Cele mai bune plug-in-uri live chat și suport de ticketing pentru WordPress

Majoritatea clienților le plac unele forme de asistență în timp ce fac o achiziție. Este posibil să aibă îndoieli nepăsătoare chiar și după citirea descrierii detaliate a produsului, recenzii și întrebări frecvente. Nu ar fi plăcut ca cineva din magazin să vă ajute la achiziție? Cineva la care puteți continua să vă întoarceți până când nu sunteți sigur de achiziție ?


Acesta este locul în care cele mai bune plug-in-uri live chat vă pot oferi o legătură. Aceste pluginuri intră în mod inteligent pentru a face meseria de asistent de vânzări sau de o persoană de asistență pentru clienți. Acestea pot răspunde la toate întrebările clienților și pot fi disponibile 24 x 7 x 365. Magazinul dvs. nu mai este o adresă URL fără chip, ci este transformat imediat într-un vânzător sau proprietar de magazin care poate ține o conversație cu vizitatorii și să-i transforme în clienți valoroși.

De asemenea, apelurile telefonice și e-mailurile pot face treaba, dar un sistem de chat în direct prezintă câteva avantaje:

 • Se dublează ca un sistem de feedback și de contact. Feedback-ul vă poate ajuta în reglarea strategiei de marketing.
 • Vizitatorii primesc asistență instantanee și în timp real, nu trebuie să aștepte răspuns.
 • Menținerea unui client angajat și în contact este probabil să îi transforme în clienți fideli.
 • Poate reduce numărul de căruțe abandonate.
 • Înregistrările de chat pot fi utilizate ca bază pregătită pentru campaniile viitoare.
 • Se poate transforma într-un sistem de forum sau suport pentru chat.
 • Dacă sunt emise bilete, răspunsul este mai ușor, deoarece este urmărit și nu se va pierde din vedere până la rezolvare.
 • Poate îmbunătăți poziția SEO, deoarece vizitatorii vor rămâne mai mult timp pe site-ul dvs..
 • Se transformă într-un sistem de e-mail automat atunci când sunteți offline, vă ajută să generați oportunități de valoare.

Există foarte multe pluginuri live chat, de la cele foarte simple și gratuite, la pluginuri premium complete. Enumerez câteva dintre cele bune aici.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. WSChat – Chat Live WordPress

Plugin WSChat ELEX WordPress Live Chat

Îmbunătățiți-vă site-ul cu un chat live, eficient, bazat pe AI, folosind WSChat. Acest plugin ușor adaugă o fereastră de pop-chat folosind site-ul dvs. care este gata pentru mobil și funcționează excelent pe orice dispozitiv.

WSChat WordPress Live Chat este plin de funcții pentru trimiterea întrebărilor vizitatorilor site-ului și este ușor de început. După instalare, proiectează-ți propriul formular de pre-chat cu informațiile necesare și stilează-ți widgetul pentru căsuța de chat folosind opțiunile de culoare încorporate. Puteți adăuga, de asemenea, un număr nelimitat de agenți, precum și activarea alertelor de agenți, astfel încât acestea să fie notificate de îndată ce un vizitator se implică într-un chat.

Exemplu de chat live WSChat

Există, de asemenea, opțiuni de afișare a stării online / offline, suport pentru fluxul Google Dialogue pentru definirea și automatizarea răspunsurilor, precum și instrumente avansate de chat pentru atașamente, înregistrare pe ecran (astfel încât clienții pot explica mai bine o problemă), trimite istoricul chat-ului la e-mail și evaluări chat. În plus, cu WSChat, toate datele dvs. sunt stocate pe propriul server îmbunătățind confidențialitatea chat-urilor (și a datelor).

Utilizați funcția de raportare pentru a vizualiza performanța asistenței clienților completată cu evaluări, scoruri de calitate și numărul de bilete per agent. În acest fel puteți vedea dintr-o privire dacă vizitatorii dvs. primesc, ajută de care au nevoie. Iar pluginul este integrat și cu cel popular Pluginul WSDesk, astfel încât să puteți îmbina perfect întrebările de asistență pentru clienți la asistența dvs. Creând o soluție extraordinară de suport!

