Cele mai bune plugin-uri WordPress pentru a vă îmbunătăți paginile de blog

Există numeroase moduri de a vă îmbunătăți paginile de blog. Conținut interesant, titluri atrăgătoare de ochi și imagini uimitoare sunt un început minunat. Dar dacă doriți cu adevărat să vă îmbunătățiți blogul, ar trebui să luați în considerare instalarea unor plugin-uri WordPress relevante.


În acest articol, vom discuta despre diferitele plugin-uri disponibile pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți paginile și postările de pe blog. S-ar putea să încercați să îmbunătățiți designul blogului dvs., să încurajați implicarea vizitatorilor sau să partajați conținutul dvs. pe social media. Sau poate doriți ca blogul dvs. să colecteze mai multe e-mailuri, să conducă mai mult trafic sau să-i crească veniturile.

Dacă ești tu, avem o colecție frumoasă de plugin-uri WordPress care îți vor duce site-ul la nivelul următor în câteva clicuri..

Prezentăm instrumentele noastre preferate pentru a îmbunătăți tot felul de domenii, inclusiv SEO, comerț electronic, viteza paginii, securitate și multe altele. Pentru a îndulci afacerea, am adăugat și câteva alternative pentru fiecare. În sensul că primiți mai mult de doar 10 plugin-uri WordPress pentru a vă îmbunătăți site-ul WordPress!

Nu sună minunat? Desigur, da. Am făcut tot posibilul să acoperim în mare parte pluginuri gratuite gratuite pentru îmbunătățirea blogului tău. Deși menționăm câteva opțiuni premium, știți, în caz că aveți nevoie de mai multă putere și suport premium. Fără alte detalii, să începem cu cele mai bune pluginuri care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți blogul.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. SEO Yoast

Plugin SEO Yoast

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) se poate dovedi provocatoare pentru mulți începători. Ce sa fac? Unde sa încep?

Având în vedere numeroși factori de clasament, SEO poate copleși aproape pe oricine, inclusiv utilizatorii experimentați de WordPress. Dar acest lucru este adevărat doar dacă nu ai auzit niciodată de pluginul WordPress Yoast SEO.

De când am sărit pe bandwagon-ul WordPress acum câțiva ani, Yoast SEO a fost soluția mea optimă pentru optimizarea motoarelor de căutare.

Pluginul te ajută să creezi conținut pregătit pentru SEO chiar din interiorul editorului de poștă, ceea ce înseamnă că poți obține repede clasamentele de căutare. Yoast SEO vă oferă toate puterile de foc SEO de care aveți nevoie pentru a concura favorabil într-o lume în care se schimbă algoritmi de căutare, scurte întinderi de atenție și social media.

Acest monstru este livrat cu o listă extinsă de caracteristici SEO care vă ajută să vizați acel punct evaziv numărul unu în rezultatele căutării. Vorbesc despre lucruri cum ar fi sitemap-uri avansate de tip XML, panificatoare de site, URL-uri canonice, optimizare de cuvinte cheie, meta tag-uri, scoruri de lizibilitate, integrare socială și pot continua.

Oh, da, ca să nu uit, Yoast SEO are o versiune premium care vine cu și mai multe funcții și suport fantastic.

Alternative SEO

Și în timp ce sunt cu capul peste cap îndrăgostit de Yoast SEO, alți utilizatori WordPress jură de:

2. WooCommerce

WooCommerce eCommerce Plugin

Info și descărcareVizualizați Demo

Nu știu despre tine, dar pentru majoritatea utilizatorilor WordPress, comerțul electronic este obiectivul general al creării unui site web. Dreapta? Sau nu cauți să creezi unele Mulla cu site-ul dvs. WordPress?

Majoritatea oamenilor încep cu un simplu blog și apoi trec la configurarea unui magazin online. Alții încep cu un magazin online din cuvântul go.

