Cele mai bune pluginuri imobiliare WordPress

Există o serie întreagă de plugin-uri WordPress Real Estate, atunci când vine vorba de construirea unui site web imobiliar cu WordPress. Unele dintre aceste pluginuri sunt opțiuni grozave care nu numai că îți vor ușura viața mult mai ușor, dar vor avea un impact vizibil asupra afacerii tale.


În acest articol, veți găsi o selecție dintre cele mai impresionante și bogate funcții care vor ajuta la actualizarea site-ului dvs. imobiliar. De la afișări frumoase de proprietăți la opțiuni de căutare avansate, pluginurile de mai jos oferă ceva pentru toată lumea.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Plugin imobiliar proprietate WordPress

Cele mai bune pluginuri imobiliare WordPress

Dacă doriți să dezvoltați un site elegant, cu proprietăți de lux, atunci pluginul pentru proprietăți WordPress Proprietatea poate fi cel pentru dvs. Oferind funcții extinse, acest plugin vă va oferi toate nevoile site-ului dvs. imobiliar care vă va ajuta să creați un site impresionant din punct de vedere vizual.

Pluginul Proprietăți Proprietăți WordPress vă permite să enumerați proprietățile dvs. cu detalii detaliate și să le afișați într-un stil potrivit pentru site-ul dvs. Pluginul se integrează cu Google Maps, permițând vizitatorilor să caute proprietăți în zona aleasă. Acest plugin imobiliar WordPress oferă, de asemenea, o varietate de instrumente pentru a facilita utilizatorilor să caute în detaliu proprietățile și să vă contacteze direct. Caracteristicile includ:

 • Tipuri de proprietăți avansate, astfel încât să puteți adăuga detalii specifice și relevante la fiecare tip de proprietate listat.
 • Mai multe moduri de a crea afișaje care vă ajută să vă creați propriul site unic.
 • Integrare cu Google Maps pentru o navigare ușoară a listelor.
 • Căutare avansată ajutând vizitatorii să găsească exact ceea ce caută
 • Integrarea formularului de contact 7, astfel încât potențialii dvs. cumpărători să intre cu ușurință în contact.
 • Mai mulți utilizatori ca agenți, astfel încât întreaga dvs. echipă își poate crea și gestiona propriile înregistrări și proprietăți.

Acest plugin costă 26 USD (cu 7,80 USD în plus dacă doriți un an de asistență pentru clienți).

Plugin IDX Optima Express și Market Boost IDX

Plugin imobiliar OptimaExpress

Plugin IDX Optima Express și Market Boost IDX este adus de dvs. de către iHomefinder și este o soluție impresionantă pentru site-urile imobiliare serioase de acolo. Oferă listări de proprietăți, rapoarte de piață și date MLS toate pe site-ul dvs. WordPress. De asemenea, se mândrește cu reputația sa pentru SEO și captarea de plumb. Alte funcții de plugin:

 • Design complet sensibil.
 • Galeriile de prindere a ochilor – galeriile de listare pot fi adăugate la pagini, postări și bare laterale. Glisoarele galeriei animate pot fi adăugate pentru a crea un spectacol impresionant de proprietăți.
 • Harta interactivă.
 • Căutare de proprietăți ușor de utilizat.
 • Funcții multiple de captare a plumbului – de la alerte prin e-mail la formularele de contact și înregistrare.
 • Raportare și Management.

Desigur, un plugin ca acesta costă. Deși pluginul de bază este liber de descărcat, după 30 de zile de încercare gratuită trebuie să plătiți un abonament lunar la iHomefinder pentru ao utiliza.

Planul mediu oferă cel mai bun echilibru dintre caracteristici și preț, costând 49,95 USD pe lună. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați opțiunea de marketing prin e-mail de tip „iHomefinders” prin e-mail, atunci merită să faceți upgrade la planul lor premium, pe care îl oferă la 74,95 USD pe lună..

Acest plugin pentru imobiliare WordPress ar putea fi excesiv pentru site-urile web de bază pentru imobiliare, dar pentru proiecte serioase, ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie.

Listări AgentPress

Plugin Lista de presă agent

AgentPress Listări este un plugin gratuit WordPress dezvoltat de StudioPress. Este un plugin solid pentru cei care încep doar în afacerea imobiliară sau care nu au bugetul pentru o soluție mai extinsă încă.

Pluginul AgentPress Liste se integrează cu tema AgentPress Pro Real Estate pentru a crea un sistem de gestionare a listelor. De asemenea, funcționează cu alte site-uri WordPress bazate pe Genesis, adăugând un tip de postare personalizată pentru a vă permite să publicați listări de proprietăți detaliate pe site-ul dvs. Web. Acest plugin include și:

 • Rapid și ușor de instalat.
 • Rapid și eficient de utilizat.
 • Vizualizări impresionante fie pentru un singur, pentru căutare, fie pentru toate înregistrările.
 • Utilizează tipuri de postare personalizate, taxonomii și widget-uri.
 • Instrumentul de creare a taxonomiei poate fi utilizat pentru a crea propriul mod unic de clasificare a proprietăților pe care le enumerați.
 • Aceste taxonomii pot fi utilizate pentru a permite vizitatorilor să caute înregistrări.

Acest plugin este o opțiune deosebit de excelentă dacă nu utilizați un serviciu IDX.

