Există multe cauze grozave de susținut și indiferent care sunt acestea (fie că este vorba despre conștientizarea cancerului, un fond de ajutor pentru ajutor extern, sau o biserică locală sau un adăpost fără adăpost), există o mulțime de teme uimitoare pe WordPress pe care le puteți utiliza pentru a construi un site web care să vă convingă oamenii să se implice. Am colectat câteva dintre cele mai bune exemple de teme WordPress de caritate și non-profit pentru a vă promova cauza. Doar faceți clic pe imagine pentru a accesa tema. Să săpăm!


Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Total

total de-conștientizare-non-profit-WordPress temă

Info și descărcareVizualizați Demo

Octombrie este luna de conștientizare a cancerului de sân, deci de ce să nu răspândim cuvântul și să-i implicăm pe ceilalți? Demonstrație de conștientizare are un aspect pe ecran complet, o schemă de culori unică și un subsol personalizat, care au fost create cu tema Total multifuncțional WordPress. Această temă elegantă este o modalitate profesională și impresionantă de a vă împărtăși echipa Race for the Cure sau 3 Day pentru a strânge fonduri pentru o cauză excelentă.

2. Înviat

crescut-biserică-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Înviat este una dintre temele WordPress de top ale bisericii și organizației religioase și cu un motiv întemeiat. Această temă de calitate este pe deplin receptivă și gata de retină și include suport pentru funcții excelente, cum ar fi evenimente, predici și podcast-uri. În plus, opțiunile de personalizare facilitează proiectarea unui site web care să se potrivească organizației sau cauzei.

3. Vestigiu

vestigiu-muzeu-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

De asemenea, muzeele sunt non-profit și adesea găzduiesc fonduri de fonduri sau funcții pentru cauze bune. Creați un site web pentru muzeul sau site-ul dvs. istoric folosind tema Vestige WordPress. Tema are o galerie de izotopi, opțiuni de culori nelimitate și, desigur, evenimente de suport, astfel încât să puteți adăuga toate funcțiile viitoare de caritate..

4. Petiție

petiția-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Obțineți sprijin pentru cauza dvs. cu tema WordPress Petiție pe o pagină. Fie că sensibilizați pentru adăposturile de animale sau încercați să faceți modificări legale în județul dvs., tema Petiției este perfectă pentru a răspândi cuvântul și a amenda susținătorii. Colectați semnături, partajați pe rețelele de socializare și afișați comentariile suporterilor pentru a ajuta la conectarea celor implicați.

5. Militari și veterani

militar-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Creșteți conștientizarea militarilor și veteranilor dvs. locali cu această temă minunată de WordPress. Tema Militarilor și Veteranilor este excelentă pentru organizarea clubului militar, a asociației de veterani sau a centrului de recrutare. Tema vine cu pluginul compozitorului PO, plugin-ul esențial de grilă, plugin-ul slider Revolution și multe altele!

6. Fudge

Fudge-o singură pagină-evenimente-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Fudge este o temă minunată de WordPress într-o singură pagină perfectă pentru împărtășirea colectării de fonduri, conferinței, seminarului sau a altor evenimente de conștientizare. Tema vine cu opțiuni ușor de utilizat pentru adăugarea de vorbitori, o piesă de conferință și sponsori. În plus, integrarea social media facilitează cititorilor să vă partajeze evenimentul, iar prin integrarea populară a pluginului de ticketing (Eventbrite, EventEspresso și Xing) puteți chiar să vindeți bilete.

7. Laudă

lauda-biserica-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă planificați un eveniment comunitar sau chiar o organizație care va găzdui mai multe pe parcursul anului, Lăudarea este o opțiune excelentă. Cu șabloane personalizate pentru lideri, evenimente, un formular voluntar, care oferă pagini, formular pentru vizitatori și multe altele, există tone încorporate pentru a vă crea site-ul dvs. caritabil ușor.

8. Candidat

candidat-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pasionat de o cauză, lider de comunitate sau mișcare socială? Ajutați-vă să promovați platforma sau misiunea dvs. cu tema Candidat WordPress. Utilizați opțiunile pentru înregistrarea newsletter-ului, întâlniri online, galerii și multe altele pentru a împărtăși ceea ce faceți și pentru a-i implica pe ceilalți. O, iar codurile scurte incluse fac crearea unui site web cu aspect personalizat.

