Cele mai bune pluginuri de mapare pentru WordPress

O pagină de contact este mult mai utilă cu o hartă. O postare despre locurile preferate pentru mâncare chinezească este mult mai ușor de înțeles cu o hartă plină de repere. Un blog de călătorii este cu atât mai distractiv când (și voi cititorii) puteți vedea dintr-o privire toate locurile unde ați fost. Există multe motive pentru a include hărți pe site-ul dvs. WordPress și indiferent care este motivul dvs. ar trebui să aveți un mod ușor și eficient de a face doar așa.


Mai jos este prezentat un plus de 30+ dintre cele mai bune pluginuri de mapare disponibile. Am inclus un mix bun de plugin-uri gratuite și premium pentru a vă ajuta să identificați orice este nevoie. Așadar, apucați un plugin și începeți să creați hărți frumoase pentru postările și paginile dvs. WordPress. Adăugarea de hărți pe site-ul dvs. nu va fi mai ușoară!

Notă: Poate trebuie creați-vă propria cheie API Google pentru a utiliza unele dintre opțiunile de pe hartă de mai jos.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Maps Marker Pro

Cele mai bune pluginuri de mapare: MapsMarker Pro

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Maps Marker Pro este un plugin WordPress premium, care funcționează cu o varietate de sisteme de mapare – Google Maps, Google Earth, OpenStreetMap, MapQuest, OGD Vienna Maps și Bing Maps sunt toate compatibile. În plus, puteți încărca propriile dvs. hărți personalizate pe care să le utilizați (o opțiune excelentă dacă utilizați pluginul pentru a adăuga o hartă de mall, o hartă a hotelului dvs., o hartă a locurilor de nuntă sau o altă hartă de tip special).

Cu Maps Marker Pro la dispoziție, este ușor să îți îmbunătățești site-ul web folosind inclus caracteristici. De exemplu, puteți adăuga o hartă cu Trasee GPX pentru a vă afișa traseul, distanța și ritmul la o postare pe blog – un plus excelent pentru rularea bloggerilor sau pasionaților de biciclete montane. Sau utilizați suportul polilinic integrat pentru a desena forme geometrice pe hărțile dvs. – care ar putea fi utilizate pentru a evidenția zonele de trafic sau pentru a trasa un peisaj din grădină. Este ușor de proiectat și personalizat hărțile folosind cele mai mult de 600 de setări încorporate și spate. Posibilitățile sunt nesfârșite!

Alte caracteristici excelente includ pinii de hartă personalizați, straturi de marker, căutare de adrese integrată, cod QR, descrieri popup pentru marcaje, cod scurt de hărți ușor de utilizat și multe altele. Maps Marker Pro se livrează, de asemenea, cu 46 de traduceri impresionante, precum și compatibilitate pentru pluginuri de traducere populare precum WPML și Polylang. Și pentru dezvoltatori, veți fi bucuroși să știți că pluginul oferă API-uri cu funcții complete dacă doriți să creați o aplicație personalizată sau să vă integrați serviciile terțe..

2. MapSVG Interactive Vector, Google și Maps Maps

Cele mai bune pluginuri de mapare: MapSVG

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

MapSVG este unul dintre cele mai bune pluginuri WordPress de mapare pe care le puteți alege. Această soluție de mapare interactivă facilitează crearea de hărți vectoriale, Google sau imagini. Pluginul include funcții puternice pentru markeri, sfaturi de instrumente, coordonate de latitudine și longitudine, gestionări de evenimente personalizate (la clic, mouse-ul peste, după încărcare, etc.), construirea formularului, CSS personalizat și multe altele. Puteți adăuga chiar și propriile statistici folosind hărți de choropleth – care este perfect pentru demografie, hartă meteo etc..

