Primirea de tracțiune socială pentru conținutul dvs. este dificil. Să presupunem că produceți conținut excelent. Iar traficul cu motoarele de căutare aduce o majoritate de vizitatori pe site-ul dvs. ca început. Oameni care au ales în mod special să caute un anumit cuvânt cheie sau un șir de cuvinte cheie. Iar cititorii pe care motoarele de căutare le aduc site-ului dvs. web au o anumită predispoziție și sunt interesați de conținutul dvs. Probabil au o rețea de pariuri și un social care își împărtășesc interesele. Doar atunci, puteți avea chiar șansa de a face conținutul dvs. distribuit în unul dintre conturile lor de social media.


Numai mult prea multe. Dacă produceți conținut bun, în special genul pe care îl simțiți, beneficiază cititorii dvs. personal sau profesional, atunci aveți dreptul să așteptați ceva în schimb. Multe site-uri web, inclusiv WpExplorer generează venituri prin surse multiple.

Dar dacă întâmpinați dificultăți în generarea de tracțiune de pe rețelele de socializare și trafic substanțial, în ciuda producerii de conținut excelent, poate trebuie să oferim un stimulent oamenilor pentru a vă împărtăși conținutul mai des. Putem face acest lucru condiționând accesul la conținutul dvs. pentru partajarea socială. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune plugin-uri de blocare a conținutului care permit vizitatorului să plătească cu acțiuni sociale!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Locker social pentru WordPress

Social Locker For WordPress este un plugin premium care vă ajută să blocați cel mai bun conținut pentru acțiuni, like-uri, unul plus și tweet-uri. Puteți bloca aproape orice conținut, poate fi text, o carte audio, un videoclip sau un document pdf imprimabil.

SocialContentLock1

Puteți alege să blocați conținutul la sfârșitul unui articol sau întregul corp al oricărui articol și totuși să dezvăluiți doar introducerea pentru a tenta utilizatorului să partajeze conținutul, dacă ar dori să vizualizeze întregul articol. De asemenea, puteți utiliza același blocaj de conținut pentru a acorda acces la codurile promoționale. Setările acestui plugin oferă destul de mult, din punct de vedere al alegerii și permit alegerea când și unde pluginul va bloca selectiv conținutul.

SocialLockeroptions1

Pluginul oferă blocarea conținutului bazat pe opțiuni de partajare cu 8 rețele sociale diferite. În curând vor adăuga Pinterest și Instagram la alegerile lor. Puteți alege, de asemenea, modul în care conținutul este blocat, de exemplu, puteți estompa pur și simplu conținutul blocat.

BlurrySocialLocker1

Integrarea pluginului cu Google Analytics face posibilă vizualizarea cât de mulți oameni au folosit lockerul, câți au sărit doar conținutul blocat, câți au părăsit site-ul dvs. web după ce au văzut conținut blocat, pe care rețelele sociale au distribuit conținutul dvs. și chiar slăbiciunea vestiar care poate contribui la creșterea ritmului de respingere.

StatisticsSocialLocker

Deci, acest plugin este destul de impresionant și cuprinzător în capacitatea sa de a bloca cu succes selectiv conținutul și de a urmări efectiv beneficiile dintr-un tablou de bord de analiză. Puteți utiliza fie versiunea gratuită a pluginului sau versiunea premium. Versiunea gratuită acceptă Facebook Like-uri, Google 1+ și Tweet-uri, versiunea premium are 5 alte opțiuni de partajare a rețelelor de socializare, 5 teme suplimentare și mai multe butoane de urmărire socială. Cu versiunea premium, puteți dezactiva blocarea conținutului pentru utilizatorii înregistrați, întârziați blocarea și relocarea, exportați oportunitățile în format CSV și veți primi în mod evident suport.

Social Share & Locker Pro WordPress Plugin

Social Share & Locker Pro este, practic, un plugin din două în unu care se ocupă de toate cerințele dvs. de partajare socială și este livrat și cu un modul de blocare a conținutului social.

SocialSharePro & ContentLocker

Funcțiile de partajare socială a acestui plugin sunt grozave, dar aceasta nu este punctul central al acestei scrieri. Ne interesează caracteristicile sale de blocare a conținutului. Cu ajutorul Partajării sociale și al blocajului, puteți seta cronometre pe blocările dvs. care împiedică accesul la conținut după o mică întârziere. Pluginul are la dispoziție 8 teme de blocare a conținutului.