2. Consiliul de sprijin

Board Support - Chat WordPress Plugin

Consiliul de asistență este o modalitate excelentă de a adăuga un chat live pe site-ul dvs. WordPress. Creat cu opțiuni pentru agenții umani integrați în chat-urile Slack și AI prin Dialogflow, acest plugin de chat este plin de funcții care vă ajută să gestionați întrebările vizitatorilor. Cu Suport pentru WordPress Chat WordPress cu siguranță vei putea oferi o experiență mai bună vizitatorilor site-ului tău – trebuie doar să instalezi pluginul și în câteva minute, tu și agenții de asistență (sau roboți) poți să funcționezi!

Board Support - Chat WordPress Plugin

După cum am menționat, Consiliul de asistență integrat cu Slack și Dialogflow și oferă o mulțime de tipuri de mesaje bogate pe care agenții sau botii dvs. le pot utiliza în răspunsurile lor. Acestea includ butoane, liste derulante, o listă de intrări de text, formular de transmitere prin e-mail, formular de înregistrare, orar, articole, listă de text static (cu sau fără titluri), tabele și un formular pentru a evalua agentul. Sau puteți crea propriile mesaje bogate personalizate (statice). Puteți chiar să setați orele de birou pentru a vă ascunde căsuța de chat, dezactivați chatbotul și / sau afișați un orar atunci când un vizitator introduce un mesaj în afara orelor definite. Toate conversațiile sunt ușor accesate din zona de administrare. De aici puteți gestiona mesaje, salva răspunsuri, gestiona / organiza utilizatori și vizualiza informațiile vizitatorilor din tabloul de bord WordPress.

Alte funcții minunate includ opțiuni pentru notificări (e-mail, desktop și flash), articole de bază de cunoștințe și sincronizare automată pentru utilizatorii dvs. și date structurate. Asistența suportă și RTL, oferă 19 limbi diferite și este gata de traducere dacă doriți să adăugați o nouă limbă. Toate acestea pentru doar 59 de dolari!

3. Acobot Web Assistant Chat gratuit AI

Acobot Web Assistant Plug-ul AI Chatbot gratuit

Acobot este un plugin pentru chatbot pentru WordPress care oferă ajutor instantaneu vizitatorilor site-ului dvs., chiar dacă echipa de servicii pentru clienți nu este în preajmă. Pur și simplu instalați pluginul și configurați setările. Este atât de ușor. Cu sute de avataruri dintre care puteți alege, widget-uri de chat stilate (alegeți-l pe cel care este potrivit pentru site-ul dvs.) și culori personalizabile Acobot este o opțiune excelentă pentru chatbot.

Acobot Web Assistant Plug-ul AI Chatbot gratuit

Dar ceea ce face cu adevărat special Acobot este că este alimentat de ai. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă programați în răspunsuri – Acobot studiază site-ul dvs. web și învață în sine tot ce trebuie să știe pentru a vă ajuta. În plus, Acobot este suficient de inteligent pentru a ști când efectuați modificări pe site-ul dvs. și va actualiza răspunsurile în consecință.

Nu este tot ce poate face Acobot – acest chatbot este de asemenea util pentru generarea de plumb. După ce un utilizator interacționează cu Acobot, acesta poate solicita informațiile de contact pentru dvs. Puteți alege o manieră directă sau politicoasă, dar în orice caz, Acobot va prezenta un motiv pentru a solicita informații (de exemplu, pentru a avea un „coleg uman” la o cerere complexă). În funcție de site-ul dvs. web, Acobot poate solicita unui oaspete să îi placă sau să-și urmărească compania pe rețelele de socializare, să prezinte un apel la acțiune (cum ar fi o demonstrație), să localizeze și să completeze automat un formular pentru un invitat, în afara unui proces gratuit și multe altele. În plus, detectarea intenției de ieșire înseamnă că Acobot va face tot posibilul să vă asigurați că nu pierdeți avantajul.