MapSVG include, de asemenea, o previzualizare în direct încorporată în panoul de control, astfel încât să puteți efectua și vizualiza modificări ale hărții în timp ce creați. Alte caracteristici de plugin notabile includ peste 100 de hărți de țară / lume, culori personalizate, link-uri de regiune, listă de director de piață de hărți, câmpuri personalizate de obiecte de hartă (text, dată, radio, casetă, postare WordPress, imagine, stare, regiuni, marker) și multe altele. Verificați demo-ul live pentru a vedea ce altceva are MapSVG.

3. Hărți geografice interactive

Plugin WordPress interactiv Geo Maps

Info și descărcareVizualizați Demo

Vrei să creezi hărți uimitoare pentru site-ul tău – completat cu funcții interactive, cum ar fi zoom, clustere de piață, legende colorate, hârtii de căldură, sfaturi de instrumente, filtre live și multe altele? Cu Hărți geografice interactive poti! Acest plugin de hartă bogat în funcții include peste 250 de hărți cu funcții avansate pentru a crea hărți personalizate pentru site-ul dvs..

Indiferent dacă sunteți un blogger de turism care vizitează locuri de pe glob, o afacere cu mai multe locații sau un agent imobiliar care prezintă caracteristicile cheie ale unui cartier – hărțile sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți site-ul. Iar Interactive Geo Maps este doar pluginul care vă poate ajuta. Versiunea pro a acestui plugin include regiuni de culori personalizate, piețe, sfaturi, 10 proiecții de hartă, zoom avansat, linii de conectare a marcajelor, suprapuneri, etichete text, hărți de foraj și multe altele. În plus, începerea este ușoară. Instalați doar pluginul, utilizați opțiunile încorporate pentru a vă proiecta harta, apoi introduceți-l folosind codul scurt sau blocul personalizat Gutenberg.

Cupon geografic interactiv pentru hărți

Nu pierdeți șansa dvs. de a obține acest mare lucru pe Hărți geografice interactive. Utilizați doar codul nostru exclusiv WPEIGM20 pentru a economisi 20% din noua achiziție de licență (sau reînnoire!).

Economisiți 20%

4. Hărți set de instrumente

Hărți set de instrumente

Următoarea pe lista noastră este Toolset Maps – o modalitate ușoară de a construi hărți personalizate pentru site-ul dvs. WordPress. Dacă numele pare cunoscut, este posibil să fi folosit Toolset înainte, una dintre cele mai populare metode de a adăuga tipuri și câmpuri de postare personalizate pe WordPress. Și veți fi fericiți să știți că Hărțile Instrumentului este la fel de puternică. Pluginul vă permite să vă creați propriile dvs. hărți specifice unui site web, fără PHP sau cunoștințe de codare. Indiferent dacă doriți să afișați o hartă bazată pe un tip de conținut specific (cum ar fi listările imobiliare), adăugați filtre sau geolocalizare pentru a afișa rezultatele din apropiere sau afișați harta în mai multe limbi (Hârtiile de instrumente sunt compatibile cu WPML) tot ceea ce aveți nevoie este la dvs. vârful degetelor.

Instrumentele Hărți de instrumente includ multe funcții puternice încorporate pentru a facilita crearea hărții. Utilizați opțiuni pentru câmpuri personalizate, designul markerului de hartă, nivel de zoom, tip de hartă, vedere stradală, filtre condiționate (inclusiv distanța) și multe altele pentru a vă proiecta harta. Toolset Maps funcționează excelent cu Google și Azure – deci luați-vă alegerea! Există mai multe tone Hărți set de instrumente poate face (inclusiv să lucreze excelent cu majoritatea temelor WordPress de top), așa că de ce să nu încercați?

5. Harta Lumii Interactive Plugin WordPress gratuit

Harta Lumii Interactive Plugin WordPress gratuit

Harta mondială interactivă este un plugin de mapare gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga o hartă Mondială distractivă și clic pe site-ul dvs. Adăugați link-uri, imagini și text pe hover plus schimbarea culorilor hărții folosind editorul vizual. După ce ați terminat, utilizați codul scurt pentru a insera harta pe orice postare sau pagină. Toate hărțile sunt sensibile și se încarcă rapid, astfel încât SEO-ul dvs. nu ar trebui efectuat în niciun fel. Și dacă doriți să construiți o hartă locală, consultați hărțile interactive personalizate ale dezvoltatorului pentru SUA, Europa, Asia și altele.

