Cele mai bune pluginuri și teme WordPress

Într-o lume ideală, solicitanții de locuri de muncă și companiile de angajare s-ar găsi magic reciproc online. Plăcile de muncă (de nișă sau specifice companiei) pot fi mai ușoare, dar setarea unuia pe site-ul dvs. ar putea fi complicată.


Există multe plugin-uri WordPress pe placa de lucru, dacă doriți să utilizați un plugin pentru a crea placa de lucru împreună cu tema existentă, dar există și multe teme personalizate, create special pentru această nișă. Dacă nu aveți prea multe abilități sau timp pentru a personaliza un plugin care să se potrivească cu tema dvs. actuală, poate fi o idee mai bună să creați o temă construită în acest scop, cu un design deja nemaipomenit pentru a crea și gestiona un panou de locuri de muncă. În plus, toate funcțiile postului vor fi complet integrate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să instalați pluginuri suplimentare sau să faceți modificări ale temei copilului, ceea ce înseamnă că va fi necesară mai puțin testare și configurare din partea dvs. Acum aruncăm o privire la unele dintre temele noastre WordPress preferate de pe forum!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. JobRoller

JobRoller Tema WordPress

Info și descărcare

Tema JobRoller este o temă WordPress premium care vă va permite să transformați rapid instalarea dvs. WordPress într-o listă completă de locuri de muncă prezentată – site-ul de bord de lucru. Această temă bogată în caracteristici a fost creată pentru a fi ușor de utilizat și pentru a se integra atât de bine cu WordPress, încât puteți fi online și puteți vinde spațiu cu listările de locuri de muncă în doar câteva minute după instalare.

Job Roller nu este tema dvs. obișnuită de WordPress. Acest șablon a fost dezvoltat de jos în sus pentru a vă oferi tot ceea ce veți avea nevoie pentru a crea un site web de succes cu listările de locuri de muncă. Tema folosește tipuri de posturi personalizate și taxonomii pentru a păstra toate postările de pe listele de locuri de muncă separate de blogul dvs., pentru a vă oferi o secțiune dedicată de gestionare a listărilor de locuri de muncă – acest lucru vă face mai ușor să urmăriți toate listările site-ului dvs..

Această temă a forumului de lucru vine cu un asistent de depunere a joburilor în 3 etape, care va permite vizitatorilor / clienților dvs. să adauge și să plătească cu ușurință pentru noi postări pe site-ul dvs. Clienții dvs. vor primi propriul lor tablou de bord personalizat, unde își pot vizualiza și re-lista cu ușurință locurile de muncă după ce au expirat. Oferiți-le clienților dvs. opțiunea de a afișa listele de locuri de muncă ca fiind „prezentate”, astfel încât acesta să fie afișat în mod evident în partea de sus a paginii de pornire cu un fundal evidențiat. Și puteți seta costul specific al acestei opțiuni, care este o modalitate excelentă de a face niște dolari în plus.

Cu rolele de lucru, nu veți mai avea nevoie de plugin-uri externe, deoarece totul funcționează perfect, cu toate funcțiile încorporate. Este inclusă o poartă de plată încorporată, astfel încât să puteți începe să strângeți plăți pentru noi înregistrări de locuri de muncă aproape imediat!

2. JobEngine

JobEngine WordPress Tema

Info și descărcare

JobEngine este o temă WordPress și o listă de lucru premium pentru WordPress, dezvoltată de EngineThemes. Această temă puternică este perfectă pentru crearea propriului site web de bord sau pentru crearea unei pagini special pentru recrutarea afacerii dvs. Tema este plină de caracteristici pe care (sau departamentul dvs. de resurse umane) sigur le va plăcea.

Această temă face posibilă crearea și găzduirea propriului dvs. site web. JobEngine include funcții utile pentru a începe ușor. Trebuie doar să urmați împreună cu asistentul de configurare și să folosiți instrumentele de editare front-end simple pentru a adăuga conținutul. În plus, există o mulțime de widget-uri personalizate și opțiuni de postare pentru joburi (cum ar fi locații, categorie, full time / part-time, etc), astfel încât să puteți adăuga conținut de calitate care va fi util pentru cititorii dvs..