Oricare ar fi cazul, WooCommerce este unul dintre cele mai bune pluginuri de e-commerce WordPress de pe planetă. Îl folosesc eu și la fel și alte 5 milioane. A-n-n-n-d, este superb prietenii mei.

Băieți, este genunchiul albinelor în ceea ce privește comerțul electronic WordPress. Această ființă a unui plugin vă ajută să configurați un magazin online în câteva minute și nu luni ca zilele de altădată. În câteva clicuri, ați putea vinde produse digitale și fizice precum un profesionist!

WooCommerce vine cu funcții fantastice, cum ar fi căruța pre-construită, magazinul, paginile de cont și de checkout, suport pentru mai multe gateway-uri de plată, inclusiv PayPal și Stripe, opțiuni de transport flexibile, blocuri modulare, calculatoare de taxe automate și un dulce de bord centralizat pentru a menționa câteva.

WooCommerce vine cu o versiune premium? nu, dar există sute de extensii și suplimente WooCommerce care fac personalizarea magazinului tău online.

alternative de comerț electronic

Dar dacă WooCommerce nu este ceașca ta de ceai, iată câteva alegeri mai populare:

3. Social Snap

Butoane de împărtășire socială și set de instrumente Plugin WordPress

Info și descărcareVizualizați Demo

Marketingul în rețelele de socializare este în toată regula momentan. Odată cu intrarea și creșterea diferitelor rețele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram și Twitter, printre altele, puteți înțelege de ce social media este un mediu de marketing excelent.

Aceste rețele de socializare au milioane (dacă nu miliarde) de utilizatori lunari și oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă crește traficul de pe site. Însă, totul este degeaba dacă nu știți cum sau nu vă lipsește doar pluginul pentru a utiliza potențialul mare de trafic al platformelor de socializare.

Intră în pluginul Social Snap WordPress și poți salva ziua.

  • Ați creat conținut care ar putea fi viral?
  • Aveți nevoie de mai multe persoane pentru a găsi conținutul dvs. pe rețelele de socializare?
  • Căutați să afișați socoteală socială pe site-ul dvs. WordPress pentru a arunca vizitatorii pentru a lua măsuri?

Dacă ai răspuns da la oricare dintre întrebările de mai sus, plugin-ul Social Snap WordPress are spatele. Realizat manual de echipa talentată de la Social Snap LLC, acest plugin vă va ajuta să adăugați share social și să urmați butoanele pe site-ul dvs. ca un profesionist.

Pluginul acceptă un număr bun de rețele sociale populare și vine cu icoane vectoriale care se încarcă extrem de rapid. În plus, Social Snap este complet receptiv și gata de retină, ceea ce înseamnă că partea dvs. socială și butoanele de urmărire arată frumos pe mai multe dispozitive.

În plus, pluginul este foarte personalizabil, permițându-vă să integrați partajarea socială pe site-ul dvs. web, fără să spargeți transpirația. Și să cred că pluginul este gratuit. Ei bine, există o versiune pro, care este complet în afara acestei lumi.

Alternative de partajare socială

Social Snap este minunat și totuși, dar iată câteva alte opțiuni dacă trebuie să faci o mică comparație pentru cumpărături, lista noastră cu cele mai bune 30 de pluginuri de social media pentru WordPress (haha, vorbesc despre alternative; nu vei epuiza acea listă ).

4. MailChimp pentru WordPress

MailChimp pentru WordPress

Ei spun că 70% dintre persoanele care vin pe blogul dvs. WordPress nu se întorc niciodată. Ce statistică tristă, mai ales atunci când faceți tot posibilul să oferiți cel mai bun conținut și produse.

Vestea bună este că puteți folosi marketingul prin e-mail într-un mod bun și puteți obține o bucată masivă de 70% pentru a reveni.

Cum? Marketingul prin email este un instrument puternic pentru a conduce traficul de retur. Puteți trimite mesaje direcționate persoanelor care vă abonează la buletinele de e-mail, permițându-vă să captați afaceri pe care altfel le-ați pierdut.