6. Hero Maps Premium

Cele mai bune pluginuri de mapare: Hero Maps Premium Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Vrei să creezi hărți impresionante pe ecran complet? Nu căutați mai departe de Hero Maps! Acest plugin premium WordPress acceptă ecran complet, hărți eroe, împreună cu o mulțime de opțiuni pentru construirea ușoară de glisare și fixare a hărților, încărcarea locației de mapare CSV, markere de hartă personalizabile, filtre de hărți, aspect fix sau complet, straturi de formă personalizate, piei de culoare și multe altele. Acest plugin avansat de mapare este plin de opțiuni!

7. Hărți interactive ale lumii

Cele mai bune pluginuri de mapare: hărți interactive ale lumii

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Hărțile Mondiale Interactive este un plugin WordPress premium pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga hărți la scară largă pe site-ul dvs. web. Acest plugin este perfect pentru prezentarea locurilor în care ați fost în lume, pentru a vă documenta diversele locații ale biroului la nivel mondial sau pentru a enumera punctele de interes istorice globale (7 minune pe cineva?). Creați propriile dvs. hărți personalizabile care arată întreaga lume, sau doar un continent, țară, stat sau (dacă este în SUA) zona metropolitană. În plus, puteți adăuga sfaturi de instrumente interactive pentru fiecare locație pentru a include informații suplimentare sau chiar imagini.

8. MapPress Easy Maps Google

Cele mai bune pluginuri de mapare: MapPress

Map Press este un plugin WordPress gratuit care utilizează cea mai recentă și cea mai mare API Google, astfel încât să puteți adăuga hărți la postările și paginile dvs. Pluginul funcționează excelent cu tipuri de post personalizate și instalații multisite, plus că include funcții utile, precum coduri scurte, asistență pentru vizualizare stradală, text personalizat, trafic în timp real și multe altele. În plus, dacă decideți vreodată că doriți mai multe, există o versiune profesională la care puteți face upgrade.

9. Harta progresului

Cele mai bune pluginuri de mapare: ProgressMap

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Progress Map este un plugin WordPress premium conceput pentru înregistrări. Ideea este că puteți adăuga o varietate de locații bazate pe site-ul dvs. web. Acesta ar putea fi articulația ta de burger preferată, listările dvs. imobiliare, locațiile hotelului – orice merge. În plus, toată locația pe care o adăugați va fi afișată pe harta dvs. minunată Google și pe un carusel personalizat chiar sub hartă. Pluginul este ușor de configurat, are mai multe machete de hărți, acceptă markere personalizate, funcționează cu navigare mobilă cu touch-swipe și multe altele.

10. WP Google Maps

Cele mai bune pluginuri de mapare: WP Google Maps

Pluginul WP Google Maps gratuit este o modalitate rapidă și simplă de a adăuga Google Maps pe site-ul dvs. WordPress. Pur și simplu introduceți adrese pentru a adăuga markeri (puteți chiar să faceți clic și glisați markere în loc), alegeți un tip de hartă (de exemplu, foaie de parcurs, satelit etc.) și apoi utilizați codul scurt sau widget-ul inclus pentru a adăuga harta dvs. pe site-ul dvs..

11. 5sec Google Maps PRO

Cele mai bune pluginuri de mapare: Google Maps PRO 5 secunde

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

5sec Google Maps PRO este un plugin WordPress premium, cu funcții de mapare excelente. În primul rând, pluginul include un constructor de hărți vizuale, astfel încât să puteți vedea pinii dvs. în timp ce le adăugați și să faceți modificări după cum este necesar. Apoi, pentru a vă face lucrurile mai ușoare, dezvoltatorii au inclus 10 skinuri unice, suport pentru suprapuneri de culori nelimitate, pictograme de 15 pini (plus opțiunea de a adăuga pictograme personalizate), selectarea limbii automate și shortcodes ușor de utilizat. În plus, puteți adăuga setări per-pin, cum ar fi animații, sfaturi de instrumente, direcții și multe altele.

