Cele mai bune pluginuri și soluții Podcast pentru WordPress

O asculți pe naveta ta zilnică pentru a lucra. În drum spre sală. S-ar putea să-l asculți chiar și când mergi câinele. Sigur, uneori (sau, bine, de cele mai multe ori) este Taylor Swift Bine ați venit la New York sau Oasis ” Wonderwall, dar, ocazional, avem tendința de a asculta mici bucăți de conținut audio care sunt livrate pe Internet. Acest prieten, este ceea ce numim a podcast. Dar știați că există plugin-uri de podcast utile pe care le puteți utiliza pentru a găzdui audio pe propriul site?


Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Ce ar trebui să știți despre podcasting

Am mai acoperit câteva dintre podcast-urile noastre preferate de WordPress, dar astăzi vă permiteți să împărtășesc câteva statistici interesante ale industriei podcasturilor.

1. Există un public înfometat.

Potrivit unui studiu realizat de Edison Research, 21% dintre tinerii americani au ascultat un podcast în ultima lună.

Sursa: Edison Research – „State of News Media 2016”

Pentru a oferi un context pentru ceea ce reprezintă 21% din întreaga țară, 13% din SUA ascultă lunar Spotify, iar 21% din țară folosește Twitter. Pe scurt:

Același număr de americani ascultă podcast-uri și folosesc Twitter.

2. Există o creștere dovedită.

Și numărul este în continuă creștere de la an la an. De exemplu, numărul cetățenilor americani cu vârsta de peste 12 ani care ascultă un podcase a crescut cu 133% în ultimul deceniu, adică, între 2008 și 2016. Și, între 2015 și 2016, industria de podcasting a crescut cu 23%.

Numărul ascultătorilor de podcast în SUA a crescut cu 133% în ultimul deceniu.

PS: În cazul în care vă întrebați de unde obținem numerele, am făcut câteva matematice simple pe datele partajate în graficul de la Edison Research!

3. Consumul este ușor.

Vă amintiți cum vorbim pe un computer desktop? Nu? Copiii anilor 90 o fac!

Internetul are o casă nouă și este în buzunar. La fel cum căutările mobile au depășit desktopul în Google, industria de podcasting a înregistrat o tendință similară. În 2014, cea mai mare parte a podcasturilor a fost consumată pe un computer desktop. Astăzi, 64% dintre podcast-uri sunt auzite pe un smartphone sau o tabletă. (De aici, introducerea ciudată a acestui articol!)

Ce face Podcasting-ul minunat

Acum că suntem conștienți de unele dintre aceste statistici, permiteți-mi să vă spun de ce podcastingul este noul copil din bloc.

Este o mare presă media. De ce? Pentru că economisește timp!

Aș spune că beneficiul numărul unu al podcastingului este că economisește un mult timp al nostru. Haideți să facem față – suntem oameni ocupați. Podcast-urile sunt destinate consumatorilor de informații rapide care doresc să spună tendințele în sus și să-și urmeze persoanele preferate – din timp.

Nu trebuie să citiți!

Nu mă înșelați, dar pentru unii dintre noi (* ridică mâna *) citirea necesită efort. Dacă mi-ai spus că există un mod prin care pot consuma aceeași cantitate de informații nu trebuie să citesc, aș fi încântat. Și exact asta face podcastingul! Heck, am citit chiar și transcrierile audio ale rezumatelor cărților!

Consumul de media fără efort.

Puteți asculta un podcast în naveta dvs. la serviciu sau în drum spre sală. Există tone de aplicații de podcasting uimitoare pentru Android și iOS, care descarcă automat podcast-urile abonate prin WiFi. Unele vă oferă, de asemenea, descoperiri superbe de podcast și recomandări bazate pe interesele dvs..

Este un mediu excelent pentru a veni în contact cu oamenii.

Pentru creatorii de conținut care sunt vocali și doresc să ajungă la publicul lor dincolo de textul afișat pe ecran, podcastingul este un excelent canal. Podcastingul nu înseamnă întotdeauna audio. Puteți face și videoclipuri, dar majoritatea preferă să economisim spațiul și datele mobile ale telefonului nostru.

