Cele mai bune pluginuri de geotargeting WordPress pentru conținut bazat pe locație

Cu siguranță, știți că Google oferă rezultate de căutare adecvate locației dvs. Dar nu doar Google personalizează conținutul web în funcție de locația vizitatorilor. Veți vedea alte site-uri web cum ar fi Amazon, eBay și multe site-uri de comerț electronic care furnizează pagini care sunt mai relevante pentru partea dvs. de lume. Și dacă vă place, nu există niciun motiv pentru care site-ul dvs. web nu ar trebui să servească conținut în funcție de locația vizitatorilor dvs. Plugin-urile de geotargeting WordPress vă pot ajuta.


Geotargeting identifică locația vizitatorului dvs. și apoi furnizează conținut relevant pentru acea locație. De exemplu, dacă executați un site web legat de vreme, widgetul afișează vremea locală a locației vizitatorului. Plugin-urile de localizare se bazează, de asemenea, pe geotargeting.

De unde cunoaște site-ul dvs. web locația unui vizitator? Este ușor de detectat locația folosind adresa IP a vizitatorului și baza de date de geolocalizare.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Ce este o adresă IP și geotargeting?

Un adresa IP este un număr care indică adresa fizică a computerului unui vizitator. Geotargeting este atunci când utilizați această adresă pentru a identifica o locație a vizitatorilor și apoi serviți conținutul cel mai relevant pentru ei. Drept urmare, vizitatorii se simt mai angajați cu site-ul dvs. web.

Înțelegeți-vă traficul

Înainte de a vă grăbi să creați conținut specific locației, este important să înțelegeți modelul de trafic web pe site-ul dvs. web. Pur și simplu consultați jurnalele serverului. Acest lucru nu numai că vă ajută să găsiți adrese IP care încearcă să vă acceseze tabloul de bord, ci vă ajută să blocați adresele IP nedorite de accesarea paginilor wp-admin și vă pot proteja zona de administrare în multe alte moduri.

Un alt instrument pe care vă puteți baza pentru a înțelege de unde provine traficul dvs. este funcția demografică din Google Analytics.

De ce ar trebui să utilizați pluginuri de geotargeting WordPress?

Există multe motive pentru care ar trebui să luați în considerare oferirea de conținut diferit pentru publicuri diferite:

 • Afișajul de limbi locale inspiră încredere în vizitatori pentru a interacționa cu site-ul dvs. web.
 • Vă veți putea conecta instantaneu cu publicul local, referindu-vă la evenimente locale și folosind umorul și mărturiile locale ale personalităților locale.
 • În plus, va fi posibil să personalizați oferte, evenimente și cupoane și să derulați campanii de publicitate și marketing local foarte bine orientate.
 • Puteți îmbunătăți serviciul pentru clienți, oferind vizitatorilor informații despre zonele de livrare, orele de funcționare, aranjamentele de parcare etc..
 • Întreprinderile cu sucursale locale pot direcționa clienții către un magazin din apropiere sau un subsol local.
 • Puteți afișa informații privind taxele și transporturile specifice fiecărei țări.
 • Trebuie afișate numai avize legale specifice fiecărei țări.
 • Veți putea furniza informații și conținut spot-on.
 • Pentru a viza anumite zone geografice unde există o cerere mare pentru serviciile sau produsele dvs..
 • Site-urile de comerț electronic pot restricționa afișarea produselor care nu sunt disponibile într-o anumită zonă.
 • Nu doriți ca afacerea dvs. locală să irosească lățimea de bandă pe traficul din alte țări.
 • Pentru a restricționa traficul cu spam mare, care nu duce la potrivirea ratelor de conversie.
 • Pentru a intensifica securitatea unui site web, mai ales dacă site-ul dvs. web este vulnerabil la hackerii de peste mări.

Cele mai bune plugin-uri WordPress pentru geotargeting

Ați observat că versiunile actualizate de WordPress folosesc funcția de geotargeting? Tabloul de bord afișează evenimentele viitoare relevante pentru locația dvs. Cu toate acestea, CMS în sine nu are funcționalitate încorporată pentru a optimiza conținutul bazat pe locație.