12. Shortcodes Simulare: Google Maps

Cele mai bune plugin-uri de mapare: shortcodes simulare

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Și, dacă tot ce doriți este un simplu Google Map – consultați pluginul nostru gratuit WordPress Simple Shortcodes. Pluginul facilitează inserarea hărților folosind codul scurt al hărții Symple (tot ce trebuie să faceți este să adăugați titlul locației, adresa, înălțimea și zoomul) și este compatibil cu majoritatea temelor WordPress (îl recomandăm pentru utilizare cu toate din temele noastre gratuite de WordPress). Este o opțiune excelentă pentru a adăuga pe Google Maps locație de bază pentru o singură locație, precum și o mulțime de alte elemente utile (butoane, acordeoane, pictograme sociale și multe altele) pe site-ul dvs. WordPress.

13. Mapify.it

Cele mai bune pluginuri de mapare: Mapifyit

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Mapify.it este un plugin WordPress premium care este într-adevăr unul dintre cele mai bune moduri de a adăuga o hartă personalizată pe site-ul dvs. web. Acest plugin de mapare flexibil face ușor să adăugați hărți Google pe site-ul dvs. web, dar puteți deveni cu adevărat creativ și cu hărți personalizate. Adăugați pini cu sfaturi de instrumente la o fotografie de grup, includeți puncte hotspot pe o operă de artă – gândiți-vă în afara casetei! În plus, pluginul include o mulțime de animații, markere personalizate, asistență video, opțiuni de galerie, casete luminoase, integrare multisite și multe altele. Include chiar și un fișier PSD dacă doriți să creați un model de hartă pentru un client înainte de a începe.

14. WP Google Maps (Lite)

Cele mai bune pluginuri de mapare: WP Google Maps (Lite)

Pluginul WP Google Map gratuit pentru WordPress este o modalitate excelentă de a crea hărți nelimitate cu locații nelimitate de adăugat la postările sau paginile dvs. WordPress. Utilizați diferitele funcții din plugin pentru a crea hărți responsive cu markere personalizate. Pluginul include chiar suport pentru trafic, trasee și straturi de teren pentru și mai multe posibilități de mapare. În plus, există o versiune profesională, dacă doriți vreodată funcții adăugate (cum ar fi skinuri personalizate, tabele, formulare de contact etc.).

15. Google Maps responsive

Cele mai bune pluginuri de mapare: Google Maps responsive

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Google Maps responsive este un plugin WordPress premium care a fost testat și conceput pentru a crea hărți perfecte pentru pixeli pentru site-ul dvs. WordPress. Creați hărți bazate pe coordonate sau adrese, apoi utilizați codul scurt pentru a adăuga harta dvs. în orice postare, pagină sau altă zonă de text. Există un număr de 40 de piele de culori predefinite, 10 culori de marcaj și o previzualizare a hărții în direct (astfel încât să puteți vedea ce ați creat).

16. CP Google Maps

Cele mai bune pluginuri de mapare: CP Google Maps

CP Google Maps este un plugin gratuit WordPress pe care îl puteți utiliza pentru a crea hărți Google personalizate legate de conținutul dvs. Puteți adăuga anunțului multe locații după cum aveți nevoie, iar pluginul va afișa chiar și alte intrări conexe la postarea dvs. Și asta nu este totul, puteți adăuga markeri proprii, încorporați harta în mai multe limbi și puteți personaliza opțiuni precum zoom, tip hartă, margini, dimensiuni și multe altele.

17. Plugin pentru constructor de hartă interactivă

Cele mai bune pluginuri de mapare: plugin interactiv pentru constructor de hărți

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul Interactive Map Builder este o soluție de construire a hărților care vă va permite să creați hărți frumoase și interactive pentru site-ul dvs. web. Nu este pluginul dvs. mediu, Builder de hartă interactivă are un nivel cu totul nou, astfel încât să puteți construi hărți personalizate care să se potrivească nevoilor dvs. specifice.