Toată lumea o face.

Și în sfârșit, toată lumea (și vreau să spun toata lumea) chiar de la cei mai vânduti autori, la bloggeri cu șase cifre, vorbitori cheie, marketeri influenți și editori digitali – și-a dezvoltat jocul de podcasting.

Au investit mult timp, efort și bani în crearea, publicarea și comercializarea de podcast-uri pentru publicul lor. Ceea ce urmează este o mulțime de abonați fideli, care în cele din urmă se transformă în market-uri cu cuvânt-gură și evangheliști de top pentru produsele dvs..

Prin urmare, dacă 2018 este un an în care ați decis să acceptați podcastingul, kudos. Va fi o călătorie dificilă, dar totodată plină de satisfacții. Deoarece puterile WordPress se apropie de 30% din site-urile de pe Internet, este lipsit de importanță că configurarea dvs. de podcasting este conectată cu greu la site-ul dvs. WordPress. Nu numai că va promova încrucișarea conținutului dvs. pentru audiență, dar va îmbunătăți și clasamentul motorului de căutare.

Având în vedere acest lucru, urmează cele mai bune servicii de podcasting și plugin-uri pentru WordPress. Cu ajutorul unuia dintre aceste plugin-uri sau servicii podcast (și multă muncă asiduă), veți putea configura propriul canal de podcast chiar de pe site-ul dvs. WordPress.

Cum să începeți cu Podcasting pe WordPress

Așa cum o văd, există două modalități principale de a începe – instrumente gratuite și soluții premium. Pentru cei care încep doar cu podcasting (am primit mai târziu un conținut excelent pentru „a începe”), aș recomanda să folosiți instrumentele gratuite. După ce ați obținut blocajul, puteți trece la o soluție plătită.

Pentru cei familiarizați cu activitatea de podcasting și vor să înceapă în propria călătorie, soluțiile plătite ar fi un început bun. Înainte de a trece la listarea pluginurilor și serviciilor, să ne aliniem la obiective.

Obiectivul nr. 1 – Gazduirea continutului Podcast

Primul obiectiv este să gazdă fișierele podcast (în mare parte audio). Aceasta necesită stocare și consumă lățimea de bandă, printre alte resurse de server. Puteți găzdui fișierele dvs. podcast în același server în care este găzduit WordPress. Aici, fișierele audio pot fi încărcate prin intermediul încărcătorului media implicit WordPress. O mulțime de plugin-uri gratuite (așa cum veți vedea mai jos) acceptă această opțiune. De asemenea, puteți găzdui fișierele dvs. de podcast în soluție de stocare online, cum ar fi Amazon S3.

Rețineți că nu puteți utiliza soluții de stocare gratuite, cum ar fi Dropbox sau Google Drive, deoarece de obicei necesită multă autentificare înainte de a descărca un fișier. Pe de altă parte, Amazon S3 vă oferă acces direct la fișiere, după ce ați configurat găleata de stocare.

Obiectivul 2 – Podcast Player

Avem nevoie de un podcast jucător care ar afișa fișierele noastre de podcast într-o interfață elegantă și ar urmări de câte ori fișierele au fost redate sau descărcate.

Soluțiile sunt simple:

 • Soluții premium de găzduire podcast pentru WordPress aveți grijă de găzduirea și afișarea podcasturilor pe site-ul dvs. WordPress. Plătești o taxă lunară (sau anuală) pentru serviciu și nu se consumă resurse de server la sfârșitul tău.
 • Plugin-uri gratuite de podcasting pentru WordPress, pur și simplu afișați (și chiar urmăriți) piesele audio podcast într-un player elegant pe site-ul dvs. WordPress. Găzduirea fișierelor audio podcast este responsabilitatea dumneavoastră.
 • Plugin-uri de podcasting premium pentru WordPress sunt în esență versiuni bogate în caracteristici ale plugin-urilor gratuite care afișează fișierele audio podcast din diverse surse. Din nou, găzduirea fișierelor audio este responsabilitatea dumneavoastră.

