Crește-ți afacerea de formare LearnDash cu mai mulți instructori

Crește-ți afacerea de formare LearnDash cu mai mulți instructori

Crearea unui site web de învățare electronică cu un LMS minunat și o temă minunată este doar vârful aisbergului. Este ca și cum ai deschide o bibliotecă și aștepți ca oamenii să intre. Adevărata provocare este creșterea picioarelor.


Când vine vorba de instruire online, începem prin a ne îngrijora să alegem platforma potrivită pentru a crea site-ul nostru perfect de e-learning. Apoi ne facem griji despre crearea de conținut de învățare de top. Stabilim procese care să gestioneze progresul studenților, să răspundem la întrebările lor și să creștem implicarea, printre altele. Dar ceea ce ne lipsește adesea, este să ne gândim cum să-i aducem pe studenți pe site!

Construirea site-ului și conținutul este importantă. Nu atrage atenția potențialilor studenți, oferindu-le o gamă largă de cursuri din care să aleagă, ca elevii interesați să se înscrie, nu este la fel de ușor.

Creșterea afacerii necesită multă muncă. Deci, să înțelegem cu un exemplu.

Studiu de caz: Dezvoltare web și instruire online

LearnDash

John este un dezvoltator WordPress care dorește să-și utilizeze expertiza și timpul liber pentru o bună utilizare. John vrea să înceapă să ofere training online pentru dezvoltarea site-urilor WordPress. Idee minunată! Considerând că este expertul WordPress, este evident că merge cu crearea unui site WordPress pentru cursurile sale online și alege LearnDash ca alegere pentru LMS.

El creează videoclipuri cu cursurile sale. Totul merge excelent. Primeste înscrieri, iar oamenii manifestă mult interes pentru cursul său. Adică până la numărul de linii fixe ale studenților. Studenții se înscriu, însă numărul înscrierilor nu pare să crească, și având în vedere efortul pe care trebuie să-l depună pentru a gestiona studenții existenți și conținutul, profiturile sale sunt reduse.

Ioan trebuie să ia măsuri repede!

Calea cea mai parcursă.

Cel mai evident pas următor pentru orice afacere care dorește să crească este marketingul. John este de acord. El se aruncă în profunzime în toate activitățile de marketing posibile – blogging, marketing social media, remarketing Facebook, reclame plătite, email marketing, marketing afiliat.

Unele abordări funcționează, altele nu.

El își dă seama că problema nu se referă la amploarea marketingului, ci la subiectul în sine.

Având în vedere că WordPress este un subiect atât de popular, studenții au deja multe opțiuni. Există o mulțime de cursuri care oferă pregătire pentru dezvoltare WordPress și unele chiar gratuite. Piața cursurilor WordPress este saturată, iar campaniile plătite arde o gaură în buzunarul lui John.

Deci, ce poate face Ioan?

Calea mai puțin parcursă.

Acum, John își dă seama că trebuie să le ofere elevilor săi ceva mai mult pentru a-i menține interesați și pentru a crește înscrierile la curs. El se gândește să ofere „cursuri de valoare adăugată” pentru studenții care preiau dezvoltarea site-ului WordPress.

Împreună cu dezvoltarea site-urilor web, se gândește la adăugarea proiectării de machete și a cursurilor SEO, printre altele. Ceea ce face acest lucru în mod eficient le oferă elevilor potențiali un set mai larg de cursuri din care să aleagă. Și din moment ce cursurile sunt legate, un student care s-a înscris pentru un curs, găsește utile și alte cursuri.

Rezultatul?

Este chiar mai bine decât spera John. Cursurile îi aduc mai mulți studenți și nu doar atât, înregistrările de dezvoltare a site-ului WordPress cresc și ele.

Dar John nu este un expert în proiectarea machetei sau SEO. Deci, cum a putut Ioan să gestioneze toate acestea? Cum a creat mai multe cursuri și mai multă valoare pentru studenții săi?

A primit ajutor de la colegii instructori.

Un pic de ajutor merge mult.

Cu toții avem nevoie de ajutor pentru a ne dezvolta afacerea, iar atunci când marketingul nu reușește, creșterea ofertei pentru a obține mai multe globuri oculare, pare o soluție logică. Dar, la fel ca John, nu suntem un expert în mai multe subiecte. Deci cum construim cursuri pe diferite discipline?

Ne apropiem de colegii instructori ca noi, căutând să găsim un public pentru cursurile lor.

Gestionați eficient un site web LearnDash Multi-Instructor

LearnDash este un LMS simplu, deoarece este ușor de înțeles și de utilizat. Structura cursului este destul de simplă, astfel încât puteți crea cursuri fără probleme sau confuzii, chiar și în câteva ore.

Întrucât administratorul site-ului web, este familiar cu backend-ul WordPress și WordPress în general, este important. Nu este o regulă grea și rapidă, dar va trebui să înveți și să o folosești până la urmă. Există o mulțime de setări și funcții importante în backend-ul WordPress de care trebuie să fii atent, așa că este întotdeauna o idee bună să începi să o înțelegi mai devreme decât mai târziu. Și odată ce vă simțiți confortabil, utilizați LearnDash este o adiere ușoară.