9. Charitiz

charitiz-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Charitiz este o ONG minunată, temă WordPress de stil caritabil și non-profit, perfectă în mai multe scopuri. Una dintre cele mai bune caracteristici este tipul de post personalizat Donații care simplifică adăugarea și strângerea de fonduri pentru toate cauzele dvs. importante – este chiar integrat cu PayPal, astfel încât să puteți accepta plăți acum. Tema este, de asemenea, gata WooCommerce, astfel încât să puteți vinde bunuri sau bilete de evenimente pentru a strânge și mai mult sprijin!

10. TownPress

townpress-municipiu-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Orașele și orașele ar trebui să fie fără scopuri de profit și TownPress a fost creat special pentru ca municipalitățile să-și creeze site-urile web. Administrațiile locale au responsabilitatea de a împărtăși cauzele bune cu cetățenii lor, iar TownPress oferă anunțuri despre oraș, forumuri și, desigur, o secțiune de știri în care liderii pot împărtăși campanii de strângere de fonduri noi sau organizații de caritate noi..

11. Filantropia

filantropie-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Filantropia este o temă WordPress nonprofit, care este complet receptivă și gata de retină. Există o mulțime de funcții grozave, cum ar fi opțiuni de culoare personalizate, 3 glisoare diferite pentru pagina principală și machete de pagini încorporate. Dar, pentru caritatea dvs., vă va plăcea calendarul de evenimente ușor, butonul de donare a antetului și un tip de post personalizat pentru proiecte atunci când puteți explica ce faceți pentru a schimba lumea.

12. Pământ

pământ eco-non-profit-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pământul este o temă WordPress nonprofit pentru stil eco conceput pentru creșterea gradului de conștientizare a pământului și a cauzelor legate de mediu. Împărtășește-ți pasiunea pentru salvarea urșilor polari, găsește voluntari pentru un grup local de curățare pe plajă sau chiar creează un site web pentru grădina zoologică. Pământul vine cu linkuri sociale personalizate, buton de donație încorporat, calendar de evenimente complete și chiar o construire de pagini, astfel încât să puteți crea orice alte pagini de care aveți nevoie.

13. Caritate

caritate-plus-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Charity + este o temă modernă WordPress pentru filantropii. Tema vine cu o mulțime de funcții, cum ar fi galerii de imagini, calendarul evenimentelor personalizate, noutăți recente și, desigur, un tip de post personalizat. În plus, cititorilor și suporterilor le va plăcea ca tickerul de știri al paginii de pornire să rămână la curent, iar îndemnul la newsletter îndrăzneț vă va oferi mai mulți abonați în cel mai scurt timp.

14. Khore

khore-conferință-envents-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Khore este o temă WordPress cu mai multe pagini, evenimente avansate. Această temă la modă este perfectă pentru a atrage atenția oamenilor și pentru a aduna susținători. O caracteristică cheie este integrarea social media, designul pe ecran complet și compatibilitatea mobilă completă. În plus, Khore vine cu noul constructor de evenimente ShowThemes, numărătoarea de evenimente, gestionarea programului ușor și integrarea WooCommerce (pentru evenimente cu bilet).

15. Caritate

caritate-clic-edit-WordPress temă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema de clic și editare Charity este menită să fie o soluție rapidă și ușoară atunci când ai nevoie de site-ul tău nonprofit cât mai repede. Să aveți distracție săptămâna viitoare? Sau poate aveți doar câteva săptămâni pentru a colecta donații pentru a construi o fântână? Pur și simplu folosiți compozitorul pe ecran al Templaticului pentru a vă crea site-ul (conținut și toate), apoi descărcați tema completată pentru a le încărca pe site-ul dvs. web. Aceasta este o opțiune excelentă dacă sunteți înrădăcinat de timp!

Este randul tau

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune teme WordPress de caritate și nonprofit disponibile. Poate fi dificil să găsești o temă atractivă și accesibilă pentru filantropia ta, dar sperăm că una dintre temele premium pe care le-am menționat este cea care face obiectul. Dacă ați utilizat una dintre temele de mai sus, informați-ne. Ne-ar plăcea să auzim experiența ta personală!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me