Cele mai bune teme de nuntă WordPress

Cele mai bune teme de nuntă pentru WordPress

O nuntă este acea ocazie în care doi parteneri se unesc prin spiritele lor în bine și în rău până la moarte. O astfel de ocazie de grandoare merită o expresie la fel de măreție. În epoca noastră a mass-media digitale, atingerea personală nu s-a pierdut complet. Am enumerat câteva dintre cele mai bune teme de nuntă WordPress care vă vor ajuta să vă adresați tuturor celor de pe Internet, păstrând atingerea personală intactă.


Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Nunta Meridian

Nunta Meridian - Tema WordPress responsiva

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Nunta Meridian conține tot ce ai nevoie într-o singură pagină proiectată elegant. Toate elementele importante sunt incluse – un program pentru a vă informa oaspeții cu privire la ora și locația evenimentelor care au dus până la ziua voastră mare, un modul RSVP, astfel încât oaspeții dvs. să poată răspunde instant la invitația dvs. și puteți, de asemenea, să vă permiteți oaspeții tăi știu unde ești înregistrat, astfel încât le este ușor să aleagă cadoul perfect.

Nunta Meridian conține și un blog, astfel încât să puteți împărtăși povești importante precum povestea de logodnă cu întreaga dvs. listă de invitați pentru a construi anticiparea. Puteți, de asemenea, să vă împărtășiți fotografiile, videoclipurile și logodna. Niciun site de nuntă nu ar fi cu adevărat perfect fără capacitatea de a-l personaliza pentru a se potrivi cu tema zilei tale speciale. Folosind Meridian Styler, aproape fiecare element este complet personalizabil, inclusiv tipografie, culoare, fundal și multe altele.

2. Luna de miere

Luna de miere - Tema responsivă pentru nuntă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

O temă de nuntă receptivă, Luna de miere prezintă un design foarte clasic și robust, lucrat cu grijă cu un aspect frumos care promite să iasă în evidență. Tema este foarte ușor de personalizat și ușor de configurat. Tema include un formular RSPV, o carte de oaspeți, un contor de contorizare, un calendar de evenimente, ecranul revoluționar full-screen cu multe efecte 3D, un blog și o sferă Twitter și multe altele.

3. Eveniment de nuntă eternă

Eveniment de nuntă - Everline Tema WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

O temă de nuntă curată și frumoasă, Everline oferă cinci pagini de pornire, un Revolution Slider, un Visual Composer pentru personalizare ușoară (cu 9 scheme de culori predefinite), un Mega Meniu pentru a include toate specificul dvs. într-un singur loc, un calendar de evenimente, un contor de contorizare, o documentare detaliată. Dacă vă place totul organizat perfect, atunci Everline merită luat în considerare.

4. Ziua nunții

ZIUA NUNȚII - TEMĂ DE CUVINȚĂ A MĂRII

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Nunta îndrăzneață și elegantă temă de nuntă. Prezintă un panou de navigare unic pe partea stângă și folosește modele moderne și un aspect frumos pentru a complimenta natura unică a temei. Include un calendar pentru evenimente, formular RSPV, galerie foto, un blog și multe altele. Dacă minimalismul și îndrăzneala sunt pe gustul tău, acesta merită cu siguranță un aspect.

5. Unire

Uniune - Tema WordPress de nuntă și eveniment

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

O temă de nuntă simplă, elegantă, plină de răspuns, de o singură pagină, Uniunea nu este numai curată și ușor de utilizat, dar și foarte ușoară pe browser. Caracteristicile sale includ – 4 anteturi unice, secțiuni segregate pentru diverse utilizări, 2 formulare RSPV, o galerie Instagram live, sigle personalizate, icoane gata de retină, tema copilului, peste 600 de fonturi Google și multe altele.

6. WeddingEngine

WeddingEngine

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

WeddingEngine este o temă premium de nuntă WordPress perfectă pentru crearea unui site de povești despre ziua ta cea mare. Aceasta este tema pe care doriți să o utilizați pentru a construi un site de nuntă pentru a partaja cu prietenii și familia.