Mai jos este un mix de plugin-uri de podcast și alte opțiuni pe care trebuie să le găzduiești propriul show. Am acoperit o serie de puncte de preț, cu funcții diferite, pentru a include care credem că sunt cele mai bune opțiuni pentru găzduirea propriului podcast cu WordPress.

1. Format audio predefinit WordPress și cod scurt de redare

Format audio predefinit WordPress și cod scurt de redare

În mod implicit, WordPress acceptă fișiere audio și liste de redare. Nu sunt necesare pluginuri sau servicii suplimentare pentru a găzdui propriul podcast. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați fișierele audio (mp3, ogg, wma, m4a, wav) în media media.

Pentru a adăuga podcast-urile pe site-ul dvs., folosiți butonul „Adăugați media” atunci când creați o postare sau cod scurt audio pentru a insera podcast-uri individuale într-o postare:

Sau folosiți playlist shortcode pentru a adăuga o listă cu toate fișierele audio podcast:

[Playlist]

Trebuie doar să știți că acestea vor avea un design implicit (cu playere implicite sau întunecate), care este destul de de bază, cu excepția cazului în care tema dvs. WordPress include opțiuni personalizate (cum ar fi teme de tip WordPress cu muzică de nișă).

Prețuri: Gratuit – aceasta este o funcție implicită WordPress și ar trebui să funcționeze cu orice temă.

2. Podcasting Buzzsprout

Podcasting Buzzsprout

Buzzsprout vă oferă o platformă simplă de podcasting în care vă puteți încărca, organiza și promova podcasturile pe platforme de podcast (cum ar fi iTunes), pe social media sau pe site-ul dvs. WordPress. Vă oferă statistici detaliate despre episoadele dvs. de podcast, precum numărul de redări, durata medie redată și informațiile demografice ale ascultătorilor dvs..

Podcasting Buzzsprout Pluginul WordPress joacă conținutul dvs. de podcast într-un player audio HTML5. Pluginul preia ultimele episoade și le afișează într-o listă de redare. Pur și simplu folosiți shortcode-ul pentru a afișa conținutul podcast-ului dvs. în orice postare sau pagină.

Prețuri: Planul gratuit vă permite să încărcați 2 ore de conținut pe lună, iar fișierele sunt găzduite timp de 90 de zile. Planurile încep de la 12 USD / lună, ceea ce vă permite să încărcați până la 3 ore de conținut în fiecare lună, cu 250 GB transfer.

3. PowerPress Podcasting de Blubrry

Pluginul PowerPress Podcasting de Blubrry

Blubrry oferă două servicii – unul este un plugin gratuit, iar celălalt este un serviciu de găzduire. Pluginul Blubrry PowerPress WordPress are caracteristici unice, cum ar fi afișarea unui buton de abonament, player HTML5 integrat și taxonomie personalizată dedicată pentru podcasting. Există, de asemenea, un cod scurt pentru a enumera toate episoadele podcast-ului dvs. într-o pagină sau postare.

În afară de găzduirea fișierelor de podcast, Blubrry oferă funcții suplimentare, cum ar fi podcast SEO, care vă permite în mod esențial să adăugați mai multe descrieri pentru fiecare episod (sau piesă) pentru a îmbunătăți descoperirea canalului dvs. în iTunes și Google Play Music. În plus, puteți importa conținut de podcast din SoundCloud, Libsyn, Podbean, Squarespace sau un alt flux RSS pentru podcast..

Prețuri: Planurile încep de la 12 USD / lună pentru 100 MB de stocare pe lună. Interesant este că, dacă vă abonați la serviciu timp de 3 luni, veți primi o stocare totală de 300 MB. Toate planurile vin cu lățime de bandă nelimitată. Și dacă doriți un pic de ajutor pentru a începe, puteți consulta ghidul nostru rapid de pornire PowerPress.