18. Plugin Google Maps pe Google Builder

Cele mai bune pluginuri de mapare: Plugin Google Maps Google Builder

Maps Builder by WordImpress este un mod rapid și intuitiv de a crea propriile hărți Google personalizabile pentru site-ul dvs. web. Utilizați funcțiile încorporate, cum ar fi constructorul de hărți live, integrarea Google Locații, pictogramele unice ale pieței de hărți și, desigur, interfața super intuitivă pentru a vă construi hărțile în cel mai scurt timp.

19. Mapplic Plugin personalizat interactiv Map Map

Cele mai bune plugin-uri de mapare: hărți interactive Mapplic personalizate

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Mapplic este un plugin de hartă interactiv premium cu opțiune avansată pentru crearea unei hărți pentru site-ul dvs. de afaceri. Creați hărți de vectori și imagini, adăugați repere sau podele nelimitate, utilizați hărți încorporate în țară sau lume, adăugați linkuri profunde și creați hărți tactile complet sensibile pentru orice!

20. Intergeo Google Maps Plugin de Themeisle

Cele mai bune pluginuri de mapare: Intergeo Google Maps Plugin de Themeisle

Pluginul Intergeo Google Maps este o modalitate excelentă de a construi hărți pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul îl menține simplu cu opțiunea pentru poziție, zoom, controale, locații multiple, stiluri de culoare și markere. Nevoie de mai mult? De asemenea, oferă un complet versiune premium peste la Themeisle.

21. Plugin Google Maps avansat pentru WordPress

Cele mai bune pluginuri de mapare: Google Maps avansate

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă aveți o prezență fizică, offline, afacerea pe care o conduceți depinde de numărul de persoane care vă pot găsi. Și cum te vor găsi potențialii tăi clienți? Folosind o hartă, desigur, nu este știință rachetă!

Pluginul Google Maps avansat este probabil unul dintre cele mai sofisticate pluginuri Google Maps de pe piață astăzi. Pluginul este bogat în caracteristici și acceptă aproape orice tip de hartă imaginabilă. Puteți suprapune formele și liniile colorate de pe hărțile dvs. pentru a transmite mesaje specifice vizitatorilor dvs., iar pluginul acceptă toate „skinurile” disponibile cu Google Maps – inclusiv vedere stradală, vedere pe hartă, vedere pe Pământ, vedere panoramică și 45° Vizualizare imagini.

Puteți adăuga un număr nelimitat de locații la o hartă, iar hărțile pot fi introduse pe orice post / pagină utilizând un cod scurt sau în orice zonă de widget folosind un widget dedicat. Cea mai impresionantă caracteristică pe care o acceptă pluginul Google Maps avansat este posibilitatea de a adăuga „straturi” pe hărțile tale. Aceasta înseamnă că puteți adăuga direcții, rute de ciclism, niveluri de trafic și straturi meteo pe hartă. Puteți adăuga mai multe straturi la o hartă, care oferă vizitatorilor site-ului dvs. web tot ceea ce ar putea avea nevoie să știe când încearcă să vă găsească.

Hărțile răspund complet și pot fi personalizate folosind unul dintre cei 500+ markeri gata făcuți sau puteți să vă proiectați propriul marker personalizat. Sau adăugați forme personalizate ca evidențierea hărții, creați piei de hartă personalizate, afișați mai multe rute, adăugați straturi personalizate (trafic, tranzit, bicicletă etc.), creați clustere, adăugați propriile direcții personalizate și multe altele.

22. Marcaje de bază Google Maps

Cele mai bune plugin-uri de mapare: mărci de bază Google Maps

Chiar dacă s-a crezut că acest plugin gratuit este denumit pluginul de bază Google Maps Placemarks, nu este chiar atât de simplu – este foarte simplu de utilizat. Pluginul creează un tip de postare personalizat pentru hărțile dvs. pe care le puteți personaliza cu pictograme, tip hartă, zoom, marcaje, filtre etc și apoi puteți insera cu ușurință oriunde cu un cod scurt.

