe piață pentru un plugin de muzică WordPress incredibil, nu căutați mai departe, deoarece Compact WP Audio Player are spatele.

Alte caracteristici includ suport pentru podcast, previzualizări audio, coduri scurte, redare automată și multe altele. Când sunteți gata, puteți adăuga întotdeauna un player audio Compact WP oriunde pe site-ul dvs. web pentru a servi muzica și pentru a atrage mai mulți cititori, mai ales dacă utilizați materiale de înaltă calitate.

Cu o mulțime de opțiuni, puteți personaliza playerele audio pentru a reflecta marca dvs. Cu alte cuvinte, Compact WP Audio Player este un plugin fabulos de muzică WordPress care nu dezamăgește. Este ușor de configurat și de utilizat, ceea ce nu așteptăm să întâmpinați probleme. Pluginul este disponibil gratuit pentru a fi descărcat pe WordPress.org.

O ultimă notă

Există o mulțime de plugin-uri de muzică WordPress, fiecare cu un set unic de funcții și lucrări. Ar trebui să mergeți întotdeauna pentru un plugin de muzică WordPress care să răspundă nevoilor dvs., indiferent dacă alegeți o opțiune freebie sau premium.

Care este pluginul dvs. preferat de muzică WordPress? Vă rugăm să ne spuneți gândurile dvs. în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me