Cum? Întrebi din nou. Pluginul MailChimp pentru WordPress vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a integra site-ul dvs. WordPress cu popularul platformă de marketing prin email MailChimp.

După aceea, puteți crește rapid listele MailChimp. În afară de asta, puteți crea formulare frumoase de înscriere în tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress.

Dacă acest lucru nu este suficient, pluginul vă permite să integrați MailChimp cu formularele existente pe site-ul dvs. web. Ca atare, puteți adăuga opțiuni de înscriere (de obicei, o casetă de selectare) la formularele de check, comment și de contact ca un boss.

De la testare, MailChimp pentru WordPress este destul de ușor de utilizat; ar trebui să fiți în funcțiune în cel mai scurt timp. Puteți crea stiluri personalizate sau puteți adapta formularele de înscriere la stilurile dvs. tematice cu un singur clic.

MailChimp este livrat cu suplimente premium care vă oferă mai multe funcții decât veți avea nevoie pentru a automatiza marketingul prin e-mail pe site-ul dvs. WordPress.

Alternative MailChimp

Dacă doriți să utilizați un serviciu de newsletter diferit, rețineți că piața pluginurilor WordPress vă oferă mai multe opțiuni, cum ar fi:

  • AWeber
  • SendinBlue
  • MailOptin

Sau dacă preferați să gestionați și să trimiteți propriile buletine informative folosind serverele dvs., acestea sunt unele dintre cele mai bune pluginuri de e-mail și newsletter pentru WordPress. Trebuie doar să instalați și veți putea crea e-mailuri, să vă gestionați abonații și multe altele din tabloul de bord (notă – veți avea nevoie de un plan bun de găzduire pentru ca acesta să funcționeze).

5. Plugin de rezervă WPvivid

WPvivid

Nu puteți contesta locul și valoarea unei strategii de rezervă bune atunci când rulați un site WordPress. Puteți pierde site-ul dvs. împotriva hackerilor în orice moment dat, în special odată cu creșterea amenințări de securitate cibernetică.

Hackerii deoparte, vă pot sparge site-ul din cauza erorilor umane și așa mai departe. Ideea este că nu vă puteți permite să rulați un site web fără o strategie bună de backup.

Cu o copie de rezervă în loc, vă puteți restaura rapid site-ul, economisindu-vă de pierderi de venituri, de un nume de marcă tatuat și de stres nejustificat.

Pluginul de rezervă WPvivid este unul dintre cele mai bune pluginuri de backup WordPress. Este atât de bine că am scris o recenzie completă WPvivid pentru a arunca lumină asupra funcțiilor care fac din plugin un instrument excelent de rezervă.

În câteva secunde, puteți migra, crea copii de rezervă în afara site-ului și clona site-ul dvs. web fără a mai fi nevoie de un dezvoltator.

În plus, puteți programa copii de rezervă automate și încărcați backup-uri pe servicii de stocare în cloud, cum ar fi Dropbox, Google Drive și Amazon S3, printre alte locuri.

Instalarea, configurarea și utilizarea WPvivid este ușor; nu ne așteptăm să aveți probleme.

Alternative de backup pentru backup

În timp ce, de asemenea, puteți face backup WordPress manual sau cu ajutorul unuia dintre aceste alte pluginuri:

6. Cache totală W3

Plugin de cache total W3

Viteza paginii este unul dintre principalii factori de clasare Google. Trebuie să optimizați site-ul dvs. WordPress pentru viteză sau Google vă va penaliza. Există mai multe modalități de a accelera WordPress pentru un timp mai bun de încărcare a paginii, deci nu aveți nicio scuză. Un mod de încredere de a îmbunătăți viteza paginii dvs. este memoria cache.

Și un plugin genial de memorie în cache WordPress este W3 Total Cache de Frederick Townes, un dezvoltator experimentat de WordPress.