Utilizați glisorul inclus și opțiunile video și imagine ale temei pentru a adăuga imagini cuplului fericit, fotografii pentru copii, videoclipul propunerii și multe altele. Apoi adăugați date importante din relația dvs., precum când ați cunoscut, primul sărut, când v-ați mutat împreună, când v-ați logodit și orice altceva folosind funcția de cronologie. Oh, și WeddingEngine are, de asemenea, o opțiune excelentă pentru familie și prieteni pentru a vă lăsa urări calde chiar pe site-ul nunții voastre.

Puteți adăuga, de asemenea, toate evenimentele voastre de nuntă, un modul RSVP, un contor de contorizare până la ziua cea mare și multe altele. În plus, există opțiuni pentru a personaliza aspectul, culorile și alte opțiuni de-a lungul temei.

7. Meritul

Merit - Tema responsabilă pentru nunta WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

O temă de nuntă bine organizată, modernă și frumoasă, Merit vă permite să modificați culorile și tipografia direct din opțiunile lor tematice – care este alimentat de puternicul cadru Redux. Cu opțiuni avansate de tipografie, formulare RSPV, teme pentru copii și multe altele, Meritul nu trebuie uitat, deoarece ne oferă o mulțime de căutări.

8. Ziua nunții

Tema responsivă pentru ziua nunții

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Ziua nunții are tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți organiza evenimentele nunții încă de la început. Utilizați cele 4 coloane predefinite de culoare, 15+ șabloane de pagini, generator de coduri scurte, widgeturi și formate de postare personalizate pentru a configura rapid și ușor site-ul. Adăugați povestea despre cum v-ați întâlnit, un videoclip cu propunerea sau chiar o galerie de imagini cu fotografiile dvs. de logodnă – Ziua nunții vă ușurează.

Ceea ce face cu adevărat această temă atât de mare este cât de completă este. Există un șablon în curând pe care îl puteți utiliza în timp ce configurați site-ul. Tema include o secțiune RSVP utilă, astfel încât oaspeții să poată anunța că vor veni și puteți adăuga și în registrul dvs., astfel încât să își facă cumpărăturile din timp. Pentru ziua în sine puteți adăuga în toate detaliile despre eveniment, petrecerea dvs. de mireasă și note despre orice altceva. În cazul în care oaspeții au întrebări, există o pagină de contact utilă cu mai multe locații mapabile, astfel încât să vă poată contacta. În cele din urmă – acestea includ o galerie minunată în care yo ucan adaugă imagini de la petrecerile burlacilor / burlacilor, nunta și luna de miere pentru a le împărtăși oaspeților tăi.

Tema are multe alte funcții grozave pentru ziua nunții, pe care sigur o vei iubi. Există o numărătoare inversă drăguță care arată timpul rămas până la ziua ta mare, o carte de oaspeți minunată în care cei dragi pot lăsa dorințe bune, integrarea registrului cadourilor pentru a face cumpărăturile ușoare pentru oaspeții tăi și multe altele.

9. Doar căsătorit

Tema căsătorită

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Tema WordPress Just Married Wedding este perfectă pentru site-urile de nuntă sau bloguri personale. Această temă de nuntă adorabilă este plină de caracteristici și detalii dulci. Zona principală de conținut este prevăzută ca o invitație cu detalii de cusătură, cu numele evenimentului și data față și centru. Tema include o galerie completă pentru fotografii de logodnă, drop-down-uri translucide, o secțiune de blog și pagini pentru petrecerea de nuntă și cazări.

Personalizați aspectul temei pentru a se potrivi stilului personal al cuplului. Alegeți dintre 4 scheme de culori prestabilite: bej / turcoaz, verde / roșu, albastru / roz sau violet / portocaliu. Apoi folosiți unul dintre modelele de fundal incluse (model cu filigran sau o grilă cu diamante cu model de flori) sau încărcați propria imagine.

Tema include, de asemenea, caracteristici specifice nunții. Un modul special RSVP permite oaspeților să își confirme imediat prezența. Pagina de înregistrare face apoi mai ușor pentru oaspeți să găsească cadoul perfect prin listarea linkurilor către toate registrele de cadouri într-un singur loc.

