Dacă vă conectați la site-uri web externe de pe site-ul sau blogul dvs. WordPress, atunci puteți dori să luați în considerare utilizarea unui instrument care să vă ajute să gestionați mai eficient legăturile. Aceste instrumente nu numai că vă ajută să vă gestionați legăturile externe într-o singură locație centrală de pe tabloul de bord de administrare, dar pot fi folosite și pentru a ascunde sau a ascunde adevărata destinație a acestor legături..


În timp ce îmbrăcați sau ascundeți linkurile de pe site-ul dvs. Web pot suna puțin ciudat la început, există unele motive autentice pentru a face acest lucru, precum și unele ușor mai dubioase.

În această postare, vom analiza unele dintre beneficiile și motivele pentru care ar trebui să utilizați un plugin de administrare a legăturilor și cloaking, precum și să vă recomandăm câteva opțiuni gratuite și premium pentru a alege.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Avantajele utilizării unui plugin WordPress de gestionare a legăturilor

Există o serie de avantaje pentru utilizarea unui plugin de gestionare a legăturilor și confecționare a linkurilor pe site-ul dvs. WordPress. Unele dintre aceste beneficii includ: actualizarea ușoară a linkurilor, statisticile de clicuri, posibilitatea de a păstra PageRank a site-ului dvs. și redirecționarea linkurilor bazate pe geo-locații. Deci, să aruncăm o privire la unele dintre aceste avantaje mai detaliat:

Corecție și actualizări ușoare ale legăturilor

Principalul beneficiu al utilizării unuia dintre pluginurile la care urmează să analizăm astăzi este faptul că face ușor actualizarea rapidă a linkurilor pe care le-ați inclus în postările și paginile dvs..

Dacă vă conectați în mod regulat la gazda web favorită, de exemplu, de la postările de pe blogul dvs., atunci utilizarea unui plugin pentru a crea un link scurt către acel site vă permite să introduceți rapid linkul în postările și paginile dvs., ajutându-vă să vă economisiți timp.

În loc să găsiți adresa site-ului web la care doriți să faceți link, apoi să copiați și să lipiți linkul, puteți salva linkul respectiv în tabloul de bord al pluginului o singură dată, apoi îl puteți introduce rapid în conținutul dvs. de mai multe ori.

Beneficiul real al acestui lucru este însă că, în cazul în care această legătură trebuie schimbată în viitor, o poți schimba o singură dată în tabloul de bord al pluginului. După acest lucru, toate instanțele de legătură scurtă corespunzătoare din postările și paginile dvs. publicate anterior vor indica acum noua adresă.

În cazul în care produsul, serviciul sau altă destinație pe care o conectați pentru a ieși din activitate, a fi întrerupt sau pur și simplu doriți să recomandați sau să aprobați o altă opțiune, vă veți bucura că puteți modifica acel link într-un singur loc, fără trebuind să verificați și apoi să editați nenumărate postări.

Faceți-vă legăturile mai lizibile

care poate fi citit link-uri

O altă caracteristică a acestor instrumente de gestionare și confecționare a legăturilor este aceea că pot transforma legături lungi anterioare neatractive și neatractive, în URL-uri mai lizibile și cu mai multă încredere..

Dacă vă conectați la un produs de pe Amazon, completați cu ID-ul dvs. de afiliere, link-ul ar putea avea mai multe linii. Cu toate acestea, folosind unul dintre pluginurile de mai jos, puteți activa acest lucru:

În aceasta:

http://www.yourdomain.com/WordPress-book

Acum aveți un link scurt reutilizabil pe care îl puteți introduce în conținutul dvs. și îl puteți utiliza în altă parte. Noul link este citit și de vizitatorii dvs., comparativ cu originalul. Așa cum am menționat mai devreme, dacă acea carte nu este disponibilă sau doriți să faceți legătura cu un alt articol, puteți pur și simplu să actualizați link-ul scurt într-un singur loc, iar toate instanțele acelui link scurt vor fi actualizate..

Aceasta este, de asemenea, cunoscută sub numele de legătura sau ascunderea legăturilor, care a fost menționată în introducerea acestui post. Dacă doriți să faceți ca linkurile dvs. să pară mai puțin ca link-uri către produse și mai mult ca link-uri interne, acesta este un mod de a face acest lucru. Aceasta ar putea crește numărul vizitatorilor dvs. care fac clic pe linkurile dvs., deși în funcție de modul în care vă numiți link-urile scurte, acesta ar putea să se întoarcă în timp ce vizitatorii dvs. sunt duși pe o pagină pe care nu o anticipau..

Dacă utilizați această caracteristică în mod etic, puteți face legăturile externe mai lizibile, fără a vă îndepărta cititorii să viziteze o pagină la care nu așteptau să ajungă.

Urmărirea clicurilor pe linkuri

urmăriți-link-clic

O caracteristică comună a pluginurilor care vă pot ajuta să vă gestionați legăturile externe este aceea că vă pot urmări legăturile scurte și vă pot spune de câte ori au fost făcute clic de către vizitatorii dvs. Aceste date vă pot ajuta cu analiza utilizatorilor dvs. și vă pot da un sentiment de succesul în care au fost tehnicile dvs. de plasare a legăturilor.

