Construiți comunități online minunate cu un membru final pentru WordPress

Dacă doriți să creați un site web în care oamenii se pot înscrie și să devină membri, atunci este disponibil un nou plugin care vă va face viața mult mai simplă. Membru final este un plugin de comunitate și profil de utilizator care face foarte ușor să adăugați profiluri de utilizator frumoase pe site-ul dvs. și să creați comunități online avansate.


um profil

Pluginul este extrem de versatil și vă va permite să creați o mare varietate de site-uri unde utilizatorii se pot înscrie și să devină membri. Este ambalat cu funcții și funcționalități, dar este totuși ușor de utilizat și ușor.

Deși există prea multe caracteristici pentru a menționa în acest post principalele caracteristici ale pluginului includ: roluri de utilizator personalizate; mai multe formulare de înregistrare cu atribuire de rol; câmpuri de formulare nelimitate pentru captarea datelor utilizatorilor; logica conditionata pentru campuri; un constructor avansat de formulare drag and drop; profiluri de utilizator frumoase; meniuri condiționate; directoare de membri cu filtre opționale de căutare; pagina de cont pentru utilizatori să își gestioneze propriul cont (schimbare parolă, ștergere cont, confidențialitate etc); restricție de conținut cu redirecționări de pagini; șabloane de e-mail și multe altele.

UM-memberdirectories

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Configurare instantanee

Marele lucru despre plugin este că puteți obține site-ul comunității în funcțiune în câteva minute cu configurarea instantanee a pluginului, care va adăuga automat toate paginile de bază necesare pentru a permite persoanelor să se înregistreze și să devină membri..

Extensii

Pentru a-și menține simplitatea și pentru a menține pluginul ușor și fără balon, pluginul folosește modelul de extensie, care este același model folosit de plugin-uri populare, cum ar fi WooCommerce, Descărcare simplă digitală și Ninja Forms. Membru final oferă în prezent următoarele Extensii membre finale cu mai multe planificări pentru viitor:

Autentificare socială

Dacă doriți să permiteți utilizatorilor să se înregistreze / să se autentifice pe site-ul dvs. prin rețelele de socializare, astfel încât să nu fie nevoie să-și amintească un alt set de detalii de autentificare, atunci puteți face acest lucru cu extensia de conectare socială care permite utilizatorilor să se înregistreze / autentifice prin Facebook, Twitter, Google+ , LinkedIn, Instagram, VK.com/VKontakte. Puteți decide ce rețele să utilizați și puteți afișa butoanele de pe formularele de conectare și înregistrare sau oriunde pe site folosind coduri scurte.

um-sociallogin

MailChimp

Extensia MailChimp integrează MailChimp cu pluginul și permite utilizatorilor să se aboneze la listele dvs. de e-mail atunci când se înregistrează pe site-ul dvs. Utilizatorii se pot abona la mai multe liste și se pot dezabona de la liste direct de la pagina contului lor. Cu această extensie puteți, de asemenea, sincronizați meta-ul utilizatorului în lista dvs. MailChimp.

um-MailChimp

bbPress

Când se creează site-uri bazate pe comunitate, este comun să existe un forum în care utilizatorii să poată interacționa unul cu altul. Această extensie integrează perfect Ultimate Member cu bbPress și mută informațiile profilului bbPress în profilul de membru Ultimate.

um-bbPress

analizele utilizatorului

Extensia de evaluare a utilizatorului Ultimate Member oferă un sistem de evaluare și evaluare de 5 stele pe site-ul dvs., care permite utilizatorilor să își evalueze și să se examineze reciproc. Cu această extensie puteți comanda directoarele membrilor de către utilizatori cu cea mai mare cotă, permite utilizatorilor să filtreze directoarele după rating, să adauge widget-uri pe site-ul dvs., afișând utilizatori de cea mai mare notare și de cea mai mare evaluare și multe altele.