Din fericire, multe plugin-uri gratuite și premium sunt disponibile pentru a vă ajuta. Aceste pluginuri de geotargeting WordPress pot îmbunătăți site-urile web pentru o audiență globală. Majoritatea pluginurilor au nevoie de dvs. pentru a obține o API gratuită / plătită pentru a solicita informații de geolocalizare IP de la serverul pluginului sau serverul terț.

Să ne uităm la unele pluginuri care vă pot ajuta să optimizați traficul, precum și alte lucruri pe baza adreselor IP ale vizitatorilor.

Notă: Conform Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR), companiile trebuie să obțină consimțământul utilizatorului pentru a colecta informații despre locație. Vă recomandăm să consultați un specialist sau un avocat GDPR pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este în deplină conformitate.

1. Wo GeoTargeting

Wo GeoTargeting

Info și descărcare

GeoTargeting Pro este un plugin premium care ajută la vizarea utilizatorilor în trei moduri, toate bazate pe locațiile utilizatorilor:

 • Afișați conținut diferit
 • Redirecționați utilizatorii
 • Blocați utilizatorii

Site-urile web cu trafic ridicat se pot baza pe acest plugin pentru a controla tipurile de conținut afișate către diferiți vizitatori. Nu doar postări complete de blog, dar chiar și pagini, elemente de meniu, widget-uri, ferestre pop-up și tipuri de postări personalizate (inclusiv produsele WooCommerce) fac parte din tipurile de conținut vizate. În plus, dacă aveți nevoie de mai multă flexibilitate și control, există funcții PHP pe care le puteți plasa oriunde în codul site-ului dvs..

Regiunile vizate pot fi incluse sau excluse. Nu numai că, puteți restricționa orice bucată de conținut în timp ce editați postarea sau pagina. Cea mai bună utilizare a acestei funcții este de a ascunde anumite produse care nu sunt disponibile într-o zonă. De asemenea, este posibil să se afișeze diferite CTA sau anunțuri în funcție de locația unui vizitator. Un widget de căutare în țară derulantă permite utilizatorilor să își schimbe locația.

Pluginul facilitează direcționarea în mod convenabil a diferitelor țări prin gruparea lor în diferite categorii. În plus, pluginul se combină bine cu Geo Redirects (pentru a redirecționa utilizatorii către pagini diferite, în funcție de locația lor), Geo Blocker (pentru a bloca utilizatorii din diferite locații) și Geo Flags (pentru a afișa utilizatorii steagurilor de țară). Taxele pentru utilizare depind de numărul de solicitări efectuate la baza de date de geolocalizare.

GeoTargeting WP Lite

GeotargetingWP Lite va consuma API-ul atunci când trebuie să găsească locația utilizatorului. Deci, de exemplu, dacă un utilizator trebuie doar să geotearget conținut sau să redirecționeze utilizatorii într-o singură pagină, numai vizitele pe pagina respectivă vor consuma credite. Nu numai că, dacă un bot sau un crawler este cel care vizitează pagina, API nu va fi apelat deloc. Aceasta este diferența principală cu concurenții.

GeotargetingWP Lite are, de asemenea, un mod de memorie cache pentru utilizatorii care își geotargetă întregul site web, astfel încât utilizatorii consumă credite doar în prima pagină a vizitei lor în timp ce vizualizările ulterioare sunt încărcate din cache. Și vorbind despre cache, cache-ul de pagini este cel mai rău inamic al pluginurilor de geotargeting de pe piață. Acest plugin este complet compatibil cu WP Rocket și oferă și modul AJAX. Deci funcționează cu restul de plug-in-uri de memorie cache de pe piață.

Versiunea gratuită a acestui plugin GeoTargetingWP Lite este de bază în comparație cu versiunea pro. Vă permite doar să specificați ce țări, state sau orașe sunt capabile să vadă conținutul. Lucrând cu servicii de firewall populare precum Sucuri și CloudFlare, poate detecta IP-uri reale ale utilizatorilor. Și fiind compatibil cu pluginul popup WordPress, veți putea, de asemenea, să geotargetați pop-up-uri.

2. Geolocalizare

Plugin WordPress gratuit pentru geolocalizare

Pluginul de geolocalizare permite utilizatorilor WordPress să adauge perfect geo-date în postările lor. Pe lângă faptul că adăugați valoare postării dvs., acest lucru este extrem de util când doriți să oferiți informații despre locație cititorilor.