De asemenea, dacă promovați produse ca afiliat, poate fi util să aveți propriile dvs. date de urmărire. Acest lucru vă poate ajuta dacă aveți dispute cu rețeaua de afiliați cu care lucrați.

Beneficii SEO

Conectarea la site-uri externe se presupune că va duce la o pierdere de Google PageRank sau la o diluare a „sucului de legătură” al site-ului dvs. web. Pentru a-i ajuta pe maeștrii web să se ocupe de acest aspect, Google, Yahoo și Microsoft au venit eticheta nofollow.

Această etichetă poate fi adăugată la link-uri pentru a împiedica motoarele de căutare să urmărească aceste link-uri și să treacă pe o parte din pagina web a site-ului dvs. pe site-ul de destinație..

Deși este discutabil cât de relevantă este această practică astăzi, dacă doriți o modalitate ușoară de a eticheta legăturile externe ca nofollow, atunci aceste plugin-uri de gestionare a linkurilor pe care le vom analiza vă pot ajuta în acest sens.

Cele mai bune link-uri de gestiune a link-urilor și a legăturilor de afiliere

Acest lucru se referă la principalele beneficii ale acestor plugin-uri de confecționare și gestionare a legăturilor, așa că aruncăm o privire asupra celor mai bune opțiuni disponibile pentru utilizatorii WordPress:

Pretty Link Lite

Pretty Link Lite

Pretty Link Lite este un plugin gratuit de scurtare a adreselor URL care vă permite să vă gestionați afilierea și alte legături externe cu ușurință. Cu Pretty Link, legăturile scurtate folosesc numele dvs. de domeniu pentru a le curăța. Acest lucru vă poate face ca legăturile dvs. să pară mai de încredere, în același timp întunecând pe ce site faceți legătura.

În afară de cloaking-urile, puteți să le urmăriți și să le gestionați mai eficient, toate dintr-o singură zonă de administrare. Dacă doriți să ridicați lucrurile la o notch, puteți face upgrade la versiunea „Pro”. Aceasta include șapte tipuri noi de redirecționare, precum și alte câteva funcții.

Afiliați cu sete

Afiliați cu sete

Thirsty Affiliates este un alt instrument gratuit de administrare a legăturilor și cloaking. Deși acest plugin include un tablou de bord ușor de utilizat și un set de funcții utile, acesta poate fi modernizat prin achiziționarea unuia sau mai multor suplimente premium..

Una dintre caracteristicile deosebite ale Thirsty Affiliates, care nu se regăsește în Pretty Link Lite, este că adaugă un buton pe editorul de postare pentru a adăuga rapid linkuri noi și a insera link-uri existente în conținutul tău. Acest lucru vă salvează că trebuie să comutați ecranele pentru a găsi link-urile dvs. și este un economizor de timp real.

Posibilitatea de a alege și de a alege dintre accesoriile premium și de a adăuga funcții precum legarea automată, redirecționarea geo-locației și testarea divizată, face din aceasta o alegere bună pentru cei cu nevoi mai avansate sau pentru cei care cred că nevoile lor vor crește în viitorul.

WP Wizard Cloak

WP Wizard Cloak

WP Wizard Cloak este liber de utilizat și include o caracteristică utilă care vă permite să trimiteți vizitatorii dvs. pe o adresă URL specifică, pe baza locației lor geografice.

Puteți crea, de asemenea, cuvinte cheie care sunt transformate automat în linkuri, atunci când sunt prezentate într-o postare sau o pagină de pe site-ul dvs. web. În plus, veți avea acces și la unele statistici utile pentru a afla de câte ori faceți clic pe linkurile dvs. Pluginul adaugă un buton la editorul de posturi, ceea ce face foarte ușor să inserați aceste legături în postările și paginile dvs..

Deși acest plugin este relativ nou, oferă un set minunat de caracteristici competitive și o interfață de utilizator intuitivă.

Link Trackr

Link Trackr

Link Trackr este o soluție premium, găzduită pentru site-uri web mai mari, care sunt gata pentru toate instrumentele profesionale de gestionare a linkurilor pe care le oferă acest serviciu.

Nu numai că acest serviciu acoperă gestionarea și confecționarea legăturilor, ci și testarea în mod separat a linkurilor, urmărirea conversiilor, instrumente de marketing sociale și virale și rapoarte de marketing detaliate.

Pachetul de bază începe de la 9 dolari pe lună și există o garanție de returnare de 30 de zile oferită pentru a vă ajuta să decideți dacă acesta este instrumentul pentru dvs.

Concluzie

După cum vedeți, există o mulțime de motive bune pentru a utiliza un plugin de gestionare a legăturilor și de confecționare a linkurilor pe site-ul dvs. WordPress și la fel de multe instrumente din care să alegeți.

Fie că doriți o opțiune gratuită care să includă managementul de bază al linkurilor, sau un serviciu găzduit premium complet oferit, sau ceva între ele, există un plugin care să răspundă nevoilor dvs. și să vă corespundă bugetului.

Ce părere aveți despre cloaking-ul de legături? Vă deranjează când site-urile își păstrează legăturile? Ce caracteristici doriți să vedeți într-un plugin de gestionare a linkurilor? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me