Cele mai bune plugin-uri de recenzie pentru WordPress

Majoritatea bloggerilor adoră să-și revizuiască produsele preferate. Dacă ne place într-adevăr un produs sau serviciu și credem că este cu adevărat util, nu-l recomandăm prietenilor și familiei noastre? Bineînțeles că am face-o! Este natura umană.


Suntem toți fanaticii WordPress aici, nu-i așa? O să iau asta ca un da. Așadar, este sigur să spunem că trebuie să folosim un fel de produs WordPress – fie că este un plugin, o temă sau un serviciu care ne place cu adevărat. Atât de mult, încât nu vom putea lucra fără ea. Desigur, am putea dori să recomandăm acest lucru colegilor noștri. Sau în cazul nostru, cititorii și adepții blogului nostru.

Acesta este motivul pentru care am venit cu acest plugin WordPress, care prezintă cele mai bune pluginuri de recenzie pentru WordPress. Folosind pluginurile menționate în această listă, veți putea crea recenzii atrăgătoare în cel mai rapid timp posibil!

De ce să adăugați recenzii

Ideea din spatele revizuirii unui produs este simplă. Informează cititorul despre utilitatea produsului. Practic, o recenzie a produsului spune următoarele:

Hei, uite, îmi place acest produs și cred că îl vei găsi foarte util!

Recenziile oferă, de asemenea, o formă de dovadă socială. De fapt, peste 90% din oameni cumpărarea pe Amazon nu ar cumpăra un articol cu ​​mai puțin de trei stele.

Dar scopul final al unei recenzii este de a determina pe cineva să cumpere produsul pe care îl recomandă. Acest lucru este strict din punct de vedere al marketingului. O revizuire trebuie să fie imparțială. Ar trebui să cântărească pro și contra produsului.

Niciun produs nu este perfect – fiecare nou reprezintă o îmbunătățire față de predecesorul său

Acum, după ce am urmat un scurt curs despre Revizuirea Produselor 101, să săpăm în lista de pluginuri.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Revizuirea WP

WP Review Pro

Info și descărcare

WP Review este un plugin ușor personalizabil pentru a adăuga o recenzie pe site-ul dvs. WordPress. Poate adăuga o recenzie în trei moduri: stea, punct și procent.

În orice moment, puteți trece de la unul la altul modificând setările din pagina de setare a pluginului. Evaluările pot fi afișate înainte sau după conținut, și cu ajutorul unui cod scurt, chiar în interiorul conținutului. Puteți schimba site-ul de culori pe larg sau pe post după postare. Ca și când un utilizator face clic pentru a evalua, media este calculată automat și se afișează împreună cu numărul de voturi. Utilizatorii au opțiunea de a-și lăsa propriile recenzii și puteți opta dacă să afișeze sau nu aceste recenzii sub propria ta recenzie.

În cele din urmă, pluginul este prietenos pentru dezvoltatori cu o serie de filtre care să se îmbine cu afișajul cu tema ta. Când vine vorba de asistență, este gratuit pentru utilizatorii înregistrați ai pluginului. Alte caracteristici:

 • Personalizare ușoară (schimbare culori, fonturi, etc) prin modificare CSS directă
 • Design sensibil
 • Suport pentru fragmente bogate
 • Sisteme de rating multiple

2. Evaluări și recenzii WordPress Taqyeem

Taqyeem Evaluări și recenzii WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dezvoltat de autorul CodeCanyon Elite TieLabs, Taqyeem este unul dintre cele mai bune pluginuri de recenzie la un preț sub 20 USD. Acest plugin adaugă o casetă de revizuire la toate postările, paginile și chiar la tipurile de postare personalizate. Puteți stila caseta de recenzie cu culori nelimitate și opțiuni de tipografie (cu fonturi web Google) – pentru a reflecta designul temei dvs. WordPress. Alte caracteristici interesante includ:

 • Suport pentru fragmente bogate
 • 3 Widgets: Recenzii cele mai bune, recente și aleatorii
 • 3 stiluri de recenzie: stele, puncte și procente

3. Revizuirea produsului WP

WP Product Review

WP Product Review este disponibil ca plugin gratuit pe care îl puteți prelua din depozitul WordPress. Puteți afișa caseta de revizuire aproape oriunde doriți folosind codurile scurte. Nu numai că, puteți adăuga cât mai multe recenzii doriți în aceeași pagină. Tabelul de recenzie în sine poate fi personalizat pentru culoare, lățime și bordură, astfel încât să se potrivească temei tale. Peste zece icoane diferite, precum stele și inimi sunt disponibile pentru a înregistra un vot. Dacă doriți să includeți un tabel de comparație pentru produse, este posibil și acest lucru. Pluginul generează automat tabele de comparație din recenziile existente.

