Cele mai bune plugin-uri WordPress pentru a crea o experiență de succes a clienților

Cumpărături clienți fideli online

După cum știți cu toții, WordPress este platforma preferată de web design și blog, din cauza cât de flexibil este. Cu WordPress puteți face cu ușurință motorul dvs. de căutare pe site, faceți-l să arate frumos și să atrageți direct clienții.


Multe dintre acestea sunt posibile datorită pluginurilor. WordPress pune la dispoziție plugin-urile, astfel încât designerii să aibă un număr infinit de posibilități de a personaliza, regla și juca în conținutul inimii lor.

Cu toate acestea, cel mai important obiectiv al oricărei persoane care proiectează un site web sau blog este acela de a-l face cât mai primitor și mai interesant, astfel încât vizitatorii să rămână pe site cât mai mult timp. Cât timp stau indică cât de angajați sunt. Cu cât sunt angajați mai mult, cu atât este mai probabil să devină client.

Plugin-urile pot ajuta site-ul să funcționeze și să fie primitor, astfel încât simpli vizitatori să fie convertiți în clienți. Aici, arunc o privire asupra câtorva plugin-uri care funcționează cel mai mult pentru a maximiza experiența la fața locului pentru clienții dvs..

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Construirea unui site web pentru consumatori

Pentru a determina ce tip de site web sau blog să construiți și ce pluginuri să utilizați în procesul de proiectare, este imperativ să aveți în vedere cine este clientul. Uită-te la ce oferi.

De exemplu, dacă site-ul web este destinat unui retailer de piese auto, site-ul trebuie să fie un magazin online ușor de navigat, care conține o mulțime de detalii despre piesele vândute. Designul trebuie să constea în culori primare, deoarece cei care lucrează la mașini sunt preponderent bărbați. Dacă site-ul web este destinat unui magazin de mireasă, atunci designul trebuie să fie elegant și mai rafinat.

Ambele tipuri de site-uri trebuie să fie ușor de înțeles, atractive și funcționale. Plugin-urile pot îmbunătăți simplitatea pentru client. Unele plugin-uri WordPress care pot îmbunătăți capacitatea de utilizare a site-urilor care vând produse online includ:

Cart66 Lite

cart66-lite-plugin

Ușor, dar puternic, pluginul Cart66 Lite WordPress ușurează vânzarea produselor fizice și digitale. Vânzătorii de cărți electronice pot beneficia foarte mult de acest lucru. De asemenea, permite vânzarea de servicii, impozit pe stat și promoții.

eShop

eShop-plugin

Pluginul WordPress eShop este ușor accesibil și este ideal pentru un client care are nevoie de mai multe gateway-uri de plată pentru comercianți, multiple opțiuni de cumpărături și statistici pentru achizițiile efectuate pe site. Este o altă modalitate excelentă de a oferi clienților clienți.

Terminal de plată PayPal

plata-plata-terminal-plugin

Pentru întreprinderile care își desfășoară o mulțime de tranzacții financiare online prin intermediul acestui site de plată, este util pluginul WordPress PayPal Terminal de plată. Acesta are o taxă de 15 USD, dar este fiabil cu multe opțiuni de raportare, ceea ce face o investiție demnă pentru întreprinderile mari și mici.

Adăugați recurs grafic

Un alt element important pentru designul web WordPress de calitate, care poate spori experiența clienților este asigurarea site-ului grafic atractiv – fără a provoca supraîncărcare senzorială. Când un vizitator aterizează pe un site web care conține o mulțime de videoclipuri și fotografii cu aproape niciun text care explică despre ce este vorba, vizitatorul pleacă înainte să poată face clic pe orice. Echilibrul este foarte important.

WP-Smush-It-plugin

Timpul de încărcare a site-ului este de asemenea important, iar imaginile care nu sunt optimizate pot încetini considerabil un site. Folosind un plugin ca. Smush poate ajuta la reducerea timpului necesar pentru încărcarea imaginilor pe site-ul dvs., îmbunătățind astfel experiența clientului.

Adăugați integrare socială

plugin digg digg

Creșterea implicării sociale este o modalitate bună de a crește timpul pe care un vizitator îl petrece și pe site-ul dvs. web. Aceasta înseamnă instalarea tuturor plugin-urilor de socializare relevante pentru a facilita distribuirea conținutului site-ului web. Câteva elemente obligatorii includ Digg Digg sau Floating Social Bar, Facebook Like Box Widget și face publicitate și Partajarea module în Jetpack. De asemenea, puteți stârni discuții în secțiunea de comentarii a fiecărei postări pentru a crește implicarea pe site. Când un cititor ajunge la sfârșitul unei postări sau a unei pagini (pe unele tipuri de site-uri), el sau ea ar trebui să se simtă forțați să-și exprime opinia cu privire la acest subiect. Pune o întrebare de multe ori face truc.

