Imaginile, infografiile și efectele fanteziste sunt ajutoare excelente pentru a promova orice fel de conținut pe un site web. Aceștia sunt capturi de atenție sigure și pot transmite esența conținutului într-un singur cadru. Nu este de mirare că ne bazăm pe imagini pentru a atrage atenția unui cititor și pentru a îmbunătăți implicarea utilizatorilor pe internet.


Pe partea de rabat, imaginile au adesea timp să se încarce pe o pagină web. Și dacă sunteți pe conexiune lentă, se poate părea că durează pentru totdeauna încărcarea. Aceasta poate fi o mare dezactivare pentru utilizatori, care probabil se vor îndepărta de pagină.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Cum putem face ca imaginile cu pagini grele să se încarce mai repede?

De ce imaginile necesită timp pentru a se încărca? Ei bine, putem explica așa ceva – o pagină web este alcătuită din mai multe elemente – text, imagini, media, script și multe altele. Pentru ca fiecare element să se încarce, browserul dvs. face o solicitare către site-ul web (numit cerere HTTP). Multe dintre elemente, în special imaginile, sunt în byte grele și necesită timp pentru încărcare. În mod normal, toate elementele încearcă să se încarce în același timp și acest lucru întârzie încărcarea întregii pagini web.

Lucrul logic este de a face ca conținutul de încărcare rapidă să apară mai întâi pe browser și să țină atenția unui spectator. În același timp, întârziați încărcarea imaginilor grele ale datelor. Această abordare este de natură să convingă utilizatorii să aștepte, deoarece pe ecran există ceva care să le atragă atenția.

Ce este Lazy Loading?

Putem întârzia imaginile folosind tehnica de încărcare leneșă – încărcați mai întâi doar textul sau conținutul selectat și permiteți ca imaginile sau elementele de încărcare lentă să rămână. Încărcarea imaginilor este eșalonată, astfel încât timpul pentru prima octetare a paginii web se îmbunătățește. Pe măsură ce un utilizator derulează în jos, imaginile sunt preluate pe rând. În consecință, numărul de solicitări HTTP care lovesc serverul este redus în același timp.

Imaginile sunt plasate într-un marcator de loc pentru a fi încărcate ulterior. Pe măsură ce imaginile ajung în zona de vizualizare, acestea sunt preluate de pe server. Apar pe ecran în timp ce se deplasează în zona „deasupra plierei”. În caz de defilare infinită, ajax este folosit pentru a încărca mai mult atunci când utilizatorul atinge partea de jos a ecranului.

Cât de util poate fi încărcarea leneșă

Încărcarea leneșă reduce timpul de încărcare. Un site web mai rapid este bun pentru experiența utilizatorului și motoarele de căutare. De asemenea, reduce lățimea de bandă a serverului prin încărcarea imaginilor numai atunci când sunt cu adevărat necesare. Aceasta economisește lățimea de bandă, atât la capătul serverului, cât și la sfârșitul utilizatorului. Puteți aplica încărcare leneșă pe pagini selectate sau pe site-ul larg.

Un dezavantaj al încărcării leneș este că conținutul care vine după pliere este posibil să nu fie găsit de motoarele de căutare. Este posibil ca motoarele de căutare să nu recunoască conținutul cu defilare infinită. Pentru a depăși acest neajuns cel puțin parțial, trebuie să structurăm adresele URL pentru a putea fi procesate de motoarele de căutare. Acest lucru poate face marcatoarele mai vizibile motoarelor de căutare până la încărcarea imaginii.

Există o serie de pluginuri care pot face încărcarea leneșă pentru a funcționa pe site-ul dvs. WordPress. Să ne uităm la unele dintre cele mai populare plugin-uri,

Sarcina BJ Lazy

Pentru a înlocui toate sau oricare dintre imaginile dvs. postare, miniaturi postate, imagini gravatar și iframe de conținut cu un locativ de plasare, utilizați Sarcina BJ Lazy. Poate înlocui și iframele, iar acest lucru înseamnă că puteți încărca lenes videoclipuri încorporate de pe YouTube și Vimeo. Funcționează și pentru widgeturi de text. Folosind un simplu filtru, imaginile și iframele din tema dvs. pot fi întârziate.

bj-leneș-încărcare

Pentru a obține plugin-ul pe site-ul dvs., pur și simplu descărcați, instalați și activați. Puteți apoi să accesați setările și să vă dați seama ce elemente ar trebui să întârzie la încărcare. Dacă doriți, adăugați propria imagine de marcat.