Dacă vindeți pe Amazon, veți fi bucuroși de integrarea pluginului cu platforma. Transferă automat numele, imaginea, linkul de afiliere și prețul produsului de pe Amazon. În plus, dacă ați creat recenzii în altă parte, puteți importa recenziile pe site-ul dvs. web. Pluginul transportă, de asemenea, o serie impresionantă de caracteristici, inclusiv:

 • Personalizare afișare globală și pictograme personalizate
 • Funcționalitate de preîncărcare pentru o experiență îmbunătățită a utilizatorului
 • Lista de comparații pro și contra
 • Asistență shortcode
 • Un buton „Download Now” sau un CTA direct

4. Să analizăm

Să revizuim pluginul WordPress

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Let’s Review este un plugin primordial de revizuire WordPress creat pentru a adăuga recenzii evaluate la postările dvs. Realizat manual de autorul consacrat Envato Elite Cubell, acest plugin este plin de funcții excelente pentru orice blog. Revizuirea Vă permite să adăugați căsuțe de revizuire unice și proiectate cu experiență în postările și în postările personalizate.

Unele dintre caracteristicile unice ale pluginului Review’s Let este capacitatea de a alege dintre mai multe modele moderne, adăugați criterii nelimitate, argumente pro, contra și butoane de afiliere la fiecare casetă de revizuire. Cu aceste caracteristici și multe altele, puteți crea cutii de recenzie cu aspect personalizat, care se potrivesc cu designul site-ului dvs. web.

Opțiunea de afiliere este deosebit de interesantă, deoarece în sfârșit vă puteți monetiza recenziile fără să arătați spammy, datorită butoanelor gândite și frumos proiectate, cu efecte de animație unice. În acest fel, atunci când partajați un produs sau un serviciu pe care îl iubiți cu cititorii, puteți utiliza linkul dvs. de afiliere chiar în caseta de recenzie.

Puteți seta, de asemenea, opțiuni implicite globale pentru a vă economisi timp și ieșirea html curată include, de asemenea, marcajul Rich Snippets pentru a îmbunătăți rata de clic din rezultatele motorului de căutare.

5. Recenzii bogate

Recenzii bogate

Recenzii bogate este un plugin complet gratuit de revizuire WordPress, cu o listă interesantă de funcții. Pluginul este construit cu suport pentru shortcodes – ceea ce înseamnă că puteți afișa revizuirea în orice secțiune a site-ului dvs., care acceptă coduri scurte precum postări, pagini, subsol sau orice zonă widgetizată. Pluginul vă permite să moderați trimiterile și să alegeți care recenzii să fie publicate / afișate în pagina de recenzie a fiecărui produs.

6. WP ULike

WP ULike Plugin

Dacă sunteți în căutarea unuia dintre cele mai bune și mai rapide moduri de a adăuga funcții similare și de neplăcut site-ului dvs. WordPress, atunci pluginul WP ULike este pentru dvs.! WP ULike este un plugin GRATUIT al WordPress care va permite vizitatorilor site-ului dvs. web să se angajeze cu o gamă largă de tipuri de conținut, inclusiv postări, subiecte de forum și răspunsuri, comentarii și actualizări de activitate..

De asemenea, instrumentele statistice uimitoare ale WP ULike vă ajută să vă urmăriți eficiența conținutului cu un sistem de raportare în timp real și statistici detaliate. În plus, WP ULike are o mare varietate de opțiuni disponibile pentru personalizarea pluginului. Acesta vă va permite să personalizați butonul dvs. similar în stilul preferat.

Acest plugin este potrivit atât pentru cei cu site-uri vitrine, cât și pentru portofolii de afaceri și personale, unde puteți oferi utilizatorilor dvs. să voteze lucrările și produsele dvs..

WP ULike oferă o grămadă de funcții minunate pentru BuddyPress, bbPress și o serie de alți utilizatori de plugin-uri Deci, puteți utiliza acest plugin oriunde fără a vă face griji cu privire la compatibilitatea funcțiilor..

