Cele mai bune teme și șabloane WordPress din 2020

Cele mai bune teme și șabloane WordPress

Poate fi copleșitor să cauți o nouă temă WordPress, dar nu trebuie să fie. Acesta este motivul pentru care ne-am făcut ușor și am colectat cele mai bune teme WordPress în 2019 (în opinia noastră umilă) pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți designul web.


Am arătat funcții înalte și mici, am comparat și am citit recenzii reale ale clienților pentru a fi siguri că recomandăm doar cele mai bune teme WordPress. Amintiți-vă doar că nu există două teme deopotrivă – am făcut tot posibilul să includem o varietate de stiluri de design, funcții și nișe. Prin urmare, fie căutați o nouă temă de blog sau un model complet de comerț electronic, am găsit cea mai bună temă WordPress pentru nevoile dvs. Doar asigurați-vă că citiți descrierea temei pentru a vedea dacă o temă este potrivită perfect.

Așadar, fără să ne ocupăm mai mult de timp, să trecem în lista noastră personală a ceea ce credem că sunt cele mai bune teme WordPress din 2019!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Total

Total responsive Tema multifuncțională WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema WordPress Total Drag & Drop este o temă polivalentă flexibilă proiectată pentru orice tip de site web. Creat de la zero pentru o experiență de reacție la fluide fără cusur, fiecare element al temei se ajustează fără efort pentru a arăta excelent pe orice dispozitiv. În plus, cu mai mult de 40 de demonstrații din care să alegeți, puteți avea site-ul dvs. Web funcționalizat rapid.

Total este într-adevăr pachetul total. Tema include opțiuni încorporate pentru portofolii, personal, mărturii și multe altele. În plus, există sute de opțiuni pentru a personaliza stilul și aspectul general al site-ului dvs. de la Live WordPress Customizer. Alegeți din sute de fonturi Google, lățimi personalizate ale site-ului, culoare evidențiată a temei, stiluri de tipuri de postare, etc. Tema vine însoțită de Slider Revolution și Layer Slider – două dintre cele mai bune plugin-uri glisante premium disponibile.

Deoarece tema a fost creată și cu suport complet pentru WPBakery Visual Page Builder, puteți proiecta orice postare sau layout de pagină doriți. Alegeți din mai mult de 100 de elemente de construire de pagini, inclusiv pictograme, butoane, grile de portofoliu, diagrame, bare de abilități, link-uri sociale, formulare de contact, postări recente de bogăție, glisante animate, secțiuni de paralaxe, galerii de imagini și mai multe tone. Puteți construi chiar și un antet și un subsol personalizat! În plus, tema este complet compatibilă cu plugin-uri bogate în caracteristici, cum ar fi comerțul electronic WooCommerce, forumurile bbPress, traducerea WPML, Calendar Calendar Pro, fluxurile sociale Flow Flow și majoritatea altor pluginuri populare..

Doriți să vă personalizați cu adevărat tema? Total este extrem de prietenos pentru dezvoltatori, oferind tone de cârlige utile, filtre și fragmente personalizate pentru a face și mai ușor crearea de site-uri client personalizate.

2. Divi

Cele mai bune teme WordPress: Divi WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Divi este tema principală polivalentă a ElegantTheme și probabil că ați văzut anterior (este aproape pe toate cele mai bune liste de teme WordPress de pe web). Această temă cu adevărat elegantă este adaptabilă pentru multe industrii, deoarece există multe caracteristici încorporate, precum și suport pentru plugin-uri populare pentru a face site-urile în curs de dezvoltare cu Divi ușor.

Creat cu Divi Page Builder, puteți proiecta orice aspect de pagină doriți folosind elementele de pagină incluse, cum ar fi acordeoane, butoane, galerii, formulare optin e-mail, glisoare pentru postări, link-uri sociale, mărturii, videoclipuri și multe altele (există 46 de elemente pentru a alege din). Sau alegeți peste 20 de machete de pagini pre-făcute pentru a începe chiar și repede. Doar indicați și faceți clic pentru a edita conținutul probei. Cel mai bine puteți face toate acestea în timp real folosind editorul front-end live.