Listări de proprietăți ușoare

EasyPropertyListings

Listarea proprietăților ușoare este probabil cea mai competentă Plugin WordPress gratuit disponibil. Vă permite să afișați listări de proprietăți pe site-ul dvs. WordPress și ar trebui să funcționeze cu orice temă. Caracteristicile notabile includ:

 • Mai multe tipuri de listare, astfel încât să puteți lista proprietăți rezidențiale, închirieri, comerciale, întreprinderi, terenuri și altele, ușor.
 • Integrat cu Google Maps.
 • Contactați sistemul CRM pentru a gestiona eficient clienții și contactele.
 • Rapoarte pentru urmărirea listelor.
 • Suport valutar pentru monede non-dolar, astfel încât să puteți enumera proprietăți din întreaga lume.

Listările de proprietăți ușoare pot fi extinse și cu biblioteca sa add-on-uri. Cu toate acestea, acestea nu vin ieftine, așa că dacă doriți o soluție mai extinsă, ar putea merita să căutați un produs premium din primăvară..

Contemporane Imobiliare Tipuri de post personalizate

Contempo-real estate-plugin

Dacă sunteți un dezvoltator care dorește să vă construiască prima temă imobiliară, atunci Plugin Contemporan Imobiliare Tipuri de post personalizate este o opțiune excelentă. Acest plugin este o bază excelentă pentru a vă construi tema imobiliară cu opțiuni simple pentru listări și mărturii tipuri de post personalizate, împreună cu câmpurile personalizate și taxonomiile aferente (categorii și etichete). Vă recomandăm acest plugin pentru dezvoltatorii de teme, deoarece nu sunt incluse șabloane de pagini / post, așa că va trebui să creați singuri o temă (sau să verificați biblioteca Contempo pentru temele WordPress imobiliare).

Alte pluginuri esențiale pentru un site Web imobiliar

În afară de pluginurile WordPress care au fost create special pentru site-urile imobiliare, există și alte pluginuri esențiale pe care ar trebui să le luați în considerare.

Construiți o listă de e-mail cu un plugin pop-up opt-in

Pentru a vă ajuta să vă construiți lista de corespondență și următoarele, trebuie să instalați într-adevăr un plugin bun de înscriere. Acest lucru vă va permite să nu colectați doar adrese de e-mail, dar să începeți să construiți un raport și să relaționați cu clienții potențiali. Pentru a afla cum puteți adăuga cu ușurință un formular de înscriere la site-ul dvs. imobiliar, citiți recenzia noastră despre pluginul Bloom WordPress.

Obțineți mai multă expunere cu butoanele de partajare socială

Ca agent imobiliar, doriți ca conținutul dvs. să fie împărtășit, distribuit, distribuit. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de butoane de partajare pe fiecare pagină, postare și listare pentru a încuraja publicul dvs. să partajeze acest conținut pe paginile lor de socializare. Easy Social Share Buttons este un plugin care conține funcții care ar trebui să răspundă tuturor nevoilor tale..

Pârghie SEO pentru mai mult trafic

Yoast SEO

Imobiliarele sunt o afacere extrem de competitivă, iar optimizarea motorului site-ului dvs. (SEO) vă poate ajuta cu adevărat să mergeți în fața concurenței. Yoast SEO este un plugin WordPress bogat în funcții, care poate avea grijă de o serie de sarcini legate de SEO. Pentru mai multe informații despre funcțiile importante pe care le oferă Yoast SEO, citiți ghidul nostru de pluginuri SEO.

Instalați un plugin de rezervă pentru a vă securiza site-ul

Plugin de Backup WordPress UpdraftPlus

În calitate de agent imobiliar modern, veți ști importanța site-ului dvs. web. Acum imaginați-vă că acel site dispare peste noapte! Pentru a vă asigura că nu este niciodată o opțiune, trebuie să instalați un plugin de rezervă, astfel încât dacă cel mai rău se întâmplă și site-ul dvs. se prăbușește, puteți recupera o copie. UpdraftPlus este o soluție completă pentru backup, permițându-vă să vă restaurați site-ul cu doar câteva clicuri.

Înțelegeți-vă analiza pentru a vă cunoaște publicul

GoogleAnalyticsDashboardWP

O defalcare a performanței site-ului dvs. web și a traficului care ajunge de unde este esențial pentru o afacere imobiliară. În primul rând, descărcați Tabloul de bord Google Analytics pentru WP astfel încât să vă puteți analiza datele fără a fi necesar să părăsiți site-ul. În al doilea rând, începe să înveți cum să interpretezi și să folosești datele tale.

Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți publicul dvs. și să vă asigurați că site-ul dvs. și afacerea dvs. răspund nevoilor lor. Asigurați-vă că citiți ghidul nostru recent despre valorile audienței pentru o mai bună înțelegere a acestei zone cheie.

Gânduri finale despre pluginurile imobiliare WordPress

Pluginurile pe care le alegeți pentru site-ul dvs. imobiliar vor depinde foarte mult de afacerea dvs. Ce îți lipsește site-ul? Ce instrumente folosesc vizitatorii dvs.? Cât este bugetul dvs.?

Toate pluginurile menționate sunt opțiuni bune, astfel încât este pur și simplu un caz de potrivire a unui plugin la nevoile dvs.. Aveți un site imobiliar? Ce pluginuri utilizați? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me