Odată ce adăugați geo-date la orice postare pe pagina Editare, utilizatorii vor vedea un link pe postarea publicată. În timp, deschide o hartă interactivă.

Lucrul cu pluginul devine mai ușor dacă utilizați WordPress pentru iPhone, WordPress pentru Android sau WordPress pentru BlackBerry. Acest lucru se datorează faptului că aceste aplicații au funcții de geo-etalonare încorporate care îți geagotează instantaneu postările.

3. Plug-ul Geo CF

CF Geo Plugin pentru WordPress

Dacă sunteți în căutarea unui singur plugin care să vă ajute în geo-marketing pentru site-ul dvs. web, CF-ul Geo Plugin ar putea fi o potrivire perfectă. Acest plugin folosește date geografice despre vizitatorii dvs. pentru a vă ajuta să creați campanii de marketing țintă, să afișați valute locale în magazinul dvs. de comerț electronic, să redirecționați utilizatorii către pagina localizată / tradusă corectă de pe site-ul dvs. și chiar să eliminați notificările legale care nu pot fi necesare pentru locații specifice.

Alte caracteristici de plugin notabile includ suportul CDN Cloudflare, un cod scurt folosind Geo Banner pentru notificări dinamice, GEO Defender pentru a bloca accesul la site pentru anumite locații, redirecționarea SEO a țării, include sau exclude conținutul prin locație și suportul SSL.

4. IP Geo Block

IP Geo Block Plugin WordPress gratuit

Pluginul IP Geo Block blochează accesul site-urilor dvs., adreselor IP și chiar țări sau regiuni întregi. Această caracteristică poate fi utilă atunci când trebuie să opriți ca oamenii sau roboții să nu facă hacking pe site-ul dvs. web.

Pluginul oferă protecție împotriva autentificărilor rău intenționate, spam-ului de comentarii, spam-urilor de tip trackback și pingback din țări sau regiuni nedorite. Accesul la backend-ul site-ului dvs. web va fi validat cu ajutorul unui cod de țară bazat pe adresa IP. Puteți selecta lista albă sau lista neagră, precum și o serie de adrese IP. Dar nu se oprește acolo, detectează atacuri rău intenționate chiar și din țările permise, pe baza modelelor de atac.

Pluginul poate fi configurat pentru a încărca cu prioritate la alte pluginuri. Drept urmare, încărcarea pe serverul dvs. este redusă prin protejarea împotriva atacurilor de forță brută. De asemenea, ascunde referitorul http când faceți clic pe un link extern de pe site-ul dvs..

5. Țara blocului iQ

iQ Block Country Free WordPress Plugin

iQ Block Country este destul de similar în funcție de pluginul anterior, permițându-vă să permiteți sau să restricționați vizitatorii din anumite țări să vadă părți ale conținutului dvs. Este eficient să blochezi și hackerii necinstiți din țări întregi și comentariile spam. Și dacă doriți să permiteți accesului unor vizitatori din țări blocate, este posibil și acest lucru. Va trebui doar să enumerați lista de adrese IP.

Pluginul oferă securitate aproape acoperită cu fier la pagina dvs. de administrare, permițând introducerea doar la adresele IP specificate sau la adresele din țara dvs. de origine. Vizitatorii cărora li se refuză intrarea pot fi redirecționați către o altă pagină sau site-ul web. Sau, le puteți arăta un mesaj care poate fi stilizat folosind CSS.

Pentru a utiliza pluginul, va trebui să descărcați baza de date geoIP de la o terță parte sau să obțineți o API de la aceștia pentru a avea acces la geo-date. Pluginul funcționează bine cu multe (dar nu toate) plugin-uri de memorie în cache.

6. Redirecționare WP GeoIP

WP GeoIP Country Redirect Plugin WordPress

Info și descărcare

WP GeoIP este un plugin WordPress de redirecționare specific țării. Ați avut vreodată nevoie de un instrument de încredere pentru site-ul dvs. bazat pe WordPress care să vă ajute să redirecționați vizitatorii după țară? Nu mai căuta! WP GeoIP Country Redirect vă permite să detectați în mod automat țările utilizatorilor pe baza adresei IP și să acționați pe baza intrării dvs..