Tema este traducere și RTL gata, include un instrument personalizat de testare a split-ului. În plus, atunci când achiziționați o licență, veți avea acces și la celelalte teme și plugin-uri premium WordPress ale ElegantThemes.

3. Villagio (închiriere și ospitalitate)

Villagio Închirieri vacanță și ospitalitate Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Villagio de MotoPress este de departe una dintre cele mai bune teme WordPress de hotel și ospitalitate pe care le puteți găsi pentru afacerea dvs. Încărcată cu funcții puternice pentru închirierea proprietăților, locații de cartografiere, prețuri variabile și multe altele, această temă este un lucru fără probleme, doar dacă nu sunteți doar în afaceri sau dacă sunteți un manager de proprietate priceput cu ani sub centură..

Când construiți un hotel sau un site web de închiriere de proprietăți, există câteva caracteristici cheie pe care trebuie să le căutați într-o temă WordPress. Acestea includ un sistem de rezervare ușor de utilizat sau plugin de rezervare la hotel, căutare în timp real a camerei sau a disponibilității proprietății, procesare de plată pe linie (și în afara), prețuri variabile bazate pe ocupație, suplimente opționale de servicii sau pachete de cameră (pentru evenimente precum „weekend” escapadă ”sau„ lună de miere ”) și bineînțeles integrarea notificărilor prin e-mail, astfel încât dvs. (și clienții dvs.) să primiți confirmări de rezervare și actualizări. În cazul în care nu ați ghicit – acestea sunt toate caracteristicile principale ale Villagio!

Distracția nu se oprește aici, tema Villagio include, de asemenea, opțiuni pentru machete, un glisor cu antet uluitor, un administrator de calendar admin, un blog elegant și suport complet pentru WooCommerce (astfel încât să puteți vinde cu ușurință suplimente de vacanță sau merch de brand chiar de pe site-ul dvs. web) . Tema vine, de asemenea, cu actualizări de viață și un an întreg de sprijin din partea echipei de experți WordPress MotoPress, ceea ce face o investiție excelentă pentru afacerea dvs. în creștere.

4. Pod

Bridge WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Poate una dintre cele mai cunoscute teme din lista noastră, Bridge este cu siguranță o alegere excelentă pentru site-ul dvs. web. Cu peste peste 350 de demonstrații pentru a începe, există sigur că vor exista mai multe site-uri de probă în nișa dvs. din care să alegeți. Acest lucru, împreună cu un constructor de pagini intuitiv, asistență de comerț electronic și funcționalitate adăugată personalizată pentru listări, știri, restaurante și conectare front-end, există multe tone pe care le puteți construi cu Bridge.

Desigur, este ușor să începeți cu una dintre numeroasele demonstrații incluse, dar puteți să vă construiți propriul site personalizat de la început, folosind tema. Personalizați-vă antetul, construiți un mega meniu (sau alegeți un stânga, ecran complet sau lipicios) și personalizați design-ul layout-ului dvs. pe pagină utilizând WP Bakery Page Builder. Există o mulțime de elemente din care să alegeți, cum ar fi portofolii elegante, pagini cu paralaxe, diagrame și bare interactive, secțiuni de ecran complet, secțiune verticală a paginilor, mai multe bare laterale și multe altele. În plus, puteți adăuga întotdeauna propriile dvs. stiluri personalizate folosind câmpul CSS din panoul de opțiuni.

Alte teme notabile oferă suport RTL, gata de traducere, compatibil cu WPML, 3 pachete de pictograme, peste 600 de fonturi Google, opțiuni de culori nelimitate, afișare retină, defilare lină și bineînțeles asistență profesională.

5. Miferează

Cele mai bune teme WordPress: Themify Ultra WordPress Theme

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ultra este cea mai puternică temă a lui Themify încă, motiv pentru care considerăm că merită un loc de top ca fiind una dintre cele mai bune teme WordPress de pe web. Cu o mulțime de opțiuni pentru a schimba designul și aspectul temei, este o modalitate rapidă de a oferi site-ului dvs. WordPress un aspect nou și frumos.

