Cele mai bune teme video WordPress disponibile în 2018

Cele mai bune teme video WordPress premium

Videoclipul este, probabil, cel mai captivant tip de conținut de pe web astăzi, dar dacă doriți să creați un site centrat video reușit, acesta trebuie să fie intuitiv și interesant pentru vizitatorii dvs..


Din fericire, sunteți un utilizator WordPress și există o mulțime de teme WordPress disponibile, care facilitează crearea și gestionarea unui site web video de înaltă calitate. Indiferent dacă prezentați cel mai recent film de lung metraj, creați un blog video sau lansați propriul mini-YouTube, WordPress are o temă disponibilă care vă va furniza.

Având în vedere cele de mai sus, acest articol dezvăluie zece dintre cele mai bune teme video premium WordPress disponibile astăzi, într-o ordine specială. Haideți să ne prăbușim!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Adevărat Mag

Adevărată temă Mag
True Mag este o temă a site-ului video foarte flexibilă care poate fi folosită pentru un blog video, un portofoliu video sau o revistă video. Este livrat cu mai multe machete de pagini de pornire și diverse glisiere video, astfel încât să puteți prezenta videoclipurile dvs. în mai multe moduri.

True Mag oferă funcționalități video puternice – inclusiv reclame video, redare automată video și trimiteri video front-end – care vă permit să vă creați propriul site în stil YouTube. Puteți integra fluxuri video de pe YouTube și puteți afișa videoclipuri self-gazduite cu ușurință.

True Mag este pregătit pentru a crea o comunitate video completă și se integrează cu pluginuri populare, inclusiv BuddyPress, bbPress, WooCommerce și Membru al WPMU DEV.

2. VideoTube

Tema VideoTube
VideoTube este o altă temă flexibilă și puternică, concepută pentru a vă ajuta să creați propriul dvs. site video. Fie că doriți să încorporați videoclipuri de pe YouTube, Vimeo, Dailymotion sau Hulu sau să găzduiți videoclipuri proprii, VideoTube poate fi platforma dvs..

Această temă modernă, curată, este complet personalizabilă, cu diverse widgeturi pentru pagina principală care vă permit să afișați videoclipurile după cum doriți. Alte caracteristici puternice includ un sistem „asemănător” încorporat pentru feedback și trimiteri video front-end. Miniaturile video automate vă ajută să vă ușurați VideoTube pentru a începe să împărtășiți colecția de videoclipuri.

3. VideoTouch

Tema VideoTouch
În continuare, în domeniul temelor flexibile ale site-urilor video, VideoTouch este o temă frumoasă concepută pentru a vă prezenta colecția de videoclipuri. Galeriile mari de miniaturi video fac din această temă o bucurie de a răsfoi.

VideoTouch vine încărcat cu un puternic constructor de machete care vă permite să personalizați complet afișarea videoclipurilor dvs. Puteți încorpora videoclipuri de la orice furnizor major, precum și încărcați fișiere video MP4. Utilizatorii dvs. pot, de asemenea, să-și trimită link-uri video sau fișiere prin intermediul front-end-ului, ceea ce vă permite să vă creșteți depozitul.

4. Total

Gamer Vlog de Total WordPress

Gamer Vlog este o frumoasă temă video creată cu tema Total WordPress. Conceput cu videoclipuri mari, această temă este perfectă dacă doriți să prezentați un portofoliu video sau dacă rulați un blog video.

O gamă largă de opțiuni tematice, widget-uri personalizabile, construitori de antet și subsol, mai multe opțiuni de meniu și, desigur, puternicul Visual Composer vă permit să creați un site care să se potrivească perfect nevoilor dvs. Tema este SEO prietenoasă și sensibilă, permițându-vă să creați un site ușor de găsit și utilizat de către vizitatori.

5. eVid

Tema eVid
eVid, dezvoltat de prietenii noștri de la Elegant Themes, este conceput pentru bloggerii video. Se integrează cu gazdele video importante (inclusiv YouTube, Vimeo, Veoh și MetaCafe) și are o interfață video personalizată pentru afișarea videoclipurilor dvs..

Opțiunile tematice complete vă permit să vă personalizați complet site-ul fără a atinge o linie de cod. Creatorul de aspect flexibil funcționează cu coduri scurte, astfel încât să puteți crea orice aspect vă imaginați.