10. Neeqah

Neeqah - Tema WordPress de nunta responsiva

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pur și simplu uimitor, frumos din punct de vedere vizual, uimitor de ușor de lucrat. Asta descrie perfect Neeqah, o temă de nuntă receptivă. Cu funcții atât de uimitoare, cum ar fi palatele de culori nelimitate, teme avansate și opțiuni de tipografie, formulare RSPV, documentație detaliată și multe altele, Neeqah este cu siguranță o temă de a reflecta mult timp pentru a reprezenta ziua ta specială..

11. XOXO

XOXO - Tema WordPress frumos de nuntă elegantă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

O temă de nuntă simplă, dar elegantă, complet răspunzătoare, XOXO vine cu o mulțime de opțiuni de personalizare, sute de fonturi Google, editarea culorilor, aspectul paginii cu lățime completă sau aspectul în cutie, o galerie, formularul RSPV, calendarul evenimentelor și multe altele. Dacă alegerea dvs. este plină de viață și deschisă, aceasta este o temă pe care trebuie să o luați în considerare serios.

12. Dovey iubitor

Lovey Dovey - Tema responsabilă pentru nunta WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

O temă de nuntă curată și sofisticată, Lovey Dovey este o simplă utilizare, ușor de personalizat și construită pe Bootstrap 3, foarte fiabilă. Caracteristicile sale includ opțiuni tematice, formulare RSPV, galerie foto, Carte de oaspeți, tipuri de posturi de evenimente și multe altele. Are tot ce ai nevoie pentru a crea un site minunat de nuntă pentru ziua ta deosebită.

13. Căsătoria

Căsătorie - Tema WordPress responsivă pentru nuntă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

O temă de nuntă clasică, sofisticată, cu guler alb, căsătoria este o simplă, ușor de utilizat, cu diverse panouri de opțiuni tematice, care oferă personalizarea culorilor și fonturilor și un editor de machete bazat pe coduri scurte. Este posibil ca această temă să nu fie la fel de fantezistă ca și restul, dar chiar și atunci, un clasic atrage întotdeauna un anumit tip de public.

14. Maya

Maya - Tema inteligentă și puternică pentru WP

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Un copil inteligent și superb al temei originale MAYA, care răspunde pe deplin și oferă o funcționalitate pagină și multi-paged. Cu funcții precum zona imaginii pe ecran complet pe pagina de destinație, efect paralax, aspect blog, galerie foto și multe altele. Dacă gustul tău este puțin luxos și clasic, acest lucru ar putea fi pe placul tău.

15. Eternitatea

Eternitate - Tema WordPress de nuntă receptivă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Eternity are o temă de nuntă cu un singur pagin, curat, frumos și plin de viață, Eternity are un aspect unic, cu o coloană de navigare în stânga. Tema include un contor de contorizare, galerie foto, secțiuni de povești, registre cadouri, formular RSPV, un blog și multe altele. Dacă căutați ceva ușor pentru ochi și, în același timp, respectând importanța zilei, ar trebui să încercați acest lucru.

16. Pompă

Pump - Nuntă responsivă și temă polivalentă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

O temă de nuntă cu mai multe pagini, bine clasificată și modernă, Pump este oricând ușor de personalizat, deoarece vine cu opțiuni tematice, o paletă de culori nelimitată, slider premium, coduri scurte, Retina gata, compozitor vizual, galerie și multe altele. Dacă îți place totul absolut organizat și totul având propriul său loc în timp ce îl păstrezi frumos, nu mai arăta.

Această temă este pregătită pentru toate festivitățile din ziua nunții tale! Pump include module minunate de construire de pagini, grație extraordinarului plugin Visual Composer realizat de WPBakery. O altă caracteristică excelentă a Pump este suportul pentru plugin-uri externe. Tema acceptă bbPress dacă doriți să adăugați un forum pentru participanții care să socializeze online și să vorbească despre viitoarele dvs. nuptiale. Sau puteți utiliza WPML (pe care îl susține și tema) pentru a traduce integral tema în mai multe limbi, astfel încât toate rudele dvs., indiferent de unde provin, pot pregăti blogul dvs. de nuntă pentru a fi la curent.

Alte caracteristici tematice minunate includ o pagină de mărturii pentru a împărtăși poveștile membrilor familiei despre cuplul fericit, o pagină de oameni pentru a adăuga bios despre petrecerea miresei, o pagină de galerie pentru a împărtăși fotografii de implicare și eveniment și multe altele. Pump este o temă de nuntă excelentă, cu siguranță că va fi pe placul oricărei bridezilla.

