Colecția de teme WordPress gratuite și premium responsive

Teme WordPress responsive

O temă WordPress Responsive este o temă care a fost concepută într-un mod astfel încât designul să se adapteze diferitelor dimensiuni ale ecranului. Ideea este că, dacă o persoană vede tema pe un monitor mare și apoi pe un dispozitiv mobil mic, precum un telefon, se va ajusta în consecință oferind utilizatorului o experiență mult mai bună. În mod implicit, dacă site-ul dvs. nu răspunde și îl priviți pe o dimensiune mică a ecranului, va reda site-ul complet, ceea ce în cele mai multe cazuri face navigarea foarte dificilă, deoarece nu a fost creat cu dimensiuni atât de mici. Un aspect sensibil, în majoritatea cazurilor, oferă o structură care este cu totul diferită de partenerul cu dimensiuni complete, dar optimizat pentru dispozitivul tău mai mic. Aceasta include lucruri cum ar fi furnizarea unei alternative derulante pentru meniu, glisierele și caruselele pentru imagine activă la atingere, grile mai mici, astfel încât conținutul să fie mai cuibărit, mai puțin „dezordine și, desigur, optimizări bazate pe dispozitive specifice (cum ar fi îmbunătățirile iPad).


Eu personal am început să creez câteva site-uri web și teme responsive și, deși poate fi multă muncă suplimentară pentru a adăuga receptivitate, plățile merită de obicei. Mai jos este o listă de teme WordPress gratuite și premium care prezintă aspecte responsive, care cred că sunt destul de fain. Desigur, sunt mai multe tone acolo, dar am vrut să împărtășesc cu voi unele dintre cele pe care le-am creat / găsit. Desigur, primele includ linkul meu de afiliere, așa că voi face ceva comisioane dacă le cumpărați (mulțumesc) – dar au fost alese pe baza preferințelor mele personale în ceea ce privește designul / aspectul și, de asemenea, pe baza feedback-ului cumpărătorilor actuali. Pentru temele gratuite, nu le-am încercat pe toate și pe cele pe care nu le-am testat de fapt și pe care le-am inclus a fost pentru că mi-a plăcut foarte mult cum arăta și păreau legitimi.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Total

Total, o temă multifuncțională WordPress pentru infoprenitori

Total este cea mai vândută temă WordPress la WPExplorer. Este o temă polivalentă, cu suport complet pentru pluginul Visual Composer și include multe tone de setări încorporate în Customizer și Panou Tema pentru a crea aproape orice site de care ai nevoie / vrei! Tema acceptă, de asemenea, pe deplin WooCommerce, astfel încât să vă puteți crea magazinul online. De asemenea, este pe deplin sensibil să arate bine pe toate browserele.

2. Noir

noir-receptiv-WordPress temă

Noir este o temă premium de bloguri și comerț electronic care este perfect pentru orice blog. Are un design foarte curat și modern, care este, de asemenea, pe deplin sensibil. În plus, dacă doriți să configurați un magazin împreună cu blogul dvs., fie pentru a vinde propriile produse, fie produse afiliate, puteți face prin integrarea WooCommerce!

3. Astăzi (gratuit)

azi-WordPress temă

The WordPress WordPress Theme este o temă gratuită de WPExplorer perfectă pentru orice fel de blog și răspunde pe deplin. Tema prezintă o pagină de pornire cu o postare prezentată împreună cu o grilă cu 2 coloane din ultimele postări de mai jos. Designul este foarte clar și minimal și perfect pentru orice fel de blog. Include, de asemenea, opțiuni în Customizer pentru linkurile sociale ale antetului, dimensiunile imaginii, coloane, machete și multe altele.

4. Douăzeci și 11 (gratuit)

Wordpress Douăzeci și 11 Tema

Bineînțeles că aș începe lucrurile cu tema Twenty 11 implicită. Echipa WordPress.org a făcut o treabă superbă cu această temă, atât în ​​menținerea ei cu adevărat simplă, dar și puternică și ușor de utilizat. Este, desigur, tema perfectă pentru începători și este pe deplin sensibil, astfel încât arată minunat în orice moment.

5. Adaptați (gratuit)

Adaptați Tema WordPress

Adapt este prima mea temă gratuită cu răspuns la WordPress. A fost creat ideal pentru site-urile de afaceri și de portofoliu, dar vine și cu un șablon complet de blog, precum și poate fi adaptat cu ușurință pentru orice tip de site dorit. Include extraordinarul portofoliu FlexSlider, Quicksand filtrabile, câteva coduri rapide, printre multe alte funcții și, desigur, este GPL 100% gratuit.

6. BonPress (gratuit)

Tema WordPress BonPress

BonPress este o temă WordPress cu răspuns gratuit creat de WPZoom. Tema este cea mai potrivită pentru bloggeri și are un design foarte curat și elegant, cu suport pentru formatul post integrat.

7. Evoluție

Evoluție Tema WordPress

Evolution este prima temă premium WordPress Responsive creată de folclorul minunat de la Elegant Themes. Tema are un design foarte minim, care este perfect pentru crearea unui site web fără blocaje, cum ar fi un portofoliu de fotografie și, desigur, partea sa din apartenența lor, care include, de asemenea, tone și tone de alte șabloane grozave..

8. Respo (gratuit)

Respo Tema WordPress

Respo este o temă WordPress care răspunde gratuit în care m-am întâlnit și a doua zi și am fost destul de impresionată. Are un design foarte curat și minim, perfect pentru tot felul de bloggeri, răspunde pe deplin și este gratuit.

9. Smart Start

Începeți cu temă inteligentă WordPress

Smart Start este un vânzător uriaș de top pe Themeforest. Această temă a fost extrem de populară din ziua în care a apărut și nu există nicio întrebare de ce. Are un design foarte curat și minim, răspunde pe deplin și este încărcat cu tot felul de bunătăți. Există, de asemenea, o versiune numai HTML disponibilă.

10. Oxigen (Gratuit)

Tema WordPress sensibilă la oxigen

Oxygen este o temă gratuită cu reacție creată inițial de alienwp, dar acum este deținută de devpress. Tema este extrem de minimă și perfectă nu numai pentru bloguri, ci și pentru partajarea fotografiilor.

11. Modernizare

Modernizarea este o altă temă foarte populară pe piața TF. Are un design / layout foarte simplu, care răspunde pe deplin, dar ceea ce îl face cu adevărat unic este un editor de conținut încorporat care vă permite să configurați cu ușurință paginile pe site-ul dvs. printr-un panou drag and drop.

12. Sensibil (gratuit)

Tema WordPress sensibilă

Responsive este o temă gratuită care este disponibilă prin WordPress.org. Mi-a atras atenția pentru că este foarte simplu, dintr-o privire rapidă, codul arăta bine și ar putea fi o soluție bună pentru cei care caută o soluție gratuită pentru site-ul lor corporativ.

13. Uber

Uber este o temă super minimă de ThemeTrust. Tema este orientată către site-uri de business / portofoliu și are capacitatea minunată de a seta background-uri distincte pentru fiecare pagină.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map