Dacă doriți, vă puteți monetiza site-ul oferind prețuri de listare sau pachete companiilor. În acest fel, vă plătesc pentru a lista ofertele lor de locuri de muncă, plus că adăugați conținutul pentru listări, astfel încât să puteți crește site-ul și contul dvs. de economii în același timp. JobEngine acceptă mai multe gateway-uri de plată sigure, astfel încât companiile se vor simți confortabile în procesarea plăților.

3. Jobify

Jobify Tema WordPress

Jobify vă permite să creați mai mult decât doar un site web de locuri de muncă – puteți crea o comunitate de angajatori și solicitanți de locuri de muncă. Un aspect complet personalizabil, combinat cu funcționalități puternice de căutare și filtrare face din această temă o opțiune excelentă. Și cu ea puteți crea un forum de lucru modern și îndrăzneț și site-ul web cu listări în cel mai scurt timp.

Agențiile Temp și companiile de servicii de plasare a locurilor de muncă sunt înfloritoare, așa că este logic să creăm un șablon WordPress specific acestei nișe. Jobify face exact asta. Cu această temă și o mână de plugin-uri, puteți gestiona în mod expert un forum de lucru și un site web bazat pe listări. Cu „Listări cu plată simplă” puteți începe să generați venituri imediat, taxând pentru companii să posteze deschiderile lor, pe care le gestionați și le aprobați sau le refuzați.

Pentru utilizatori, este ușor să găsești locul de muncă perfect. Ei pot folosi căutarea live dacă au deja ceva în minte. Sau vizitatorii site-ului dvs. pot parcurge categoriile de listare vizitând ele însele paginile de categorii sau utilizând opțiunile de filtrare din pagina principală a plăcii de lucru.

4. WorkScout

WorkScout - Temă WordPress

WorkScout este o frumoasă temă premium concepută pentru Pluginul WP Job Manager acoperit mai devreme. Oferă filtre avansate pentru căutarea locurilor de muncă, inclusiv un filtru de salariu sau de rată. Puteți extinde în continuare funcționalitatea WorkScout prin suplimente plătite de WP Job Manager pentru gestionarea aplicațiilor, gestionarea CV-ului și alertele de locuri de muncă, printre altele.

5. JobSeek

Jobseek - Job Board Tema WordPress

JobSeek este o altă temă premium, creată pentru pluginul WP Job Manager gratuit. Recrutorii și companiile pot posta, edita și gestiona listările de locuri de muncă prin intermediul front-end-ului, iar solicitanții de locuri de muncă își pot gestiona CV-ul și profilul. Locurile de muncă de pe site pot fi căutate și filtrate pe categorii, tip de job, cuvinte cheie și locație, lucrările fiind afișate pe o hartă.

6. Jobmonster

Jobmonster Tema WordPress

Jobmonster este o temă de bord de locuri de muncă premium concepută pentru a fi un portal complet de locuri de muncă. Nu este nevoie de plugin-uri pentru a oferi funcționalitatea postului, deoarece include tablouri de bord frontale pentru angajatori, candidați și administratori. Angajatorii se pot înscrie la pachetele de posturi de muncă și pot gestiona locuri de muncă și aplicații, inclusiv acceptarea și respingerea candidaților. Candidații pot solicita locuri de muncă utilizând CV-ul lor online, prin încărcarea unui CV sau prin conectarea contului lor LinkedIn.

7. FreelanceEngine

independent-motor-wp-temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

FreelanceEngine este o temă WordPress premium pentru piața freelancer. Această temă ușurează pentru tine și colegii tăi să creezi profiluri, să postezi proiecte, să licitați pe ele și multe altele.

Astăzi tot mai mulți oameni lucrează pentru ei înșiși. De fapt – ești probabil unul dintre acești oameni. Așadar, de ce să nu creezi un loc unde se pot conecta asemenea oamenilor cu minte, iar alții pot posta proiecte cu care au nevoie de ajutor. FreelanceEngine este tema perfectă tocmai asta – crearea unei piețe pentru conectarea locurilor de muncă cu freelancerii.

