Personalizarea designului site-ului dvs. nu a fost niciodată atât de ușoară. Folosind un plugin de editor CSS în direct, puteți acum să creați un site unic care să corespundă specificațiilor dvs. de design particulare și să reflecte imaginea mărcii dvs..


Până de curând, utilizarea CSS pentru a modifica aspectul site-ului dvs. a fost lăsată în principal proiectanților web. Cu toate acestea, există acum o serie de pluginuri pentru editorul CSS live WordPress care vă ajută să vă personalizați site-ul. Unii necesită puține cunoștințe de codificare, în timp ce alții nu au nevoie de experiență de codificare. Și toate acestea vă permit să lucrați pe partea frontală a site-ului dvs. real în timp real.

În acest articol, vom analiza care este exact un plugin pentru editorul CSS live, ce pluginuri pentru editorul CSS live sunt disponibile și ce trebuie să căutați atunci când alegeți unul.

Ce este un plugin pentru CSS Live Editor WordPress?

Un plugin de editor CSS în direct vă permite să personalizați designul temei dvs. Cu toate acestea, diferit de modificarea directă a fișierelor CSS sau utilizarea unui plugin CSS standard bogat, un plugin pentru editorul CSS live WordPress vă permite să lucrați în partea frontală a site-ului dvs. Aceasta înseamnă că puteți urmări modificările aplicate în direct în timp real, pe măsură ce le faceți.

Plugin editor WordPress CSS live

Utilizarea unui plugin de editor CSS live WordPress implică introducerea codului sau ajustarea controalelor din partea frontală. Acest lucru înseamnă că puteți urmări modificările dvs. au loc pe măsură ce tastați. Nu numai că, lucrul pe partea vizitatoră a unui site web vă economisește timp pentru a juca între file și pentru a apăsa constant actualizarea.

Panoul de control pentru plugin-uri WordPress CSS Live Editor

Plugin-uri de editor CSS live WordPress care nu necesită să editați CSS afișează direct un panou de control în partea frontală a site-ului dvs., care vă permite să faceți modificări ale designului site-ului dvs. printr-o interfață vizuală. Acest lucru funcționează foarte simplu doar indicând și făcând clic pe un element din pagină, apoi selectând o nouă setare din opțiunile disponibile. Alegerea unuia dintre plugin-urile de editor CSS WordPress cu această caracteristică este ideală pentru cei care doresc să personalizeze designul site-ului lor, dar nu știu cum să scrie CSS.

Indiferent de tipul de plugin de editor CSS live pe care îl utilizați, rezultatele finale sunt în esență aceleași. Trebuie să creați un design original și personal pentru site-ul dvs. web. Datorită componentei live editor, nu numai că economisiți timp și efort, dar vă puteți bucura efectiv de acest proces.

Ce trebuie să căutați într-un plugin WordPress CSS Live Editor

Ceea ce căutați dintr-un plugin de editor live CSS va depinde foarte mult de nivelul dvs. de cunoștințe CSS sau de experiența de codare.

Dacă sunteți un non-coder nu vă faceți griji, unele pluginuri pentru editorul CSS live au fost create pentru a fi utilizate de către începători. Cu toate acestea, va trebui să alegeți un plugin de editor în direct cu un panou de control, care vă permite să punctați și să faceți clic pentru a face modificări. Cu toate acestea, merită să verificați exact ce elemente puteți personaliza, deoarece fiecare plugin este diferit.

Dezvoltatorii mai experimentați ar putea dori un plugin care vă permite să introduceți sau să editați singur codul. O opțiune bună este una care vă va oferi o mână de ajutor pe măsură ce codificați și va evidenția orice greșeli. Alte funcții de plugin pe care trebuie să le căutați, indiferent de experiența dvs. includ:

  • Funcționează cu toate temele și pluginurile WordPress?
  • Oferă modele prestabilite?
  • Puteți lucra în modul draft înainte de a publica modificările?
  • Salvează modificările incrementale pe măsură ce mergeți, astfel încât să vă anulați munca dacă este nevoie?
  • Oferă documentație aprofundată, tutoriale și suport?

Așadar, acum știți ce trebuie să luați în considerare înainte de a face o alegere, să aruncăm o privire asupra diferitelor plugin-uri de editor CSS live WordPress disponibile.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Eroul CSS

CSS Erou

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

CSS Hero este un plugin de editor de teme WordPress live premium, care vă permite să personalizați aproape fiecare aspect al designului temei dvs. Face acest lucru folosind o interfață intuitivă de punct și clic, care funcționează în partea frontală a site-ului, fără a fi necesar să introduceți o linie de CSS, dacă doriți. Prin urmare, chiar dacă nu aveți deloc cunoștințe de codificare, puteți utiliza în continuare acest plugin pentru a modifica designul site-ului dvs..