Funcția de blocare a conținutului este activată doar pentru Twitter, Google Plus, Facebook și Linkedin. Dar dacă primiți majoritatea acțiunilor sociale de pe cele patru canale de socializare menționate anterior, atunci nu este prea mult să vă faceți griji.

Blocator social automat

Un plugin gratuit simplu care vă permite să selectați URL-uri specifice, anumite / toate paginile și postările și apoi să activați blocarea conținutului care afișează conținut odată ce a fost distribuit pe Twitter, Facebook sau Google Plus. Puteți ascunde sau afișa un buton de închidere și un contor de contorizare.

AutomaticContentLocker

Blocator social automat pluginul este destul de simplu și fără prea mult în modul de alegere. Puteți schimba mesajul pe blocarea conținutului dvs. social, dar nu puteți face altceva. Dar dacă căutați simplitatea, acest plugin ar trebui să funcționeze bine.

Social Locker – Creșterea traficului

Un locker de conținut prietenos pentru motoarele de căutare pentru toate tipurile de conținut, cu suport pentru marile patru rețele sociale. Trafic de blocare socială pluginul recunoaște utilizatorii care au deblocat anterior conținutul și, de asemenea, utilizatorii înregistrați, dacă doriți, nu blochează conținutul în astfel de cazuri.

ContentLockerEditScreen

Puteți crea orice număr de blocări de conținut și puteți să le editați pentru a corespunde stilului dvs. și a le face potrivite pentru site-ul dvs. Web cu Tinymce.

Câteva lucruri și gânduri finale

În mod normal, v-aș fi prezentat Ca Poarta și alte două conținut pe Facebook, care blochează pluginuri WordPress (Facebook Viral Content Locker pentru WordPress, ca 2 Deblocare pentru WordPress). Dar, din păcate, Facebook a decis să elimine aplicațiile care stimulează partajarea socială. Așadar, Like Gate, pentru a încerca să eludeze regula, folosește cookie-uri care permit cititorului să viziteze și să „placă” o anumită pagină de Facebook pe care se acordă acces la conținut. Nu exact la fel ca și pluginurile de blocare a conținutului anterior care necesită acces social la acces.

La 7 august 2014, Facebook a anunțat că toate partajările stimulate prin Facebook sunt interzise. Ei consideră că aceasta nu aduce o contribuție pozitivă la rețeaua lor atunci când partajarea este stimulată de stimulente artificiale. Vă rugăm să vă asigurați că toate rețelele sociale pe care activați blocarea conținutului o permit. Fiți absolut siguri de orientările și politicile lor atunci când vine vorba de partajarea accesului la conținut.

Personal, cred că dacă lucrați cu adevărat din greu pentru a crea o carte electronică de o sută de pagini și nici nu percepeți o taxă pentru aceasta, atunci cu siguranță ar trebui să puteți profita din aceasta cel puțin sub forma unei cote sociale. Acestea fiind spuse, permiteți blocarea conținutului pe conținut special pe care ați muncit mult pentru a crea. Dacă aruncați site-ul dvs. cu conținut blocat, pur și simplu îi veți freca pe oameni în mod greșit. Vă imaginați dacă toate celelalte postări de pe blogul WPExplorer au fost blocate? … Exact! Utilizați blocarea conținutului foarte minim și eficient.

Doriți să adăugați partajare socială pe site-ul dvs. web în alte moduri (nu sunt legate de blocarea conținutului)? Consultați aceste postări utile ale altor autori WPExplorer:

  • Revizuire Monarch: Partajare socială Plugin WordPress din teme elegante
  • Cum să adăugați autentificări sociale pe blogul sau pe site-ul dvs. WordPress
  • 20 de minunate plugin-uri de social media pentru WordPress

Sper că ați găsit postarea utilă �� Cel mai bun plugin, în opinia mea, de utilizat pentru blocarea conținutului bazat pe partajări sociale este Social Locker For WordPress. Dacă doriți să vedeți cum este, încercați versiunea gratuită înainte de a achiziționa versiunea premium. Sau dacă aveți un plugin de blocare a conținutului mai bun, informați-ne în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me