O mare parte a acestei teme este flexibilitatea. Construit cu Visual Composer, puteți trage și arunca elemente de pagină pentru a crea orice pagină de care aveți nevoie. În plus, tema include opțiuni pentru profiluri de utilizator, plăți pentru proiecte și chiar recenzii ale utilizatorilor.

Alte caracteristici de temă includ opțiuni de culoare nelimitate prin intermediul personalizatorului tematic minunat, o mulțime de widget-uri, un panou de administrare util, pluginul Revolution Slider premium și multe altele. Și cu 12 luni de suport deosebit, FreelanceEngine este o temă excelentă pentru piața ta!

8. Consiliul de muncă responsiv

Tema consiliului de muncă responsiv

Info și descărcare

Job Board este un director cu listă de locuri de muncă cu răspuns premium la tema WordPress dezvoltat de PremiumPress. Această temă detaliată a fost creată pentru crearea de site-uri de postare de locuri de muncă precum Monster, CareerBuilder sau Freelancer.

Piața recuperează, ceea ce înseamnă că angajatorii caută să angajeze noi angajați. Odată cu crearea de noi poziții, acestea trebuie să răspândească cuvintele despre deschiderea lor și să găsească angajați de calitate. Deci, de ce să nu creați un site web în care angajatorii să poată publica înregistrări de locuri de muncă? Cu Job Board puteți crea propriul site de locuri de muncă în care companiile și întreprinderile mici își pot enumera pozițiile deschise și utilizatorii își pot trimite CV-urile pentru a aplica.

Această temă include suport pentru pachetele de membri, astfel încât să puteți solicita angajatorilor să adauge înregistrările. Puteți crea, de asemenea, plăți recurente pentru abonamente la listă, astfel încât angajatorii să își poată menține listările curente și să le adauge pe altele noi în fiecare lună. Job Board include, de asemenea, profiluri complete de utilizator. Astfel, solicitanții pot crea conturi cu informațiile de contact, o poză de profil și orice informații relevante despre aplicație (CV, cv etc.). După ce și-au completat profilul, utilizatorii pot răsfoi site-ul dvs. de muncă utilizând căutarea avansată pentru a găsi locuri de muncă în funcție de categorie, locație sau cuvânt cheie. Apoi, aplicarea este la fel de ușoară ca să faceți clic pe un buton.

Alte caracteristici grozave ale Job Board includ integrarea socială, mesageria privată, înregistrări de către membri, asistență suplimentară pentru pachete, un blog complet și multe altele. Lista de mai jos acoperă mai multe caracteristici ale acestei teme cuprinzând listarea locurilor de muncă.

9. HireBee Crowdsource Board

Tema consiliului de muncă HireBee Crowdsource

Info și descărcare

HireBee este o aglomerație unică de pe piața locurilor de muncă, de pe AppThemes. Această minunată temă de nișă este o modalitate excelentă de a-ți crea propriul site de stil de ofertare de locuri de muncă în care utilizatorii pot posta proiecte pentru a face companii și freelanceri să liciteze pentru ei.

Tot mai mulți oameni părăsesc lumea corporativă tradițională pentru a lucra pentru ei sau pentru agenții mici. Acest lucru este nemaipomenit, deoarece se pot specializa în diverse domenii (design web, design grafic, Ruby On Rails, WordPress, etc.) și pot face treaba mai bine decât unii dintre concurenții lor de nume mari. Așadar, de ce să nu ajutați întreprinderile mici și să porniți propriul site web pentru a asocia parteneri freelanceri cu companii care au proiecte de externalizat (la fel ca Elance și Freelacer), în timp ce luați o reducere nominală a fiecărui proiect, desigur.

Frumusețea HireBee este faptul că este greu să creezi propriul tău personal de lucru. Toate funcțiile de care aveți nevoie sunt deja încorporate. Tema include deja opțiuni pentru a solicita angajatorilor să posteze înregistrările lor sau să aibă afișarea acestora. În plus, puternicul constructor de formulare vă face ușor să creați formulare de proiect personalizate cu orice câmpuri personalizate de care aveți nevoie, astfel încât freelancerii să înțeleagă ofertantul moștenitorului proiectului. Și odată ce un proiect a fost atribuit unui freelancer, HireBee include un spațiu de lucru personalizat, care poate fi accesat atât de către freelancer, cât și de angajatorul hte, astfel încât să poată urmări proiectul.