Acobot este gratuit, dar numai pentru site-uri web mici (cu 25 de pagini sau mai puțin) și până la 250 de utilizatori. Pentru companii sau site-uri mai mari un upgrade Planul Acobot Chatbot este o necesitate. Începând cu doar 29 de dolari / lună, este o investiție excelentă în afacerea dvs., deoarece Acobot este sigur că vă va ajuta să creșteți clienții și conversiile..

4. WP-Chatbot de MobileMonkey

WP-Chatbot de MobileMonkey

Îți place Facebook Messenger? Cu WP-chatbot puteți adăuga cu ușurință un widget de chat pe Facebook Messenger pe site-ul dvs. Iubește-l sau urăște-l – peste 1,3 miliarde de oameni folosesc Facebook Messenger

Deci de ce WP-Chatbot? Pur și simplu, este un mod minunat (și ușor) de a adăuga un chat live 24/7 pe site-ul dvs. WordPress. WP-Chatbot se integrează perfect cu pagina dvs. Facebook de afaceri, astfel încât să puteți construi următoarele și să începeți să vă conectați imediat cu publicul. Și, cel mai bine, pentru că se bazează pe Facebook Messenger, puteți alege o chat cu un client în orice moment. Nu trebuie să vă bazați pe colectarea numerelor de telefon sau a e-mailurilor pentru a le contacta cu informații sau oferte noi (deși dacă doriți – acest lucru poate fi configurat cu un plan premium).

WP-Chatbot de MobileMonkey Widget

WP-Chatbot oferă, de asemenea, opțiuni ușoare pentru o culoare personalizată cu temă și salut de bun venit. De asemenea, puteți seta limba chat și puteți ascunde widgetul în funcție de tipul de post personalizat. Vreau mai mult? Puteți face upgrade la o Planul premium MobileMonkey pentru a adăuga branding personalizat, apeluri live chat și kickoff, un chatbot util, programare prin picurare, analize chat avansate, publicitate încorporată și multe altele.

5. Chat Zendesk Live

Zendesk Live Chat Plugin gratuit pentru WordPress

Zendesk Live Chat este un plugin popular care interacționează cu clienții în timp real și îi ajută să facă o achiziție. Trebuie să creați un cont cu Zendesk și să conectați acest cont cu pluginul. După acest lucru, se deschide o casetă de mesaje în colțul din dreapta jos al ecranului. Vizitatorii pot începe să vorbească cu dumneavoastră imediat, iar dacă nu sunteți online, un e-mail poate fi trimis. Funcționează bine cu toate browserele principale și este un mod ușor de a integra chat-ul live pe site-ul dvs..

Zendesk Live Chat Plugin gratuit pentru WordPress

Widget-ul este simplu și poate fi personalizat pentru a fi sincronizat cu marca dvs. Este optimizat pentru telefoane mobile și este disponibil în 40 de limbi. Versiunea gratuită permite doar un chat simultan la un moment dat și se păstrează un istoric de chat de 14 zile.

Chat-ul proactiv vă permite să dați răspunsuri predefinite. Se pot seta declanșări, astfel încât fiecare vizitator este atins automat. Din tabloul de bord, puteți monitoriza tot traficul și puteți iniția o discuție ori de câte ori simțiți că un vizitator are nevoie de asistență. Puteți face o serie de lucruri pe tabloul de bord – ajustați setările, efectuați actualizările, comenzile rapide de configurare sau interzicerea unor vizitatori.

6. WordPress Live Chat completat

WordPress Live Chat complet Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul de chat în direct WordPress este un plugin premium de sursă deschisă pe care îl puteți instala pentru a adăuga rapid o casetă de chat. Puteți crea proprii operatori, puteți personaliza caseta de chat și menține jurnalele de chat. Dacă doriți, mai mult de un agent poate răspunde unui utilizator.