Acest plugin utilizează JavaScript. Drept urmare, un vizitator fără JavaScript va vedea elementele originale fără încărcarea întârziată.

Sarcina leneșă

Un plugin utilizat frecvent pentru adăugarea de încărcare leneșă pe site-urile WordPress, Sarcina leneșă este un plugin simplu de instalare și activare. Puteți încerca cu încredere, știind că este dezvoltat folosind un amestec de cod de la echipa VIP WordPress.com la Automattic, echipa TechCrunch 2011 Redesign și Jake Goldman (10up LLC).

leneș sarcină

De asemenea, nu trebuie să faceți nimic mai departe după activare. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți unele modificări, puteți face acest lucru prin editarea fișierului php. Autorii au oferit câteva fragmente utile de cod la care vă puteți referi pentru modificarea imaginii de la locul de plasare, pentru încărcarea lenesă a imaginilor din tema dvs. sau pentru încărcarea leneșă a tuturor imaginilor prin bufferizarea de ieșire..

Ajax Load More – Defilare infinită

Ajax Încarcă mai mult este potrivit pentru încărcarea întârziată pe paginile web lungi care sunt vizualizate defilând în jos. Utilizați-l pentru postări leneșe de încărcare, tipuri de postări personalizate, postări simple, pagini și comentarii.

ajax-încărcare-mai mult

Mai mult, puteți utiliza Buildcode Shortcode pentru a încadra interogări personalizate WordPress. Adăugați codul scurt care este generat la paginile selectate prin intermediul editorului de conținut sau direct la fișierele de șablon. Vizualizați pagina din partea frontală și verificați Ajax Load Mai multe încărcând conținutul chiar în timp ce defilați în jos.

În plus, Ajax Load More funcționează bine cu WooCommerce și Easy Digital Downloads, deci este potrivit pentru pagini lungi de produse..

Loy Load pentru videoclipuri

Dacă executați un site web cu mai multe videoclipuri încorporate, acesta este pentru dvs.. Loy Load pentru videoclipuri înlocuiește videoclipurile încorporate cu o imagine pe care se poate face clic. Pagina web nu încarcă videoclipuri de îndată ce un vizitator solicită pagina. Videoclipurile sunt încărcate doar atunci când faceți clic pe imagine.

leneș-încărcare-pentru-video

Pluginul inspectează videoclipurile încorporate și înlocuiește toate fișierele externe cu o imagine statică și un buton de redare. Videoclipurile sunt încărcate doar atunci când un vizitator face clic pe buton. Acest lucru poate avea un impact real asupra vitezei de încărcare a paginilor, mai ales dacă are multe videoclipuri pe ea. Iar pentru utilizator, este o experiență lină.

a3 Încărcarea leneșă

Deoarece site-urile web sunt vizionate din ce în ce mai mult pe dispozitive portabile, acestea trebuie optimizate și pentru o experiență mobilă. a3 Încărcarea leneșă este conceput pentru a îmbunătăți viteza site-ului pe telefoane mobile prin întârzierea încărcării elementelor de pagină selectate. Elementele pot fi selectate în setările de administrare.

a3-leneș-încărcare

Pluginul oferă suport pentru conținut în iframele plasate oriunde în conținut sau widget-uri. Media încorporate WordPress, căsuțele Facebook cu profiluri, butoane Like, butoane Recomandare, profiluri Google+, Hărți Google și alt conținut media similar pot fi selectate pentru încărcare leneșă.

În plus, nu există nicio confruntare cu paginile mobile accelerate (AMP) – încărcarea leneșă nu se aplică la / amp punct final. Abia atunci când browserul sportează o adresă URL fără / amp această încărcătură leneșă intră în joc.