Alte caracteristici tematice excelente includ profiluri de utilizator, tablouri de bord personalizate pentru angajatori și freelanceri, filtre de proiect, potrivire de proiecte, negocieri pe termen lung, încărcări ușoare de fișiere, planuri de preț și multe altele. HireBee este gata de rock and roll, tot ce îți trebuie este un domeniu și un plan de găzduire WordPress și poți avea propriul tau de lucru și să funcționeze în cel mai scurt timp. Puteți vedea mai multe funcții tematice enumerate mai jos.

10. Cariera

Tema Cariera Job Job

Cariera este o temă WordPress orientată profesional cu grijă pentru angajatori și candidați. Este expertul pe listele de locuri de muncă, statistici și listări. Încercați-l cu diverse pagini de pornire și un importator demo simplu, cu un singur clic, care configurează site-ul dvs. web și funcționează în câteva minute.

Cariera este construit cu tone de plugin-uri de calitate premium integrate. Tema vine cu Visual Composer – unul dintre cei mai populari constructori de pagini cu tone de elemente particularizate. Și asta nu este totul … Posibilitatea de a personaliza fiecare aspect al aspectului este puterea unică a Cariera. Culori nelimitate, fonturi google, bare laterale mobile, anteturi multiple și subsol și o combină cu unul dintre cele mai populare plugin-uri Slider Revolution pentru a face galerii și glisoare uimitoare și pentru a oferi site-ului tău un efect uimitor.

O temă ușoară cu îmbunătățire a performanței de mare viteză, adaptabilă pentru toate ecranele și browserele cu o calitate pregătită pentru retină va fi cu siguranță locul perfect pentru care companiile și aspiranții de locuri de muncă se pot conecta. Tuturor vizitatorilor le va plăcea cât de ușor este tema noastră cu filtrele sale moderne de căutare de locuri de muncă, procesele de transmitere a CV-ului și contactarea cu candidații / angajatorii prin intermediul formularului de contact 7 și fiind întotdeauna primii care știu cele mai noi știri prin faptul că sunt abonat folosind pluginul de abonare Mailchimp.

Vânzarea mărfurilor proprii va fi cu siguranță un plus și cu Cariera și asta este la doar câteva clicuri cu designul unic WooCommerce integrat. Și cel mai bun lucru este că tema acceptă WPML ceea ce o face multilingvă și gata pentru orice limbă pe care ați dori să o traduceți.

11. Nouă la cinci

Nouă la cinci teme WordPress

Nine to Five este o temă curată și puternică pentru joburi premium, cu o gamă completă de funcționalități. Puteți adăuga informații personalizate la joburi precum salariul și beneficiile sau puteți crea propriile filtre de muncă (de exemplu, cu normă întreagă, stagiu) pentru a permite solicitanților de locuri de muncă să își găsească postul perfect.

12. Jobera

Jobera Tema WordPress

Jobera este o temă frumoasă a plăcii de locuri de muncă, alimentată de un constructor încorporat de drag-and-drop. Angajatorii, recrutorii și solicitanții de locuri de muncă pot fi furnizați portaluri pentru a interacționa cu locurile de muncă și CV-urile. Este compatibil cu pluginul WP Job Manager, precum și cu multe dintre suplimentele sale, astfel încât să puteți crea un portal de lucru personalizat cu funcționalitatea specifică pe care o doriți.

Concluzie

Deși afișarea de locuri de muncă pe site-ul dvs. și atragerea traficului de solicitanți de locuri de muncă poate fi o provocare, faptul că obținerea unui post de muncă și funcționarea pe WordPress nu trebuie să fie o provocare.

Din lista noastră, ar trebui să poți găsi plugin-ul sau tema perfectă pentru a crea un forum de locuri de muncă care să răspundă nevoilor tale. Dacă te-ai gândit să creezi un post de lucru, nu îți stă nimic în loc – doar alege unul și începe!

Ați înființat un forum pentru locuri de muncă înainte? Ați folosit vreunul dintre aceste pluginuri sau teme? Ne-ar plăcea să aflăm despre experiențele dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me