Plugin WordPress Live Chat

Când operatorii sunt offline, vizitatorii pot completa un formular de contact. Notificările prin e-mail sunt primite atunci când toți agenții sunt offline. Vrei să folosești pluginul pe orice număr de site-uri web? Va trebui să mergeți cu Live Chat Unlimited.

7. Suport WP Live Chat

Suport WP Live Chat Plugin WordPress gratuit

Pentru a putea menține mai multe chaturi simultan cu clienții, încercați asistența WP Live Chat. Atât utilizatorul, cât și vizitatorul vor găsi ușor de utilizat interfața. Toate câmpurile din această casetă pot fi editate și căsuța în sine poate fi târâtă pe tot ecranul și plasată acolo unde doriți. Când chat-ul live este dezactivat, mesajele offline pot fi stocate.

Suport WP Live Chat Setări gratuite pentru plugin-uri WordPress

Puteți alege dintre 6 teme predefinite din caseta de chat și personalizați pe deplin experiența de chat, astfel încât să se potrivească aspectului site-ului dvs. web. Nu există link-uri de publicitate sau Powered By în caseta de chat. Se poate introduce o casetă de răspuns rapid. Vizitatorii pot rămâne anonimi, dacă numele și e-mailul cerut la momentul inițierii chat-ului sunt dezactivate. Sau puteți limita accesul numai la utilizatorii înregistrați. Animațiile pot fi aplicate pe fereastra de chat și se pot menține înregistrările chatului. Dacă ați găsit o adresă IP care are o valoare deranjantă, o puteți interzice.

O casetă de chat live poate fi creată pentru a apărea pe ecran. O alertă sonoră când începe o nouă chat poate fi activată sau dezactivată. Pluginul este compatibil cu toate plugin-urile de memorie în cache și pluginurile de traducere.

Există multe extensii plătite care vin cu acest plugin pe care le puteți alege dacă doriți să adăugați funcționalitate – Inițiere Extensie Chat, Extensie agent multiplu, Aplicație mobilă și desktop, Extensie server Cloud, Extensie de criptare chat – și le puteți adăuga după cum este necesar.

8. Suport minunat

Suport extraordinar Plugin WordPress gratuit

Asistență extraordinară este un birou de asistență solid bazat pe WordPress. Este conceput pentru a fi complet compatibil cu toate temele WordPress, atât gratuite, cât și premium. Toate funcțiile sunt activate atunci când pluginul este instalat și activat, astfel încât să puteți deschide Help Desk și să configurați asistența clienților în cel mai scurt timp.

Setări extraordinare pentru plugin-uri gratuite pentru Suport extraordinar

Vizitatorii pot deschide bilete pentru reclamațiile lor în frontend, iar acest lucru poate fi urmărit de echipa de servicii pentru clienți din backend. Biletele vechi pot fi identificate cu etichete. Clienții pot fi solicitați să accepte Termenii și condițiile înainte de a deschide un bilet.

E-mailurile sunt trimise prompt persoanelor potrivite, astfel încât să poată acționa în acest sens. Chat-ul dintre client și persoana din echipă va rămâne privat. Puteți adăuga câmpuri în caseta de chat și puteți susține cât mai multe produse doriți.

Dacă doriți să adăugați extensii la chat-ul dvs., Awesome Support oferă extensii pentru integrarea WooCommerce, răspunsuri în conserve, canalizare prin e-mail (răspuns prin e-mail) și multe altele. Aceste extensii sunt gratuite și premium. Atât marile organizații comerciale, cât și întreprinderile mici pot folosi acest plugin în avantaj.

9. Sistem WP Support Plus Responsive Ticket

Sistemul WP Support Plus Responsive Ticket

Sistemul WP Support Plus Responsive Ticket funcționează bine pentru o companie, un sistem imobiliar sau un birou de servicii, un sistem de recrutare a programării, un sistem de asistență tehnică și alte domenii de asistență similare. Poate gestiona eficient gestionarea biletelor unor mari organizații.