Această temă nu este la fel de frumoasă precum am privit-o pe alții, dar este o temă solidă care poate funcționa bine pentru un simplu blog video.

6. VideoZoom

Tema VideoZoom
VideoZoom este o temă video puternică, concepută pentru a vă ajuta să afișați videoclipuri de pe web. Un glisor flexibil pentru paginile de pornire la pachet cu opțiuni de configurare vă permite să caracterizați cu ușurință cel mai bun conținut de pe site-ul dvs..

Puteți încorpora videoclipuri de la toți furnizorii de videoclipuri majore sau puteți încărca propriile dvs. videoclipuri găzduite. Opțiunile avansate de temă vă permit să personalizați aspectul site-ului dvs. pentru a se potrivi nevoilor dvs. VideoZoom este, de asemenea, mobil care răspunde, asigurând că videoclipurile dvs. vor arăta uimitor pe orice dispozitiv.

7. Seria

Tema seriei
Seria este o altă temă de la oamenii buni de la Press75. Acesta este un pic diferit de fratele său, deoarece este proiectat pentru afișarea seriilor web.

Aspectul permite spectatorilor să urmărească cu ușurință episoade dintr-o serie web și să răsfoiască prin emisiunile disponibile. În plus, designul receptiv și opțiunile de socializare integrate fac simplă pentru spectatorii dvs. să urmărească și să partajeze videoclipurile dvs. pe orice dispozitiv.

8. Video

Tema video
Videoclipul este o temă pentru aplicații all-in-one din Templatic, concepută pentru a vă ajuta să creați propriul YouTube. Puteți posta și partaja videoclipuri de la toți furnizorii de videoclipuri majore sau puteți încărca propriile dvs. videoclipuri găzduite. De asemenea, tema permite utilizatorilor dvs. să își trimită linkurile și fișierele video prin partea frontală.

Tema video este complet personalizabilă și are o gamă largă de widget-uri configurabile, astfel încât să puteți crea orice aspect doriți să afișați videoclipurile dvs. Pagini de categorii personalizate și videoclipuri conexe vă permit să creați o experiență video completă pentru utilizatorii dvs., pentru a-i păstra în navigare.

9. Hub video

Tema Hub video
De la RichWP vine Video Hub, o temă video receptivă concepută să prezinte o bibliotecă video chiar pe prima pagină. Puteți prezenta cel mai bun conținut folosind widget-uri personalizate și generați bani prin intermediul widget-urilor publicitare.

În timp ce este conceput pentru a prezenta video, Video Hub funcționează cu toate formatele de postare WordPress, astfel încât puteți utiliza această temă pentru un blog bogat în conținut. Nu este la fel de personalizabil ca unele dintre celelalte teme pe care le-am analizat, dar este o alegere solidă pentru un site video simplu.

10. Paperback

paperback-video-temă

Ultimul pe lista noastră, de la Array vine Paperback, o temă puternică care vă permite să configurați un site web de știri complet funcțional, completat cu videoclipuri. Voi și utilizatorii dvs. puteți încorpora videoclipuri de la furnizori importanți sau încărcați videoclipuri direct pe site.

Puteți personaliza culorile, tipografia, adăugați un carusel cu postări și multe altele. De asemenea, puteți clasifica cu ușurință videoclipuri (de-a lungul oricărei alte galerii, articole audio sau tradiționale pe care le publicați) pentru a crea propriile dvs. listări de nișă.


Un site web video trebuie să iasă în evidență pentru a atrage și a ține atenția vizitatorilor. Ca atare, aveți nevoie de o temă WordPress care să vă prezinte videoclipurile într-o manieră atractivă și intuitivă, încurajându-vă utilizatorii să nu vadă numai conținutul dvs., ci să se lipească pe site-ul dvs. și revin pentru mai multe în viitor.

Am făcut lucrările pentru tine, căutând printre numeroasele teme disponibile pentru a identifica crema culturii de teme video. Din lista noastră de mai sus, ar trebui să puteți găsi tema perfectă pentru a crea un site video de succes, deci alegeți unul și începeți azi!

Acum s-a terminat – ne-ar plăcea să aflăm mai multe despre ambițiile site-ului dvs. video, așa că vă rugăm să ne împărtășiți experiențele dvs. cu crearea unui site video video în WordPress în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map