Cele mai bune plugin-uri pentru Echipa WordPress din 2018

Niciun client nu îi place să se ocupe de un sistem automat. Casetele de chat, răspunsurile automate, e-mailurile care nu răspund – înlătură complet atingerea personală. Deși nu este ușor să evităm acest lucru într-un mediu automat, putem încerca să facem totul mai puțin impersonal. O modalitate de a face acest lucru este de a face profilul membrilor echipei de pe site-ul dvs. web, folosind plugin-uri pentru vitrine ale echipei WordPress. În acest fel, utilizatorii ajung să pună față la celălalt capăt al telefonului sau al e-mailului.


Angajații tăi sunt forța de bază a organizației tale. Informarea utilizatorilor despre angajații dvs. le va oferi încrederea de a face față cu dvs. și va crește nivelul de încredere.

Sigur, pagina dvs. despre este un loc minunat pentru a explica clienților ce poate face afacerea dvs. Însă îl puteți duce mai departe și puteți adăuga pagini de profil care vă prezintă membrii echipei. Acest lucru permite clienților să știe că aveți oamenii pentru a finaliza munca. Aceste pagini dedicate de membru ajută, de asemenea, la canalizarea comunicării către persoana potrivită pentru o experiență mai bună a utilizatorului.

În timp ce crearea unei bio poate fi destul de ușoară, a pune-o cu totul și a o afișa atractiv necesită mai mult efort. Acest lucru este valabil mai ales pentru echipele mari și diverse. Pluginurile se pot descurca foarte mult când vine vorba de pagini de profil – creați și actualizați bios, creați pagini de echipă și adăugați membri la paginile echipei. Sunt bune atât pentru grupuri mici, cât și pentru organizații mari, cu mai multe echipe. Mai mult, aceste plugin-uri răspund, astfel încât utilizatorii să le poată vizualiza de pe orice dispozitiv.

Să vedem câteva dintre pluginurile noastre vitrine ale echipei WordPress preferate pentru personalul dvs..

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Vitrina echipei creative pentru pluginul premium WordPress

Vitrina echipei creative este o opțiune excelentă pentru proiectarea unui afișaj profesionist și (ați ghicit-o) creativ al membrilor echipei dvs. Pluginul este dotat cu 6 machete personalizabile și responsive, inclusiv grile de mozaic, pătrat și cerc, glisor, animație de undă, hexagon și previzualizare inline (le puteți consulta pe site-ul demo).

Vitrina echipei creative pentru pluginul WordPress Premium

Cel mai bun lucru este că personalizările sunt ușoare datorită panoului de control inclus. Alegeți culori pentru rânduri, anteturi, nume, titluri și multe altele folosind culorile intuitive de culori. Trageți și aruncați membrii echipei pentru a le reorganiza. Adăugați un număr nelimitat de abilități pentru fiecare membru al echipei, inclusiv legăturile lor sociale.

Vitrina echipei creative este de asemenea pe deplin compatibilă cu popularul WP Bakery Page Builder, astfel încât să puteți introduce cu ușurință o vitrină de echipă pe orice pagină atunci când creați site-ul dvs. web. Alte caracteristici, cum ar fi integrarea font Awesome, suportul RTL și suportul premium fac din acest plugin vitrina o opțiune excelentă pentru orice site web profesionist.

2. AWSM Team Showcase Free & Premium WordPress Plugin

Echipa AWSM simplifică crearea și gestionarea unei echipe și expunerea ei pe WordPress. După ce instalați pluginul, elementul Echipei AWSM apare în bara laterală de administrare.

AWSM Team Showcase Plugin WordPress gratuit

La început, veți crea pagini de profil ale membrilor cu detalii precum nume, descriere și informații de contact. Aceste pagini servesc, de asemenea, ca un șablon de bază care poate fi utilizat de fiecare membru pentru a crea bios. Odată ce paginile de membru sunt gata, puteți începe să creați o echipă sau echipe adăugând profiluri de membri. De asemenea, puteți configura aspectul paginii fiecărei echipe.

Sunt disponibile trei presetări (card, tabel, listă) și puteți alege pe oricare pentru a afișa membrii echipei. Fiecare presetare vine cu câteva opțiuni de styling, precum și o opțiune de personalizare folosind CSS. Pluginul este activ și atingeți.