Setări WP Support Plus

Deschiderea unui bilet se poate face în partea frontală, prin intermediul administratorului sau chiar în numele unui utilizator. Puteți restricționa trimiterea biletelor la frontend la un anumit tip de utilizator, iar acest lucru va fi util pentru site-urile WooCommerce. Biletele pot fi clasificate, prioritizate, atribuite un statut și chiar șterse. Oaspeții pot trimite bilete, chiar și prin Facebook. Google Fără CAPTCHA, reCAPTCHA pentru formularele invitate nu poate fi activat.

O confirmare prin e-mail este trimisă pentru fiecare bilet, atât pentru administrare cât și pentru vizitatorul care ridică un bilet. Canalizarea prin e-mail este o opțiune, în funcție de compatibilitatea gazdei. Funcțiile Skype sunt încorporate și puteți apela sau discuta prin Skype. Fișierele pot fi atașate la bilete, răspunsuri și e-mailuri.

Biletele pot fi alocate agenților (membrii echipei) și pot fi menținute statistici înțelepte pentru agenți, astfel încât să știți cum sunt performanțele membrilor echipei. Un rol de supraveghere poate fi, de asemenea, atribuit oricărui agent pentru gestionarea ticketingului.

Un buton de asistență receptiv poate fi adăugat oriunde și se pot adăuga și câmpuri personalizate. Filtrele bazate pe AJAX sunt folosite, astfel încât setarea biletelor și timpul de răspuns este rapid. Funcționările frecvente și răspunsurile în conserve pot ajuta la reducerea numărului de bilete ridicate sau a numărului de bilete care necesită răspunsuri personalizate.

Înscrierea biletelor pentru utilizatori multipli, verificarea stării biletelor, aspectul receptiv, clasificarea agentului și fișierele atașate conferă acestui avantaj un avantaj. În timp ce pluginul este gratuit, unele funcții sunt disponibile numai în versiunea premium. Veți găsi că pentru a utiliza într-adevăr pe deplin toate funcțiile, va trebui să faceți upgrade la pluginul premium.

10. Chat vizual WP plat

WP Flat Visual Chat Premium WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți un plugin de chat simplu cu un design de material plat pe care îl puteți instala și începe să utilizați imediat, atunci WP Flat Visual Chat este o opțiune excelentă. Acest plugin minunat vine cu opțiuni de personalizare a culorilor și o interfață ușor de utilizat, care se integrează perfect cu instalarea WordPress.

WP Flat Visual Chat Plugin WordPress

Acest plugin simplu vă permite să oferiți vizitatorilor site-ului dvs. în timp real, asistență chat chat ajax. Operatorii pot vedea ce pagină este un cititor și pot iniția chat-ul oferind ajutor. Chatul vizual WP Flat permite, de asemenea, opțiuni pentru răspunsuri în conserve, notificări ale sunetului mesajului, înregistrarea chat-ului, identificarea IP-ului clientului și opțiunea de a transfera un chat către un alt operator.

11. Chat Live Tidio

Tidio Live Chat Plugin gratuit pentru WordPress

Tidio Live Chat este conceput pentru WordPress și se integrează cu acesta rapid. Este gratuit timp de 7 zile și nu trebuie să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a-l utiliza. După perioada de 7 zile, puteți alege să mergeți pro sau downgrade la versiunea gratuită. Cu un rating de 4,9 stele, este un plugin popular pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga chat-uri live pe site-ul dvs. web.

Tidio Live Chat

Ușor de instalat, puteți urmări vizitatorii și contacta pe oricine aruncă o privire pe site-ul dvs. web. Caseta de chat apare imediat la instalare și veți vedea o listă de vizitatori care sunt momentan pe site-ul dvs. Puteți accesa oricine alegeți.

Vine în trei modele și puteți alege culorile pe care doriți să le afișeze. Vizitatorii vă pot contacta prin e-mail, dacă sunteți offline. Principalii furnizori de servicii de e-mail sunt integrate cu acest plugin.

