Cele mai bune plugin-uri WordPress LMS pentru crearea cursurilor

Internetul este un loc minunat pentru a ridica abilități și cunoștințe. Chiar de la masa de studiu acasă, puteți explora internetul pentru cursuri, vă puteți înscrie, lucra prin lecții și adăugați un certificat de completare în CV-ul dvs. (cum ar fi aceste cursuri minunate de WordPress pentru începători). Și există tone de pluginuri și opțiuni WordPress LMS ușoare pentru a transforma site-ul dvs. într-un sistem complet de gestionare a învățării.


Mai simplu spus, mulți oameni sunt mai mult decât dispuși să plătească bani buni pentru un curs online, în subiectul ales. Pentru a răspunde acestei solicitări, o serie de instituții și persoane ajung la ele prin intermediul site-urilor web educaționale. Aceste site-uri web angajează servicii end-to-end, de la construirea conținutului cursului și înscrierea studenților, la efectuarea de examene și acordarea certificatelor de finalizare a cursului..

Și pentru a răspunde nevoilor funcționale și designului acestor site-uri web, teme și plugin-uri de calitate care răspund platformei educaționale online sunt disponibile pe piață.

Puteți să vă referiți la crearea unui sistem de management al învățării (LMS) bazat pe WordPress în mai multe moduri – puteți pune abilitățile de codare pentru a testa într-o instalare WordPress găzduită sau puteți adopta una dintre numeroasele teme premium pregătite pentru a vă ajuta. . Dacă doriți doar să oferiți cursuri, adăugați un plugin care restricționează accesul utilizatorului la conținut.

Mai mult, există plugin-uri LMS WordPress specializate, concepute pentru a gestiona toate caracteristicile speciale cerute de site-urile web care oferă cursuri online. Acestea vă ajută să gestionați cursurile, să le promovați și să câștigați bani din ele în taxe și reclame. Fără a mai aștepta, iată câteva opțiuni de top ale liniei care credem că sunt unele dintre cele mai bune pluginuri WordPress LMS de pe piață.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. MasterStudy LMS Free WordPress Plugin

Plugin WordPress gratuit pentru MasterStudy LMS

MasterStudy este un curs online complet și un plugin WordPress LMS. Acest plugin ușor de utilizat face ca managementul cursului să fie o briză datorită asistenței integrate pentru videoclipuri, teste, abonamente plătite, ratinguri, liste de dorințe și multe altele.

Atunci când construiți un instructor de curs, există multe opțiuni pentru construirea unui curriculum (cu lecții și certificat de finalizare a cursului), adăugând întrebări frecvente și informații de bază ale cursului (durata, prelegerile, orele video, nivelul utilizatorului etc.). Panoul de mesaje MasterStudy inclus este o modalitate excelentă de comunicare a profesorilor și studenților. Funcțiile avansate de întrebări și întrebări și întrebări în timp real facilitează elevii să ridice o mână „digitală”, precum și instructorilor de curs să adauge teste cronometrate. În plus, integrarea PayPal și Stripe face ca monetizarea cursului să fie o adiere ușoară.

Cel mai bine, în timp ce MasterStudy ar trebui să lucreze cu cele mai populare teme WordPress, există o temă WordPress MasterStudy Education și LMS, concepută special pentru a funcționa cu acest plugin de curs puternic. Tema include o piele deschisă la culoare și întunecată, opțiuni pentru cursuri offline, diverse stiluri de tip lecție, pagini cu profil de utilizator, constructor de pagini drag & drop, suport de traducere și multe altele. Așadar, dacă aveți în vedere pluginul WordPress MasterStudy LMS gratuit, cu siguranță aruncați o privire și asupra temei.

2. Tutor complet LMS pentru WordPress

Soluția LMS completă pentru WordPress

Tutor LMS este un plugin freemium plin de funcții pentru cursurile tale online. Pentru început puteți crea cursuri nelimitate, completate cu constructorul de cursuri ușor de utilizat. Folosiți constructorul drag and drop pentru a adăuga lecții, pentru a comanda conținutul cursului, materiale, setați o durată, adăugați un nivel de dificultate etc. Blocuri Gutenberg, asistență video (nativ, Youtube și Vimeo), anunțuri, evaluări / recenzii ale cursului și număr nelimitat de instructori. Deci este ușor să oferi cursuri de la diferiți experți. Există chiar și studentul unui test de creatori de teste cunoştinţe pe tot parcursul!