4. Podcasting serios simplu

Podcasting serios simplu

Podcasting-ul Serios Simple este o soluție integrală pentru nevoile dvs. de podcasting WordPress. Tot ce trebuie să vă faceți griji este găzduirea fișierelor dvs., care pentru început, pot fi stocate în serverul dvs. WordPress ca fișiere Media.

Fișierele podcast sunt redate cu playerul WordPress implicit. Pluginul are o mulțime de caracteristici utile, cum ar fi:

 • Podcast tip post și Serie taxonomie pentru gestionarea fișierelor dvs. de podcast
 • Posibilitatea de a găzdui mai multe podcast-uri de pe același site, folosind diferite categorii. (Fiecare podcast primește propriul său link RSS unic)
 • Opțiuni extrem de personalizabile, care facilitează trimiterea către directoare precum iTunes, Google Play și Stitcher.
 • Tonuri de suplimente cool, cum ar fi integrarea Podtrac, pentru a îmbunătăți funcționalitatea.

Podcasting-ul Serios Simple acceptă și podcasting audio și video și include un add-on gratuit pentru statistici pentru a afișa conținut esențial de pe podcast.

Prețuri: Podcasting-ul Seriously Simple este disponibil gratuit, deși puteți actualiza stocarea nelimitată, importul cu 1 clic, statistici și altele.

5. Player audio WavePlayer

WavePlayer Audio Player

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Găzduiește-ți propriul podcast cu WordPress și cu pluginul intuitiv WavePlayer. În mod implicit, puteți încărca pur și simplu fișiere audio pe WordPress, ceea ce nu face simplă crearea unei liste de redare și afișarea acestuia într-o manieră atractivă. În schimb, cu WavePlayer puteți crea o listă de redare stilată, care să răspundă, să fie modernă și integrată cu Media Manager și chiar cu WooCommerce.

Cu acest plugin puteți:

 • Creați o listă de redare personalizabilă și cu reacție
 • Afișați formele de undă ale fișierului audio în timpul redării
 • Alegeți dintre 4 opțiuni de dimensionare pentru a vă potrivi pagina
 • Adăugați cu ușurință piese / podcast-uri cu Managerul media WordPress
 • Vindeți piese premium cu WooCommerce

Prețuri: WavePlayer are un preț de 26 USD pentru o licență de site unic, care include 6 luni de asistență și actualizări.

6. Editura Podlove Podcast

Editura Podlove Podcast

Podlove Podcast Publisher este un alt excelent plugin de podcast gratuit pentru WordPress, cu suport pentru analize avansate.

Puteți crea noi intrări de podcast în categoria „Episoade”. Podlove parcurge kilometrul suplimentar în adăugarea unui motor de șablon personalizabil, folosit pentru a personaliza playerul pentru a se potrivi cu tema ta. Pluginul include, de asemenea, un player web și puteți gestiona și prezenta tuturor contribuabililor podcast-ului cu ușurință.

În ceea ce privește analizele, puteți urmări:

 • Urmăriți numărul de descărcări
 • Clienții Podcast obișnuiau să asculte conținutul tău
 • Zile populare din săptămână
 • Descărcare sursă

Un alt USP al pluginului este butonul de abonare cu un singur clic care, atunci când faceți clic, lansează direct playerul implicit de podcast al clientului. Iată veștile bune – la începutul acestei postări am văzut că 64% din conținutul podcastului este consumat de pe mobil. Prin urmare, cu o pagină web bine concepută și clar CTA „Abonare”, puteți crește constant baza de ascultare a podcast-ului dvs..

Prețuri: Podlove este un plugin complet gratuit.