Un widget integrat acceptă, de asemenea, 140 de limbi, astfel încât să puteți discuta cu clienții dvs. în cât mai multe limbi.

12. Uber Chat – Ultimate Chat Live

Uber Chat - Ultimate Plugin WordPress Plugin Live Chat

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă sunteți pe piață pentru un plugin de chat cu multe opțiuni, nu căutați mai departe de Uber Chat. Vândut ca „pluginul WordPress final pentru chat-ul live”, cu siguranță nu dezamăgește.

Plugin Uber Chat WordPress

Pachet cu caracteristici, inclusiv suport pentru clienți WordPress și Windows, formulare de înapoiere a formularului, asistență pentru operatori multipli, setări și personalizări de notificare audio, discuții complete și istoric de trimiteri, continuitate de stare de chat pe întregul site, scheme de culori preîncărcate și multe altele.

Uber Chat acceptă, de asemenea, răspunsuri conserve pentru a accelera timpul dvs. de răspuns de asistență, interfața multilingvă și compatibilitatea WPML, și puteți instala Uber Chat pe orice site multizual WordPress (amintiți-vă doar că fiecare site din rețeaua dvs. va funcționa ca un singur site web și interfață de chat) . Singura cerință de sistem este aceea de a opera pluginul pe un server cu suficientă putere pentru numărul de conversații pe care intenționați să le începeți în același timp (de exemplu – probabil că nu puteți suporta 1000 de clienți dacă site-ul dvs. este găzduit de 1 $ / lună ).

13. Chat pur – Chat gratuit

Pure Chat - Plugin WordPress gratuit de chat gratuit

Dacă sunteți o companie mică, Pure Chat ar trebui să vă intereseze. Acest software a fost proiectat având în vedere întreprinderile mici. Este simplu și puteți discuta cu mai mulți clienți în același timp, organizând file în fereastra de chat. Puteți discuta cu alți membri ai echipei și mai mulți membri ai echipei pot participa la conversația cu un client.

Chat pur

Caseta de chat poate fi personalizată pentru a schimba culoarea sau textul, sau pentru a adăuga animație sau imagini potrivite mărcii tale. Setați caseta de chat să apară la câteva secunde după ce un vizitator aterizează pe pagina dvs. Din panoul de detalii, puteți afla mai multe despre vizitator și puteți avea o conversație mai semnificativă cu el. Răspunsurile din conserve pot scoate tediul din răspunsurile de rutină.

Vizitatorii pot fi direcționați către departamentul potrivit, alocând departamente widget-urilor. Clasificați vizitatorii și permiteți-le niveluri de acces diferite. Acest lucru vă va ajuta să vă gestionați echipa. Performanța și ratingul fiecărui membru al echipei pot fi urmărite, astfel încât să cunoști cei mai performanți membri ai echipei.

Aplicațiile iOS, Android și Kindle sunt disponibile, ceea ce înseamnă că puteți discuta fără să vă limitați la birou. Conectați Pure Chat cu peste 500 de aplicații folosind Zapier și utilizați imediat funcții extinse. Chiar dacă nu aveți un site web, puteți avea o casetă de chat autonomă în paginile găzduite ale Pure Chat.

Pure Chat este un software gratuit și plătit. Pentru un pachet total gratuit, numărul de chat-uri pe lună este limitat la 15 și va trebui să faceți upgrade la Planul Starter, Business sau Growth după aceea. Pentru căsuțele de chat fără marcă, va trebui să alegeți Planul de creștere, care se ridică la 99 USD pe lună, plătit anual.

14. Chat Formilla în timp real

Formilla Real Time Chat Live Plugin gratuit pentru WordPress

Formilla Live Chat permite monitorizarea în timp real a vizitatorilor și vă oferă gratuit, precum și în multe pachete plătite. Cu versiunea gratuită, veți putea instala chat-ul pe un singur site web, puteți ține un chat simultan și veți avea dreptul la 30 de chaturi / e-mailuri în fiecare lună. Puteți seta, de asemenea, astfel încât un chat să fie inițiat de dvs. după câteva secunde după ce vizitatorul vine pe site-ul dvs. web. Mesajele care invită vizitatorii pentru un chat pot fi personalizate.