Dar biografia orașelor nu este motivul pentru care suntem aici; suntem aici datorită memoriei în cache W3. Pe scurt, pluginul vă va ajuta să creșteți viteza de încărcare a paginii dvs. WordPress instantaneu.

Cum reușește acest plugin să pară imposibil? Iată afacerea: Cache totală W3 îmbunătățește performanța site-ului web prin funcții precum integrarea rețelei de livrare a conținutului (CDN), pagini mobile accelerate (AMP), minificare, memorie în cache, compresie etc..

Alternative de cache WordPress

Cache totală W3 nu este singurul plugin de memorie în cache WordPress. Alte opțiuni includ aceste minunate (și după părerea noastră) cele mai bune pluginuri de memorie în cache WordPress (numărul 6 este preferatul meu personal!).

Și dacă sunteți interesat să învățați un pic mai mult, iată o citire solidă despre cache-ul WordPress și de ce este atât de important?.

7. Formularul de contact 7

Plugin Formular de contact 7

Nu vă mint, dar nu am folosit niciodată alt plugin de formular de contact de când am început să lucrez cu WordPress. Încă din primele zile, Formularul de contact 7 a fost o parte neprețuită a tuturor site-urilor web pe care le-am construit. Nu o înlocuiesc cu niciun alt plugin de formular de contact în curând.

A fost o tovarășă minunată, făcând crearea formularelor de contact incredibil de ușor. Pot să biciuiesc un formular de contact înainte de a termina citirea acestui paragraf. Și apoi îmi personalizez formularele până când scad cu un pic de marcare simplă. Datorită trimiterii AJAX, nici măcar nu trebuie să redirecționez vizitatorii către o altă pagină după trimiterea formularului.

Este un plugin simplu și puternic pentru formularul de contact pentru WordPress. Pot paria toți banii mei că nu veți mai avea nevoie de un alt plugin pentru formularul de contact WordPress odată ce încercați Formularul de contact 7.

Alternative Formular de contact

Dar eu sunt doar eu; poate nevoile dvs. sunt diferite și poate veți găsi o soluție într-unul din aceste pluginuri:

  • WPForms (premium)
  • Forme Ninja
  • Forme de gravitate (premium)

8. Tabloul de bord Google Analytics

Analytics MonsterInsights pentru WordPress

Info și descărcareVizualizați Demo

Dacă nu vă urmăriți deja traficul, pierdeți o ocazie de aur pentru a înțelege mai bine publicul. Fără o imagine clară a publicului dvs. și a lucrurilor care le plac, cum vă așteptați să le oferiți conținut relevant și oferte?

Înțelegerea publicului tău este primul (și cel mai important) pas în a oferi vizitatorilor exact ceea ce au nevoie, ceea ce se traduce prin conversii mai bune (citiți bani) în linie. Google Analytics este unul dintre cele mai bune instrumente pentru a măsura ROI-ul dvs. publicitar (rentabilitatea investițiilor) și pentru a urmări traficul site-urilor web.

Pluginul Google Analytics Dashboard de către MonsterInsights este un instrument incredibil pentru urmărirea datelor site-ului dvs. web chiar în tabloul de bord WordPress. Pluginul vă permite să activați funcțiile de urmărire Google Analytics cu câteva clicuri care vă permit să rămâneți în topul audienței dvs., cum ar fi marketeri profesioniști.

Acum puteți obține statistici în timp real cu privire la audiența dvs. fără să părăsiți niciodată tabloul de bord WordPress. Ce drăguț? Pluginul este ușor de configurat pentru a nu fi nevoie să angajezi un dezvoltator sau să înveți să faci cod. În 10 minute, veți fi în funcțiune.

alternative

Și având în vedere că urmărirea traficului dvs. este de cea mai mare importanță, iată câteva alte plugin-uri de analiză pentru plăcerea dvs.:

9. SupportCandy

Plugin SupportCandy

Când oferiți un produs sau serviciu, furnizarea unui serviciu excelent pentru clienți devine elementul de viață al afacerii dvs. Ca atare, nu vă puteți permite să vă încurcați sistemul de asistență. Aveți nevoie de o platformă robustă din cuvântul go, motiv pentru care majoritatea antreprenorilor merg cu soluții găzduite, precum Ticksy și Zoho Desk, printre altele.