Ultra face ușor crearea site-ului dvs. web datorită skin-urilor și demo-urilor. Utilizați demo-uri pentru a începe cu machete pre-făcute și skins pentru a vă stila instantaneu site-ul. Sau creează-ți propriile machete complet personalizate folosind constructorul inclus plus suplimente pentru numărătoare inversă, bare de progres, module WooCommerce, text de scris tip animat, tabele de prețuri și multe altele.

Ultra oferă, de asemenea, suport pentru mega meniuri, machete de pagini de arhivă, culori de fundal schimbate, imagini personalizate, un portofoliu minunat, fonturi Google personalizate și compatibilitate WooCommerce & WPML.

6. Zelle Pro

Cele mai bune teme WordPress: Zerif Pro WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Zerif Lite este una dintre cele mai descărcate teme gratuite de pe WordPress.org, deci are sens că contrapartida Zelle Pro este una dintre selecțiile noastre pentru cele mai bune teme WordPress. Această temă modulară cu o singură pagină este plină de funcții premium puternice, perfecte pentru crearea propriului dvs. site personal.

Zelle Pro este dotat cu un personalizator live, cu opțiuni ușoare pentru a schimba culorile și funcțiile de proiectare în timp real în temă. În plus, tema este compatibilă cu cei mai populari construitori de pagini, inclusiv Site Origin și Elementor, astfel încât să puteți alege constructorul de pagini cu care sunteți cel mai confortabil. Tema include, de asemenea, suport de meniu mega pentru navigare avansată și tone de widget-uri personalizate pentru a fi utilizate în barele laterale, în subsol și în alte zone de widget-uri.

Mai multe caracteristici de temă includ conținut demo pentru a configura rapid temă, traducere și suport RTL, astfel încât să puteți crea site-ul dvs. în limba dvs., codul curat și gata SEO și actualizări cu un clic. Zelle Pro are, de asemenea, o mulțime de tutoriale video ușor de înțeles, astfel încât să puteți învăța aspectele și aspectele temei în cel mai scurt timp.

7. Director

Cele mai bune teme WordPress: Directorul WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Atunci când vine vorba de cele mai bune teme WordPress pentru site-urile web de tip director și listă, nu puteți greși cu tema directorului de către Templatic. Această mega temă funcționează ca un cadru, ceea ce înseamnă că puteți utiliza tema Director și că are funcții nemaipomenite pe cont propriu sau că puteți instala o temă copil pentru a adăuga personalizări. În prezent, există mai mult de 19 teme unice pentru directorii din Templatic (la care veți avea deja acces dacă alegeți un membru al clubului).

Creați-vă propriul director de afaceri local, adăugați hoteluri, showcase pentru vânzare, revizuiți restaurante și multe altele cu tema Directory. Construit cu funcții puternice pentru listări, publicitate, profiluri de utilizatori și de afaceri și hărți personalizate, este ușor să vă creați propriul dvs. director online. Tema include, de asemenea, opțiuni de personalizare ușor de utilizat printr-un editor front end și un generator de piele pentru culori și stiluri.

Tema Directorului este, de asemenea, complet compatibilă cu pluginurile populare pe care le puteți utiliza pentru a extinde funcționalitatea site-ului dvs. web. Doriți să adăugați formulare de contact pentru ca utilizatorii să poată primi întrebări? Încercați Formularul de Contact 7, Gravity sau Ninja Forms. Trebuie să includeți un checkout pentru înregistrări premium? Utilizați WooCommerce. Simțiți nevoia de viteză a site-ului web? Tema funcționează excelent cu W3 Total Cache, la care se adaugă alte tone de plugin-uri.

8. Magazinier

Tema WordPress a magazinului

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă ați căutat o modalitate rapidă și ușoară de a crea un site web pentru afacerea dvs., atunci asigurați-vă că ar trebui să aruncați o privire la Tema WordPress a magazinului de comerț electronic. Această temă elegantă și profesională include șabloane ușoare de pagină și setări de styling, astfel încât să puteți configura rapid magazinul dvs. WordPress.