UM-userreviews

myCRED

Dacă doriți să vă jucați site-ul și să recompensați utilizatorii, puteți face acest lucru cu ușurință integrând Ultimate Member cu myCRED, care în opinia mea este cel mai bun sistem de gestionare a punctelor pentru WordPress. Această extensie vă permite să răsplătiți utilizatorii cu puncte pentru acțiuni specifice și să afișați, de asemenea, punctele, ecusoanele, rangul și contorul de progres al utilizatorului pe profilul lor.

um-mycred

Notificări

Există multe plugin-uri care vă vor permite să adăugați notificări pe site-ul dvs., dar nu mulți au capacitatea de a afișa notificări la anumite roluri de utilizator sau de conectat / deconectat. Cu această extensie aveți un control complet asupra utilizatorilor care pot vedea fiecare notificare. De asemenea, puteți afișa notificări pe întregul site sau pe pagini specifice doar prin shortcode.

UM-Notificări

Notificări în timp real

Dacă doriți să adăugați un sistem de notificare similar cu cele găsite pe Facebook și Twitter pe site-ul dvs., atunci această extensie vă va permite să faceți asta. Sistemul de notificări în timp real permite utilizatorilor să primească notificări în timp real direct pe site-ul dvs. la evenimente care sunt relevante pentru ei.

UM-notificări

Utilizatori online (gratuit)

Dacă doriți să permiteți utilizatorilor să vadă ce alți utilizatori sunt online, această extensie gratuită vă va permite să afișați cine este conectat în prezent pe site-ul dvs. La fel ca în multe alte elemente ale pluginului, această extensie permite utilizatorilor să își controleze propria confidențialitate, astfel încât dacă un utilizator nu vrea să anunțe alți utilizatori că sunt online, se pot ascunde prin pagina contului..

UM-onlineusers

Google reCAPTCHA (gratuit)

Deși pluginul vine deja cu măsuri anti-spam pentru formularele de autentificare și înregistrare, această extensie gratuită vă permite să adăugați reCAPTCHA oficială Google la formularele dvs., care vă vor ajuta să combateți în continuare spamul.

um-reCAPTCHA

Galerie pentru UM (extindere terță parte)

Galerie pentru ultimul membru

Pluginul WordPress Galerie pentru ultimul membru este una dintre cele mai bune galerii disponibile pentru pluginul pentru rețeaua socială Ultimate Member. Este ușor de configurat și de utilizat. Utilizarea acestei galerii UM oferă oricărei rețele de socializare o experiență mai modernă cu suport foto și video, comentarii și control album.

Acest plugin este perfect pentru orice rețea socială, deoarece menține utilizatorii activi pe orice rețea socială, menținându-i angajați prin albume și fotografii nelimitate. În plus, există 2 moduri; Modul alb unic și modul nelimitat. În modul Single Album, utilizatorii își încarcă toate fotografiile pe un singur album, în timp ce Modul nelimitat le oferă opțiunea de a organiza fotografii și videoclipuri în albume nelimitate. Pluginul se mândrește, de asemenea, cu lightbox-ul proiectat personalizat, care permite proprietarilor media să editeze descrierea albumului și o legendă foto.

Dacă site-ul nu necesită asistență video, acesta poate fi dezactivat cu ușurință de secțiunea de adăugare a galeriei din admin. Din acea secțiune, poate fi activat și complementul de comentarii, ceea ce ar adăuga opțiunea de a scrie comentarii pe fotografii din caseta de lumină.

Cu pluginul Ultimate Member Activitate socială activat, administratorul poate activa complementul Activitate perete pentru Galeria UM. Odată activată, albumele noi vor fi afișate pe peretele activității.

Pluginul are câteva cârlige disponibile pentru dezvoltatori, inclusiv cârlige după încărcarea fotografiilor, editarea albumului, albumul creat etc.


Dacă sunteți în căutarea unui mod ușor de a adăuga funcții precum comunitatea pe site-ul dvs., Ultimate Member ar putea fi doar pluginul pentru dvs. Deși pluginul nu vă permite să creați în prezent o rețea socială precum BuddyPress, flexibilitatea pluginului, pe lângă numărul său tot mai mare de extensii, înseamnă că Ultimate Member va fi o alegere excelentă pentru mulți utilizatori WordPress care doresc să creeze comunități online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map