WP ULike este acum disponibil în mai mult de 35 de limbi pentru a fi descărcat și este GRATUIT!

7. Sistemul de revizuire a stelelor Widget de rating

Rating-Widget: Star Review System

Rating-Widget adaugă un sistem de evaluare de cinci stele pe site. Utilizatorii trebuie pur și simplu să facă clic pe stele pentru a-i anunța pe ceilalți ce cred despre orice postare, pagină, tip post personalizat, comentariu sau recenzie. Puteți încorpora evaluările de tip thumb & star în postările, paginile sau comentariile dvs. și puteți personaliza și gestiona evaluările din tabloul de bord WordPress.

Evaluările stele sunt complet personalizabile, acceptă browsere majore și multe limbi. Puteți crea rating nelimitat de degetul mare și stea și puteți colecta voturi nelimitate. Pluginul include un widget pe care îl puteți plasa în bara laterală pentru a afișa postări, pagini și comentarii cu cele mai apreciate. Sunt disponibile suplimente pentru afișarea tweet-urilor și partajărilor

8. YASR Și încă un rating de stele

YASR Încă un rating de stele

Another Rating Rating (YASR) este o nouă revizuire a sistemului bazată pe jQuery plugin RateIT. Pluginul vă ajută să adăugați evaluări în două moduri diferite – puteți adăuga propriul rating și permite vizitatorilor să voteze.

Puteți crea chiar mai multe seturi dacă doriți ca vizitatorii să voteze diferite aspecte ale unui produs individual. Scorurile de recenzie sau evaluările vizitatorilor vor fi indexate de motoarele de căutare prin fragmente.

9. WP-PostRatings

WP-PostRatings

Cu WP-PostRatings, există numeroase modalități de afișare a voturilor, cum ar fi stele, degetul mare, căpușele, inimile, numerele și multe altele. Configurarea pluginului poate obține un pic tehnic.

Cu un pic de cod puteți afișa evaluările pe toate postările sau pe postările selectate. Opțiunea Gestionare evaluări vă permite să vizualizați evaluările. Pluginul poate afișa cele mai apreciate postări, cele mai notate postări, cel mai mic rating și cel mai mare rating.

10. Recenzii pe site

Recenzii site

Recenziile site-ului permit cititorilor să vă evalueze postările folosind un sistem standard de 5 stele. Pluginul este rapid și ușor pentru a începe – pur și simplu pur și simplu îl instalați și sunteți gata de pornire. Există opțiuni pentru a activa aprobarea revizuirii, validarea blockchain, necesită autentificare sau adăugați notificări. De asemenea, personalizări pentru afișarea recenziilor (extrase, avatare etc.), formularul de trimiteri, marcajul Schema (pentru SEO) și traduceri.

Alte caracteristici de plugin notabile includ filtre de spam, asistență pentru mai multe site-uri (ceea ce este excelent dacă găzduiești recenziile site-ului dvs. pe un subdomeniu separat), răspunsuri de recenzie, șabloane încorporate, widget-uri și coduri scurte ușor de utilizat și posibilitatea de a face backup și restaura.

Bonus: afișați recenziile dvs. de pe site-uri terțe

Știați că puteți integra recenzii și de pe site-urile de recenzii ale terților? Plugin-uri, cum ar fi Widget pentru recenzii Google, Recenzii Google Locații sau Yelp Widget Pro vă permite să obțineți evaluări și recenzii reale ale clienților și să le afișați pe site-ul dvs. web. Ajutorul oferit de aceste pluginuri și servicii poate deveni o parte importantă a eforturilor dvs. de marketing.


Pentru a crea o revizuire curată și organizată a unui produs, este necesar să urmăm o comandă fixă. Modul în care analizați produsul – de exemplu, imaginile și listele de comparare a funcțiilor pe care le utilizați, poate fi unic site-ului dvs. Adăugați o notă personală, dacă doriți. Dar trebuie să aveți un format consecvent în toate recenziile. Nu numai că acest lucru menține site-ul dvs. organizat, dar vorbește și despre volume despre atenția dvs. la detalii. Drept urmare, citirea dvs. va crește.

Ca întotdeauna, ne-ar plăcea contribuția ta. Care este pluginul dvs. preferat de recenzie WordPress? Ne-a lipsit? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me