23. Widget Google Maps

Cele mai bune pluginuri de mapare: Google Maps Widget

Pluginul WordPress gratuit pentru Google Maps Widget facilitează adăugarea rapidă a hărților fără sens la site-ul dvs. web. Pluginul acceptă miniaturi Google Maps, lightbox, opțiuni generale pentru hărți (dimensiune, tip, schema de culori, zoom etc.) și, desigur, opțiuni de widget pentru titlu și adresă. Este o opțiune rapidă și ușoară pentru a adăuga hărți în barele laterale, în subsolurile și în orice alte zone gata pentru widget-uri.

24. Google Maps Builder pentru WordPress

Cele mai bune pluginuri de mapare: Google Maps Builder Free Plugin

Google Huge-It gratuit Google Maps Builder pentru WordPress este construit pe modelul freemium, ceea ce înseamnă că există și o versiune gratuită și premium a pluginului. Cu toate acestea, există atât de multe funcții minunate în versiunea gratuită, este o potrivire excelentă pentru majoritatea site-urilor web care doresc să adauge hărți Google. Construiți hărți nelimitate, introduceți markeri nelimitați, adăugați forme sau cercuri de localizare, permiteți straturi de trafic / tranzit etc. Plus hărțile răspund automat!

25. Image Map Pro pentru WordPress

Cele mai bune plugin-uri de mapare: Image Map Pro Premium Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Image Map Pro este un constructor interactiv de hărți de imagine premium. De ce să vă limitați creațiile la hărțile Google? Cu Image Map Pro puteți crea hărți personalizate folosind imaginea (sau harta) aleasă de dvs. Apoi adăugați forme personalizate, pictograme de fonturi, sfaturi de instrumente, acțiuni mouse-ului sau pe clic, zoom personalizat, dispunere pe ecran complet și multe altele. În plus, pluginul acceptă importuri ușoare de hărți, anulare / refacere în timp ce se construiește, duplicarea straturilor, stiluri personalizate și actualizări automate.

26. Google Maps WD

Cele mai bune pluginuri de mapare: Google Maps WD Free Plugin

Pluginul WordPress Google Free WD este un plugin simplu și intuitiv pentru a adăuga hărți Google pe orice site web WordPress. Trebuie doar să instalați pluginul și să începeți să vă construiți hărțile. Pluginul acceptă mai multe locații, locații înrudite / categorizate, straturi de hartă, marker, link-uri pin, hărți, indicații și multe altele. După ce ați terminat, utilizați codul scurt pentru a adăuga harta dvs. în orice postare sau pagină.

27. Localizator de magazine WP

Cele mai bune pluginuri de mapare: WP Store Localizator gratuit

Hărțile sunt o modalitate excelentă de a arăta destinațiile pentru călătorii și timp liber, dar sunt, de asemenea, foarte utile pentru afaceri. Cu pluginul WP Store Locator gratuit, puteți adăuga locațiile magazinului dvs. împreună cu informații importante, cum ar fi orele, numărul de telefon, adresa URL și descrierea. Apoi adăugați funcții suplimentare precum stiluri personalizate, pictograme pentru marcarea hărții, meta-date personalizate, distanțe de conducere și chiar indicații de conducere. Pluginul WP Store Locator este, de asemenea, complet compatibil cu plugin-uri multilingve, astfel încât să puteți crea hărți care să fie utilizate pentru toate cele mai mari piețe țintă ale dvs..

28. Căutare Super Store pentru WordPress

Cele mai bune plugin-uri de cartografiere: Super Premium Finder Plugin Premium

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Proiectați hărți avansate pentru ca clienții să vă găsească locațiile cu ajutorul Super Store Finder pentru WordPress. Creați hărți responsive și mobile pentru vizualizarea străzii și indicații pentru site-ul dvs. WordPress. Adăugați locații nelimitate, alegeți un aspect în cutie sau complet, activați locația geografică, personalizați stiluri / culori, glisați și renunțați, adăugați etichete personalizate și multe altele.

