De ce ar trebui să utilizați un plugin de blocare a conținutului WordPress

Blocatoarele de conținut pot fi un mod eficient de a crește lista de e-mailuri, de a câștiga mai mulți adepți pe social media și de a face ca conținutul dvs. să fie împărțit unui public mai larg. Dar care este exact un locker de conținut și cum le puteți folosi pe site-ul dvs. WordPress?


În acest articol discutăm despre ce este un locker de conținut și cum pot ajuta site-ul dvs. să se convertească împotriva obiectivelor sale. Vom analiza apoi câteva module diferite de blocare a conținutului WordPress, funcțiile pe care le oferă și potrivirea lor pentru site-ul dvs. web.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Ce este un Locker de conținut?

optinmonster

Un locker de conținut este un concept foarte simplu. Pur și simplu blochează conținutul în spatele unui pop-up. Vizualizatorii pot apoi să deblocheze conținutul acesta prin efectuarea unei acțiuni predefinite. În funcție de obiectivele dvs., această acțiune ar putea include introducerea adresei lor de e-mail sau urmărirea dvs. pe rețelele de socializare. Scopul unui locker de conținut este de a crește conversiile, astfel încât acțiunea ar trebui să reflecte obiectivele site-ului dvs..

Conținutul pe care îl blocați poate fi la alegerea dvs. Cu toate acestea, rețineți că ar trebui să fie o valoare ridicată, astfel încât vizitatorii sunt dornici să o deblocheze (și nu se simt înșelați după acest lucru). Luați în considerare utilizarea celor mai noi postări, în special a celor mai informative sau distractive articole, imagini uimitoare sau videoclipuri premium de calitate. Oferirea unui cupon blocat, un cod de reducere sau o adresă URL către o pagină secretă poate atrage publicul tău.

Nu uitați, solicitați telespectatorilor să introducă e-mailul lor, să se angajeze cu dvs. pe social media sau, eventual, să efectueze o plată. Conținutul blocat trebuie să reflecte acest lucru și să merite investiția lor.

De ce să folosiți Lockers Content?

Aveți multe avantaje în utilizarea blocajelor de conținut. Pe site-ul dvs., este posibil să aveți deja butoane de distribuire socială și ferestre pop-up pentru generarea de plumb pe fiecare pagină și sub fiecare postare. Cu toate acestea, acestea sunt adesea ignorate de către vizitatori, deoarece nu există un stimulent real pentru a interacționa cu aceștia. Vestiarele de conținut acționează ca un magnet de plumb și oferă nodul necesar pentru a încuraja publicul să ia măsuri.

Creșteți lista de e-mailuri

În schimbul afișării conținutului dvs. de mare valoare blocat, puteți solicita publicului dvs. să introducă adresa de e-mail și să se alăture listei sau newsletter-ului. Aceasta este o tranzacție comună pentru conținut blocat și a dovedit o modalitate eficientă de a crește o listă de abonați prin e-mail.

Partajează conținutul tău și crește-ți urmările pe social media

O altă opțiune este să specificați că spectatorii dvs. vă urmăresc, ca și dvs., sau să vă partajați postarea pe rețelele de socializare. După finalizarea acestei sarcini, aceștia sunt răsplătiți cu acces la conținutul dvs. blocat premium. Acest lucru nu va ajuta, de asemenea, să vă spori adepții pe rețelele de socializare, ci va împărtăși conținutul dvs. cu un public mai larg și va ajuta la creșterea gradului de conștientizare a mărcii.

Transformă spectatorii în clienți plătitori

Dacă rulați un eCommerce sau un site de membru, atunci închiderea unui cupon poate fi o strategie de succes. Acesta este un mod bun de a transforma spectatorii în clienți plătitori, colectând, de asemenea, un e-mail sau un urmăritor.

Încercați să oferiți o reducere pentru o anumită gamă de produse sau un plan de membru sau un cod de transport gratuit dacă achiziționează într-un anumit interval de timp. Aceasta ar putea fi ultima apăsare a vizitatorilor dvs. pentru a deveni un client plătitor.

Monetizează conținutul blocat

O altă opțiune este să încărcați audiența dvs. să vă vadă conținutul blocat. Aceasta poate fi ca o singură plată sau ca abonament recurent. Rețineți că, dacă parcurgeți calea de plată, trebuie să oferiți conținut extrem de înalt și de calitate.

Acum ne-am uitat de ce blocajele de conținut sunt atât de valoroase, urmează să aflăm cum pot fi configurate. Există numeroase instrumente și soluții pe care le puteți utiliza pentru a crea blocaje eficiente de conținut. Iată câteva dintre cele mai bune.

1. prosperați conduceți

Blocarea conținutului ThriveLeads

Formularele de blocare a conținutului sunt o caracteristică a pluginului de opțiune Thrive Leads. Thrive Leads se mândrește cu faptul că oferă o gamă largă de forme opt-in uimitoare și extrem de optimizate vizual, concepute pentru a maximiza conversiile. Formele lor de blocare de conținut nu fac excepție.

Thrive Leads vă permite să creați un formular pop-up cu locker de conținut care va permite publicului dvs. să vizualizeze conținut în schimbul unei adrese de e-mail. Puteți utiliza blocarea conținutului pentru a ascunde text, imagini sau multimedia. Ați putea acoperi o parte dintr-un articol, un link către o pagină secretă, un cupon, o infografie, un videoclip sau multe altele. Amintiți-vă, cu cât informațiile ascunse sunt mai interesante, cu atât publicul dvs. va dori să o vadă. Vă permiteți astfel creșterea cu succes a listei de e-mailuri.