Cu GeoIP este posibil să gestionați traficul site-ului dvs. web redirecționând vizitatori din diferite țări către anumite postări sau pagini. Îl puteți folosi pentru o serie de avantaje precum:

 • Aterizați utilizatorul pe o pagină / un site web specific
 • Vizitați direct către paginile corecte dintr-un site web tradus în mai multe limbi
 • Alungați țările non-comerciale
 • Afișați o pagină cu o ofertă disponibilă numai pentru anumite locații
 • Redirecționați clienții către paginile potrivite pentru magazin pentru taxe
 • Singura limită este propria imaginație!

Aveți câteva funcții complexe, precum excepții de adresă IP, Toate țările, cu excepția unei reguli, Niciun parametru de redirecționare în adresa URL, Funcția cookie odată redirecționată etc. Și puteți vedea mai multe funcții de plugin mai jos!

Mai multe plugin-uri de geotargeting WordPress în valoare de verificare:

 • Geo WordPress-ul meu: vă ajută să simplificați crearea oricărui site web bazat pe locații, cum ar fi imobiliare, evenimente și director. Vă ajută să creați formulare de căutare de proximitate pentru a găsi oricare dintre componentele geotezate ale site-ului dvs..
 • Geo IPDetection: este util pentru furnizarea de informații geografice bazate pe IP. Acesta poate fi utilizat în teme sau alte pluginuri, atât ca cod scurt, fie prin intermediul unor clase de corpuri CSS. Aceste informații vă pot ajuta la alegerea monedelor, a zonelor orare, a celui mai apropiat magazin etc.
 • Geotarget motor WP: Dacă site-ul dvs. web funcționează într-un mediu WP Engine, acest plugin vă poate ajuta să afișați conținutul legat de locația vizitatorilor prin integrarea cu diferite variabile pe site-ul dvs. WP Engine.
 • Produse bazate pe geolocalizare WooCommerce: o extensie pentru popularul plugin WooCommerce care arată / ascunde produsele vizitatorilor în funcție de locația lor. Filtrarea produselor în funcție de țară, regiune sau oraș este posibilă.
 • CloudGuard: vă permite să selectați țări care pot avea acces la paginile de conectare. Aceasta înseamnă că accesul la toate celelalte țări este blocat. În timp ce pluginul este gratuit, veți avea nevoie de un cont Cloudflare cu funcția de geolocalizare activată.
 • WP Pro Geo Targeting: un plugin premium ușor de utilizat, care poate fi aplicat tuturor postărilor și tipurilor de conținut pentru a regla accesul vizitatorilor în funcție de țara lor. Puteți utiliza coduri scurte pentru a controla accesul la anumite porțiuni de conținut. Se combină bine cu sistemul de publicitate WP PRO.
 • Redirecționare pe țară și mobil pentru WordPress: este, în esență, un plugin pentru redirecționarea vizitatorilor, bazat pe diverse criterii, inclusiv țară, oraș, continent, stat sau regiune. Pe lângă blocarea utilizatorilor, puteți alege să adăugați ferestre pop-up pentru redirecționări. Nu numai că este compatibil cu plugin-urile de memorie în cache populare, ci este compatibil și cu WMPL, Caldera Forms și multisites.
 • AdRotate: merită încercat dacă doriți să vă optimizați eforturile de publicitate. Ajută la difuzarea diferitelor anunțuri în diferite țări, state sau orașe. Funcția de geotargeting este disponibilă doar cu versiunea premium a pluginului.
 • Anunțuri avansate: este încă un plugin care ajută la publicitatea extrem de direcționată bazată pe o funcție suplimentară de geolocalizare pro. Vă permite să vă personalizați regulile publicitare pe scară largă.

Gânduri finale

Plugin-urile de geotargeting WordPress oferă o modalitate relativ ușoară de personalizare a conținutului pentru utilizatori, în funcție de locația lor. Vă ajută să vă mențineți vizitatorii mai bine angajați cu site-ul dvs. web cu un conținut care este cel mai relevant pentru ei. Mai mult, puteți utiliza funcția pentru a îmbunătăți securitatea și a îmbunătăți eficiența site-ului dvs. WordPress. De-a lungul timpului, poate chiar ajuta la crearea unui public fidel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me