Rularea unui site web este dificilă. Există doar 24 de ore într-o zi, iar sarcinile se pot acumula rapid; scrierea conținutului dvs., comercializarea acestuia, promovarea acestuia prin intermediul social media, și a răspunde la orice întrebare este epuizant, ca să nu mai vorbim de mult timp.


Cei mai mulți oameni de succes își dau seama repede că pot face doar atât de mult singuri, iar o afacere unică poate ajunge doar atât de departe. La un moment dat, are sens ca un proprietar de afaceri să delege o oarecare responsabilitate: permite lucrătorilor să se specializeze și să se asigure că toate sarcinile se realizează la timp. O echipă mare, cu înaltă calificare, este mai capabilă să extindă un site web decât un blogger care lucrează solo.

Pentru bloggeri, conținut este treaba ta. Cu cât publici mai mult conținut de calitate, cu atât devii mai popular, cu atât vei atrage mai mult trafic și cu atât mai rapid va crește afacerea ta. Deoarece site-ul dvs. web începe să genereze venituri, este logic să începeți să angajați scriitori pentru a produce conținut în numele dvs. – nu este surprinzător faptul că majoritatea site-urilor web mai mari au mai mulți autori care contribuie, inclusiv aici la WP Explorer.

Cu toate acestea, deși avantajele colaborării cu scriitorii sunt clare, nu este lipsit de probleme. Veți avea probleme suplimentare de comunicare și colaborare, aveți nevoie de o soluție pentru revizuirea și editarea lucrărilor autorului dvs. pentru a vă asigura că o calitate este constant ridicată și trebuie să vă asigurați că autorii dvs. obțin creditul pe care îl merită pentru fiecare piesă..

Pentru a rezolva aceste probleme, o serie de plugin-uri WordPress au fost dezvoltate pentru a vă ajuta să gestionați eficient blogul dvs. multi-autor. Astăzi, vreau să vă prezint șase dintre cele mai bune.

Bine scriitor Verificați pluginul gratuit WordPress

Dacă ești obișnuit să faci totul pe site-ul tău singur, predarea responsabilității de producție de conținut poate fi nervoasă – la urma urmei, cum va putea altcineva să corespundă standardelor tale impecabil de înalte?

Plugin de verificare pentru scriitor bun este o soluție excelentă la această problemă. Puteți adăuga până la zece „sfaturi” pentru autorii de urmat, care sunt afișate într-un metabox sub fiecare postare. Autorii pot utiliza acest lucru ca listă de verificare pentru a se asigura că îți pun în aplicare sugestiile. Pluginul se poate dubla și ca ghid de stil: lista de verificare poate include sfaturi pentru optimizarea SEO sau formaterea celor mai bune practici.

Editor de roluri Plugin WordPress gratuit

Editor de roluri utilizator

WordPress vă permite să atribuiți cinci „roluri” diferite pentru utilizatori, inclusiv administrator, editor și autor. Fiecare rol vine cu un set propriu de acțiuni pe care utilizatorii din acel grup le pot efectua – altfel cunoscute sub numele de permisiuni. Un administrator poate face orice le place, dar Autorii se confruntă cu mai multe restricții – de exemplu, nu doriți ca un autor necinstit să publice conținut pe care un administrator nu l-a aprobat sau să aibă acces la setările dvs. de temă. Majoritatea restricțiilor utilizatorilor sunt logice, dar uneori veți dori să acordați permisiunea unui grup de utilizatori pentru a efectua o acțiune specifică pe care WordPress, în mod implicit, nu o permite..

Plugin Editor de rol utilizator vă oferă un control complet asupra acțiunilor pe care le poate efectua fiecare grup de utilizatori. Există o listă de capabilități esențiale din care puteți alege – cum ar fi încărcarea de materiale media, adăugarea de pluginuri și publicarea de postări – și puteți seta propriile acțiuni personalizate. Pluginul vă permite, de asemenea, să adăugați roluri de utilizator personalizate, deoarece cele cinci roluri implicite ar putea fi insuficiente pentru a vă separa complet utilizatorii.

Editează pluginul gratuit pentru WordPress

Modificați fluxul

Modificați fluxul este un plugin fantastic pentru gestionarea fluxului de lucru editorial. Este deosebit de util dacă aveți o forță de muncă formată din mai mulți decât autori – de exemplu, dacă lucrați și cu un editor. Pluginul include un calendar vizual pentru programarea postărilor, dar vă permite, de asemenea, să atașați o serie de personalizate stările la un articol. Acest lucru simplifică colaborarea cu forța de muncă: de exemplu, după un prim proiect, un autor ar putea schimba starea articolelor la „Editarea necesită” pentru ca un editor să poată prelua rapid postul.