Thrives Leads oferă, de asemenea, testare separată, direcționare precisă și analiză, permițându-vă să afișați formularele corecte de înscriere la momentul potrivit. Acest plugin este o opțiune excelentă dacă doriți să generați cu succes oportunități, și merită să meritați prețul de 19 dolari pe lună.

2. OnePress Social Locker (gratuit)

OnePress Social Locker

OnePress Social Locker este un plugin gratuit WordPress care te ajută să-ți crești social media urmând și să împărtășești conținutul tău. Acest plugin blochează conținutul ales de dvs. în spatele unui set de butoane de social media. Conținutul poate fi văzut de vizitatorii dvs. numai dacă le place, reda, trimite +1 sau partajează pagina dvs. pe rețelele de socializare.

Ușor de configurat, adăugați pur și simplu un cod scurt la conținutul pe care doriți să îl blocați. Apoi aplicați URL-urile de socializare, iar pluginul va avea grijă de restul. OnePress Social Locker oferă, de asemenea, analize, astfel încât să puteți monitoriza ce conținut este căutat în mod special și să producă un număr mare de like-uri și share-uri.

3. Social Locker Premium

Social Locker pentru WordPress

Una dintre cele mai bune modalități de a atrage mare numerele este să utilizați un locker social pentru a vă proteja conținutul premium. Utilizatorii pot vizualiza conținutul dvs. numai după o simplă partajare socială. Este un preț mic de plătit pentru conținut de cea mai bună calitate, iar majoritatea utilizatorilor vor fi mai mult decât fericiți să vă sprijine site-ul în acest fel.

Cel mai bun plugin pentru acest post, în opinia mea, este Social Locker pentru WordPress Premium. Cu potențialul de a crește în mod semnificativ numărul de partaje sociale pe care le atrage conținutul dvs., merită investiția.

Social Locker pentru WordPress

Pluginul acceptă opt rețele de socializare, inclusiv marile 4 (Facebook, Twitter, Google+ și LinkedIn). De asemenea, ascunde blocaje pentru utilizatorii înregistrați, contribuind la crearea unei experiențe prietenoase pentru vizitatori pentru spectatorii dvs. obișnuiți. Dulapul în sine arată excelent, cu câteva efecte 3D fantastice și include, de asemenea, un grad ridicat de opțiuni de personalizare. Pentru început, puteți selecta stilul preferat de graniță, pictogramele sociale și textul. Acest lucru vă ajută să încadrați vestiarul cu designul site-ului dvs. web, precum și să vă jucați cu diferite aspecte ale vestiarului, până când veți obține cele mai bune rezultate. Pluginul vă permite, de asemenea, să selectați efectul de conținut blocat, alegând dintre cele ascunse, transparente și încețoșate. Efectul încețoșat arată, în special, și puteți vedea cu ușurință de ce un vizitator ar dori să partajeze pentru a avea acces la conținutul inaccesibil..

Social Locker pentru WordPress

Pentru a adăuga un locker social pe pagina dvs., tot ce trebuie să faceți este să includeți un shortcode. Orice deasupra shortcode-ului poate fi citit pe deplin – introducerea la poștă – cu tot ce se află sub codul scurt blocat până când utilizatorul împărtășește conținutul. Această abordare înseamnă că conținutul blocat este încă vizibil pentru motoarele de căutare și nu va afecta negativ performanța SEO.

4. Înflorește

a inflori

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Înflorește din teme elegante, este o altă opțiune excelentă dacă obiectivul tău final este să colectezi e-mailuri. Bloom oferă șase tipuri diferite de formulare de tip opt-in pentru generarea de plumb, una dintre ele fiind opțiunea de conținut blocat.

Widgetul de conținut blocat Bloom poate fi utilizat pentru a ascunde conținutul premium și pentru a-l afișa numai celor care introduc o adresă de e-mail. Ușor de configurat, pur și simplu înfășurați orice conținut ales de dvs. într-un cod scurt de conținut blocat. Pop-up-urile Bloom sunt, de asemenea, frumoase din punct de vedere vizual, complet personalizabile și prietenoase cu SEO.

Pentru a începe să folosiți pluginul Bloom, va trebui să vă alăturați Temelor Elegante din planul de dezvoltator, costând 89 USD pe an. Pentru aceasta, veți putea accesa toate temele și pluginurile, inclusiv tema populară Divi.

5. OptinMonster

optinmonster

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

OptinMonster a lansat recent o opțiune de formulare în formă de blocare a conținutului de conținut. Lockerul de conținut OptinMonster vă permite să blocați anumite postări în schimbul unei adrese de e-mail. Utilizatorii care sunt deja pe lista dvs. de e-mail vor putea vizualiza conținut ca de obicei.

Pentru a profita de formularele de opțiune pentru blocarea conținutului OptionMonster, va trebui să vă înscrieți la planurile Plus sau la nivel superior. Acest lucru vă va costa 19 dolari pe lună (sau mai mult pentru planurile Pro sau Creștere). Aceste licențe includ accesul la formulare de activare nelimitată, testare divizată, direcționare la nivel de pagină și multe altele. Tot ce ai nevoie pentru a genera clienți și a transforma spectatorii în abonați și clienți.

Gânduri finale

Blocarele de conținut pot fi toate instrumentele eficiente pentru a ajuta site-ul dvs. să se convertească în obiectivele sale. Selectați o soluție adecvată nevoilor site-ului dvs. și începeți să blocați conținutul la care va răspunde publicul dvs. și doriți să îl deschideți. Cel mai important, urmăriți analizele dvs. pentru a vedea dacă blocatorul de conținut are un impact.

Ce plugin de blocare a conținutului WordPress veți folosi? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me