Formilla

Răspunsul automat poate să intervină și să colecteze datele de contact atunci când sunteți offline. Dacă atingeți tastatura, vizitatorul dvs. va ști că răspunsul dvs. este pe cale. Alertele pentru desktop sau sunet pot fi setate pentru un chat de intrare. Un Help Desk sau Inbox vă va ajuta să filtrați, să acordați prioritate chaturilor și să restricționați sau să interzicați utilizatorii. Biletele pot fi alocate chaturilor și prioritizate.

Dacă agentul este ocupat, chatul va fi pus în coadă, iar utilizatorul va ști întotdeauna poziția lor în coadă. Transcripțiile de chat vor fi păstrate. E-mailurile pot fi personalizate și datele de e-mail pot fi exportate. Tabloul de bord vă va oferi o imagine de ansamblu asupra activității chatului și rapoartele pot fi generate din datele culese. Timpurile de chat pot fi programate și orele de funcționare pot fi fixate.

Pachetele variază de la 11,99 USD pe lună la 16,99 USD pe lună. Cu aceste pachete, puteți crește numărul de agenți, site-uri web și chat-uri. Puteți discuta de pe dispozitive mobile, puteți avea dreptul la upgrade-uri, monitorizați vizitatorii în timp real, puteți personaliza caseta de chat, utilizați Grabber Attention, eliminați brandul și puteți avea dreptul la asistența telefonică.

15. Chat Flyzoo

Flyzoo Chat Plugin WordPress gratuit

Chat by Flyzoo nu este destinat cu adevărat pentru afaceri, ci este conceput special pentru utilizarea chat-ului unei comunități. Fiind mai de natură socială, este bine integrat cu majoritatea pluginurilor de apartenență și a rețelelor sociale. Site-urile web, site-urile de întâlnire, comercianții online sau jucătorii, evenimentele, asociațiile locale și echipamentele similare pot folosi bine acest plugin.

flyzoo

Utilizatorii pot găsi și discuta cu prietenii, se pot alătura chat-urilor de grup și. Profilele de utilizator sunt sincronizate automat cu chatul și avatarele pot fi extrase de la multe alte pluginuri precum Gravatar, WP User Avatar, Ultimate Member și Buddy Press. Utilizatorii pot conversa în mai mult de 20 de limbi și sunt posibile mai multe chat-uri private.

Chaturile sunt găzduite pe un cloud, deci nu există nicio desen pe resursele serverului tău. Chat-urile pot fi de asemenea moderați cu filtre personalizate pentru a exclude o limbă greșită, interzicerea unor vizitatori, blocarea IP-urilor sau restricționarea duratei chatului sau a ratei de trimitere a mesajelor chat. Ferestrele de chat pop-out vor permite chat-ul în ferestrele browserului separate. Pentru site-urile web SSL / HTTPS, chatul poate fi criptat. Istoricul chat-urilor este menținut și conversațiile anterioare pot fi accesate. Subdomeniile sunt permise și multe site-uri pot fi conectate la același chat.

Puteți încerca Chat-ul prin Flyzoo gratuit timp de 14 zile, iar la cerere, acesta va fi prelungit cu încă 14 zile. Cu versiunea pro, este posibilă monitorizarea în timp real a vizitatorilor, distribuirea fișierelor, încorporarea chat-urilor de grup în pagini și restricționarea accesului bazat pe roluri. Ultima caracteristică a restricționării accesului este adecvată special pentru diferite niveluri de servicii bazate pe abonamente.