Cu toate acestea, aceste servicii de ticketing percep taxe lunare, care pot crește rapid, mai ales dacă îți ridici afacerea. Ce trebuie să facă un antreprenor?

Ca de obicei, piața pluginurilor WordPress nu dezamăgește și oferă un număr bun de plugin-uri gratuite și premium de suport WordPress.

Unul dintre cele mai cunoscute pluginuri gratuite de suport WordPress este SupportCandy. Din cercetări, există un indiciu puternic că SupportCandy este o furcă îmbunătățită a sistemului WP Support Plus Responsive Ticket.

Și aceste îmbunătățiri au venit cu o listă strălucitoare de noi funcții, cum ar fi bilete și agenți nelimitați, canalizare prin e-mail, funcționalitate AJAX, interfețe de utilizator fantastice, compatibilitate GDPR, bilete pentru invitați, fișiere atașate, note private, notificări prin e-mail și lista continuă.

Instalați pluginul pe site-ul dvs. WordPress și începeți să vă susțineți utilizatorii fără să plătiți vreodată vreun ban la serviciile de ticketing pentru terți.

Alternative Helpdesk

Alte plugin-uri de asistență WordPress includ:

10. Securitatea iThemes

iThemes Security for BuddyPress Freemium WordPress Plugin

Info și descărcareVizualizați Demo

Securitatea site-ului web ar trebui să fie una dintre prioritățile voastre, mai ales dacă site-ul dvs. web este traiul dvs. Ultimul lucru pe care-l dorești este să-ți pierzi site-ul în fața hackerilor și celălalt scum de pe internet.

Dacă nu vă întăriți securitatea WordPress, riscați să pierdeți încasări sau chiar site-ul dvs. în întregime. Dacă stocați informații sensibile pe site-ul dvs. web, poate duce la proces urât și la o imagine slabă a mărcii, dacă datele menționate cad în mâinile greșite.

iThemes Security este un plugin WordPress indispensabil pentru setul de instrumente profesionist. Îmi place atât de mult încât instalez pluginul pe fiecare site WordPress pe care îl rulez.

Poți ghici de ce? Ai dreptate; este unul dintre cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress de pe piață. Pluginul vă oferă peste 30 de moduri de a vă proteja site-ul WordPress, ceea ce este incredibil.

Vei dormi mai bine noaptea, știind că iThemes Security lucrează ore suplimentare pentru a-i ține pe cei răi fără implicarea ta.

Printre caracteristicile notabile se numără protecția împotriva forței brute, protecția 404, modul în deplasare, interzicerea avansată a utilizatorilor, detectarea schimbărilor de fișiere, copiile de rezervă ale bazei de date și multe altele.

Alternative de plugin-uri de securitate

Căutați o modalitate alternativă de securizare a site-ului dvs. WordPress? Iată o serie de alte opțiuni de top:

11. Membru final

Membru final - Profil utilizator și plugin de membru

Și în sfârșit, avem Ultimate Member, un plugin grozav perfect pentru crearea site-urilor web. Este ideal pentru comunități, rețele sociale și orice site web bazat pe apartenență.

Pluginul permite utilizatorilor să se înscrie și să devină membri ai site-ului dvs. Puteți configura cu ușurință profiluri de utilizator avansate, directoare de membri, restricționați conținutul în funcție de nivelul de membru și puteți face mult mai mult datorită câmpurilor personalizate și rolurilor utilizatorului.