CSS Hero are câteva caracteristici deosebit de notabile. În primul rând, vă salvează toate modificările, astfel încât să puteți anula orice muncă efectuată sau să vă întoarceți la un anumit punct din fluxul de lucru. Nu mai trebuie să vă temeți să faceți o greșeală și să vă rupeți site-ul.

În al doilea rând, CSS Hero oferă „Stiluri gata făcute” și „Skins teme”. Acest lucru vă oferă sute de modele și 29 de machete pre-făcute, pentru a alege ca puncte de plecare pentru site-ul dvs. Deci chiar și cei care nu avem inspirație sau viziune de design pot crea un site de care să fim mândri.

CSS Hero este unul dintre cele mai impresionante pluginuri pentru editorul CSS live WordPress, conceput pentru a vă permite să personalizați cu ușurință designul site-ului dvs. indiferent dacă sunteți un începător de codificare sau un dezvoltator web. Înainte de a achiziționa CSS Hero pentru doar 19 dolari, merită să verificați dacă acest plugin va funcționa cu tema dvs. CSS Hero lucrează la o serie de teme pregătite pentru Hero și vă oferă o descriere, procentul de compatibilitate (fyi Total scoruri, cea mai mare notare de 99% – mult mai mare decât alte teme premium vândute) și un site de test live pentru fiecare. Puteți încerca, de asemenea, CSSHero RocketMode pentru a o face accesibilă la tema dvs. curentă.

CSSHero Vânzare de vară

În acest moment puteți economisi până la 50% la CSSHero în timpul vânzării lor de vară! Nu este nevoie de cod atunci când plătiți reducerea. Oferta se încheie pe 9 august 2016.

Economisiți până la 50% la CSSHero

2. Creion galben

Creion galben

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Galbenul creion este un editor de stil vizual CSS WordPress și un alt plugin care nu necesită codare. Acestea fiind spuse, există un editor CSS încorporat pentru cei cărora le place să își editeze foile de stil de mână. Acest plugin funcționează 100% în partea frontală, permițându-vă să vedeți și să lucrați pe site-ul dvs. în timp real. Acesta a fost creat pentru a vă permite să personalizați orice element pe orice temă sau plugin și vă permite să editați tema în câteva minute sau să reproiectați întregul design al site-ului dvs., dacă doriți.

Galbenul creion vă permite să evidențiați cu ușurință selectori individuali CSS, făcând modificarea rapidă și nedureroasă a temei dvs. Acest plugin are peste 300 de fundaluri, peste 600 de familii de fonturi și peste 50 de animații din care să alegeți, permițându-vă să vă personalizați tema pentru a se potrivi cu imaginea mărcii dvs. Pagini galbene vine, de asemenea, cu documentare și asistență extinsă pentru cei care nu au mai folosit plugin-uri editor CSS WordPress live.

Creionul Galben vă va stabili 23 USD și este compatibil cu toate temele și pluginurile WordPress. Și încă o dată, o opțiune excelentă pentru începători și designeri web experimentați deopotrivă.

3. CS personalizat TJ

Plugin TJ personalizat CSS

TJ Custom CSS de la Tema Junkie este un plugin gratuit WordPress care vă va permite să vă personalizați site-ul printr-o interfață front-end. Acest plugin a fost conceput ținând cont de codificatori și nu este un plugin care să fie recomandat celor care nu sunt încrezători în CSS.

Ca multe dintre aceste plugin-uri, TJ Custom CSS folosește un manager CSS pentru a adăuga CSS-ul personalizat pe site-ul tău, trecând peste orice temă sau stiluri implicite. Acest lucru poate fi accesat și lucrat din interiorul tabloului de bord.

Cu toate acestea, TJ Custom CSS vă permite, de asemenea, să previzualizați modificările în timp real. Utilizând Live Customizer puteți vedea efectul pe care îl au modificările pe măsură ce adăugați CSS personalizat. Acest lucru vă poate economisi mult timp, deoarece nu va trebui să vă mențineți în continuare salvarea muncii, schimbarea filelor browserului și paginile revigorante.

TJ Custom este un plugin foarte simplu care te va ajuta să creezi un site unic, exact la cerințele tale. Dacă vă place să jucați cu codul și aveți experiență în personalizarea temei utilizând CSS, acesta ar putea fi pluginul perfect pentru dvs..

4. SiteOrigin CSS

SiteOrigin CSS Editor

SiteOrigin CSS este un plugin gratuit pentru editorul CSS live WordPress avansat de la SiteOrigin. Potrivit tuturor celor teme WordPress, acest plugin bogat în funcții oferă o selecție de instrumente pentru a răspunde nevoilor tuturor utilizatorilor săi, indiferent de experiența lor de codare.