Mai mult, Tutor include tablouri de bord pentru studenți frontend, profiluri și panouri pentru profesori, opțiuni de styling încorporate, widget de cursuri personalizate și compatibilitate WooCommerce & EDD. Și totul este doar în versiunea gratuită! Puteți face upgrade la o Tutor LMS Pro planificați setări avansate de testare (potrivire, potrivire de imagini sau răspunsuri, comandă, răspuns scurt), constructor de cursuri frontend, premise de curs, trimiteri de atribuire, gradare, rapoarte și șabloane de certificat de curs. Pro adaugă, de asemenea, un sistem util de notificare prin e-mail și picurare de conținut pentru a fi monitorizat cu studenții, precum și asistență pentru abonamentele WooCommerce și membru plătit Pro (dar acestea sunt doar funcțiile la momentul scrierii – consultați foaie de parcurs pentru a vedea ce vine). Și dacă aveți nevoie de ajutor, Pro include și 1 an de actualizare, asistență prioritară și chiar un serviciu de instalare.

3. WP Courseware Drag & Drop WordPress Creator de cursuri

WP Courseware Drag & Drop WordPress Creator de cursuri

WP Courseware folosește caracteristica drag and drop pentru a vă ajuta să construiți și să aranjați cursuri într-un format care este familiar studenților și instructorilor. De asemenea, este ușor să creezi lecții sau unități – pur și simplu creezi postări sau pagini în WordPress în modul în care le faci și le publici în mod normal. Dacă doriți, aranjați lecțiile în module și cursuri și rotunjiți-le cu mai multe formate de teste care testează înțelegerea lecțiilor. Nu numai că, puteți chiar să difuzați conținutul după dată sau interval, folosind funcția de alimentare prin picurare. Și anunțați elevii cum s-au arătat folosind o carte de notă.

Utilizați șabloane de e-mail personalizabile pentru a transmite note și rezultate prin e-mail. În plus, puteți crea certificate de finalizare unice, descărcabile și personalizate pentru studenții de succes. Nu ratați să permiteți accesul instructorilor pentru a edita conținutul și pentru a gestiona cursurile și studenții.

Înscrierea studenților poate fi manuală sau automată. Nu numai că, puteți permite accesul la cursuri numai după finalizarea condițiilor prealabile. WP Courseware este compatibil cu temele standard WordPress. Sunteți asigurat de protecție împotriva accesului neautorizat, deoarece există suport pentru pluginurile de membru (MemberPress, OptimizePress). În afară de aceasta, asistența pentru pluginurile eCommerce populare (WooCommerce, Easy Digital Downloads) ajută la vânzările online de cursuri.

4. Sistemul de gestiune a învățării WordPress Sensei

Sensei WordPress Sistem de gestionare a învățării

Crearea de conținut pentru cursuri cu Sensei este la fel de ușoară precum crearea unei pagini sau postări în WordPress. Dezvoltat de WooCommerce, acest sistem de management al învățării se integrează perfect cu pluginul lor de comerț electronic. Prin conectarea cursurilor la un produs achiziționat, puteți promova un curs către un public foarte relevant. Prin urmare, un cumpărător al unui kit de broderie este probabil să primească o ofertă a unui curs despre broderie.

Sensei WordPress LMS Courseware

Pluginul folosește caracteristicile familiare de înregistrare a utilizatorilor WordPress pentru înscrierea la un curs. Premisele pot fi specificate pentru fiecare curs, precum și pentru fiecare lecție. Creați bănci de întrebări și utilizați-le pentru a configura chestionare aleatorii. Pluginul include un instrument de analiză care urmărește progresul studenților sau cursurilor individuale.

Sensei funcționează bine cu majoritatea temelor standard WordPress, deși dezvoltatorii recomandă teme care oferă suport integrat pentru Sensei. În funcție de funcțiile pe care doriți să le includeți, puteți adăuga o serie de extensii la plugin. Cele mai multe dintre ele sunt gratuite, dar pentru a picura conținutul de alimentare și pentru a acorda insigne pentru realizări, va trebui să achiziționați extensii separat.

5. LearnDash Sistem de gestionare a învățării WordPress

LearnDash Sistem de gestionare a învățării WordPress

LearnDash este un sistem complet de gestionare a învățării care implementează API-ul Tin Can (Experience) pentru a capta și stoca activitățile de învățare ale utilizatorilor. Tin Can API este o specificație software de elearning care urmărește și înregistrează toate experiențele de învățare. Colectează date despre experiențe precum învățarea mobilă, simulări, activități din lumea reală, învățare experiențială, învățare socială, învățare offline și învățare colaborativă. Aceste date vă oferă o perspectivă asupra activităților de învățare ale utilizatorilor. În mod special, ajută la învățarea informală și personalizată, unde performanțele individuale sunt urmărite de către instructori sau personalul institutului.