Alte caracteristici includ un constructor de formulare drag-and-drop, meniuri navale condiționate, e-mailuri de utilizator, logică condiționată pentru câmpurile de formular și o tonă de extensii plătite pentru a vă duce site-ul de membru la nivelul următor..

Alternative alternative

Site-urile de membru sunt un model de afaceri excelent, așa că iată mai multe opțiuni pentru dvs.:

12. WPBakery Page Builder (Premium)

Visual Composer Builder de pagini

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă vă îngrijorează faptul că blogul dvs. nu atrage atenția telespectatorilor sau nu stă în evidență de mulțime, atunci poate ar trebui să luați în considerare modificarea designului.

Utilizarea unui plugin pentru creatorul de pagini WordPress este o modalitate excelentă de a adăuga acel factor wow suplimentar pe blogul tău. Un constructor de pagini vă va permite să creați machete personalizate pentru paginile dvs. de blog. Puteți produce modele care se potrivesc cu brandul dvs. și pot face apel la vizitatorii dvs., oferindu-le o experiență excelentă pentru utilizatori. Când vine vorba de crearea de machete personalizate, nu este mult mai bun decât WPBakery Page Builder (care se numea Visual Composer – un pic confuz, știm).

Cu WPBakery veți obține peste 50 de elemente de pagină pe care le puteți utiliza pentru a adăuga grile, apeluri, butoane, pictograme, titlu, divizoare și multe altele la paginile dvs. Puteți utiliza eterul backend (editorul tradițional WordPress) sau frontend (editor vizual live) pentru a crea paginile dvs. Cu WPBakery este ușor să inserați module, să personalizați setările și să le trageți și să le lăsați pe loc. În plus, previzualizările utile de răspuns și un buton de anulare fac ca testarea și reglarea designului dvs. să fie o briză.

Dar și mai bine – WPBakery Page Builder este deja inclus în multe teme populare WordPress, precum tema noastră totală. Aceasta înseamnă că nu trebuie să plătiți în plus pentru funcțiile minunate de construire a paginilor!

Iar atunci când achiziționați o temă premium care include constructorul WPBakery, sunt adesea incluse module personalizate. De exemplu, tema Total oferă mai mult de 30+ module personalizate, inclusiv carusel de blog, casete de pictograme, înainte și după imagini, liste, slider de tipuri de post, bare de abilități, grilă de personal, link-uri de social media și multe altele.

Alternative Builder de pagini

Există mulți construitori de pagini WordPress ușor de utilizat, așa că aruncați o privire în jur pentru a vedea ce se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Însă câteva dintre preferatele noastre sunt:

Nu este deloc un fan al constructorilor de pagini?

O altă alternativă simplă la un constructor de pagini este să folosești pur și simplu ceea ce este deja integrat în WordPress – aka Gutenberg. Unii oameni pot numi Gutenberg un constructor, dar aș argumenta că este cel mai bine utilizat pentru stilul de conținut (cum ar fi postările de pe blog), mai degrabă decât pentru a crea site-uri complet personalizate (așa cum poate fi un adevărat constructor de pagini). Adăugați coloane, butoane sau un simplu apel la acțiune. Chiar și extra-uri mici de genul acesta vă vor ajuta să vă îmbunătățiți pagina, să vă impresionați vizitatorii și să vă apropie site-ul de obiectivele sale.


Prin îmbunătățirea conținutului dvs. cu aceste pluginuri, ar trebui să puteți crea un blog extrem de atrăgător și ușor de utilizat. Fiecare plugin adaugă valoare într-un mod diferit, așa că gândiți-vă cu atenție la obiectivele blogului dvs. și la ce ar beneficia de cel mai mult. Apoi faceți modificările corespunzătoare.

Sperăm că ați găsit astăzi câteva nestemate care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți blogul WordPress. Care sunt pluginurile dvs. WordPress preferate pentru a vă îmbunătăți blogul? Vă rugăm să ne spuneți gândurile dvs. în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me