Upgrade la Pro

AWSM Team Showcase Pro WordPress Plugin

Cu ajutorul plug-in-urilor din cadrul echipei WordPress (ca majoritatea pluginurilor), actualizarea la o versiune premium a unui plugin înseamnă mai multe caracteristici și asistență prioritară din partea dezvoltatorului. Versiunea Pro a pluginului oferă mai multe funcții care vă vor ajuta să vă prezentați mai bine echipa ta minunată. 5 presetări suplimentare și mai multe opțiuni de styling fac mai ușor proiectarea vitrinei tale. De asemenea, acceptă WPBakery Visual Page Builder, astfel încât să puteți adăuga sau insera cu ușurință echipe în orice temă.

3. Team Builder – Faceți cunoștință cu pluginul Team Premium WordPress

Team Builder vine cu un puternic constructor de admin, suport WPBakery Visual Page Builder și o serie de coduri scurte care vă permit să construiți un ecran atractiv pentru echipa dvs. într-un timp foarte scurt. Pluginul îți poate afișa echipa într-o grilă, tabel, slider sau widget.

Team Builder - Faceți cunoștință cu pluginul Team Premium pentru WordPress

Panourile glisante în 5 teme oferă un fundal plăcut pentru afișarea echipei tale. Creatorul vizual, caracteristica drag and drop și numeroasele opțiuni de personalizare fac din construirea paginilor echipei tale un exercițiu distractiv. Sunt incluse machete pregătite cu presetări diferite de stil, împreună cu bara de icoane sociale cu opțiuni de styling. Veți putea personaliza fonturi, culori, spațiere și aranjarea diferitelor elemente. Puteți adăuga, de asemenea, efecte pasionante precum și o adresă URL personalizată pentru fiecare membru.

Membrii pot fi etichetați, astfel încât spectatorii pot filtra personalul prin departamente sau echipe. Barele sau stelele de îndemânare ajută la evaluarea angajaților și la construirea de carduri cu detalii precum e-mail, telefon, Skype, site-ul web, bio, etichetă sau locație. Detaliile angajaților pot fi stocate și sub formă de contacte, ceea ce este o caracteristică minunată de găsit în plugin-urile pentru vitrine ale echipei WordPress.

4. Membrii echipei Plugin WordPress gratuit și Pro gratuit

Un alt dintre show-urile noastre de top ale plug-in-urilor, numite Team Team, vine în două versiuni gratuite și premium.

Membrii echipei Plugin gratuit WordPress

Începând cu elementul Echipe din tabloul de bord WordPress, puteți adăuga membri în echipa dvs., cu fotografii, poziție, profiluri biologice și sociale. Fiecare membru poate avea trei legături sociale și puteți afișa până la patru membri într-o singură linie. Poate fi prezentat orice număr de membri ai echipei.

Pluginul este, de asemenea, pe deplin răspunzător și datorită codurilor scurte ușor de utilizat, pe care le puteți copia și pagina, este simplu să afișați membrii echipei oriunde pe site-ul dvs..

Upgrade la Pro

Membrii echipei Darko Pro WordPress Plugin

Versiunea PRO Membrii echipei adaugă mai multe funcții și opțiuni. Fiecare membru poate avea o culoare separată și până la cinci membri pot găsi un loc într-un rând. În timp ce apare, o a doua fotografie poate apărea sau poate apărea un link de informații. Puteți adăuga filtre la fotografiile dvs. și puteți alege opțiuni de design, cum ar fi fotografiile pătrate sau rotunde, adăugați sau omiteți chenarele. Puteți alege, de asemenea, culori pentru a merge cu marca dvs..

5. Echipa Showcase Premium WordPress Plugin

Plugin-ul Team Showcase WordPress este un plugin premium care poate fi utilizat pentru a afișa orice fel de conținut care include imagini și text. Având în vedere gama de funcții pe care le oferă, este bine să vă prezentați și echipa.

Echipa Showcase Premium WordPress Plugin

Opțiunile de configurare pre-construite sunt disponibile și puteți personaliza machete selectând opțiuni. Zeci de combinații de aspect și aspect sunt posibile folosind formate grilă sau tabelă. Rețelele sunt sensibile și pot conține informații despre fiecare membru sau informațiile pot apărea la pas.