LearnDash este dotat cu caracteristici și se integrează bine cu WordPress pentru a vă facilita publicarea de conținut și generarea de bani pentru site-ul web. Puteți împărți cursurile în mai multe niveluri pentru o prezentare simplă. Scurgeți conținutul de alimentare în funcție de program și dezactivați accesul după un timp specificat. Folosiți orice element media cum ar fi fișiere audio, video, imagini, Google Docs, Articulate sau Adobe Captivate. Proiectați teste într-un format simplu de chestionar sau alegeți din cele 8 tipuri de teste pre-proiectate oferite de plugin.

Cronometrele lecțiilor ghidează cât timp un student poate petrece în orice lecție, iar managerii de atribuire permit comentarii cu privire la misiunile transmise. Utilizatorii pot crea profiluri din frontend, iar utilizatorii înscriși se pot alătura forumurilor private sau ale unui curs public.

Dezvoltatorii s-au bazat pe experiența lor bogată în industrie în dezvoltarea acestui plugin, iar o serie de universități de renume se numără printre utilizatori. Pluginul este activat cu mai multe site-uri și funcționează cu orice temă. O serie de extensii gratuite și premium sunt disponibile pentru funcții îmbunătățite. Aceste extensii au fost dezvoltate ca răspuns la feedback-ul comunității. În plus, există sute de teme compatibile (de ex eLumine sau Universitate) care adaugă funcții suplimentare și opțiuni de styling.

6. LearnPress WordPress LMS Plugin

LearnPress WordPress LMS Plugin

Plug-ul de bază LearnPress este gratuit și ușor. Dacă există vreo funcție de care aveți nevoie pe site-ul dvs. web, căutați-o printre numărul de suplimente gratuite și plătite. Unele dintre funcții ajută la o mai bună monetizare a site-ului.

Interfața de utilizator ajută la construirea, editare și menținerea conținutului cursului. Puteți ajusta multe setări aici, cum ar fi durata cursului, notele de trecere necesare, numărul de încercări și luarea de teste, înainte de a trece la nivelul următor. De asemenea, este posibil să exporte cursuri către alte site-uri web care utilizează LearnPress. Cu sprijinul BuddyPress, elevii pot forma grupuri pentru a discuta problemele și a împărtăși cunoștințe.

learnpress

Pluginul este tradus în mai multe limbi, acceptă rețele multisite, precum și metodele de plată PayPal, Stripe și WooCommerce. În timp ce puteți utiliza LearnPress cu orice temă WordPress standard, autorii recomandă cu insistență utilizarea acestuia împreună cu Educație Tema WordPress sau Tema WordPress LMS. În alte cazuri, recomandă actualizarea la Pro pentru acces la pachetele de cursuri, gamificare, certificate de cursuri și numeroase suplimente premium..

7. Namaste! LMS pentru WordPress

Namaste! LMS pentru WordPress

Odată ce instalați versiunea gratuită a Namaste! LMS, puteți converti instalarea WordPress într-un site web educațional funcțional. Funcțiile de eLearning includ crearea de lecții și misiuni, înscrierea studenților, gestionarea cursurilor și studenților, setarea condițiilor preliminare pentru lecții și multe altele.

Îmbunătățiți funcția pluginului cu pluginul gratuit de membru Konnichiwa! Generați rapoarte detaliate despre activitatea la fața locului a elevilor. Când este activat, un widget de bord va dezvălui un număr specific de zile de activitate pe pagină. Integrările PayPal și Stripe ajută la colectarea plăților pentru cursuri.

Namaste-lms

Versiunea premium simplifică monetizarea site-ului web – adăugați un coș de cumpărături la anumite cursuri, creați și gestionați cupoane de reducere și gestionați fișierele protejate. Nu numai că, puteți acorda acces unor utilizatori în calitate de manageri de clasă și să acorde insigne pentru finalizarea cursului sau pentru câștigarea punctelor.

8. LifterLMS WordPress Plugin

LifterLMS WordPress Plugin

Pluginul de bază al LifterLMS este gratuit, intuitiv de utilizat și flexibil. Verifică aproape toate casetele din lista de caracteristici necesare sistemului de management al învățării și puteri WP101, o serie populară de tutorial video WordPress.

Studenții pot studia cu bare de progres și teste pentru a urmări progresul lor. Mențineți-i informați elevii cu e-mailuri automate. Aceste e-mailuri sunt setate să fie declanșate de activitatea studenților predefinite, cum ar fi să nu te autentifici de mult timp, să eșuezi un test, un memento pentru datele scadente și multe altele. Folosind e-mailuri bazate pe acțiuni, adresați-vă elevilor care părăsesc cursul la jumătatea cursului. Scurgeți conținutul în conformitate cu programele specificate sau pentru a se potrivi cu progresul studenților.