16. Widget Casengo Live Chat

Casengo Live Chat Widget Free WordPress Plugin

Asistența pentru chat-uri live Casengo este un plugin de asistență pentru chat-uri live, foarte bine proiectat, ușor de utilizat. Trebuie să vă înscrieți pentru un cont la Casengo și puteți configura fereastra de chat pe site-ul dvs. web în câteva minute. Puteți răspunde vizitatorilor prin chat live sau e-mail. Casetele de chat pot fi personalizate.

Pluginul simplifică toate mesajele de chat primite de la WhatsApp, chat-ul live sau e-mailul într-o singură căsuță, astfel încât să nu pierdeți niciodată urmărirea unui singur mesaj. Întreaga echipă are o imagine de ansamblu clară a traficului de chat și este asigurată coordonarea. Întreaga istorie a chat-ului cu clienții este menținută, astfel încât membrii echipei tale să poată răspunde mai bine.

O bază de cunoștințe este la îndemână, pe care membrii echipei pot căuta să le răspundă clienților. Membrii echipei pot, de asemenea, să înainteze interogarea către oricine din afara grupului de chat sau pot solicita ajutorul altora din grup..

Întrucât pluginul poate funcționa foarte bine pe dispozitivele portabile, puteți fi în permanență la orice întrebare a clienților. În combinație cu integrarea Facebook și Twitter, chat-ul în mișcare este posibil. Mai multe căsuțe poștale și mai multe mărci pot fi gestionate de pe același site web.

Cu contul gratuit, numărul de utilizatori, chaturi și conversații este limitat. Există 2 planuri plătite – Premium și Enterprise, cu întregul set de funcții disponibile doar în Planul Enterprise (și funcții personalizate disponibile în planuri Elite personalizate).

17. Collect.chat Chatbot conversațional

Collect.chat Chatbot

Collect.chat este cel mai simplu constructor de chat-uri din lume. Puteți crea chatbots pentru site-ul dvs. WordPress în câteva minute, folosind șabloanele drag and drop. Acum puteți converti vizitatorii dvs. în clienți, creșteți listele de e-mailuri și programați programările cu aceste sisteme de chat automatizate. Rulează 24 × 7 și fac colectarea datelor fără probleme, oferind o experiență încântătoare pentru vizitatorii site-ului tău.

Creșterea implicării clienților pe site-ul web este cheia succesului fiecărei afaceri. În mod tradițional, site-urile web se bazau pe forme statice în acest scop. Dar s-au dovedit a fi o supărare uriașă.

Așadar, crearea unei experiențe client perfecte este vitală pentru cumpărăturile online. Motivul principal din spatele succesului unui brand în lumea reală este atașamentul emoțional pe care îl lasă asupra clienților lor. Cel mai bun mod de a reproduce aceeași persoană în lumea online este prin conversații interactive. Vorbeste cu clientii la fel cum ai face într-un magazin de retail real.

Chatbot-urile Collect.chat pot lua trei forme:

 • Formularul de lansare – Chatbot-ul va apărea pe site-ul web în partea de jos
 • Formular încorporat – Chatbot-ul poate fi încorporat oriunde pe site-ul web. Astfel, orice secțiune a site-ului poate fi convertită.
 • Formul Sharable – Chatbot-ul poate fi partajat prin URL. Acest lucru poate fi utilizat pentru a efectua sondaje.

Collect.chat vă permite să faceți doar asta. Iar partea cea mai bună este că conversațiile sunt complet automatizate. Nu trebuie decât să scrieți conversația pe care doriți să o aveți cu clientul și să le implementați pe site-ul dvs. Folosiți-le pentru a obține feedback, recenzii, informații de contact ale potențialilor clienți și multe altele. Cel mai important, aveți șansa de a stabili o conexiune emoțională cu clienții dvs. online.

A concluziona…

Live Chat este un instrument util pentru stimularea serviciilor pentru clienți prin mai multe crestături. Pluginurile discutate aici se potrivesc destul de bine nevoilor oricărei organizații. Toate pluginurile sunt populare și sunt foarte apreciate în depozitul WordPress, așa că ar trebui să creezi într-adevăr o conversație și să vezi cum îți afectează afacerea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map