Tabelele răspund și ele, dar aspectul paginilor pentru miniaturi este un standout. În acest format, imaginile sunt destul de mici, dar la clic, vor apărea mărită într-o zonă desemnată. Acest aranjament este perfect pentru afișarea unui număr mare de membri ai echipei pe un spațiu de ecran mai mic. În același timp, utilizatorii pot face clic pe orice membru pentru a vedea mai multe detalii.

Pluginul vă permite să categorizați membrii și să aplicați filtre pentru a permite utilizatorilor să vizualizeze membrii în orice echipă sau poziție specifică. Este compatibil cu WPBakery Visual Page Builder, ajutându-vă să vă creați vizual paginile echipei folosind drag and drop pentru a pune membrii în orice ordine de afișare. Fiecare membru poate avea propria pagină și dimensiunea implicită a imaginii poate fi modificată. De asemenea, este pregătit pentru widget, ușor de utilizat și de personalizat.

6. Modern Team Showcase Premium WordPress Plugin

Vitrina modernă a echipei vă oferă o selecție de zece presetări responsive pe care le puteți utiliza pentru a plasa profilurile dvs. de membru. În plus, puteți edita aceste presetări în mod convenabil folosind editorul de șabloane vizuale din partea frontală. Ușurătatea cu care poți edita te ajută să creezi și să creezi profiluri de membri și echipe și să le faci pe site-ul tău într-un timp foarte scurt.

Modern Team Showcase Premium WordPress Plugin

Pluginul vine cu un formular de bază pentru a colecta informații despre membrii echipei. De asemenea, vă ajută să vă creați propria formă de colectare a informațiilor. Veți găsi, de asemenea, câteva date înalte pentru a vă începe să faceți exercițiul de profilare.

Caracteristica remarcabilă a acestui plugin este sistemul logic bazat pe cheie pe care îl folosește pentru a permite celulei să se diferențieze pe baza câmpurilor personalizate asociate cu fiecare membru. De exemplu, apăsarea unui buton poate evidenția membrii care fac parte dintr-un program sau care sunt calificați să învețe.

7. uSquare Universal Grid

uSquare este un plugin WordPress premium pentru galerie bazat pe grilă. Acest plugin face crearea de galerii și portofolii unice în stil grilă. Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui plugin este flexibilitatea. uSquare este perfect pentru crearea de grile de personal, galerii de produse, rețele de postare pe blog, portofolii de imagini și multe altele. Ești limitat doar de imaginația ta. În plus, uSquare poate crea chiar grile folosind conținutul existent – tot ce trebuie să faceți este să îl setați pentru a trage dintr-o anumită postare sau categorie..

uSquare Universal Grid

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Personalizarea este o altă caracteristică notabilă a acestui plugin minunat. Există opțiuni încorporate pentru peste 600 de fonturi Google, dimensiuni de elemente personalizate (astfel încât să puteți crea o grilă care să se potrivească cu proporțiile site-ului dvs. și să decupeze imagini), opțiuni de culoare personalizate și multe altele. Și având în vedere că puteți adăuga cât mai multe sau cât mai puține elemente la fiecare grilă doriți, puteți crea o combinație interminabilă de galerii unice de stil grilă pentru a fi adăugate pe site-ul dvs..

uSquare include, de asemenea, opțiuni pentru ușurarea efectelor, conținut deplasat, drag and drop post reordonare, pictograme sociale personalizate și multe altele.

Gândurile dvs. despre cele mai bune pluginuri ale echipei noastre de prezentare a echipei WordPress

Plugin-urile de prezentare ale echipei WordPress din această listă sunt opțiuni excelente pentru a-ți introduce membrii echipei pe site-ul tău. Aceștia pot oferi o față umană organizației dvs. și pot încuraja vizitatorii să interacționeze cu dvs. online. În plus, atunci când este însoțit de plugin-uri de gestionare a proiectelor, este o modalitate excelentă de a-ți organiza afacerea organizată și echipa conectată.

Și tu? Aveți un plugin WordPress preferat care vă ajută să vă profilați echipa? Sau poate ați mai încercat unul dintre aceste plugin-uri pentru expoziții ale echipei WordPress? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me