7. Smart Podcast Player

Smart Podcast Player

Creat de către antreprenorul online și veteranul de podcast Pat Flynn, Smart Podcast Player este un player de podcast bazat pe web elegant, conceput pentru a oferi cele mai bune experiență de ascultare podcast ascultătorilor tăi.

web-player poate fi inserat într-o postare / pagină cu ajutorul unui cod scurt. Playerul în sine este foarte personalizabil, incluzând teme deschise sau întunecate și culori personalizate. Ascultătorii pot controla viteza de redare, derula cu ajutorul timestamps-urilor, pot sorta liste de redare și descărca fișiere individuale de pe playerul web.

Prețuri: Licența unică a site-ului Smart Podcast Player costă 8 USD / lună facturată anual sau 12 USD / lună cu facturare lunară și vine cu actualizări automate.

8. SimplePodcastPress

SimplePodcastPress

SimplePodcastPress este un player de podcast premium pentru WordPress, cu o serie de caracteristici utile, cum ar fi timestamps-urile cu clic și playlist-urile de podcast..

În afară de un player personalizabil, pluginul include butoane de abonare, căsuțe de opt-in e-mail, transcripturi de podcast, auto-editori, scurtături automate de adrese URL și fragmente de Tweet. Puteți adăuga toate aceste opțiuni în pagina podcast-ului dvs. pentru a vă crește baza de abonați și numărul de descărcări.

Prețuri: Licența de site unic costă 67 USD și vine cu un an de asistență și actualizări.

9. Libsyn Podcast Gazduire

Libsyn Podcast Gazduire

Libsyn este o soluție renumită de găzduire podcast concepută pentru serios editori digitale. Are totul pornind de la instrumente simple, cum ar fi un player HTML5, fluxuri RSS, până la o soluție „personalizată-pentru-pod-dvs.”, complet suflată.

Prețuri: Planurile de bază încep de la 5 USD cu 50MB de stocare lunară. Am recomanda Libsyn oamenilor care caută o soluție dedicată de găzduire podcast.

10. WordPress.com (Planuri premium)

WordPress.com (Planuri premium)

Uimit? La fel am fost și eu când am aflat că are WordPress.com suport integrat pentru podcasting. În primul rând, creați o categorie numită „Podcasturi” sau similar, încărcați fișierele audio într-o nouă postare, o atribuiți categoriei Podcast și sunteți bine să mergeți. Podcast-ul va fi disponibil ca un flux RSS al Podcast-uri categorie.

În plus, puteți trimite podcast-ul dvs. la iTunes cu aceeași adresă URL de alimentare. În exemplul nostru, categoria ar fi Podcast-uri. Înainte de a face acest lucru, trebuia să configurați informațiile canalului în setările media, să setați opera de artă pentru a vă îmbunătăți șansele de a fi descoperit în magazinul iTunes.

Prețuri: Funcția Podcasting este disponibilă în planurile personale sau superioare plătite WordPress.com. Începe de la 4 USD / lună (facturat anual) și livrează cu 6 GB de stocare cu lățime de bandă nelimitată.

Notă: Spre deosebire de deținerea instalării WordPress, nu puteți instala plugin-uri WordPress atunci când site-ul dvs. este găzduit pe WordPress.com. Dacă începeți să folosiți WordPress, vă recomandăm să folosiți propria configurație WordPress.

Înfășurarea celor mai bune pluginuri și soluții Podcast

Știți care este numărul unu care ar determina succesul podcast-ului dvs.? Nu creează conținut de lovituri, nu este un site web frumos proiectat și nu intervievează influenți din domeniul dvs. Cel mai important factor este angajament.

Dacă doriți să câștigați bani rapid din podcasting, gândiți-vă din nou. Podcastingul este legat de conectarea și implicarea publicului tău în cont propriu voce, mai degrabă decât cuvinte. Dacă vă interesează cu adevărat să vă auziți vocea, podcastingul poate fi un canal foarte relevant pentru dvs. Ești gata să începi? Verifica asta Lifehacker articol pentru un ghid rapid despre începerea cu podcasting-ul.

Ești un podcaster? Căutați să începeți? Ce vrei să obții din podcasting? Am ratat unul dintre pluginurile sau serviciile dvs. de podcast preferate? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me