Ceea ce face Shopkeeper atât de mare este că este ușor de utilizat. Construit în setările personalizatorului pentru a crea antetul dvs. (culori, fundaluri, textul antetului, etc.), creați-vă magazinul WooCommerce (machete de produse, asistență video YouTube în galeriile de produse, zoom galerie și lightbox) și creați blogul dvs. înseamnă că puteți petrece mai mult timp pe activități de afaceri și mai puțin pe web design. Magazinierul a făcut cea mai mare parte a lucrărilor pentru tine. Există opțiuni pentru personalizarea culorilor, pentru a trage și arunca opțiunile pentru construirea paginilor, paginarea (sau derularea infinită sau încărcarea mai mult),. În plus, toate sunt super simple și ușor de utilizat.

Doriți să adăugați previzualizări ale produselor înainte de a fi disponibile pentru cumpărare? Nici o problema. Trebuie doar să activați modul unic de catalog al ShopKeeper pentru a vă afișa produsele fără butoanele de adăugare la coș. Dar asta nu este totul – Shopkeeper este compatibil și cu cele mai populare plugin-uri, astfel încât este ușor să adăugați coduri scurte, traducători, formulare de contact sau orice altceva.

9. FreelanceEngine

Cele mai bune teme WordPress: FreelanceEngine WordPress Tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

FreelanceEngine este o temă de piață și stil de lucru, iar la scurt timp cu o temă personalizată construită pentru placa ta de lucru, este cea mai bună dintre cele mai bune teme WordPress pe care le-ai putea folosi în acest scop. Această temă este concepută în mod unic pentru a vă construi o afacere ajutându-i pe ceilalți să le crească. Proiectați un forum personalizat, vindeți listări premium, conectați freelanceri cu agenții și multe altele.

FreelanceEngine include instrumente personalizate pe care nu le veți găsi în majoritatea celorlalte teme pentru a vă facilita funcționarea consiliului de muncă. Permiteți freelancerilor și companiilor să creeze profiluri (nume, biografie, portofoliu, etc) pentru a posta posturi disponibile și a solicita pentru acestea. În plus, puteți activa prețurile și licitarea proiectelor, astfel încât angajatorii să primească o varietate de citate. Apoi, utilizați instrumentele de venit încorporate pentru a percepe înregistrări premium sau prezentate, pe reclame pe pagini și chiar pentru a lua comisioane de la lucrările finalizate.

În plus față de funcțiile de nișă, FreelanceEngine include o mulțime de funcții pentru a face orice webmaster fericit. Tema este sensibilă și mobilă, compatibilă cu Yoast SEO pentru optimizări complete ale site-ului, include rapoarte utile (venituri, proiecte etc.), caracteristici de bare laterale gata și oferă compatibilitate cu tone de alte plugin-uri gratuite și premium..

10. Prezență

Cele mai bune teme WordPress: Prezență Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Prezența este o temă completă cu caracteristică multifuncțională WordPress, proiectată pentru a funcționa excelent pentru site-ul dvs. web. Indiferent dacă site-ul dvs. este un blog sau un magazin online. Tema include tot ce ai nevoie pentru a-ți construi propriul site web.

Când vine vorba de designul stilistic, există o mulțime de opțiuni pentru a crea site-ul dvs. perfect. Există setări pentru machete în cutie sau complete, 6 piei de culoare plus opțiuni de culoare personalizabile, un constructor de pagini drag & drop, stiluri glisante, fonturi Google, design pentru antet, identitate / branding site, portofolii Jetpack și mai multe setări în tema live Customizer.

Tema include chiar și 10 demo-uri pre-stilate (magazin, revistă, blog, muzică, imobiliare, agenție etc.) cu date de probă, plus funcții personalizate pentru diferite nișe. Utilizați listări, pagini de agenți și suport IDX pentru site-ul dvs. imobiliar. Sau adăugați portofoliul și mărturiile clientului pe site-ul dvs. de fotografie. Deoarece Presence este compatibil cu WooCommerce, puteți chiar să vă construiți propriul site pentru a vinde produse și servicii.