17. CucuoLove

CuckooLove - Tema WordPress de nuntă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Unul dintre cele mai bune aspecte ale CuckooLove este imaginea de fundal a fiecărei pagini – este superba! Tipurile de postări personalizate includ fotografii (pentru pagini de portofoliu, albume video / foto), invitați, carte de oaspeți și evenimente. Aspecte multiple de bloguri și pagini vă permit să obțineți exact aspectul dorit și peste 14 șabloane de pagini sunt livrate cu această temă superbă. Utilizați constructorul de pagini de pornire pentru un aspect specializat și alegeți dintre 4 glisiere imagine / video diferite pe pagina de pornire sau oriunde pe site! Tema este livrată cu 2 stiluri predefinite, care funcționează chiar din cutie, astfel încât să puteți continua încorporarea de conținut!

18. Între

Qaween - Tema de nunta responsiva pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Qaween are tot ce ai nevoie pentru a crea cu ușurință un site web și un blog pentru nunta ta. Tema include o pagină de pornire minunată, cu un glisor de imagine pe ecran complet, suport pentru imagini de fundal în secțiune și multe altele. Cu blogul pe care îl poți împărtăși cu prietenii și familia, pentru a putea citi toate angajamentele tale, locația sau care sunt planurile tale pentru viitor. În plus, secțiunea evenimente este perfectă pentru a împărtăși detalii despre petrecerea de logodnă, petrecerea burlacilor și burlacilor, programul evenimentelor din ziua nunții și, dacă doriți, puteți adăuga chiar și detalii despre luna de miere. În sfârșit, pagina minunată a galeriei cere doar imagini cu inelele, petrecerile și bineînțeles nunta ta.

Există o mulțime de alte funcții utile încorporate în Qaween, ceea ce o face o temă excelentă pentru blogging în general și nu doar pentru nunți. Tema include tipuri de postare personalizate, pentru a face adăugarea cursorului paginii de pornire, a imaginilor din galerie și a evenimentelor. În plus, codurile scurte includ simplificarea adăugării de înfrumusețări la postări și pagini (inclusiv liste, divizoare, videoclipuri, citate, carusele, butoane și multe altele)

19. GeekLove

GeekLove - O temă responsabilă pentru nuntă WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Un design sofisticat, minimalist și frumos, Geek Love este o temă de nuntă cu un singur pagin. Este foarte personalizabil și, fiind widgetizat, este de asemenea foarte ușor să-ți creezi propria expresie a temei. Caracteristicile sale includ un manager de evenimente, formular RSPV, o carte de oaspeți, shortcodes, afișare retină și multe altele. Dacă ceva cu adevărat frumos și minimalist este gustul tău, ți-ai întâlnit potrivirea perfectă.

20. Total

nuntă căsătorie wordpress tema

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Totalul este de departe tema noastră deosebită și, așa cum am spus de mai multe ori, înainte de a putea construi ceva cu ea. Aceasta include teme pentru nuntă și am creat o minunată demonstrație tematică Total Nuntă WordPress cu derulare locală pentru a vă ajuta să începeți. Utilizați module de text pentru a adăuga informații despre evenimentul dvs., adăugați fonturi personalizate și culori de font pentru a se potrivi cu tema nunții dvs., pentru a insera galerii sau postări recente de blog despre evenimentul dvs. și pentru a include un formular rsvp sau chiar un widget de newsletter (dacă vă pasionați de dvs. evenimente de nunta). Adaugă toate modulele care îți plac, Total are peste 90+ pentru a alege, iar tema răspunde complet. Cu ajutorul constructorului de pagini drag and drop, puteți crea unul de un site web care vă reprezintă cu adevărat ca un cuplu și evenimentele viitoare!

Legarea nodului (er, înfășurare)

Și acolo îl ai! O compilație a câtorva dintre cele mai frumoase teme de inspirație și emoționantă de wordpress. O căsătorie este acea legătură sacră, în care două suflete intră și pleacă ca unul. O astfel de legătură intimă trebuie sărbătorită cu o notă personală și, prin urmare, înregistrarea! Dacă simțiți că am ratat o temă care a meritat recunoașterea sau alte tipuri, nu ezitați să ne anunțați!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map