Caracteristici de gestionare LifterLMS

LifterLMS oferă o mulțime de instrumente de gestionare a cursurilor, precum și procesarea plăților prin PayPal, stripe sau Authorize.net, precum și asistență pentru WooCommerce. Puteți adăuga cupoane și reduceri pe site-ul web pentru a crește înscrierea studenților. O serie de suplimente plătite sunt disponibile și le puteți cumpăra individual sau sub forma unui pachet complet.

9. Edwiser Bridge – Moodle LMS Integrare pentru WordPress

Edwiser Bridge - Integrare Moodle LMS pentru WordPress

În cele din urmă, dacă sunteți fan Moodle cadrul de curs open source s-ar putea să fiți interesat să știți că există o modalitate ușoară de a integra cursurile Moodle cu WordPress. Pluginul Edwiser Bridge gratuit vă permite să importați toate cursurile Moodle și să vă sincronizați categoriile de cursuri direct cu site-ul dvs. WordPress. De acolo le puteți posta gratuit, le puteți vinde (folosind integrarea PayPal încorporată), puteți permite înregistrarea cursului și multe altele.

Edwiser Bridge include, de asemenea, o serie de setări (cum ar fi sincronizarea automată pentru cursuri, utilizări înscrise, limbă etc.) pe care le puteți verifica pur și simplu pentru a le activa. Dacă sunteți un dezvoltator (sau ați continuat), există chiar și cârlige și filtre încorporate pentru personalizări mai rapide. Mai bine, există complimente minunate disponibile pentru a adăuga și mai multă putere LMS-ului dvs. WordPress Moodle.

Sincronizare selectivă

Folosind funcția Extensie de sincronizare selectivă pentru Edwiser Bridge, utilizatorii Moodle pot alege și alege cursurile pe care doresc să le sincronizeze cu platforma WordPress, pentru a putea ulterior comercializa sau vinde. Acest plugin ușor de utilizat îl face super simplu pentru administratorii Moodle să se concentreze pe un anumit set de cursuri și să crească tracțiunea la aceste cursuri..

O singură logare

Simplificați procesul de autentificare și accesul la curs cu ajutorul Extensie Single Sign On On pentru Edwiser Bridge o face. Utilizatorii se pot conecta simultan fie la Moodle, cât și la site-ul WordPress conectat, introducând datele de autentificare o singură dată. Funcționează în ambele moduri! Un utilizator se poate autentifica fie pe site-ul Moodle, fie pe WordPress și poate fi conectat la site-urile WordPress și Moodle corespunzătoare.

Deconectarea funcționează la fel de bine, prin faptul că trebuie să efectueze acțiunea o singură dată, studenții nu trebuie să se îngrijoreze că nu se deconectează de pe ambele site-uri web. Cu o configurație simplă, acest plugin ajută la integrarea WordPress-Moodle și ușurează accesul utilizatorilor pe ambele site-uri, deoarece au doar un singur set de acreditări de care trebuie să țină cont. De asemenea, este disponibil un cod scurt, care poate fi plasat oriunde pe site-ul WordPress pentru a vă autentifica.

Cumpărare curs în vrac

Permiteți utilizatorilor să achiziționeze mai multe cursuri simultan în Moodle cu ajutorul Cumpărare în vrac pentru podul Edwiser extensie. Acesta este un plugin WordPress care utilizează puterea WordPress și WooCommerce pentru a permite administratorilor Moodle să vândă cursuri pe WordPress și să le permită cumpărătorilor să achiziționeze aceste cursuri în vrac. Și asta nu este totul, la achiziționarea unui curs, utilizatorii Moodle au o interfață intuitivă pentru a înscrie elevii la un curs.


Un LMS permite utilizatorilor să învețe în ritmul lor, folosind orice dispozitiv cu care sunt confortabili. Procesul de învățare poate fi făcut mai interesant prin acordarea de ecusoane, teste inovatoare și listări de performanți. În plus, adăugarea unui forum sau a unei comunități poate ajuta la încurajarea studenților în procesul de învățare.

În ultimii ani, a existat o creștere a utilizării WordPress ca bază pentru site-uri web ale instituțiilor de învățământ și cursuri online. Pluginele LMS WordPress discutate în această postare se combină bine cu nucleul WordPress pentru a configura un sistem complet de livrare a cursurilor online. Unele sunt gratuite, în timp ce altele oferă funcții foarte atractive pentru sub 250 USD (care este mai mică de 1 dolar pe zi).

Aveți experiență cu aceste plugin-uri LMS WordPress? Sau poate că am ratat unul dintre pluginurile WordPress LMS pe care le-ați recomanda? Vă rugăm să partajați în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me