29. Google Maps ușor

Cele mai bune pluginuri de mapare: Google Maps Plugin gratuit WordPress gratuit

Google Maps Easy este doar atât de ușor. Acest plugin gratuit include un constructor de hărți live ușor de utilizat, cu suport pentru descrierile media, markeri nelimitați, opțiuni personalizabile și un shortcode ușor de utilizat pentru a insera hărțile. În plus, pluginul este compatibil cu majoritatea temelor și dispozitivelor mobile.

30. Shortcode simplu Google Maps

Cele mai bune plugin-uri de cartografiere: codul simplu Google Maps

Codul simplu Google Maps este exact așa cum sună – un shortcode de mapare simplu și simplu de utilizat. Utilizați parametrii codului scurt pw_map pentru adresă, lățimea și înălțimea hărții, defilați roțile și dezactivați controalele pentru a regla rapid setările pentru harta dvs. Hărțile sunt memorate în cache cu API-ul tranzitorii WordPress și pluginul este deja configurat pentru a funcționa cu API-ul Google.

31. iMapper – WordPress Image Mapper / Pinner

Cele mai bune pluginuri de mapare: iMapper Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

MapMper / pinner premium pentru imagini WordPress iMapper este un plugin avansat de mapare personalizat pentru a adăuga pinuri interactive și animate în propriile imagini (fie că încărcați o hartă de mall, un produs plat sau altceva). Adăugați pini personalizați cu sugestii, diapozitive, file, link-uri, bule, filtre și multe altele. Pluginul acceptă, de asemenea, fonturi Google, stiluri personalizate, lightbox (imagine / galerie) și acțiuni.

32. Vizorizator de imagini panoramice la 360 °

Cele mai bune pluginuri de mapare: 360 Panoramic Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Deși nu este o hartă de stil tradițională, 360 Panoramic Image Viewer este un plugin premium pentru a adăuga hotspoturi personalizate și a derula la imaginile panoramice. Pluginul vă permite să încărcați cele 360 ​​de imagini, să le manipulați și să le optimizați pentru o experiență de utilizator îmbunătățită, apoi să adăugați hotspoturi (folosind un element de hartă). Acesta este un mod distractiv, un mod creativ de a adăuga tururi interactive în orașul dvs., restaurant sau birouri.

33. Listă de hărți Pro

Cele mai bune plugin-uri de mapare: Pro Listă de hartă

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Map List Pro este un plugin WordPress premium care ar fi un plus excelent la orice site web WordPress. Cu acest plugin puteți adăuga hărți detaliate și liste care pot fi căutate și sortabile – astfel încât cititorii să vă poată vedea întreaga hartă sau doar bițiile și piesele de care sunt interesați. Plus Map List Pro vine preîncărcat cu 25 de stiluri de hartă diferite, suport pentru imagini, zoom automat, markere personalizate, markere de categorii și filtre (așa cum am menționat anterior).

34. Jetpack Informații de contact și Widget Hartă

Informații de contact și widget pentru hartă Jetpack

Utilizați deja pluginul Jetpack? Ei bine, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că această soluție WordPress integrală include un mod simplu de a adăuga hărți Google pe site-ul dvs. Folosiți doar Widget Informații de contact – care conține câmpuri simple pentru adresa dvs., opțiunea Google Map, telefon și orele de afaceri. Dacă utilizați deja Jetpack pentru site-ul dvs., aceasta este o opțiune rapidă și ușoară.

Învelire

Acolo te duci – 30+ plugin-uri minunate de mapare WordPress pe care le poți folosi pentru a împărtăși locațiile de birou, locurile preferate, atracțiile locale și multe altele. Ați folosit vreunul dintre pluginurile de mai sus? Spune-ne cum a funcționat pentru tine sau dacă ai recomandări.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me