Pentru începători, SiteOrigin CSS oferă un editor vizual. Acesta constă dintr-un set simplu de comenzi care vă permit să alegeți cu ușurință stiluri, culori și alte setări. Dacă nu aveți deloc abilități de codare, puteți efectua modificări în designul site-ului dvs. cu doar doar câteva clicuri.

Pentru cei cu o experiență de editare CSS manuală și care trebuie să facă mai mult, SiteOrigin vine cu un inspector dinamic. Acest lucru vă ajută să găsiți selectorul corect pe care să-l utilizați pentru a viza un anumit element pe care doriți să îl personalizați. Aceasta poate fi adesea cea mai grea parte a editării CSS existente, așa că este o mână de ajutor foarte bună pentru cei care încă mai învață.

Pentru codificatorii mai avansați, puternicul editor CSS al pluginului SiteOrigin are completarea automată atât pentru selectoarele, cât și pentru atributele CSS. Te va ajuta, de asemenea, să găsești probleme în CSS înainte de a-l publica.

Oricare ar fi caracteristicile acestui plugin pe care le utilizați pentru a vă personaliza site-ul WordPress, toate lucrările se desfășoară pe partea frontală a site-ului dvs. în timp real, astfel încât să puteți urmări modificările pe măsură ce le faceți.

5. Microtemer

Microtherma

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Microthemer este un plugin intuitiv și puternic vizual front-end de editor WordPress CSS. Poate personaliza aspectul oricărei teme sau plugin-uri WordPress și este suficient de ușor pentru a evita încetinirea site-ului.

Microthemer oferă opțiuni pentru începători și profesioniști. Necodificatorii pot modifica elemente precum culorile, fonturile, imaginile de fundal și aspectele site-ului, pentru a numi câteva. Dezvoltatorii pot lucra în modul de previzualizare live, codând în CSS, SCSS și JavaScript, manual.

O caracteristică cheie a Microtemerului este că vă permite să lucrați în modul Schiță. Puteți încerca un design nou pentru site-ul dvs. sau puteți petrece timp încercând diverse opțiuni de styling, fără a afecta experiența publicului dvs. pe site-ul dvs. Puteți publica apoi toate modificările dintr-o singură dată, odată ce sunteți mulțumit de schița finală.

Microthemer vine cu tutoriale, documentare și forumuri de asistență extrem de amănunțite, care vă ajută să beneficiați la maxim de acest plugin. Puteți achiziționa Microthemer pentru o taxă unică de 45 USD, care include upgrade-uri gratuite pe viață.

Bonus: Ultimate Tweaker

Ultimate Tweaker pentru WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Poate că doriți să editați nu doar aspectul frontal al site-ului dvs., ci și unele dintre rolurile utilizatorului, pagina de conectare sau alte funcții WordPress. Acesta este locul în care Ultimate Tweaker pentru WordPress poate veni la îndemână. Pluginul este compatibil cu versiunile actuale de WordPress. Cele mai multe navigatoare activate JavaScript le vor face să funcționeze fără probleme.

Ultimate Tweaker conține mai mult de 260 de hack-uri și modificări diverse care permit utilizatorilor (fără cunoștințe de PHP sau programare) să configureze și să personalizeze WordPress. În ciuda numărului mare de funcții, pluginul este foarte rapid și optimizat pentru a încărca doar modificările utilizate (încărcare încărcată fără utilizare de memorie).

Pluginul acceptă de asemenea majoritatea temelor, logo-urilor și pictogramelor și protejează conținutul (fără meniu contextual, fără selecție și fără glisare). Funcția HTML Minifier îi ajută pe utilizatori să elimine comentariile, să mimeze HTML și să creeze adrese URL relative.

Printre caracteristicile notabile ale acestui plugin se numără o interfață de administrare ușoară cu economisire automată, modificator HTML și constructor de legături relative, opțiunea de a ascunde cutiile Meta pe tipurile de pagini personalizate, Role Manager, modul de setare independent pentru roluri, 2X mai rapid / Lazing Loading, Ascundere și rolul de administrator „Ultimate Tweaker”.


Gânduri finale

Toate pluginurile editorilor vii WordPress CSS menționate aici sunt opțiuni impresionante pentru a vă ajuta să personalizați designul site-ului. Indiferent de pluginul pe care îl alegeți, asigurați-vă că citiți documentația furnizată, astfel încât să puteți obține cele mai bune rezultate din ea. Cu cât înțelegi mai mult să folosești un editor live, cu atât mai bine vor fi proiectările.

Folosiți un plugin pentru editorul CSS live și, dacă da, care dintre ele? L-ai recomanda? Vă rugăm să împărtășiți sfaturi sau observații utile în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me