Adăugați relevanță

Pentru a îmbunătăți experiența site-ului clientului dvs., faceți cel mai bun efort pentru a furniza conținut relevant. De exemplu, este posibil să doriți să oferiți vizitatorilor o șansă de a vedea conținut pe site-ul dvs. web care este legat de o anumită postare. Când este cazul, puteți adăuga un plugin de postări conexe. O opțiune populară este Încă un alt plugin de mesaje conexe. Acest plugin afișează conținutul aferent pentru fiecare postare și chiar pentru pagini. Există o versiune gratuită și o versiune pro disponibilă. Versiunea pro are mai multe opțiuni de personalizare.

Câteva elemente esențiale de plugin

Numărul de pluginuri care există acolo pentru a face un site sau blog interesant este incredibil. Aceste mici facilități cresc funcționalitatea și capacitatea de utilizare a site-ului web. Cu toate acestea, poate fi tentant să le folosim pe toate. Este foarte simplu să faci ca fiecare plugin relevant să pară o necesitate. Cert este că folosirea multor pluginuri nu este ideală. Iată de ce:

 • Prea multe plugin-uri încetinesc blogul sau site-ul. Fiecare trebuie să facă o cerere HTML separată, astfel încât să fii selectiv este important.
 • Când pluginurile nu sunt întreținute în mod regulat de către producătorii lor, pot apărea probleme de securitate. Cel mai bine este să faceți o mică cercetare pentru a afla care sunt pluginurile sigure și sigure.
 • Un număr crescut de conflicte poate apărea atunci când apare o nouă versiune WordPress sau plugin.

Acestea fiind spuse, reducerea alegerilor dvs. la cele mai importante plugin-uri va asigura funcționalitatea cea mai înaltă a site-ului dvs. Dincolo de cele menționate mai sus, poate doriți să luați în considerare următoarele trei. Aceste pluginuri simplifică operațiunile site-ului sau adaugă funcționalități valoroase pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului final (clientul dvs.):

W3 Cache totală

W3-totala-cache

Timpul de încărcare a paginii este limitat W3 Cache totală. Acest lucru este important, deoarece încărcarea mai rapidă înseamnă o experiență mai bună a utilizatorului, un rang mai bun și conversii mai mari. De asemenea, are o integrare simplă a rețelei de livrare a conținutului, care permite stocarea imaginilor într-o altă rețea, scăzând astfel încărcarea serverului.

W3 Total Cache este compatibil cu Servere Dedicate, Servere virtuale și găzduire partajată. De asemenea, folosește compresia HTTP pentru a micsora paginile, reducând în același timp codul CSS și Javascript. Cu alte cuvinte, o mulțime de lucruri inutile care afectează un site web sunt eliminate din ecuație.

Asigurați-vă Suport Chat Live

oferă suport pentru chat-ul live

Chat-ul la fața locului oferă vizitatorilor acces instant la serviciul pentru clienți. Când aveți nevoie de asistență sau un răspuns la o întrebare simplă, Plugin WordPress Live Chat este o modalitate de a oferi o experiență de serviciu unică pentru clienți. Este o asistență autentică pentru clienți la cele mai bune. Pluginul monitorizează, de asemenea, întregul site web, ceea ce înseamnă că ține chiar un ochi pe paginile care nu au butonul de chat live integrat în ele.

WPtouch Mobile Plugin

Plugin WPtouch Mobile

Un număr mare de persoane accesează Internetul pe dispozitivele mobile, motiv pentru care este important să aveți o versiune mobilă a site-ului dvs. Oamenii caută afaceri în timp ce sunt pe drum, deci o versiune mobilă poate fi diferența dintre asigurarea unui client nou și, bine, nu. WPtouch Mobile simplifică crearea unei versiuni mobile elegante a site-ului dvs. WordPress. Există versiuni gratuite și Pro disponibile.


În total, faptul că un site web care creează o experiență de succes a clienților este important pentru linia de bază a unei companii. Cu aproximativ 80% dintre consumatori care apelează la Internet pentru a găsi soluții de afaceri, caută informații și site-uri web ușor de utilizat. Aceste două elemente produc o aură de credibilitate în jurul unui site web, ceea ce determină conversiile. Luând în considerare tipul de client la care doriți să apelați, integrând elemente sociale și asigurându-vă că sunt utilizate doar pluginurile relevante necesare, puteți crea un site web puternic care să obțină rezultatele de care aveți nevoie.

Ce plugin-uri au îmbunătățit experiența clienților pe site-ul dvs. WordPress?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map