WP YouTube Lyte

Dacă site-ul dvs. web atrage foarte mult pe YouTube, WP YouTube Lyte îți poate beneficia o afacere bună. Se inserează „Lite YouTube Embeds” care apar similare cu încorporările YouTube. Însă videoclipurile sunt solicitate doar atunci când faceți clic pe.

wp-youtube-Lyte

Pentru ca acest plugin să funcționeze pe site-ul dvs. web, este necesară o înregistrare pe YouTube ca solicitant nou. Pluginul folosește API-ul YouTube al fiecărui videoclip pentru a-l extrage din depozitul YouTube. Pentru a utiliza acea API pe site-ul dvs. web, trebuie să fie activată cheia API furnizată de YouTube. Cheia de server pe care o primiți de pe YouTube trebuie completată.

După ce ați activat tastele API YouTube, ajustați setările pentru a obține dimensiunile și poziția playerului după bunul plac.

Se încarcă pagina cu ecranul de încărcare

Cu Se încarcă pagina cu ecranul de încărcare, utilizatorii pot avea o idee despre timpul de așteptare înainte de încărcarea paginii. Pluginul afișează un ecran care arată progresul încărcării ca procent de finalizare.

încărcare-page-cu încărcare ecran

Alegeți să afișați progresul numai pe pagina principală sau pe toate paginile. Cu versiunea gratuită, doar o bară de progres este utilizată pentru afișare. Pentru mai multe opțiuni, va trebui să faceți upgrade la versiunea premium. De asemenea, versiunea premium aplică încărcarea leneșă a imaginilor.

Mai multe pluginuri,

  • Încărcare Mai mult este o caracteristică utilă în paginile lungi de produse. Acestea sunt frecvent întâlnite pe site-urile web WooCommerce. WooCommerce Infinite Scroll și paginarea Ajax convertește paginarea implicită a produsului în defilare infinită sau paginare Ajax. Pentru utilizator, acest lucru înseamnă că nu trebuie să facă clic în mod repetat pe „Pagina următoare”. Când un utilizator ajunge în partea de jos a paginii, următorul set de produse sunt preluate și încărcate automat. Diferite opțiuni de paginare sunt disponibile pentru dispozitivele mobile.
  •  Încarcă mai multe produse pentru WooCommerce pot fi adăugate pentru a încărca mai multe produse din pagina următoare folosind Ajax cu defilare infinită sau un buton Load More. Pentru efecte de animare și personalizare, o versiune pro este disponibil.
  • Imagini Lazyload și Slideshow – Cu acest plugin, puteți alege să adăugați un efect lightbox sau un efect de galerie personalizat la orice imagine, precum și să întârziați încărcarea. Vine cu 3 efecte și vă puteți adăuga și dvs..
  • Racheta Lazy Load – Este extrem de ușor (mai puțin de 2kb). Acesta injectează un pic de Javascript în antetul site-ului dvs., care funcționează pe miniaturi, toate imaginile dintr-o postare, într-un text widget sau avatare. Întârzie imaginile pe întregul site fără a utiliza nicio bibliotecă JavaScript, cum ar fi jQuery.
  • Nebun leneș – Face același lucru în timp ce este ușor, ușor de instalat și utilizat și nu are nevoie de setări. Orice imagine poate fi exclusă prin simpla adăugare a unui atribut la imagine.
  • Lazy Load XT – Este un plugin rapid care funcționează pentru imagini, cadre, videoclipuri YouTube și Vimeo. Este complet personalizabil.

Multe glisoare le place Slider regal și Carusel electric WP încorporează, de asemenea, principiul de încărcare leneșă pentru a încărca imagini. Rezervare Pro Pro acceptă un calendar lenes de încărcare.

In concluzie

Încărcarea leneșă este o modalitate eficientă de îmbunătățire a vitezei site-ului, în special pe site-urile web care oferă o serie de imagini și videoclipuri. Există multe alte metode, cum ar fi optimizarea imaginii și cache-ul, care pot ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea vitezei site-ului. Alegeți pluginul potrivit pentru site-ul dvs. și optimizați performanțele pentru a-l face o experiență mai bună pentru utilizator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me