Cu toate acestea, cu un site web multi-instructor, veți adăuga mai multe persoane pe site. Odată cu modul în care LearnDash este construit în prezent, acești oameni vor avea nevoie de acces la backend pentru a-și crea cursurile. Și dacă nu sunt familiarizați cu backend-ul WordPress, atunci poate fi copleșitor. Pentru cei care sunt familiarizați cu WordPress, administratorii s-ar putea confrunta cu o problemă diferită, oferind acces backend ar putea compromite securitatea site-ului web.

În ambele cazuri, complexitatea backend și oferirea accesului mai multor persoane din afară devine o problemă. Și se caută o soluție.

1. Utilizați un plugin de management multi instructor

Plugin de creare a cursului frontend

Cel mai bun curs de acțiune este să utilizați un plugin care vă permite să adăugați mai mulți instructori pe site-ul dvs. web și să le permită să creeze cursuri în LearnDash, fără a le oferi acces la backend. Și ca toate lucrurile WordPress, există un plugin care funcționează în acest scop. Iată și iată, crearea cursului front end pentru LearnDash!

Crearea cursului front end permite administratorilor LearnDash să creeze „Autori de curs” pe site-ul lor. După cum sugerează și numele, acești autori de curs pot crea cursuri doar din partea frontală. Iată câteva detalii despre modul în care un plugin precum Front End Course Creation poate ajuta creatori precum John.

2. Limitați accesul autorilor de curs

Accesul autorului cursului LearnDash prin BuddyPress

Cu pluginul de creare a cursului front-end, administratorii pot restricționa accesul site-ului web pentru instructori sau autori de curs doar la prima versiune. Nu au acces la setările WordPress. Instructorii pot avea propriile pagini de profil BuddyPress cu opțiuni de a crea cursuri direct de acolo. Este la fel de simplu!

3. Oferiți o interfață simplă de creare a cursului

Pluginul de creare a cursului front-end are o interfață de constructor de curs, care este foarte ușor de utilizat și oferă o mulțime de funcții, cum ar fi adăugarea cu ușurință de noi cursuri, lecții, subiecte, salvarea proiectelor, conținerea auto-publicării etc., rapid și fără proceduri complicate. Instructorii lui John pot crea ierarhia completă a cursului împreună cu chestionarele pe un singur ecran, cu un constructor de cursuri drag and drop. Bătăile care trebuie să navigheze în mai multe opțiuni LearnDash în orice zi! Toate acestea, fără a vă face griji pentru complexitatea backend-ului WordPress. Este în regulă dacă autorii de curs nu sunt familiarizați cu WordPress cu totul. Nu este implicată nicio curbă de învățare; crearea cursului este la fel de simplă precum completarea unui formular.

4. Vinde cursuri cu ușurință

În calitate de administrator al site-ului, John poate vinde cursuri create de autori invitați sau colegi de instructori. Pluginul de creare a cursului front end este compatibil cu WooCommerce. Aceasta înseamnă că John poate adăuga chiar și aceste cursuri ca produse WooCommerce, astfel încât studenții săi să aibă opțiuni de plată mai bune. Cursurile unui instructor pot fi grupate și vândute ca un singur produs, dacă este nevoie.

5. Urmăriți comisioanele

Comisioane de premiere LearnDash

Cu Front End Course Creation, John poate gestiona și comisioane de instructor. Pluginul îi permite să stabilească procente de comisioane pentru cursurile plătite ale autorilor de cursuri individuale. De fiecare dată când se efectuează o achiziție, crearea cursului final final ține evidența comisiei pe care fiecare instructor o câștigă pentru curs. Raportul comisioanelor poate fi exportat, de asemenea, când este nevoie.

6. Fii întotdeauna la conducere!

Cea mai bună parte a tuturor este că instructorii lui John nu au deloc acces la backend. Acest lucru asigură că Ioan deține controlul deplin. Ioan poate alege să revizuiască cursurile de noi autori înainte de a le publica sau poate alege să publice automat cursuri de autori cu experiență. În calitate de administrator al LearnDash, John are ultimul cuvânt!

Gânduri de despărțire

Când vine vorba de învățare electronică (sau orice afacere în acest sens), ajutorul – pentru a-ți dezvolta afacerea fără a face compromisuri asupra calității – este întotdeauna binevenit!
A avea o pereche de mâini în plus înseamnă că îți poți distribui responsabilitățile și te poți concentra pe ceea ce este important. Tot ce îți trebuie este o asistență tehnologică pentru a te sprijini!

În cazul proprietarilor de site-uri precum John, pluginurile simple pot face diferența și ușurează problemele de gestionare. Un plugin multi-instructor dorește să demonstreze că doar pentru că un site web LearnDash are mai mult de un instructor adăugat la acesta, nu înseamnă că întreținerea și managementul trebuie să devină complicate sau obositoare. Există o modalitate de a avea grijă de toate și este doar o problemă de a găsi pluginul potrivit pentru a-ți dezvolta activitatea de formare fără probleme!

Predare fericită! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map