11. Creați 2.0

Cele mai bune teme WordPress: Creați Tema WordPress de ThemeTrust

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema Create 2.0 din ThemeTrust este o temă flexibilă cu mai multe scopuri, care poate fi folosită pentru orice proiect de design web. Această minunată temă este construită pe constructorul de pagini SiteOrigin, astfel încât să puteți crea machete personalizate, plus că include revoluția de slider premium pentru animații fără efort pe orice pagină.

Așa cum am menționat, Create 2.0 este polivalent. Cu un portofoliu încorporat, fundaluri video, fonturi Google personalizabile, paralaje, tabele de prețuri, machete multiple de blog, zone de widget nelimitate, culori personalizate, formulare de contact, mega meniuri și multe altele. Doriți să vă schimbați antetul? Sunt incluse patru machete de antet. Ai nevoie de o hartă? Google Maps este integrat. Și adăugarea unui magazin nu este deloc o problemă. Create 2.0 este compatibil cu WooCommerce pentru a facilita construirea propriului magazin de e-commerce.

O altă caracteristică utilă este conținutul demo inclus. Doar faceți clic pentru a importa pentru ca site-ul dvs. Web să arate exact ca demonstrația temă. De acolo puteți edita machete de pagină, reglați culorile și, cel mai important, adăugați propriul conținut și suporturi. Odată cu proiectarea făcută, nu vă rămâne decât să vă promovați site-ul.

12. Cadrul Genezei

Cele mai bune teme WordPress: Genesis WordPress Theme Framework

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Geneza este o temă WordPress, dar este un pic diferită de altele pe care le-am menționat în cadrul nostru de pe cele mai bune teme WordPress. Geneza este un cadru tematic WordPress. Desigur, puteți utiliza Genesis numai pe cont propriu dacă căutați un design curat și minim al site-ului. Cu toate acestea, adăugarea unui stil nou și chiar a unor funcții noi este la fel de ușoară ca instalarea unei teme pentru copii. Notă: nu puteți utiliza o temă pentru copilul Genesis doar pe cont propriu – va trebui să aveți și Genesis instalat.

Geneza însăși oferă opțiuni de personalizare încorporate, 1-3 coloane, bare laterale din stânga sau dreapta, fundaluri personalizate, un antet personalizabil, meniu, design pe toată lățimea, șabloane de pagină (implicit, arhivă, blog) și, desigur, suport mobil / receptiv . Acestea sunt caracteristici grozave pe care le puteți găsi în multe teme. Dar unde Genea strălucește cu adevărat este cu multitudinea de teme pentru copii care sunt disponibile pentru cadru. Dacă aveți nevoie pentru a crea un portofoliu online, aruncați o privire la tema pentru copii Ambiance Pro. Doriți să vă împărtășiți sau să vindeți propriile cursuri online? Există tema Academiei Pro copii. Iar tema pentru copii Outfitter Pro este complet concepută pentru WooCommerce. Simplificând lucrul și stilul.

Desigur, acestea sunt doar câteva dintre cele peste 60+ teme oficiale ale copilului Genesis, găsite la StudioPress. Geneza este un instrument excelent pentru dezvoltatori, deoarece cadrul facilitează crearea temelor proprii pentru clienți. Astfel, clienții își pot menține tema de bază a Genezei, fără a efectua personalizările găsite în tema copilului tău. Este un instrument destul de minunat!

Care credeți că sunt cele mai bune teme WordPress?

Aceasta este lista noastră actuală cu cele mai bune teme WordPress în 2019, dar vrem să știm ce părere aveți. Ați încercat vreuna dintre aceste teme? Sau căutați ceva specific pe care nu l-am inclus? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Și dacă utilizați o temă care nu este încă pe lista noastră, dar credeți că este una dintre cele mai bune teme WordPress din 2019, ne-ar plăcea să știm despre ce este vorba. Poate o putem adăuga pe lista noastră pentru a le împărtăși cu alți cititori!

De asemenea, asigurați-vă că vizitați blogul nostru pentru a afla mai multe despre WordPress SEO pentru a crește traficul către site-ul dvs. web, cum să accelerați WordPress, astfel încât vizitatorii dvs. să revină, sfaturi ușoare de securitate WordPress pentru a vă păstra site-ul în siguranță și mai multe sfaturi WordPress pe blogul nostru.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map