În plus, pluginul Edit Flow facilitează, de asemenea, o comunicare îmbunătățită între echipa ta. Sub editorul de text, editorii și autorii își pot lăsa comentarii private unul pentru celălalt. Utilizatorii relevanți vor fi, de asemenea, înștiințați cu privire la modificarea stării sau la comentarii la unul dintre articolele lor.

Autor Avatar Lista gratuit WordPress Plugin

Lista avatarilor autorului

Dacă doriți să atrageți cei mai buni autori care să lucreze pe site-ul dvs. web, va trebui să le acordați creditul corespunzător pentru eforturile lor. O modalitate de a face acest lucru este să includeți o listă avatar de autor în bara laterală – aceasta este utilă și pentru vizitatori, care pot găsi rapid postări ale autorilor preferați..

Lista avatarului autorilor este un plugin excelent pentru acest scop. Puteți adăuga o listă de avatar într-o bară laterală folosind un widget dedicat sau puteți utiliza un cod scurt simplu pentru a-l adăuga oriunde într-o anumită postare sau pagină. Vă oferă un control complet asupra modului în care sunt afișate avatarurile autorului dvs., permițându-vă să selectați dintr-o serie de opțiuni de personalizare. Pentru început, puteți selecta titlul zonei (numai atunci când utilizați widget-ul), alegeți numărul de avataruri de autor de afișat și dimensiunea imaginii în miniatură. De asemenea, aveți opțiunea de a afișa un biografie scurtă de autor alături de avatar, precum și de a selecta modul în care sunt comandate avatarurile – puteți merge și cu o comandă aleatorie. Când un vizitator face clic pe una dintre imaginile autorului dvs., acesta va fi dus direct la articolele scrise de acea persoană.

Fancier Author Box de Themato Soup Plugin gratuit pentru WordPress

Caseta de autor Fancier

Pe un blog cu mai mulți autori, postările scrise de unii autori vor rezona cu mai mulți membri ai publicului mai mult decât cu alții. Dacă doriți ca acești vizitatori să rămână pe site-ul dvs. mai mult timp, ar trebui să le fie foarte ușor să găsească articole ale autorilor lor preferați. Fancier Author Box de Themato Soup vă permite să creați un cu tab-uri secțiunea bio pentru autor, cu o filă dedicată celor mai recente postări ale unui autor.

Autorii dvs. le vor plăcea, de asemenea, pluginul, deoarece vă permite să creați o casetă bio de autor cu aspect minunat, garantată pentru a obține mai multă atenție. Puteți personaliza culoarea chenarului, a fundalului și a filei, pentru a vă asigura că se potrivește stilului site-ului dvs. De asemenea, puteți conecta caseta bio a autorului până la canalele sociale pe care sunt active, afișând o pictogramă colorată pentru oricare dintre cele zece rețele sociale pe care le suportă pluginul.

Co-Author Plus Plugin WordPress gratuit

Coautori Plus

În mod implicit, WordPress vă permite să acordați un singur autor pentru fiecare post – și asta înseamnă doar o singură casetă bio. Având în vedere preferința de astăzi a audienței pentru conținut de formă lungă, nu este neobișnuit ca doi sau chiar trei autori să lucreze la un articol în colaborare. Plugin co-autor Plus vă permite să acordați creditul cuvenit toate autorii tăi harnici permițându-ți să inserezi mai multe linii by-line sub un articol specific. Coautorii pot apoi să editeze oricare dintre articolele lor.

Co-Author Plus este un plugin util pentru oricine dorește să accepte mesaje invitate unice de la colaboratori. WordPress presupune ca un utilizator să aibă propriul cont de utilizator pentru a fi creditat pentru scrierea unui articol – un efort prea mare pentru un autor care contribuie cu o singură postare. Cu toate acestea, Co-Author Plus vă permite să adăugați linii by-line la autori fără un cont WordPress pe site-ul dvs. – tot ce trebuie să faceți este să creați un profil de invitat și sunteți bine să mergeți.

Gânduri finale

Desigur, există multe alte plugin-uri din care să alegeți, însă pluginurile prezentate astăzi sunt soluții pentru șase probleme diferite și unice cu care vă puteți confrunta..

Prin instalarea acestor pluginuri, puteți depăși majoritatea problemelor asociate cu rularea unui blog cu mai mulți autori. Prin administrarea eficientă a forței de muncă, puteți folosi forța de muncă suplimentară de care aveți la dispoziție – ceea ce, la rândul său, va permite blogului dvs. să crească într-un ritm mult mai rapid.

Puteți recomanda mai multe pluginuri pentru proprietarii de bloguri cu mai mulți autori? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me